Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
aktuálisan nem rossz cikk, arról hogy miért is nyerhetett Hendowww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/megis-hogy-lehet-barki-szerint-jordan-henderson-az-ev-jatekosa-a-pl-ben-2774765
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 603
Varga József is a Lokiban.Allitolag targyalnak rudolf gergovel is.na jo csak vicc...
warr_b
De dombi, sandor tamas es kerekes zsombor is kepbe kerult ujra.
több mint 5 éve
Varga József is a Lokiban.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lallana ➡️ Brighton & Hove AlbionNa ott még akár lehet is pár jobb éve, ha egészséges tud maradni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Egy is sok!Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.Ehhez a tempóhoz három is elég
warr_b
slowmotion
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.Ehhez a tempóhoz három is elég
warr_b
több mint 5 éve
Nem tudnak ötig számolni!Mert mi megmutatjuk, hogy bírjuk erővel nem úgy, mint a tunya nyugatiak, s hát a megfelelő taktikàt is kitaláljuk nem lesz szükség változtatâsra 😛 😊Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.H miert leptek ezt meg, gondolom ok sem tudjak.
warr_b
Beki
dande

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Mert mi megmutatjuk, hogy bírjuk erővel nem úgy, mint a tunya nyugatiak, s hát a megfelelő taktikàt is kitaláljuk nem lesz szükség változtatâsra 😛 😊Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.H miert leptek ezt meg, gondolom ok sem tudjak.
warr_b
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.H miert leptek ezt meg, gondolom ok sem tudjak.
warr_b
több mint 5 éve
Legyőztük a ribiket, feljöttünk a negyedik helyre! 😆

több mint 5 éve
Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.

több mint 5 éve
Nah mondom micsoda díjjat nyert ez a Hendo, fel is lapoztam a Wikipédiát.O meg Henderson a kivetelek az elmult 20 evbol (korabbiakat meg nem lattam)
Görgetem, görgetem a listát:
2010-11 es győztes Scott Parker!
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nah mondom micsoda díjjat nyert ez a Hendo, fel is lapoztam a Wikipédiát.Görgetem, görgetem a listát:
2010-11 es győztes Scott Parker!
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
több mint 5 éve
De BruyneKi lenne a komoly győztes?Nincs ezzel semmi gond ha a csapaton belul a tobbiek ugy dontenek, o volt iden a Pool legjobbja, akar csak az egyenisege, mentalis szerepe miatt.lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
De ez csak az én véleményem.
Coolearie
Mikey
Coolearie
én örülök neki mert amit szerencsétlen kapott a szurkolóktól azért mert nem Stevie G az brutális volt
Negritis
De az h a fuggetlen ujsagiroknal lett a PL legjobbja...komolytalan
Borbinho
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ki lenne a komoly győztes?Nincs ezzel semmi gond ha a csapaton belul a tobbiek ugy dontenek, o volt iden a Pool legjobbja, akar csak az egyenisege, mentalis szerepe miatt.lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
Mikey
Coolearie
én örülök neki mert amit szerencsétlen kapott a szurkolóktól azért mert nem Stevie G az brutális volt
Negritis
Borbinho
több mint 5 éve
Nincs ezzel semmi gond ha a csapaton belul a tobbiek ugy dontenek, o volt iden a Pool legjobbja, akar csak az egyenisege, mentalis szerepe miatt.lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
Mikey
Coolearie
Negritis
több mint 5 éve
lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
Mikey
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Orosz Palinál tényleg bekattant a szolizás, sztem célokat tűzött ki maga elé....(tudom, h az új srác algír származású)honnan szerzik ezeket a "tehetségeket"???
Fast Willie
több mint 5 éve
Lehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
Mikey
több mint 5 éve
Szeptember 12-én kezdődik majd a Premier League 2020-21-es szezonja. Szerencsére az hamar itt lesz.
több mint 5 éve
Orosz Palinál tényleg bekattant a szolizás, sztem célokat tűzött ki maga elé....(tudom, h az új srác algír származású)
több mint 5 éve
Kenny szerint 3 hete már aláírt Dominik és nagyot fog szólni.Ma meg lehozza az NSO, hogy nem lesz AC (mekkora cink nekik, napi egy Milanost nyomtak eddig).
Nemtom mivan na.
több mint 5 éve
Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
több mint 5 éve
román-francia bármiJah, ez előfordul... nálam pl a MU-Chelsea vagy Cowboys-Seahawks meccseken jön elő 😀Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
A vb-döntőről az rémlik, hogy a mátrafüredi táborban követtük az eseményeket, természetesen a tömeggel szembe menve már akkor a fritzeknek drukkoltam. 😊
gamerkr
Überelhetetlen magány-trip. 😊
Sobri Jóska
Szeretsz veszélyesen élni, na-
warr_b
Azért nagyon sok háborús bűnöst pont az argentínok bújtattak...
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
annak idején eltés ajk gólya korszakomban volt valami német argentin meccs és elsütöttem h öreg argentinoknak ez könnyen skizó meccs lehet, sokkolan kevesen értették mire gondolok.“Argentína szép ország. Itt élnek, akik kiírtották a nagyszüleimet.”Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
A vb-döntőről az rémlik, hogy a mátrafüredi táborban követtük az eseményeket, természetesen a tömeggel szembe menve már akkor a fritzeknek drukkoltam. 😊
gamerkr
Überelhetetlen magány-trip. 😊
Sobri Jóska
Szeretsz veszélyesen élni, na-
warr_b
Azért nagyon sok háborús bűnöst pont az argentínok bújtattak...
slowmotion
Seth Rogen valami vígjátékban.
Sobri Jóska