NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
Mondjuk a hollandoknak a következő EB selejtező kiemelése jelenleg a legkisebb problémájuk.
Nem mindennapi szégyen tőlük, hogy még pótselejtezőre se érnek oda....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 071 — The Mathematician
sztem abban a csoportban amiben mi vagyunk, akkor se lehetne egy szavunk se ha minden eredmény szarul sülne el

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
1-2 csapat furán tolja, nem mi miattunk sírok, csak megjegyzem, hogy a már kijutott csapatok félgőzzel tolják és ezzel olyan csapatokat tartanak bent esélyesként akik lehet normál szinten (vagy ha éppen korábban játszanak velük) nem lennének ott ahol
pl a hollandok tuti imádják a cseheket😊 és lehet emiatt a hollandok durva kalapban lesznek a következő eb selejtező sorsolásnál
több mint 9 éve
Nem, mert egy török és egy kazah győzelem esetén a törökök lennének a legjobb harmadikok.

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Vezetnek a törökök, lehet keddig kell majd várni a számolgatással.
gabokocka
sőt már 0-2
NB2
Ez most jó nekünk vagy sem?

több mint 9 éve
gabokocka
sőt már 0-2
több mint 9 éve

több mint 9 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Igazából felesleges ezen gondolkozni, hogy a spanyol csoport tudja, milyen eredmény kell nekik, mert nem igaz. Elvégre az ukránoknak mindenképp kell a W a legjobb 3. helyhez mind a 4 lehetséges kimenetelben, amiben mi szopunk. A szlovákoknak meg csak akkor elég a D, ha a macedónok nyernek, ami meg egyszerre lesz az ő meccsükkel, szóval arra úgyse építhetnek, ergo nekik is győzelemre kell játszaniuk.

A spanyolok az utolsó hét selejtező meccsükön gólt se kaptak, a szlovákok meg az utolsó három meccsükön nyeretlenek, szóval még a formák is nekünk kedveznek, úgyhogy ha nem mi maradunk az első helyen, mindannyian bekaphatják.

De legjobb lenne már holnap eldönteni, hogy vége legyen a buzi számolgatásnak, szóval hajrá Feröer! 😊
több mint 9 éve
nyilván tisztában vagyok a nehézségeivel, meg aztán ahogy gordon is írta: média
régen ilyen nem volt, hogy 3 napra széthúzzák a selejtezőket
sokan vagyunk, ha jól számoltam 54-55 ország alkotja Európát (illetve játszik itt), ezt így tényleg nagyon nehéz már megszervezni

persze attól én még puffoghatok egy picit😀
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
mindenkinek van ám ilyen meccse, nem csak nekünk és bocs, de mint érintett csapat szurkolója igenis kifogásolhatom, hogy valahol ez bennünket hátrányosan érinthet.
persze elismerem, hogy a mai modern világban ha egyszerre vannak a meccsek 1-1 ember a rivális pályára és löki az eredményt azonnal (plusz ugye ott van már a net is), de más úgy kezdened egy 90 percet, hogy tudod ha nyersz bent vagy, mint mikor a 88.ban tudod meg, hogy ajajj, nem jó az x, nyerni kéneNB2
továbbra is mondom, bár lehet, hogy el is kéne mutogatnom: ezeket az időpontokat már hónapokkal ezelőtt véglegesítették. lehet, hogy úgy gondolod, hogy ha mondjuk csütörtök-pénteken úgy alakulnak az eredmények, hogy a vasárnap-hétfői meccseket át kellene variálni, akkor azt meg tudják tenni, akkor van egy kiváló befektetési ajánlatom a számodra, csak tízmillió forintot kérek, húszat visszakapsz két hónapon belül.

megpróbálom vázlatpontokba összeszedni, hogy miért lehetetlen:
1, egy meccset csak napon belül lehet mozgatni, mert az utazási foglalásokat nem lehet össze-vissza variálni. a szállásfoglalással dettó ez a helyzet.
2, lehet, hogy A csapat "jobb" helyzetbe kerül, mint B csapat, viszont lehet, hogy C csapat is még befigyelhet matematikailag, tehát akkor azt is oda kellene szervezni. ezen kívül ugye csoporton belül is percenként változhat az állás, tehát az azonos csoportok meccsei is ugyanoda kellenének, stb stb.
a végén ez azt jelentené, hogy a forduló összes meccsét ugyanakkor kellene játszani ilyen-olyan indokok miatt, ez viszont 26 meccs megrendezését jelentené. valahogy megoldható, mert az EL-t is le tudják bonyolítani egy napon, de akkor az amúgy sem kifogástalan bírói színvonal tovább csökkenne (értsd: pl. nemcsak Kassainak, hanem Vak Kettőnek is kellene meccset vezetnie, vagy hasonló)
2a, az UEFA abból indul ki, ami van. az van, hogy van Kazahsztán, meg Azerbajdzsán, meg Izrael, meg minden. "érdekes" helyzet, de erre kell szervezni. Asztana és Lisszabon (Reykjavík) hét időzónát fog le. ha teszem azt ezen a két helyen menne olyan meccs, ahol két csapat sorrendje dől el, akkor már eleve nem lehet esélyegyenlőséget biztosítani. illetve lehet, de nem véletlenül nem szoktak délután két órára meccset tenni, mert az sem fair, ha egyik csapat ebéd után játszik, a másik meg este.
3, valakinek valami mindig rossz lesz, mert olyan nincs, hogy mindenkinek minden jó legyen. ezt vagy elfogadod, vagy leszarják, hogy nem fogadod el.
több mint 9 éve
szerintem ezen nem érdemes rugózni.
nem kellett volna az észak-írek ellen eldobni öt pontot, aztán akkor nem azon kéne agyalni, hogy mit játszanak egy nappal később az ukránok, akik amúgy is a szlovák meccs eredményével lesznek elfoglalva.
slowmotion
mindenkinek van ám ilyen meccse, nem csak nekünk és bocs, de mint érintett csapat szurkolója igenis kifogásolhatom, hogy valahol ez bennünket hátrányosan érinthet.
persze elismerem, hogy a mai modern világban ha egyszerre vannak a meccsek 1-1 ember a rivális pályára és löki az eredményt azonnal (plusz ugye ott van már a net is), de más úgy kezdened egy 90 percet, hogy tudod ha nyersz bent vagy, mint mikor a 88.ban tudod meg, hogy ajajj, nem jó az x, nyerni kéne
NB2
A görög - magyar meccs a legjobb 3. helyezettek szempontjából teljesen lényegtelen, szóval az ukránok már most tudják milyen eredmény kell nekik, hogy pótselejtező nélkül kijussanak.
Shilkor
az meg a másik.
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
nem kellett volna az észak-írek ellen eldobni öt pontot, aztán akkor nem azon kéne agyalni, hogy mit játszanak egy nappal később az ukránok, akik amúgy is a szlovák meccs eredményével lesznek elfoglalva.
slowmotion
persze elismerem, hogy a mai modern világban ha egyszerre vannak a meccsek 1-1 ember a rivális pályára és löki az eredményt azonnal (plusz ugye ott van már a net is), de más úgy kezdened egy 90 percet, hogy tudod ha nyersz bent vagy, mint mikor a 88.ban tudod meg, hogy ajajj, nem jó az x, nyerni kéne
NB2
A görög - magyar meccs a legjobb 3. helyezettek szempontjából teljesen lényegtelen, szóval az ukránok már most tudják milyen eredmény kell nekik, hogy pótselejtező nélkül kijussanak.
több mint 9 éve
slowmotion
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
Emberek! Csűrhetjük-csavarhatjuk a dolgokat, de dzsudzsák a legjobb magyar jelenleg. Most szar formában van igaz, de tavaly ő cipelte a válogatottat. Ezt ne felejtsük el...
peach
Ennyire jó a védömunkája?

De mondjuk egy Cronaldo/POR vs Dzsudzsak/HUN hasonlatból is szarul jönne ki jól sztem..

Lehet, hogy o a legjobb kepessegek alapjan, de ez nemzetkozi szinten meg mindig keves, plane hogy meccse(ke)t nyerjunk vele..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
egyébként engem egy valami idegesít profi futballistáknál: olyan emberek, akik már jó esetben 15-20 éve majdnem napi rendszerességgel fociznak, nem képesek mindkét lábukat használni. akkor mi ragadt rájuk az elmúlt két évtizedben? ennyi idő alatt nem tudták annyira szintre hozni a gyengébbik lábukat, hogy ne fázzanak, ha azt célszerű használni? inkább külsővel irányítják a labdát, mint a gyengébbik láb belsőjével?
tényleg tiszta logikus...
több mint 9 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy az ukránok úgy lépnek pályára hétfőn, hogy tudják mit kell játszaniuk?
Miért nem lehet egy időben játszani a meccseket???
NB2
Ezen gondolkodtam én is, de a média nagy úr...
gordon

egyébként amikor ezeket az időpontokat lekötötték (nem most volt, hanem még a sorozat előtt, és a kezdési időpontokat is eldöntötték akkor), akkor senkinek nem volt ezzel baja.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Emberek! Csűrhetjük-csavarhatjuk a dolgokat, de dzsudzsák a legjobb magyar jelenleg. Most szar formában van igaz, de tavaly ő cipelte a válogatottat. Ezt ne felejtsük el...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dzsuzsit kéne fejbe nagyon rendbe raknia valakinek mert ahhoz képest amit tudna, nagyon keveset mutat...dande
vagy meg kéne próbálni átrakni jobb oldalra, hátha elkezdi befelé vezetgetni, aztán sikerül értelmesen eltalálnia a bogyót. mer' azér' amit tegnap mutatott, az elég fantáziátlan volt. lefutni a szélre, betekerni. sehol egy csel, befelé húzás meg szökőévenként egyszer. pedig olyanból lett Bódi helyzete is a félidő végén, csak hát ő meg bullseye-t akart lőni, nem dupla tizenhatot.
slowmotion
Pont ezt akartam én is irni,hogy Balázs árnyéka önmagának,de úgy gondolom ez Strock sara,mert kivette a játékából azt amiben a legjobb,miszerint szélről indulva cut inside és onnan 1az1be konkrétan bárkit megver.Remélem a görögök ellen szabad kezet kap és teheti azt amiben a legjobb.
Kenny
Inkàbb üljön le és jöjjön Németh

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Dzsuzsit kéne fejbe nagyon rendbe raknia valakinek mert ahhoz képest amit tudna, nagyon keveset mutat...dande
vagy meg kéne próbálni átrakni jobb oldalra, hátha elkezdi befelé vezetgetni, aztán sikerül értelmesen eltalálnia a bogyót. mer' azér' amit tegnap mutatott, az elég fantáziátlan volt. lefutni a szélre, betekerni. sehol egy csel, befelé húzás meg szökőévenként egyszer. pedig olyanból lett Bódi helyzete is a félidő végén, csak hát ő meg bullseye-t akart lőni, nem dupla tizenhatot.
slowmotion
Pont ezt akartam én is irni,hogy Balázs árnyéka önmagának,de úgy gondolom ez Strock sara,mert kivette a játékából azt amiben a legjobb,miszerint szélről indulva cut inside és onnan 1az1be konkrétan bárkit megver.Remélem a görögök ellen szabad kezet kap és teheti azt amiben a legjobb.
Kenny
......

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Csak nekem nem tetszik, hogy az ukránok úgy lépnek pályára hétfőn, hogy tudják mit kell játszaniuk?
NB2
Ezen gondolkodtam én is, de a média nagy úr...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
slowmotion

több mint 9 éve
másik topikból egy hardcore variáció és be is jöhet és az nagyon durva lenne! ( jó az esély kicsi rá)
Ha a szlovákok döntetlent játszanak Luxemburggal, az ukránok nyernek és a macedónok is nyernek, elkerülve az utolsó helyről, akkor szlovákia a harmadik 16 ponttal.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szuper Morata 4 hónapra kidőlt.... Tevez please back, úgyis távozni készül a Bocától mert elfogyott a pénz állítólag. dande
Kizárták a törést nála.