NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
90
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
63
11
Houston Texans - Tennessee Titans
25
7
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
rohadt románok a ráknak x-eltek a végén!!!
több mint 9 éve
Megvan geciiiiiiiiiii!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jaj ne, piros. Végünk vazzeJa, nagyon fog ez a srác hiányozni a románok ellen. 😕
Jan
több mint 9 éve
Jaj ne, piros. Végünk vazze
több mint 9 éve
Azèrt valaki,aki magyar, nagyon izzadt, hogy jó gyorsan alkosson egy negatív poént magyar szurkolókat basztatandó, de remélem,megbaszhatja az erőfeszítését.ilyet én nem raknék be magyarkéntKész szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
NB2
Hanni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Azért a Feröeriek rutinosak voltak, 0-1nél húzták az időt, tudták ,hogy kelleni fog nekik minden egyes perc a meccs végén.
több mint 9 éve
Itt a hiba.Hát válogatott focista, valamit csak-csak kénePriskinnek még egy jó megoldása nem voltMeglep?
Jan
zinedine5
Jan
több mint 9 éve
csak dühítő, hogy az előbb is milyen jó labdát kapott, erre elpattan tőle 5 méterre!Priskinnek még egy jó megoldása nem voltMeglep?
Jan
zinedine5
több mint 9 éve
Hát válogatott focista, valamit csak-csak kénePriskinnek még egy jó megoldása nem voltMeglep?
Jan
zinedine5
több mint 9 éve
Priskinnek még egy jó megoldása nem volt
több mint 9 éve
ilyet én nem raknék be magyarkéntKész szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
NB2
több mint 9 éve
cdn.meme.am/instances2/500x/2317498.jpgilyet én nem raknék be magyarként
Hanni
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Nemtudom Niko helyett miért nem egy középpályást hozott Tőzsér helyére
több mint 9 éve
Na most hogy Strock elhaználta az összes csereszart, akkor kénytelenek vagyunk a támadókkal is visszábbtolódni egy sort..
több mint 9 éve
A Böde haterek beárazva, Nagy pedig jó, hajt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Azt lehet tudni miért támadunk ki ennyire? Vazze előbb is 5 a 3-ra jöttek a feröeriek!Túl jól állunk, kell a dráma.
NB2
több mint 9 éve
Nah iktriad, ki itt a jinx király?Meg lehet köszönni nekem is a fordítást. #Jinxtriad
Sixo
twitter.com/iktriad/status/652198606716465152
több mint 9 éve
Azt lehet tudni miért támadunk ki ennyire? Vazze előbb is 5 a 3-ra jöttek a feröeriek!