NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez az ukrán, román, lengyel szint ahová fel kellene érnünk egyszer...esélyét sem látom...
több mint 9 éve
Egészen bámulatos, hogy mennyivel képzettebbnekmég az ukránok is.
több mint 9 éve
nem ismerem az ukrán futballt, illetve a bejövő 2 játékos képességét, de 87. percig várni a dupla cserével, mikor már a fél galeri levegőt sem tud venni???
több mint 9 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.És az miért baj? Mi úgysem állunk meg 6-7 alatt...
Jan
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
luxemburg meg 20-atSzvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
NB2
több mint 9 éve
Hagyjuk már, Elek simán leszedné Iscot, Nagy meg Thiagot 😀Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
NB2
több mint 9 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
több mint 9 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.
több mint 9 éve
Pl. 1on1 is látványosan gyengébb, a beadásait inkább meg sem említem...Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....én se, full tehetségtelen,momentuma sincs,bezzeg a bazsi.
peach
Kenny
Szerk. Yarmolenko meg mintha egy az egyben lovrencsicset nézném...
Szerkesztette: peach
több mint 9 éve
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :ddBradyt sem cserélte le BB garoppolra 😊
dr0725
több mint 9 éve
Lux-Szlovák 2-3!
több mint 9 éve
dr0725
482
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :dd
több mint 9 éve
Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....
több mint 9 éve
Amúgy sajnálom, hogy pont a sorsunk múlik ezen a meccsen, baromira tudnék szurkolni ennek az ukrán csapatnak...a játékukat elnézve, hogy ők vagy menjünk az eb-re...háát...köszi uefa 😀ahova a Kaszinóst behívják, ott már semmin nem szabad meglepődni
A másik, hogy régen láttam már sport tévés félidei szakmázást, de mindig megdöbbent, hogy mennyire hű lenyomata is a magyar futball valóságnak. Ez a puhl sanyi magyar válogatott kapus mezt küldene de geanak epic, képzelem mennyire örülne neki 😀
peach
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ha holnap a lett kapus fele ilyen jó napot fog ki mint ma De Gea,akkor nyert ügyünk van.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ha netán, előbbb utóbb találnak egyet, onnan meg bedarálják a spanyolokat. Ne legyen igazam.
több mint 9 éve
De gea majdnem annyira jó, mint király...
több mint 9 éve
Amúgy ez milyen meccs vazze? 22 perces összefoglaló lesz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Amúgy sajnálom, hogy pont a sorsunk múlik ezen a meccsen, baromira tudnék szurkolni ennek az ukrán csapatnak...a játékukat elnézve, hogy ők vagy menjünk az eb-re...háát...köszi uefa 😀A másik, hogy régen láttam már sport tévés félidei szakmázást, de mindig megdöbbent, hogy mennyire hű lenyomata is a magyar futball valóságnak. Ez a puhl sanyi magyar válogatott kapus mezt küldene de geanak epic, képzelem mennyire örülne neki 😀
több mint 9 éve
Az egy dolog h már tévén keresztül is annyira irritál, hogy legszívesebben kiverném a fogait, de volt már hozzá személyesen is szerencsém...hát úgy sem jobb a helyzet, sőt...Egy jó ideje nézem már tv-ben a sportközvetítéseket, de ez a Farkas N. messze a legunszimpatikusabb magyar kommentátor akit valaha hallottam. Hányingerem van attól, hogy piedesztálra emeli a sponyol focit hétről hétre. Inkább nézem lenémítva néha egy-egy ígéretesebbnek érkező spanyol meccset ha Ő kommentálja. Csak nincs mindig kedvem a tök süket szobába ülni.Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
Kenny
peach
alatriste (ex-balazs799)
Egy büdös kis pökhendi beképzelt arrogáns pöcs
Szerkesztette: peach
több mint 9 éve
Egy jó ideje nézem már tv-ben a sportközvetítéseket, de ez a Farkas N. messze a legunszimpatikusabb magyar kommentátor akit valaha hallottam. Hányingerem van attól, hogy piedesztálra emeli a sponyol focit hétről hétre. Inkább nézem lenémítva néha egy-egy ígéretesebbnek érkező spanyol meccset ha Ő kommentálja. Csak nincs mindig kedvem a tök süket szobába ülni.Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
Kenny
peach
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
Kenny
több mint 9 éve
Most nem is kellViszont Fabregas szarjon sünt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.