Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha a kazahok nyernének, akkor a törököknek elég az x, vagy nekik is mindenképpen nyerni kell?
több mint 9 éve
csehek 2-vel mennek, most a kazahok az érdekesek, mert azért támadgatnakmegnéztem a kezdőket, nem tudtam eldönteni, hogy legyen-e akkora arcom, hogy megteszem a cseheket, akár DV-re is.
ozibozi
most persze szívom a fogam, de gyáva népnek nincs hazája...
több mint 9 éve
a törököknek jó lesz az X is,:--) a hollandok már szopnak a csehektőlamiatt, hogy a csehek vezetnek, a törökök egy picit bátrabban tolhatják, de én is azt mondom, ha van egy kis eszük mennek a tutira, azt ha összejön akkor nyernek, ha nem, nem
ozibozi
több mint 9 éve
Törökök iszonyatosan mennek, nem biztos, hogy ez olyan jó.
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
a törököknek jó lesz az X is,:--) a hollandok már szopnak a csehektől
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
viszont a kazah helyzetek bevágásával úgy látom nem akarják izgatni a népeket
több mint 9 éve
Mondjuk ez sem gyenge eredmény:Netherlands U21
1 - 3
Slovakia U21
több mint 9 éve
Legalább a kapus poszton nem lesz gondunk még jó hosszú ideig...Tessék végre észrevenni a pozitívumokat!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
(U21)Magyaro.-Albánia 2-2EB résztvevő ellen nagy siker. #Biztos, hogy egekben ott a szakmai munka minden szinten.
ozibozi
több mint 9 éve
(U21)Magyaro.-Albánia 2-2Kit érdekelnek a magyarok? 😊 Most izlandiak és lettek vannak itt 😊
ozibozi
több mint 9 éve
Remélem összejön az EB, drukkolok a csapatnak.De elszomorít, hogy ez nem egy tudatos rendszer végterméke, hanem egyszerű matematikai hiba.
Elszomorít, hogy ez legitimálja az elmúlt évek logikátlan pénzszórását, a tudatlan, felkészületlen magyar edzők munkáját. Lesz megint lehetőség mutogatni valamire,ha valaki esetleg számon merné kérni a magyar futball bármely részvevőjét.
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
(U21)Magyaro.-Albánia 2-2
több mint 9 éve
Azért lesz jó, hogy kijutunk, mert akkor hátha 10-15 év múlva a belelkesülő kissrácokból lesz egy olyan U21-es csapat, akik esetén nem az lesz a siker, hogy hazai pályán kétszer sikerül kiegyenlíteni az albánok ellen...
több mint 9 éve
Ez igaz, nekem is ő jutott eszembe, de azért ő váltóban olimpiai érmes és világbajnok volt korábban. 😊Alapból egyetértek, de mondjuk Bradbury all-time egyik legnagyobb sportpillanat 😊Nem kell büszkének lenni, csak nem kell nekiállni köpködni, ha Bolt mellé odaállítasz egy 100 méteren 11 másodpercet tudó futót, azt csodák csodájára elveri egy másodperccel. Feltehetően azért kap ki tőle, mert a másik jobb, nem azért, mert nincs kedve 9.8 alatt futni a százat.Csak ezt a futó nem jut be egy világversenyen a legjobb 32-be azért, mert olyan futamokba került, ahol a vetélytársak kiugrottak a rajtnál/megsérültek/kizárták őket/elestek menet közben... 😊
gabokocka
somoskovig
(Erik az angolna már nem annyira, és szvsz a magyar focicsapat, hozzá van közelebb a skálán..)
Igor
több mint 9 éve
Alapból egyetértek, de mondjuk Bradbury all-time egyik legnagyobb sportpillanat 😊Nem kell büszkének lenni, csak nem kell nekiállni köpködni, ha Bolt mellé odaállítasz egy 100 méteren 11 másodpercet tudó futót, azt csodák csodájára elveri egy másodperccel. Feltehetően azért kap ki tőle, mert a másik jobb, nem azért, mert nincs kedve 9.8 alatt futni a százat.Csak ezt a futó nem jut be egy világversenyen a legjobb 32-be azért, mert olyan futamokba került, ahol a vetélytársak kiugrottak a rajtnál/megsérültek/kizárták őket/elestek menet közben... 😊
gabokocka
somoskovig
(Erik az angolna már nem annyira, és szvsz a magyar focicsapat, hozzá van közelebb a skálán..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Dugonak irnam h igen a Feroer-i gol is necces mivel tavolabbrol lotte a srac.Nem neztem vissza, de lehet szemmel elkuldte balra szotyiert.Viszont ilyen tavolsagbol ki kell varni h mi lesz mint egy futsal kapus.Persze neha tul kell jatni a csatar eszen...
ahogy mar irtam pl. 16-20meter szabadrugas ,gol a hosszuba mindig kapus hiba.Ilyen tavolsagbol ha a rovidbe kapod akkor meg OK.
több mint 9 éve
Akik azzal érvelnek, hogy attól, hogy kijutunk még nem változik semmi azoknak annyit jeleznék, ha nem jutunk se fog.Ha Pinyő marad, akkor sem 😊
Én viszont szívesen kimennék egy EB-re magyar meccsekre szóval hajrá Izland , hajrá Lettország.
Mellesleg azért ez a selejtező rámutatott, hogy azért ha van edző igenis lehet egy EB résztvevő csapatot építeni. Szvsz ha Dárdai marad már nem izgulnánk.
Toca
több mint 9 éve
Akik azzal érvelnek, hogy attól, hogy kijutunk még nem változik semmi azoknak annyit jeleznék, ha nem jutunk se fog.Én viszont szívesen kimennék egy EB-re magyar meccsekre szóval hajrá Izland , hajrá Lettország.
Mellesleg azért ez a selejtező rámutatott, hogy azért ha van edző igenis lehet egy EB résztvevő csapatot építeni. Szvsz ha Dárdai marad már nem izgulnánk.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-megvesztegettek-negy-ormenyt-az-uefa-vizsgalodik-2443689Nekem már kifizették a pénzt az örmény-albán meccsért tippmixen úgyhogy mindegy. (:
Remélem Platiniéket kérik fel 😀
NB2
több mint 9 éve
Nem kell büszkének lenni, csak nem kell nekiállni köpködni, ha Bolt mellé odaállítasz egy 100 méteren 11 másodpercet tudó futót, azt csodák csodájára elveri egy másodperccel. Feltehetően azért kap ki tőle, mert a másik jobb, nem azért, mert nincs kedve 9.8 alatt futni a százat.Csak ezt a futó nem jut be egy világversenyen a legjobb 32-be azért, mert olyan futamokba került, ahol a vetélytársak kiugrottak a rajtnál/megsérültek/kizárták őket/elestek menet közben... 😊
gabokocka
több mint 9 éve
ozibozi
17 156
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-megvesztegettek-negy-ormenyt-az-uefa-vizsgalodik-2443689és akár újra játszhatunk a szerbekkel egy visszavágót, ha ma nem juttatnak tovább minket a lettekazahokstb-k...
Remélem Platiniéket kérik fel 😀
NB2
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-megvesztegettek-negy-ormenyt-az-uefa-vizsgalodik-2443689Remélem Platiniéket kérik fel 😀
több mint 9 éve
Szerintem próbálnak, de ennyi megy.Jussunk ki, nem tartom őket csürhének, nem gondolom, hogy ne akarnának mindent megtenni és nem gondolom, hogy ne próbálnának meg mindent, DE az eredményt a körülményeket figyelembe véve kell értékelni.nekem pont ezzel volt bajom, és ez a bajom az egésszel
Azok pedig egyértelműek. Semmivel nem vagyunk jobbak mint voltunk, csak 1. gyenge csoport, 2. megváltoztatott rendszer, 3. szerencsénk is van a Görögök utolsó helyével.
Ettől még nem utálom, szidom őket, mert ennyit tudnak. Mint ahogy nem Dzsudzsák tehet arról, hogy nem kellett a Poolnak vagy nem Gera tehet arról, hogy nélküle semmilyen kreatív játékos nincs a pályán.
Mindenki gondolja végig és értékelje, hogy a játékunkat látva az összes többi csoport-harmadikkal (török, bosnyák, ír, svéd, szlovén, ukrán, horvát , dán) szemben lenne-e győzelmünk vagy akár pozitív mérlegünk.
Ennek ellenére Hajrá Magyarok! Jussunk ki!
zinedine5
hogy a fogadkozás ment de nem éreztem hogy 120%ot próbálnának nyújtani
ha azt éreztem volna hogy mindent kiadtak magukból akkor büszke tudnék lenni egy 5. helyre is a csoportban
lásd a Hokis analógia, mikor a div1 vb-n is csak 3-4.ek lettünk büszkék voltunk a csapatra mert amit tud kiadott magából
és ezért mondom hogy nem az a bajom hogy szarok vagyunk és ténylegesen ennyit tudunk, hanem hogy a médiától kezdve a játékosokon át az van súlykolva hogy igenis jobbak vagyunk
a legjobb erre ugye Stork aki reálisan elmondta előre milyen elvárásai vannak, mert látta hogy ennyire szarok vagyunk
persze mindenki lehurrogta, és nyílván ha nem álmodsz 1millió forintot valószínűleg 300ezred sem lesz
Negritis
Ez amit mi itt Mo-n fociként ismerünk ezt termeli ki. Néha egy európai szinten középszerű játékost, akit a média (osztom, hogy komoly szerepe van ebben a szürkeség megtartásában ) és a közvélemény jobbnak gondol, de ennyi. Ennél a 20-25 játékosnál jelenleg nincs jobb, ők pedig erre képesek.