Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.A Lokival komoly versenyben lesznek, hogy ki lesz diszfunkcionálisabb.
Kenny
Ha nem lenne ilyen gyenge a két friss feljutó, simán a Loki-Miskolc kettőst írtam volna be kiesőnek a tippjátékban.
Bár szerintem a Loki így is kiesik.
4 hónapja
nem tul szep, ellenben hatekony a lila foci,dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.Pont ezen gondolkoztam, csak nem mertem leírni, hogy a két kieső nálam a két friss feljutó, de a diók és a Loki is ott lesz közel.
Kenny
Illetve felmerült bennem hogy egy "minden dió homoszexuális roma" skandálás járhat szektorbezárással?
4 hónapja
nem tul szep, ellenben hatekony a lila foci,dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.
4 hónapja
Már hiányzott a mennyei!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Ez még mindenkinek opció!Na, kezdjük megint bíztatóan egy új szezont! Aztán...😊Nem adtad le az NB1 Sorrend tippedet! Nem akarod potolni? 😃
zavi27
Toto21
Poloska vagyok.
4 hónapja
Na, kezdjük megint bíztatóan egy új szezont! Aztán...😊Nem adtad le az NB1 Sorrend tippedet! Nem akarod potolni? 😃
zavi27
4 hónapja
Azert kedvelem Hornyakot, mert nem az van, hogy hulye, hanem az van, hogy hulye es meg hangoztatja is. A Kerkezes sztori nem uj, de zsenialis. 🤣Realista, tudja ő, hogy miről szól a csapata.
Es felkerdezi a scoutokat, miert hoznak neki gyereket probajatekra, a Puskas AKADEMIAHOZ. 😄
Stez
4 hónapja
Na, kezdjük megint bíztatóan egy új szezont! Aztán...😊
4 hónapja
Azert kedvelem Hornyakot, mert nem az van, hogy hulye, hanem az van, hogy hulye es meg hangoztatja is. A Kerkezes sztori nem uj, de zsenialis. 🤣Es felkerdezi a scoutokat, miert hoznak neki gyereket probajatekra, a Puskas AKADEMIAHOZ. 😄
4 hónapja
Kezdődjék a mennyei!
4 hónapja
rendesen jok ezek a valtoztatasok amiket Szekely most felsorolt.
4 hónapja
www.reddit.com/r/soccer/comments/1m6hb2f/an_amateur_football_team_from_south_africa_scored/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Már a repülőn ült a csávó, mikor meggondolták magukat.Dávid Hancko (szlovák, v) Feyenoord -> Atlético Madrid 30 millió EURAsszem Hancko volt az, akit megvett Krisztiánó csapata Arábiában, de jött az új vezetés, amelyik meggondolta magát és Dávidot már nem várta senki a reptéren.
empty taxi
Mégis elkelt.
Dzsokijuing
Így a Feyenoord egy kb 10 misit bukott.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Dávid Hancko (szlovák, v) Feyenoord -> Atlético Madrid 30 millió EURAsszem Hancko volt az, akit megvett Krisztiánó csapata Arábiában, de jött az új vezetés, amelyik meggondolta magát és Dávidot már nem várta senki a reptéren.
empty taxi
Mégis elkelt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
tegnapi európa és konfetti meccsdömpingből a kedvenc eredményeim:Midtjylland - Hibernian 1-1 (6.25-ös odds)
Ilves (FIN) - AZ 4-3 (5.75)
Polissya Zhytomyr (UKR) - FC Santa Coloma (AND) 1-2 (9.00)
Viking (NOR) - Koper (SLO) 7-0
Vaduz (LIE) - Dungannon (NIR) 0-1 (10.00)
HB Torshavn (FAI) - Brondby (DEN) 1-1 (7.50)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Máltai összegzés a hétről:Hamrun Spartans:
Dinamo Kijev simán hozta idegenben a meccset 3-0ra, nem meglepetés. Nekik nem is ez a párharc lesz a döntő hanem a következő. EL 3. körben a Pafos-Maccabi vesztese jönne nekik. Itt 1-1 lett az első meccs, és igazán pikáns lenne, ha izraeli csapat jönne következő körben, mert tavaly vagy két éve elég nagy balhé volt Máltán a meccs közben ...
Floriana:
Koszovói Balkkani ellen idegenben kaptak ki 4-2re, kár volt az utolsó bekapott gólért. De nincs veszve semmi, jövő csütörtökön kiszurkoljuk a továbbjutást a helyszínen.
Hibernians:
Máltai csapatom meglepően jól tartotta magát a szlovák Trnava ellen, csupán 2-1es vereséget szenvedett otthon. A második gólt tizenegyesből szerezte meg, de ebben egy kis szerencsével akár továbbjutás is benne lehetne ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kicsit még a tegnapi, 4+1-es, 3+2-es szabályhoz visszakanyarodva adnék egy pár háttérinfót az utánpótlásról:A rendszer felépítése: egy piramist képzeljetek el. van 10 kiemelt akadémia, kb 100 tehetségközpont, kb 240 körzetközpont a többi pedig a futottak még csapatok. A lényege, hogy elvileg felfele kell áramolnia a tehetségeknek, ahol a jobban támogatott, magasabb szintű csapatok jobb képzést nyújtanak a játékosoknak valamint ezáltal sűrűsödik a mezőny illetve mindenki a saját szintje ellen focikázhat.
A TAO-rendszer: Az előbb felsorolt csapatbeosztások alapjaiban befolyásolják egy klub működését, hiszen alapvetően ettől függ, hogy milyen összegből gazdákodhatsz. A rendszer úgy működik, hogy te összeállítasz egy fejlesztési, működési tervet, amiben kitérsz a beruházásokra, a munkabérekre, egyéb működési költségre, stb. Az MLSZ-hez benyújtva ők ezt vagy jóváhagyják vagy módosítanak rajta és kapsz egy keretösszeget, amit neked kell feltöltened a különböző cégeknél házalva. Tehát az MLSZ-től egy fillért nem kap a csapat, hanem csak egy keretet, amit feltölthet az adott klub. A keret mértéke függ a klub státuszától, minél feljebb helyezkedik el a piramisban, annál nagyobb alapvetően a keret. Természetesen mindez többletvállalásokkal is jár, hiszen pl már a tehetségközpontokban is nagyrészt főállású edzőket kell alkalmazni.
Nemzetgazdasági Minisztérium: az NGM is adhat forrásokat, ezek általában valami konkrétan megjelölt célfeladathoz kapcsolódnak. Pl kiemelnek egy körzetközpontot a szakmai munka és az infrastruktúra okán, de nem kapja meg a tehetségközpont státuszt, viszont felkéri őket, hogy felügyeljék a környező körzetközpontok munkáját. Az így kapott többletfeladatra kap mondjuk egy emberke egy évi munkabérével megegyező támogatást. Az Akadémiák viszont itt kiemelt figyelmet kapnak, hiszen minden évben jár nekik automatikusan mintegy másfél milliárd forint támogatás, amivel szabadon garázdálkodhatnak, ők döntik el, hogy utazásra, pályaépítésre, munkabérre vagy bármire költik a pénzt. Ez igazán nagy kincs, mert a TAO-támogatásokban nem lehet mindent elszámolni illetve elég komoly értékhatárok vannak egy-egy tételhez kapcsolódóan.
És akkor miért is írtam le mindezt: látjátok, hogy az akadémiai státusz önmagában rengeteg plusz pénzzel jár. Az akadémiák számát azonban már idén is tízről háromra vagy négyre akarta csökkenteni az MLSZ. Idén nem sikerült, mert megy a cicaharc, de könnyen beláthatjuk, hogy mennyire nem mindegy hosszútávon, hogy pl a Debrecen, a Kisvárda vagy a Diósgyőr kapja-e meg az akadémiai státuszt (kb 120 kilométeren belül van mindhárom itt észak-keleten, de ugye Budapesten is nagyon sűrűn vannak a klubok. Ez a hirtelen bedobott döntés és a még hirtelenebb módosítás szerintem az előkészítése annak, hogy jövőre Csányiék tudjanak mutogatni azokra a klubokra, akik nem teljesítik a kvótát, hogy lám-lám, nektek felesleges az akadémia.
4 hónapja
sztem nem, teljesen más kérdés. nem készült fel, csak papírról felolvasta, egy tőlük teljesen független szerző írását, anélkül, hogy bárhogyan megjelölte volna.Ergo ez megint egy teljesen másik kérdés, amiben ténylegesen igazatok van. De nem arról szól, amire én reflektáltam, miszerint végre normálisan felkészült és nem volt zavaróan szar.Hogy nem jelöli meg a forrást. Ez etikai kérdés, még Rónai Egon is kommentelt 😊Ergo felkészült rendesen, mi a baj ebben?Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.Ja mert a tukorszelsőtől lopja az egészet …
zacknorb
csebi
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
nem csupán etikai kérdés ez hanem szakmai is. normális felkészüléstől is teljesen messze van ez.
mögötte ott van egy teljes stáb, szerkesztőség, akiknek lenne az a feladatuk, hogy felkészüljenek. ebbe beletartozik az, hogy megnézzék az ellenfél meccseit, beszéljenek a másik csapathoz közel álló újságírókkal, és ez alapján ha levonnak következtetések és előadja akkor lenne ez jó, informatív közvetítés. így szimplán plágium. ebbe pedig már egy köztársasági elnök is lazán belebukott. Jenőnek is bele kellene. de gondolom síri csend van az m4 körül ebben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Ergo ez megint egy teljesen másik kérdés, amiben ténylegesen igazatok van. De nem arról szól, amire én reflektáltam, miszerint végre normálisan felkészült és nem volt zavaróan szar.Hogy nem jelöli meg a forrást. Ez etikai kérdés, még Rónai Egon is kommentelt 😊Ergo felkészült rendesen, mi a baj ebben?Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.Ja mert a tukorszelsőtől lopja az egészet …
zacknorb
csebi
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Hogy nem jelöli meg a forrást. Ez etikai kérdés, még Rónai Egon is kommentelt 😊Ergo felkészült rendesen, mi a baj ebben?Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.Ja mert a tukorszelsőtől lopja az egészet …
zacknorb
csebi
zacknorb
4 hónapja
Friss transzferek:Jhon Arias (kolumbiai, cs) Fluminense -> Wolverhampton 17 millió EUR
Stanley Nsoki (francia, v) Hoffenheim -> Union Berlin kölcsönbe
Leonardo Buta (portugál, v) Udinese -> Eibar kölcsönbe
Pervis Estupinán (ecuadori, v) Brighton -> AC Milan 17 millió EUR
Kjell Scherpen (holland, kapus) Brighton -> Union SG 2 millió EUR
Arséne Kouassi (burkina faso-i, v) AC Ajaccio -> Lorient 1.2 millió EUR
Michael Folorunsho (olasz, kp) Napoli -> Cagliari kölcsönbe
Boubacar Traoré (mali, kp) Wolverhampton -> Metz kölcsönbe
Lamine Diack (szenegáli, kp) Nantes -> Sion kölcsönbe
Cristhian Mosquera (spanyol, v) Valencia -> Arsenal FC 15 millió EUR
Dávid Hancko (szlovák, v) Feyenoord -> Atlético Madrid 30 millió EUR
Yellu Santiago (spanyol, kp) Getafe -> Hellas Verona ingyé
Aleksandar Stankovic (szerb, kp) Internazionale -> Club Brügge 9.5 millió EUR
Álex Forés (spanyol, cs) Villarreal -> Oviedo kölcsönbe
Joáo Mário (portugál, v) FC Porto -> Juventus 12.6 millió EUR
Nathan Ngoy (belga, v) Standard Liége -> LOSC Lille 4.5 millió EUR
Alberto Costa (portugál, v) Juventus -> FC Porto 15 millió EUR
Lewis O'Brien (angol, kp) Nottingham Forest -> Wrexham átigazolási ár nem nyilvános
Carl Rushworth (angol, kapus) Brighton -> Coventry City kölcsönbe
Carles Alená (spanyol, kp) Getafe -> Alavés átigazolási ár nem nyilvános
Cyril Ngonge (belga, cs) Napoli -> Torino kölcsönbe
Papa Amadou Diallo (szenegáli, cs) Metz -> Norwich 5 millió EUR
Daniel Denoon (svájci, v) FC Zürich -> Pisa kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Andorra egy hónapja olyan csapatokat küld Európába, úgy tolják, mintha ők lennének a football vezető nemzete.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ergo felkészült rendesen, mi a baj ebben?Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.Ja mert a tukorszelsőtől lopja az egészet …
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
4 hónapja
Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.Ja mert a tukorszelsőtől lopja az egészet …
zacknorb
4 hónapja
Az megvan hogy Papp elfáradt a 31. perben? 😆😆😆Nem kell erönléti edző…
JC6 (Mr. Miele)
Az is csak a sportigazgató haverja. 😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.