Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Azt mondja Krézi: jön a bíró és ad egy lapot a török kispadnak😆
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Hahn mínusz egy ember
4 hónapja
DAC helyetti Kassa is "remekel"2-0 félidei előny otthon, már hátrányban a veretes belarusz Nyeman ellen.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nem lenne rossz ez a Paks amugy ma, de annyira lassu a csapat fele, hogy az valami felelmetes. Amig lepnek egyet, az ellenfeltol 3-4 jatekos mar harom lepesnel jar.
4 hónapja
Vécsei bal védőbe nagy találat...Ilyen büntetés jár annak aki kihagy két tizit
gordon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Az megvan hogy Papp elfáradt a 31. perben? 😆😆😆Védőügyvéd 😁😁😁?
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Viszont a Vas gyerek főnyeremény
4 hónapja
Vécsei bal védőbe nagy találat...
4 hónapja
Az megvan hogy Papp elfáradt a 31. perben? 😆😆😆
4 hónapja
Félelmetesen szar ez a Tóth Barna. Iszonyat
4 hónapja
Jogos persze, meg az Újpestnek is volt BEK-elődöntője 74-ből, de ezek már egy szakmailag és morálisan hanyatló magyar futball megmaradt rúgkapálásai voltak.Beárazó vereségek ezek megint.Ezt mond el a Videotonnak is azért ott a
Ez majd az MTK-DVTK meg a DVSC-ZTE meccseket (de mondhattam volna random bármelyik párosítást) is más megvilágításba helyezi.
A Fradin kívül itt továbbra is lötyögés a semmibe van 1969 óta minimum.
Kampman
Döntőbe 😉
ozibozi
4 hónapja
Amúgy Crazy Jenő ma meglepően nagyon jól, informatívan tolja.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Beárazó vereségek ezek megint.Ezt mond el a Videotonnak is azért ott a
Ez majd az MTK-DVTK meg a DVSC-ZTE meccseket (de mondhattam volna random bármelyik párosítást) is más megvilágításba helyezi.
Kampman
Döntőbe 😉
4 hónapja
Hornyak elhitte, hogy ez a ket brahi igazolas majd oriasi erosites lesz. Olyannyira az lett, hogy Dardai elviszi Nagy teruletet, aki ezaltal kurva gyenge masik szerepkorben, Dardai es Nemeth meg akkorat ment, hogy mar a felidoben lekata a faszba mindkettot Hornyak.ne vedd az uzsorast😃jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk Csanyi nem kerte Hornyakot, hogy egy europai kupameccsen a ranezesre is 6-10 kilo pluszkiloval futkoraszo Nemethet nevezze kezdonek.
Kenny
Stez
Kenny
4 hónapja
ne vedd az uzsorast😃jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk Csanyi nem kerte Hornyakot, hogy egy europai kupameccsen a ranezesre is 6-10 kilo pluszkiloval futkoraszo Nemethet nevezze kezdonek.
Kenny
Stez
4 hónapja
Úgy látom, a felcsút továbbra is mákos, nem sok változott...Küldte a mákot Tusványosról a dagadt majom
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk Csanyi nem kerte Hornyakot, hogy egy europai kupameccsen a ranezesre is 6-10 kilo pluszkiloval futkoraszo Nemethet nevezze kezdonek.
Kenny
4 hónapja
jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..Mondjuk tavaly iszonyat sokat hagyott ki NB1ben, ahogy emlékszem.
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
jatszanak csak a magyarok Csanyi, mikor ilyen fekak ulnek a padon..
4 hónapja
Úgy látom, a felcsút továbbra is mákos, nem sok változott...

4 hónapja
egyszerre szépít a Felcsút és az ETO

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
es megjon Colley aki amugy nem egy szar csatar es bepattan a hatarol is.
4 hónapja
Beárazó vereségek ezek megint.Ez majd az MTK-DVTK meg a DVSC-ZTE meccseket (de mondhattam volna random bármelyik párosítást) is más megvilágításba helyezi.
4 hónapja
És a Győr random még kap egy gólt kb a semmiből.
Poloska vagyok.