Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Közben kikapott a Villa, 3 forduló 1 pont. Kikapott otthon a zInter. És nyert az első fordulóban buci vert Lazio 4-0ra. Juve és Napoli holtversenyben vezeti a tabellát 2 forduló után Most kéne lefújni.
5 hónapja
Inigo Perez se lesz sokáig a Darazsak edzője, hihetetlen milyen jó taktikával mentek ki.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Boér Gábor: – A Karcag ezúttal is bizonyította, hogy nem véletlenül tart ott, ahol. A meccs bizonyos szakaszaiban azonban föléjük tudtunk kerekedni, s ha akkor gólt szerzünk, akkor másképp alakul ez a meccs. Viszont a labdarúgásban nincsen ha... Összességében azt mondom, hogy egy ilyen mérkőzést le kell tudni null nullra hozni, és nem szabad rögzített szituáció után gólt kapni. És ez edző hallod egy ilyen nagy múltú klubnál.
“Le kell hozni null nullra”.
Vágnák ki mint macskát szarni…
5 hónapja
Ez az Olmo ez Magyar Péter eltitkolt Tesó fejű krapekrayo kapus meg nistelrooy öccse
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Ez az Olmo ez Magyar Péter eltitkolt Tesó fejű krapek
5 hónapja
Kecsó-Honvédot meg jól elmosta a víznem érzem úgy hogy ezért kár lenne
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kecsó-Honvédot meg jól elmosta a víz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
MRI-nek vajon mikor jön a pink slip?
5 hónapja
Ha a Pool tudott várni harminc évet, akkor Nektek is kell tudni 😉Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
zacknorb
Ja, csak sok köztük az iksz, szóval nem nyertük meg. Ma sem, s ez dühít. 2004 óta nem voltunk bajnokok. Kurvára idegesítő.
Willie Parker
slowmotion
Dehogy kell
Illetve oké, de akkor nyerjünk addig 6 BL-t,meg legyen majd 3 PL
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Azt már be se írja senki, hogy az NB II legjobb csapata csak 30 percet játszott, mert annyira elázott a Kecsó pályája, hogy nem tudták folytatni? 😀 😀 😀 Egyből ez ugrott be.erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott.jól megmutatták 💪
Loki-Fradi elso 5 perceben csend volt.
Kenny
petey
5 hónapja
Dibusz gecccccc a kapu mellett állt… mit védett?😀😀😀Azt néztem én is…1 lépéssel “túl lépte” a rövidet…
JC6 (Mr. Miele)
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
Ha a Pool tudott várni harminc évet, akkor Nektek is kell tudni 😉Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
zacknorb
Ja, csak sok köztük az iksz, szóval nem nyertük meg. Ma sem, s ez dühít. 2004 óta nem voltunk bajnokok. Kurvára idegesítő.
Willie Parker
5 hónapja
Úgy nyert 4-0-ra idegenben a Vasas, hogy volt két (a lessel együtt három) kapufánk, két kimaradt Molnár-ziccer és elég sok kisebb helyzet. Gera vagy Pinyő idejéből egyetlen ilyen könnyed győzelemre sem emlékszem. Ráadásul a kispad is elég hosszú, bőven van lehetőség variálni. Jó lesz ez!
5 hónapja
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott.jól megmutatták 💪
Kenny
5 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Willie Parker
zacknorb
5 hónapja
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott.Túrják csak ki Csányit attól jobb nem lesz, neki meg kb tök mindegy, vele nem szúrnak ki.... annyira idióta egoista barom kubaszov (igen így kisbetűvel) hogy nem igaz ès mèg partnereket is talál hozzá.....
Kenny
Szerkesztette: dande2
5 hónapja
erik az osszefogad Csanyi ellen a szurkolok kozott. Loki-Fradi elso 5 perceben csend volt.
5 hónapja
Négy!
5 hónapja
55 perc alatt, tehát 27.5 percenként betalál !Nyilván Vlahovic menti meg a csapat seggét.2 meccs / 2 gól . Legjobb Juve játékos!
Sixo
Toto21
5 hónapja
Nyilván Vlahovic menti meg a csapat seggét.2 meccs / 2 gól . Legjobb Juve játékos!
Sixo
5 hónapja
egyébként minek hozott a Fagyi csatárt, Arzani néha még a padot se koptatja!