Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Az Arsenal hivatalosan is Gyökeres változáson esett át
Poloska vagyok.
4 hónapja
Öt magyar a Fradiban 😀Hajrá kvóta magyarok!
Nomac
Ettől lesz jó a magyar foci…
Még szerencse, hogy a szakértők szerint a 7000 perc sima ügy, mert ott van Tóth Ali. 🙈😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Öt magyar a Fradiban 😀
4 hónapja
Hogy a Fradi fele vannak muszáj megnyeretni őket meccset abban biztos vagyok, őket muszáj tolni. A többinél nem látom értelmét.Ez kétségtelenül egy örök dilemma.Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
Kampman
4 hónapja
Ez kétségtelenül egy örök dilemma.Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
4 hónapja
Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
4 hónapja
Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
4 hónapja
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.kedvenc eredményem ebből a körből a TransferWise elleni 26-0-s győzelem a kimondhatatlan nevű ellenféltől
Micsoda csapás!
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.Micsoda csapás!
4 hónapja
sajtospingvin
119
Mint ló a lónak
4 hónapja
A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
4 hónapja
A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?😀
4 hónapja
Epic gól, a védelembe vezetett szóló, a 3 védő aki nem találja a labdát, a lesipuskás aki kihasználja a lehetőséget 😀
4 hónapja
Dzsudzsi de ügyes.🫣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Nem úgy volt, hogy Zalaegerszegen a vezetőség távozására vártak a szurkolók? Kong a stadion az idénynyitón...Két diszfunkcionális, ad-hoc alapon működtetett, a semmibe tartó csapat. Kár, hogy nem találtam olyan fogadást, hogy a két csapat a DVTK-val kiegészülve hármasban hány HC-t fogyaszt el idén, szerintem meg mertem volna rakni az over 7,5-öt.
Bálesz
Az a csoda, hogy erre még ennyien kimennek.
4 hónapja
Nem úgy volt, hogy Zalaegerszegen a vezetőség távozására vártak a szurkolók? Kong a stadion az idénynyitón...

4 hónapja
már várom mikor áll fel a Fradi full u-21-es magyar csapattal 😀
4 hónapja
Kerkezt sem ismeri fel...Szerinte Szobó a meccs vége előtt 10 perccel is passzolt
Nomac
4 hónapja
Kerkezt sem ismeri fel...
4 hónapja
Csak a szoki. A BL a vesztesek kupaja xd
4 hónapja
Hármas csere, amikor 11 játékos lement, mit néz ez az ember? 😅🤣
4 hónapja
Kis gól is gól 😊
4 hónapja
Szoboszlai ezt szépen betekerte.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION