Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Mint ló a lónak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Becsúszásnál oké, vagy esésnél de itt kurvára állt a pali.Aszongya a mozgás része volt a kezezés. Hogy mit hallottam??? Mi ez a faszság megint?Így van a szabályban. Ha mozgásból adódó természetes tesstartásnak ítélik meg, akkor nem szabálytalan.
petey
Más kérdés hogy ez tényleg az?
zacknorb
Ofc stúdióban nem ismétlik meg.
4 hónapja
Aszongya a mozgás része volt a kezezés. Hogy mit hallottam??? Mi ez a faszság megint?Így van a szabályban. Ha mozgásból adódó természetes tesstartásnak ítélik meg, akkor nem szabálytalan.
petey
Más kérdés hogy ez tényleg az?
Poloska vagyok.
4 hónapja
A könyökével ütötte ki konkrétanArra gondolt, hogy nem tett külön mozdulatot a kezével, amivel elérte a labdát.VAR kocsiban be vannak kapcsolva a monitorok?😃Aszongya a mozgás része volt a kezezés. Hogy mit hallottam??? Mi ez a faszság megint?
Kenny
petey
Kampman
4 hónapja
Arra gondolt, hogy nem tett külön mozdulatot a kezével, amivel elérte a labdát.VAR kocsiban be vannak kapcsolva a monitorok?😃Aszongya a mozgás része volt a kezezés. Hogy mit hallottam??? Mi ez a faszság megint?
Kenny
petey
4 hónapja
VAR kocsiban be vannak kapcsolva a monitorok?😃Aszongya a mozgás része volt a kezezés. Hogy mit hallottam??? Mi ez a faszság megint?
Kenny
4 hónapja
azt ők kiabálják hogy buzi MLSZ 😀 Demjén meg jó szar helyre ütötte
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Aki veszi a fáradságot az látja a másodosztályban a sok magyar ‘tehetséges’ játékost. Amúgy az 5-ös szám se reális, ha
2-max 3 lenne az talán még nem jelentene akkora színvonal esést amit ez fog okozni.
Nem kibaszásból nem teszi be az edző a zselézsetthajú kis tehetséget, hanem azért mert a 36 éves szerb stb játékos jobb nála.
Nincs olyan edző aki nem nyerni akar.
A Kis nyálasokkal parancsszóra’ ez nem fog menni. A Színvonal is esni fog, még innen is lesz lejjebb.
A játék lehetőség is csak parasztvakítás. Egy csapat élete nem a heti egy/két meccsről szól, az edzéseken simán megítélhető hogy ki a kezdő és ki a tarcsi. Kibasszák azt az edzőt aki nem játszhatja a kis zsenit a padról.
Ez nem fog működni erőszakkal.
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.Persze a HK már utal is
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
lenyegeben. remeljuk az osszes klub az OTP-nel bankol 😊Egyébként ezek az MLSZ büntetések nem annyit jelentenek, mint mikor én a farzsebemből átrakom a pénzt az elülsőbe?A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kampman
Kenny
szaba
4 hónapja
Egyébként ezek az MLSZ büntetések nem annyit jelentenek, mint mikor én a farzsebemből átrakom a pénzt az elülsőbe?A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kampman
Kenny
4 hónapja
Nem faszsag, csak nincs normalisan kidolgozva. De maga a szabaly egyaltalan nem az.ez a fiatalszabaly ebben a formaban egy faszsag. Csanyi mar dacbol se fogja elengedni, pedig el kene.Van ebben igazság sok.Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kampman
Stez
A fiatalszabályban is hajlandó vagyok elismerni a jó szándékot, bár amilyen jelenleg az utánpótlásképzés, ez kb. csak arra jó, hogy a folyamatosan kitermelt selejtet beerőltessék a pályára.
A szurkolók viselkedése is visszás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy igenis van negatív diszkrimináció és kettős mérce ellenünk.
A magyar drukkerek románellenes rigmusaira jött a zártszektor, a románok hasonló dolgaira nem, legfeljebb ejnyebejnye pénzbüntetés..
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény.
Szoboszlait is dobálták a szofisztikált német drukkerek Lipcsében, semmi következmény.
Ez nem teszi jóvá a felesleges niggerezést meg a "Krisztiáno homoszexuál"-t, de szerintem a magyar ultrák nincsenek ott az európai leggázabb csoportosulások között, még a top 10-ben sem.
Kampman
Kenny
Csak hat ez egy olyan dolog, hogy ha egy hobbifocista iranyit fentrol, aki a Fifa-szintjen kepes a focival kapcsolatos gondolatait atadni, akkor abbol feluletes dolog kerekedik, ami lufi erzest kelt.
4 hónapja
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kampman
4 hónapja
Fiatalszabály jó dolog, csak egy 10 évet késett el. Ami miatt szívás lesz, amit most a kommentátor is mondott, egy Tóth Alex külföldi lehetőségeket fog visszamondani, mert itt olyan pénzt kap, és inkább hátráltatni fogja a fiatalok fejlődését.
4 hónapja
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.
4 hónapja
ez a fiatalszabaly ebben a formaban egy faszsag. Csanyi mar dacbol se fogja elengedni, pedig el kene.Van ebben igazság sok.Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
Kampman
Stez
A fiatalszabályban is hajlandó vagyok elismerni a jó szándékot, bár amilyen jelenleg az utánpótlásképzés, ez kb. csak arra jó, hogy a folyamatosan kitermelt selejtet beerőltessék a pályára.
A szurkolók viselkedése is visszás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy igenis van negatív diszkrimináció és kettős mérce ellenünk.
A magyar drukkerek románellenes rigmusaira jött a zártszektor, a románok hasonló dolgaira nem, legfeljebb ejnyebejnye pénzbüntetés..
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény.
Szoboszlait is dobálták a szofisztikált német drukkerek Lipcsében, semmi következmény.
Ez nem teszi jóvá a felesleges niggerezést meg a "Krisztiáno homoszexuál"-t, de szerintem a magyar ultrák nincsenek ott az európai leggázabb csoportosulások között, még a top 10-ben sem.
Kampman
4 hónapja
Van ebben igazság sok.Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
Kampman
Stez
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény, legalábbis ami ott automatikus kellett, volna hogy legyen (meccs vége, Honvéd továbbjut), nem történt meg.
Szerkesztette: Kampman
4 hónapja
Ott repült is szerintem egy vaskos csekk az "újpesti cigányokra"csanyi te allat bazd meg az anyadat
Csányira mi szépet mondtak?
Nem lehetett tisztán hallani.
Kampman
5 perc alatt osszekiabaltak a sracok egy tizest.
tuti direkt toltak el az elejen az osszes ilyet.
ugyse fog az uzsoras egy stadiont se bezaratni, plane nem a Fradiet akinel hazai palyan annyian vannak, mint 2 forduloig osszesenca tobbi palyan.
Szerkesztette: Kenny
4 hónapja
Ott repült is szerintem egy vaskos csekk az "újpesti cigányokra"Csányira mi szépet mondtak?
Nem lehetett tisztán hallani.
4 hónapja
Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
Kampman
4 hónapja
Szabo Szili a nagy nyertese ennek.Öt magyar a Fradiban 😀Hajrá kvóta magyarok!
Nomac
Ettől lesz jó a magyar foci…
Még szerencse, hogy a szakértők szerint a 7000 perc sima ügy, mert ott van Tóth Ali. 🙈😂
Sinisa
Csanyi Ur megkapja ami jar neki 😊
4 hónapja
Na jöhet az Örökrangadó!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz