Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A Liverpool hivatalos koveteseben Szobot irtak jobbhatvednek. De lenyegtelen, vezet a jobb csapat!Szobo megint jobbhatved.Stephenson neked smafu?!
Stez
Mikey
4 hónapja
Szobo megint jobbhatved.Stephenson neked smafu?!
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Nem látom értelmét, hogy őt is leigazolják. Inkább jönne egy középső védő...Lol, Romano friss infoja szerint Isak csak es kizarolag a Liverpoolba akar menni. Ezekszerint o nem latta, hogy a Pool ket napja laza 80 millaert vett helyette egy masik csatart, meg hogy ha egyaltalan lenne is ra penz, Ekitikevel rotalva lennenek jo esellyel. Mas kerdes, hogy szerintem a Liverpool is elsiette es ha kivarnak meg Isakra, elhozzak ot.Mondjuk a Pool nem tett le Isakról, Ekitike ide, vagy oda.
Stez
Bálesz
Gomez úgyis elkezdte a szezont, hazautazott Hong Kongból, az Achillesével van valami.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Elkepzelheto, de realitasat nem latom ennek a bulinak, foleg 100+ millioert, amit a Newcastle elkerne erte. Nem is ertenem, minek hoznak ide Ekitike utan, meg a jatekos oldalarol sem, minek akar ezek utan odamenni.Lol, Romano friss infoja szerint Isak csak es kizarolag a Liverpoolba akar menni. Ezekszerint o nem latta, hogy a Pool ket napja laza 80 millaert vett helyette egy masik csatart, meg hogy ha egyaltalan lenne is ra penz, Ekitikevel rotalva lennenek jo esellyel. Mas kerdes, hogy szerintem a Liverpool is elsiette es ha kivarnak meg Isakra, elhozzak ot.Mondjuk a Pool nem tett le Isakról, Ekitike ide, vagy oda.
Stez
Bálesz
De azert az kiborit tovabbra is, hogy a jatekos a minden, hiaba van 2028-ig szerzodese, valaki vinne, egybol elkezdi a fesztivalt es fenyegetozik, hogy nem fog jatszani, amig nem adjak el, etc. Es kozben persze a fizeteset felveszi, mert majd nem. Es akkor inkabb elmegy oda, ahol a jatekpercei kerdojelesek az adott klub eddigi igazolasai utan. Ez most az a szitu lenne, ahol ha a Pool meg is szerzi Isakot, egyszeruen senkinek sem lenne kifejezetten jo.
4 hónapja
Lol, Romano friss infoja szerint Isak csak es kizarolag a Liverpoolba akar menni. Ezekszerint o nem latta, hogy a Pool ket napja laza 80 millaert vett helyette egy masik csatart, meg hogy ha egyaltalan lenne is ra penz, Ekitikevel rotalva lennenek jo esellyel. Mas kerdes, hogy szerintem a Liverpool is elsiette es ha kivarnak meg Isakra, elhozzak ot.Mondjuk a Pool nem tett le Isakról, Ekitike ide, vagy oda.
Stez

4 hónapja
Lol, Romano friss infoja szerint Isak csak es kizarolag a Liverpoolba akar menni. Ezekszerint o nem latta, hogy a Pool ket napja laza 80 millaert vett helyette egy masik csatart, meg hogy ha egyaltalan lenne is ra penz, Ekitikevel rotalva lennenek jo esellyel. Mas kerdes, hogy szerintem a Liverpool is elsiette es ha kivarnak meg Isakra, elhozzak ot.
4 hónapja
Az orszagban ket embernek nem vicc, es sajnos pont annak a kettonek, akik khm...Azóta kiderült, hogy a Mol beáll az Újpest mögé. Lásd: új stadion. (Úgy hiányzott, mint egy falat kenyér.) A Felcsút egy vicc, akármekkora fasz OV, azzal tisztában van, hogy ebből a gittegyletből, bármekkora pénzt nyomnak bele, soha nem lesz az ország "egyik csapata".Hát 2 éve ha nem verik a Diókat egy bundameccsen, akkor ők mentek volna lefelé. Tavaly sem volt tükörsima. A Pusi meg mégis ott van a dagadt kertje végében 😄Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.Eldőlt, hogy az Újpest a másik csapat, amelyiket - OV után szabadon - fel kell építeni a Fagyi mellett. A liláknak nem kell aggódniuk a kiesés miatt.
petey
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
Ugyhogy lehet barmennyire is szar az a csapat, amig Darth vezir ul a tronon, addig kiemelt helyzetben lesznek, kiemelt tamogatassal es kiemelt figyelemmel, mert a foni igenis akarja, hogy valami bravurt erjenek el. Nem, nem akarja, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon akarja allitolag. Az Ujpest mas, a Fradival ez a ket leginkabb ismert es tamogatott csapat, egyreszt pluszban sok embert ernek el az egyeb tevekenysegeikkel (lasd, vegyuk meg a szurkolokat, ezzel is a plusz szavazatokat, a'la Fradi khm-khm), ha nem hagyjak elrohadni a klubot, masreszt meg nem is biztos, hogy okos dolog lett volna, ha engedik kivereztetni, mint a Videotont.
4 hónapja
Ez sosem érdekelteAzóta kiderült, hogy a Mol beáll az Újpest mögé. Lásd: új stadion. (Úgy hiányzott, mint egy falat kenyér.) A Felcsút egy vicc, akármekkora fasz OV, azzal tisztában van, hogy ebből a gittegyletből, bármekkora pénzt nyomnak bele, soha nem lesz az ország "egyik csapata".Hát 2 éve ha nem verik a Diókat egy bundameccsen, akkor ők mentek volna lefelé. Tavaly sem volt tükörsima. A Pusi meg mégis ott van a dagadt kertje végében 😄Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.Eldőlt, hogy az Újpest a másik csapat, amelyiket - OV után szabadon - fel kell építeni a Fagyi mellett. A liláknak nem kell aggódniuk a kiesés miatt.
petey
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Azóta kiderült, hogy a Mol beáll az Újpest mögé. Lásd: új stadion. (Úgy hiányzott, mint egy falat kenyér.) A Felcsút egy vicc, akármekkora fasz OV, azzal tisztában van, hogy ebből a gittegyletből, bármekkora pénzt nyomnak bele, soha nem lesz az ország "egyik csapata".Hát 2 éve ha nem verik a Diókat egy bundameccsen, akkor ők mentek volna lefelé. Tavaly sem volt tükörsima. A Pusi meg mégis ott van a dagadt kertje végében 😄Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.Eldőlt, hogy az Újpest a másik csapat, amelyiket - OV után szabadon - fel kell építeni a Fagyi mellett. A liláknak nem kell aggódniuk a kiesés miatt.
petey
nagylaza, főpohárnok
petey
4 hónapja
Hát 2 éve ha nem verik a Diókat egy bundameccsen, akkor ők mentek volna lefelé. Tavaly sem volt tükörsima. A Pusi meg mégis ott van a dagadt kertje végében 😄Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.Eldőlt, hogy az Újpest a másik csapat, amelyiket - OV után szabadon - fel kell építeni a Fagyi mellett. A liláknak nem kell aggódniuk a kiesés miatt.
petey
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Az kemény, a Napoli megszerezte a jobbik Milinkovic-Savic testvért. Ráadásul valami potom pénzért amit 4 éve alatt fizetnek ki. Nem mintha eddig rossz kapusuk lett volna. Mondjuk tavaly VMS egy más szint volt mindenkihez képest is.
4 hónapja
az nem a puskás?Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.Eldőlt, hogy az Újpest a másik csapat, amelyiket - OV után szabadon - fel kell építeni a Fagyi mellett. A liláknak nem kell aggódniuk a kiesés miatt.
petey
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.Eldőlt, hogy az Újpest a másik csapat, amelyiket - OV után szabadon - fel kell építeni a Fagyi mellett. A liláknak nem kell aggódniuk a kiesés miatt.
petey
4 hónapja
Kíváncsi leszek a lilák hozzák-e az elmúlt évek menetrendjét. Teltház az első fordulókban, 3-4 W, dobogó, és már a Fradi kihívói. Aztán jön a leolvadás és menekülés a kieséstől.
4 hónapja
Jenőnek ettől a buzgómócsing hangjától konkrétan kiütést kapok. És akkor a tartalomról még nem beszéltem.
4 hónapja
Nah, az az emmbékettőja, az utolso 8 helyen lesz az igazi bajnoksag.Kb fele mezőny esélyes 😃dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.A Lokival komoly versenyben lesznek, hogy ki lesz diszfunkcionálisabb.
Kenny
Ha nem lenne ilyen gyenge a két friss feljutó, simán a Loki-Miskolc kettőst írtam volna be kiesőnek a tippjátékban.
Bár szerintem a Loki így is kiesik.
Kampman
Ez a fasz Knézy nem látja hogy a labdát rúgta el? Miért nem tizi lol
petey
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
ja, az utolso 8 helyen lesz az igazi bajnoksag.Kb fele mezőny esélyes 😃dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.A Lokival komoly versenyben lesznek, hogy ki lesz diszfunkcionálisabb.
Kenny
Ha nem lenne ilyen gyenge a két friss feljutó, simán a Loki-Miskolc kettőst írtam volna be kiesőnek a tippjátékban.
Kampman
petey
4 hónapja
Kb fele mezőny esélyes 😃dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.A Lokival komoly versenyben lesznek, hogy ki lesz diszfunkcionálisabb.
Kenny
Kampman
4 hónapja
Ifj. Knézy Jenő:Pedig még soha nem fordult elő, hogy Jenő összekevert volna valamit.
"Nagyon jóba vannak a szurkolók most épp az újpestiek éneklik a DVTK dalát"
Összekeverte Jenő a szar a Diósgyőrt a csak a Diósgyőrrel..
zacknorb
4 hónapja
Ifj. Knézy Jenő:"Nagyon jóba vannak a szurkolók most épp az újpestiek éneklik a DVTK dalát"
Összekeverte Jenő a szar a Diósgyőrt a csak a Diósgyőrrel..
Poloska vagyok.
4 hónapja
nem tul szep, ellenben hatekony a lila foci,dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.Crazy meglepően nyal nekünk, nem tudom milyen fölényről beszél, két kapushibás gólon kívül szinte nem volt épkézláb támadás, utolsó 10 perc meg már Diósgyőré volt, helyzetekkel. Eddig mákos nagyobb előny.
Kenny
4 hónapja
Vacilálltam rajta, annyira nem vagyok képben most már az alapokon túl, hogy nem mellett döntöttem. De leadom, egye fene!😊Na, kezdjük megint bíztatóan egy új szezont! Aztán...😊Nem adtad le az NB1 Sorrend tippedet! Nem akarod potolni? 😃
zavi27
Toto21
4 hónapja
dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.A Lokival komoly versenyben lesznek, hogy ki lesz diszfunkcionálisabb.
Kenny
4 hónapja
nem tul szep, ellenben hatekony a lila foci,dioknak meg komoly kiesesi gondjai lesznek iden.Pont ezen gondolkoztam, csak nem mertem leírni, hogy a két kieső nálam a két friss feljutó, de a diók és a Loki is ott lesz közel.
Kenny
Illetve felmerült bennem hogy egy "minden dió homoszexuális roma" skandálás járhat szektorbezárással?