Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
egyébként minek hozott a Fagyi csatárt, Arzani néha még a padot se koptatja!
5 hónapja
Azt ne mond már nekem, hogy a Newcastle nem számít rangadónak. A szaudiak óta ott vannak BL helyen. Ez miért nem rangadó a 15. MU meg a 17. Spurs meg miért az.Big 6 akkorTavaly Newcastle? Vagy az 5. évek óta BL helyes nem számít top6nak?Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
Egyébként meg Szoboszlai pont berakta ahova kellett ezúttal nem a Balatonon. Ha meg Kerkeznek egyszer nem jön be a hail mary, akkor meg itt lett volna a döntő momentum.
Megint ezer kurva jó teljesítmény le lett téve az asztalra, és vereséggel mehetünk haza, ez dühítő.
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
5 hónapja
Big 6 akkorTavaly Newcastle? Vagy az 5. évek óta BL helyes nem számít top6nak?Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
Egyébként meg Szoboszlai pont berakta ahova kellett ezúttal nem a Balatonon. Ha meg Kerkeznek egyszer nem jön be a hail mary, akkor meg itt lett volna a döntő momentum.
Megint ezer kurva jó teljesítmény le lett téve az asztalra, és vereséggel mehetünk haza, ez dühítő.
Heisman nádor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
pedig még amerikai foci párhuzamot is belecsempészett.Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.Csak Salec van bent. A többiek élőben ott voltak a meccsen.
Matthew99
Sixo
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.Csak Salec van bent. A többiek élőben ott voltak a meccsen.
Matthew99
5 hónapja
Tavaly Newcastle? Vagy az 5. évek óta BL helyes nem számít top6nak?Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Willie Parker
Heisman nádor
5 hónapja
Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Zsambék-Gyirmót 0-10.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Willie Parker
Poloska vagyok.
5 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!Ha szeretnél valódi focit nézni:
Willie Parker
www.youtube.com/watch?v=EhHM9QwCxJo
5 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
5 hónapja
jó, Martinelli nem a legjobb, de azért ez megsüvegelendő védőteljesítmény volt ismét.Gabriel Martinelli vs. Dominik Szoboszlai's right-back version:
• 70 minutes
• 0 G/A
• 0 shots
• 0 dribbles
• 6 passes
• 0% crosses
• 2 duels won
chemicals keep me under control
5 hónapja
félidőben meg akartam tenni a Pool-Cadiz-Rákóczi hármast hazai kötésre (akkor éppen 0:0, 1:1, 2:1 volt), de a Rákóczi-MTK II-t nem adta a tipszmiksz.mondjuk nem csodálkozom, a Rákóczit Milinte Árpi óta nem adják elérhetőnek, az MTK meg... hát ők ugye híresek az erős ősz utáni hirtelen gyengülésről.
5 hónapja
Játszik a Vasas!3-0!!!Mi ez a meccs?
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
5 hónapja
3-0!!!Mi ez a meccs?
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
5 hónapja
3-0!!!
5 hónapja
Kell a jóforma Domitól mert az írek ellen vérhúgyózos lesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
voltak jó megoldásai, csak még nem látnak a gondolataiba a többiek.Wirtz teljesen haszontalan, ha az a 16 eves gyerek jatszik helyette az is jobb.fasza Konaté után Wirtz is megsérül ...mind2tőtől csak jobb lesz a csapat
Negritis, a vajda
Sixo
Kenny
volt pár súlypontáthelyezése, a lesgól előtti megoldás sem volt szar. nyilván ennyi pénzért ne meccsenként két megmozdulása legyen, de ha az egy kiélezett meccsen a döntő gól, akkor meg mindenki áradozik.
igazából a legelső tizenegyest neki kéne adni, hogy megtörjön nála a jég.
5 hónapja
Radó egy gól, egy gólpassz.
5 hónapja
bezzeg ha ezt egy nagy bajnoksagban rugja hetekig mutogatnak..