NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mintha kissé üres lenne ez a Young Boys stadion...
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Nem értem a Poolt ... vannak rohadt jó igazolásai, amellett meg őrjítő nagy hülyeségek ... oké értem, hogy pótolni kell Suarezt, de baszki Ballo minek?csebi
Kell a depth. Csak mondjuk cserének olyat hoztam volna, aki meg is elégszik azzal, pl. Lambert. Kíváncsian várom, Balotelli meddig bírja majd hiszti nélkül. Mondjuk BR pikkpakk helyreteszi majd, az is biztos.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Talán az, hogy míg egy bajnokcsapatnak selejtezőket kell játszania, addig egy kiemelt bajnokság bronzérmese pl. automatikusan ott van.
"Az UEFA-együttható alapján készült rangsor dönti el, melyik ország hány csapatot nevezhet. A 2009/2010-es kiírás óta ennek szabályai a következők:
1-3.: négy csapat, a bajnokság 1-3. helyezettje automatikus résztvevő, 4. helyezett selejtezőt játszik a nem bajnokok ágán...
4-6.: három csapat, a bajnokság 1-2. helyezettje automatikus résztvevő...
A selejtezőkből 5 bajnok és 5 nem bajnok jut tovább "ahova további 22 csapat az előző évi bajnokságban elfoglalt helyezésétől függően automatikusan bekerült".Tony
Ezt pont a kiscsapatok miatt vezették be, hogy több bajnok legyen ott a főtáblán. Vagy szerinted ha nem lenne szétválasztva a bajnoki és nem bajnoki ágra, akkor ez az 5-5-ös arány jobb lenne a bajnokok javára? Mert szerintem sorsolástól függően eléggé közelítene a 10-0-hoz...Shilkor
Látom "sikerült" megragadni a lényeget, a "vastagított" kiemeléssel meg ne törődj.Tony
Szóval az a baj, hogy nem a bajnokok indulnak. Mit szólnál egy ilyen lebonyolításhoz?
Jelenleg 54 UEFA tagállam van. A 10 legjobb ország bajnoka automatikusan indul, a maradék 44 meg egy selejtező meccsen dönti el a másik 22 hely sorsát. Jelenleg így nézne ki a BL 32-es mezőnye:

Atletico Madrid, Manchester City, Bayern München, Juventus, Benfica, PSG, CSKA Moszkva, Ajax, Sahtar Doneck, Anderlecht (automatikusan)

Basel, Olympiakosz, Steaua Bucuresti, Celtic, Red Bull Salzburg, APOEL, Fenerbahce, BATE Borisov, Sparta Praha, Dinamo Zagreb, Ludogorec, Maccabi Tel-Aviv, Maribor, Legia Warszawa, Sheriff Tiraspol, Crvena zvezda, Slovan Bratislava, Aktobe, HJK Helsinki, Dinamo Tbiliszi, Malmö FF, Debrecen (selejtezőből). A selejtezőből a 22 magasabb UEFA-együtthatóval rendelkező csapatot juttattam tovább.

10 csapat lenne ott az európai TOP100-on kívülről, biztos jó kis derbik lennének, az EL-ben meg nézhetnénk ilyen gagyi Real - Barcákat 😊
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hoztál egy 10 éves példát, a "szinten tartásnál" meg az eddig senkit nem érdeklő el-ről beszélsz. Nyilván azért sorsolják már külön a bl-elődöntők párosításait is, hogy senki ne maradjon ki a jóból, na perszebaggio
Miért annyira gyakran nyert előtte kiscsapat? Ha nem elit bajnokságot nézünk 10 éve Porto előtte 10 éve az Ajax. Így utóbbi 20 évben.Utóbbi 5 évet nézzük az APOEL 8ig ment, Galata is 8-ba volt mostanság, CSZK Moszkva, Shaktar , Benfica is volt, na puff benéztem a Portot és a Baselt.
De ennek semmi köze nincs a lebonyolításhoz, egyszerűen ezek a csapatok ennyit tudnak.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
míg a biszem-baszom ligában selejteztek, mi felvettünk egy mennyei podcastet hurkával
Fölé-Mellé s01e04  www.youtube.com/watch?v=x0pEylbREpM
azért szóba került a Loki holnapi meccse is.Höri
Szerintem érdemes lenne ezeket kiemelt kommentbe tennibaggio
ok, remélhetőleg senki se sértődik meg

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Nem értem a Poolt ... vannak rohadt jó igazolásai, amellett meg őrjítő nagy hülyeségek ... oké értem, hogy pótolni kell Suarezt, de baszki Ballo minek?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Balotelli feleannyi gólt sem fog lőni, mint Suárez, de legalább annyi meccsről meszelteti el magát. 😀Stez
Hamarabb fog összeveszni Rodgersszel annál, hogy eltiltathatná magát. Nem nagyon látom a kezdő 11-ben a helyét ugyanis.
...
Közben a két csapat megegyezett, 16 millió font lesz az ára.
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 478 — no es importante
Hoztál egy 10 éves példát, a "szinten tartásnál" meg az eddig senkit nem érdeklő el-ről beszélsz. Nyilván azért sorsolják már külön a bl-elődöntők párosításait is, hogy senki ne maradjon ki a jóból, na persze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem kötekedés képpen csak érdekel 😀 Most leegyszerűsítve te annyit szeretnél hogy csak Bajnokok indulhassanak a BL-be, akkor lenne igazságos a rendszer szerinted?Toca
Nem. Valójában semmi gondom a BL lebonyolítással. Csak arra akartam reflektálni (ám nem jött le sokaknak), hogy míg egyik téren megy az igazságosságról való "papolás", addig a másik oldalról szentesítenek egy kiemeléses rendszert, csak mert az a kedvenc csapatuknak előnyös.
Valójában szinte ugyanazon okok miatt lett a Barca büntetése így hatályba léptetve, mint amik a BL ilyesfajta lebonyolítását eredményezi. Hogy a legjobb (és legtöbb pénz hozó) csapatok játszanak. Csak sokaknak az nem jön le, mert míg egyiknél lehet mutogatni (és úgy érezni kiemelnek egy csapatot), addig másikat nem akarják megérteni, mert azzal kiderülne saját csapatuk is előnyt (megkülönböztetést) élvez, bárhogy is szentesítik azt.Tony
Én ezt továbbra is sarkításnak érzem. A legjobb csapatok játszanak így a BL-be. Ha van egy kis csapat ami eltudja verni a nagyokat teljesen mindegy mennyi pénzt hoz a nagy, ugyanúgy érvényesülhet. Legjobb példa a Porto BL győzelme, vagy a Monaco döntőzése, mostanában már sajna azért ritka az ilyen villanás. De vannak klubbok amik mégis tartják a szintet, Basel-Benfica-Porto-Shaktar
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem kötekedés képpen csak érdekel 😀 Most leegyszerűsítve te annyit szeretnél hogy csak Bajnokok indulhassanak a BL-be, akkor lenne igazságos a rendszer szerinted?Toca
Nem. Valójában semmi gondom a BL lebonyolítással. Csak arra akartam reflektálni (ám nem jött le sokaknak), hogy míg egyik téren megy az igazságosságról való "papolás", addig a másik oldalról szentesítenek egy kiemeléses rendszert, csak mert az a kedvenc csapatuknak előnyös.
Valójában szinte ugyanazon okok miatt lett a Barca büntetése így hatályba léptetve, mint amik a BL ilyesfajta lebonyolítását eredményezi. Hogy a legjobb (és legtöbb pénz hozó) csapatok játszanak. Csak sokaknak az nem jön le, mert míg egyiknél lehet mutogatni (és úgy érezni kiemelnek egy csapatot), addig másikat nem akarják megérteni, mert azzal kiderülne saját csapatuk is előnyt (megkülönböztetést) élvez, bárhogy is szentesítik azt.
több mint 10 éve
Talán az, hogy míg egy bajnokcsapatnak selejtezőket kell játszania, addig egy kiemelt bajnokság bronzérmese pl. automatikusan ott van.
"Az UEFA-együttható alapján készült rangsor dönti el, melyik ország hány csapatot nevezhet. A 2009/2010-es kiírás óta ennek szabályai a következők:
1-3.: négy csapat, a bajnokság 1-3. helyezettje automatikus résztvevő, 4. helyezett selejtezőt játszik a nem bajnokok ágán...
A selejtezőkből 5 bajnok és 5 nem bajnok jut tovább "ahova további 22 csapat az előző évi bajnokságban elfoglalt helyezésétől függően automatikusan bekerült".Tony
Ezt pont a kiscsapatok miatt vezették be, hogy több bajnok legyen ott a főtáblán. Vagy szerinted ha nem lenne szétválasztva a bajnoki és nem bajnoki ágra, akkor ez az 5-5-ös arány jobb lenne a bajnokok javára? Mert szerintem sorsolástól függően eléggé közelítene a 10-0-hoz...Shilkor
Látom "sikerült" megragadni a lényeget, a "vastagított" kiemeléssel meg ne törődj.Tony
Nem kötekedés képpen csak érdekel 😀 Most leegyszerűsítve te annyit szeretnél hogy csak Bajnokok indulhassanak a BL-be, akkor lenne igazságos a rendszer szerinted?
több mint 10 éve
Látom "sikerült" megragadni a lényeget, a "vastagított" kiemeléssel meg ne törődj.
több mint 10 éve
Ezt a barca nagyon is épít a fiatalokra, jobban mint mások mítoszt hagyjuk már...beletaknyoltak egy aranygenerációba becsülettel mint annó az ajax...most, higy ez a generáció kiöregedett egyből be is kellett vásárolni, mert ehhez a szinthez ami ide kell az utánpótlás a fasorban sincs...peach
Ezzel vitatkozom.
Munir,Grimaldo,Ié,Sandro,Halilovic itt az ujabb eresztés a tehetsegekbol.
Olyan kiterjedt a jatekosmegfigyelorendszere a Barcelonának h soha nem fog kifogyni a tehetsegekbol.Kenny
Oké nézzük meg ki lesz ezek közül Barca kezdő. Max 1 ember.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 309 — Whoops, looks like something went wrong.
Liverpool have opened talks with AC Milan over a move for striker Mario Balotelli, Sky sources understand.Sky Sports
Ezen nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Nagyszerű játékos, de sajnos az IQ-ja a zuzmóéval vetekszik.Mikey
Kell valaki aki pótolni tudja Suarezt minden téren 😛Shilkor
A 'cseberből vederbe' minősített esete lenne... :#Mikey
Egyáltalán nem.
Suárez egy címeres faszkalap, de egy zseni, aki legalább meglövi a góljait folyamatosan.
Balotelli egy címeres faszkalap, aki tudja, hogy egy zseni tehetségével van megáldva, de ezek után szarik is bele mindenbe.
Amellett mindezt, hogy teljesen kedvfüggő a pályán, és nem akkor pöccen be, ha szar hónapja van, egyszerűen belerúgnak, nem találja el jól a labdát, nem lő azonnal gólt, akkor vége, onnantól hülye. Üt, rúg, pofázik, kiállíttatja magát. Csak Balotelli bő egy éve konstansan szar és felvillanásoknál többre nem viszi. A Milanban lőtt góllainak a 2/3-át büntetőből szerezte.
Pontosan az a játékos, aki 25 éves korára Ibra szinten lehetne, de sosem lesz azon. És nem hogy azon, de még egy David Villa szintet sem fog sosem hozni. Balotelli feleannyi gólt sem fog lőni, mint Suárez, de legalább annyi meccsről meszelteti el magát. 😀

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 478 — no es importante
míg a biszem-baszom ligában selejteztek, mi felvettünk egy mennyei podcastet hurkával
Fölé-Mellé s01e04  www.youtube.com/watch?v=x0pEylbREpM
azért szóba került a Loki holnapi meccse is.Höri
Szerintem érdemes lenne ezeket kiemelt kommentbe tenni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Liverpool have opened talks with AC Milan over a move for striker Mario Balotelli, Sky sources understand.Sky Sports
Ezen nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Nagyszerű játékos, de sajnos az IQ-ja a zuzmóéval vetekszik.Mikey
Kell valaki aki pótolni tudja Suarezt minden téren 😛Shilkor
A 'cseberből vederbe' minősített esete lenne... :#
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ezt a barca nagyon is épít a fiatalokra, jobban mint mások mítoszt hagyjuk már...beletaknyoltak egy aranygenerációba becsülettel mint annó az ajax...most, higy ez a generáció kiöregedett egyből be is kellett vásárolni, mert ehhez a szinthez ami ide kell az utánpótlás a fasorban sincs...peach
Ezzel vitatkozom.
Munir,Grimaldo,Ié,Sandro,Halilovic itt az ujabb eresztés a tehetsegekbol.
Olyan kiterjedt a jatekosmegfigyelorendszere a Barcelonának h soha nem fog kifogyni a tehetsegekbol.

több mint 10 éve
Kell valaki aki pótolni tudja Suarezt minden téren 😛
több mint 10 éve
Ezen nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Nagyszerű játékos, de sajnos az IQ-ja a zuzmóéval vetekszik.
több mint 10 éve
Tehát legyünk igazságokat és ne kivételezzünk a csapatokkal, de szorítsuk háttérbe a kisebb csapatokat, hogy a legjobb csapatok játszhassanak az elit kupákban?
Bírom amikor az "igazságosság lovagjai" önellentmondásba keverednek.

Esélye minden bajnoknak van.Toca
Nem tudom, hogy a kiemelés rendszere mond-e valamit. Ha neked az után az jön le, hogy minden bajnoknak esélye van, akkor azzal nem lehet már mit kezdeni.Tony
És a kiemelési rendszer melyik része akadályozza meg bármelyik bajnok csapatot, hogy megnyerje a BL-t? Mutass rá kérlek.Toca
Ezt pont a kiscsapatok miatt vezették be, hogy több bajnok legyen ott a főtáblán. Vagy szerinted ha nem lenne szétválasztva a bajnoki és nem bajnoki ágra, akkor ez az 5-5-ös arány jobb lenne a bajnokok javára? Mert szerintem sorsolástól függően eléggé közelítene a 10-0-hoz...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Ezt a barca nagyon is épít a fiatalokra, jobban mint mások mítoszt hagyjuk már...beletaknyoltak egy aranygenerációba becsülettel mint annó az ajax...most, higy ez a generáció kiöregedett egyből be is kellett vásárolni, mert ehhez a szinthez ami ide kell az utánpótlás a fasorban sincs...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Te is tudod, vagy ha nem akkor túl elfogult vagy, hogy a Barca nem azért kapott felmentést erre az időre mert teljesítménye alapján járt, hanem egyszerűen ment a mutyi a háttérbe és egyszerűen nem merték megtenni, hogy pont egy újraalakuló Barcát szívassanak meg.
Viszont ez a szarrágás ami megy körülötte ez kb olyan, minthogy a Barcások keménykedtek, hogy ők nem költenek 70-80 milliókat egy emberre, aztán most megvették Suarezt azt mindenki kussol 😀. Mindegyik nagy csapat megkapta volna ezt a felmentést és mindegyik nagy csapat elvitte volna a CASig és mindegyik nagy csapatot végül felmentenék, csak most jó rugdosni a Barcát...Toca
Persze, hogy tudom. Tisztában vagyok vele, hogy a Barca sok lóvét jelent az UEFA-nak. És, hogy ezt az egészet azért csinálták így, hogy versenyképes maradjanak, mert az a jó biznisz. Én ezzel tisztában vagyok, az már más kérdés, hogy mit gondolok róla.
Mindössze azért "emeltem szót", hogy némelyek úgy tesznek, mintha ez csak egy csapatnak járna, illetve jönnek az igazságossággal, míg egy "igazságtalan" rendszert meg természetesnek vesznek.

Azzal meg végképp nincs mit kezdeni, ha nem vágod, hogy mennyivel csökkenti mondjuk a 4 selejtező a kis bajnokcsapatok esélyeit.Tony
Mennyivel? Ha meg akarják nyerni a BL-t vagy olyan keretük van amivel "igazságosság" alapon csoportkörig / kieséses szakaszig mehetnek akkor, nem azért fognak elhasalni mert + 8 meccset játszottak ami igazából ha olyan a kereted, hogy neked az elit csapatok között lenne a helyed, gyenge edzőmeccs feelingüek lesznek.
Mellesleg ha ott lesznek több évig a kupa porondon akkor nekik is egyre kevesebbet vagy akár egyáltalán nem kell selejtezniük.
Ez a rendszer TELJESÍTMÉNY alapú és ez alapján igazságos, hiszen azok szerepeltethetnek több csapatot és kell kevesebbet játszaniuk akik jobban teljesítettek.
Én sokkal igazságtalanabbnak tartanám, hogy csak azért mert egy Dinamo Minszk uralja a jóval gyengébb bajnokságát kapjon helyet egy olyan csapattal szemben aki oda-vissza amúgy 10 góllal verné.
Ezért amúgy az igazságosság egy elég szubijektív vélemény, bizonyos inerciarendszerben mindent igazságosnak lehet kihozni 😀
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 567
egyetertek azzal h a pl 4. 5. hely klasszissal jobb mint a magyar bajnok. jo foss volt anno a 8 csapatos bl.Ebbe belekotni.nem is ertem. anno a fradi is 5-6 golt kapott.Volt ertelme?
olyan mint az aranycipo.tobbet er egy spanyol liga gol,mint az alban...

Ha nagyon a lebonyolitason vitatkoztok akkor akkor jatszon mindenki mindenkivel oda es vissza is.Igy nem lenne konnyu sorsolas no meg szerencses ag.

Sztem az eszmeletlen koltekezes a legrosszabb a mai futballban.Fizetesi sapka nem lenne rossz.
több mint 10 éve
Te is tudod, vagy ha nem akkor túl elfogult vagy, hogy a Barca nem azért kapott felmentést erre az időre mert teljesítménye alapján járt, hanem egyszerűen ment a mutyi a háttérbe és egyszerűen nem merték megtenni, hogy pont egy újraalakuló Barcát szívassanak meg.
Viszont ez a szarrágás ami megy körülötte ez kb olyan, minthogy a Barcások keménykedtek, hogy ők nem költenek 70-80 milliókat egy emberre, aztán most megvették Suarezt azt mindenki kussol 😀. Mindegyik nagy csapat megkapta volna ezt a felmentést és mindegyik nagy csapat elvitte volna a CASig és mindegyik nagy csapatot végül felmentenék, csak most jó rugdosni a Barcát...Toca
Persze, hogy tudom. Tisztában vagyok vele, hogy a Barca sok lóvét jelent az UEFA-nak. És, hogy ezt az egészet azért csinálták így, hogy versenyképes maradjanak, mert az a jó biznisz. Én ezzel tisztában vagyok, az már más kérdés, hogy mit gondolok róla.
Mindössze azért "emeltem szót", hogy némelyek úgy tesznek, mintha ez csak egy csapatnak járna, illetve jönnek az igazságossággal, míg egy "igazságtalan" rendszert meg természetesnek vesznek.

Azzal meg végképp nincs mit kezdeni, ha nem vágod, hogy mennyivel csökkenti mondjuk a 4 selejtező a kis bajnokcsapatok esélyeit.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
gondolom a fellebbezés miatt a döntés végrehajtását is felfüggesztették, ennek számos oka van (köztük lehet az igazságosság is). Ne feledjük el, hogy ez nem csak a mostani idény(ek)re lehet hatással a Barcánál, hanem a jövőre is, mert a következő időszakban fiatal játékost sem igazolhatnak, ami egy olyan klubnál, ahol nagyon is építenek az utánpótlásra hatalmas érvágás lehet.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.