NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Én úgy tudom, hogy nem csak ők buktak meg ezzel. És úgy tudom, hogy a kiszabott büntetést nem is töltötték le, hanem egyből besírtak, mire a szövetség eltörölte a büntetésüket, véletlen pont arra a pár hétre, amíg szépen feltankoltak úgy 100-120 milliót érő játékosokkal, végeztek a piacon, aztán most hirtelen ismét büntetve vannak.ha ez már a fellebbviteli tárgyalás volt, akkor hova tudnának még fellebbezni? a CAS-hoz? ebbe ők nem szólnak bele...
LOL. Az igazságos az lett volna, hogy ha fellebbeznek a büntetés ellen, amíg nincs hivatalos döntés, addig nem igazolhatnak. De ez így megint egy kurva nevetséges ítélet volt.
Arra meg már most fogadok bárkivel, hogy 2015-ben a Barca ismét fellebbezni fog a döntés ellen, amit eltöröl a szövetség majd.
És a hater szó bukta, mert én pont, hogy nem vagyok Barca hater. Abszolút nincsen bajom velük.
Csak ez a sok véletlen és olyan ítélet, ami pont az ő javukra születik, az kicsit feltűnő.Stez
több mint 10 éve
Én úgy tudom, hogy nem csak ők buktak meg ezzel. És úgy tudom, hogy a kiszabott büntetést nem is töltötték le, hanem egyből besírtak, mire a szövetség eltörölte a büntetésüket, véletlen pont arra a pár hétre, amíg szépen feltankoltak úgy 100-120 milliót érő játékosokkal, végeztek a piacon, aztán most hirtelen ismét büntetve vannak.LOL. Az igazságos az lett volna, hogy ha fellebbeznek a büntetés ellen, amíg nincs hivatalos döntés, addig nem igazolhatnak. De ez így megint egy kurva nevetséges ítélet volt.
Arra meg már most fogadok bárkivel, hogy 2015-ben a Barca ismét fellebbezni fog a döntés ellen, amit eltöröl a szövetség majd.
És a hater szó bukta, mert én pont, hogy nem vagyok Barca hater. Abszolút nincsen bajom velük.
Csak ez a sok véletlen és olyan ítélet, ami pont az ő javukra születik, az kicsit feltűnő.
több mint 10 éve
fogadnék én a Celtic ellen, mert nem érdemlik meg a csoportkört, de nem látom a Mariborban a potenciált...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
Az Ipswich Town FB oldalát elég szépen széttrollkodják a magyarok.😀Tony Adamswww.twtd.co.uk/ipswich-town-news/25633/
Fans using the club’s official social media channels can't fail to have noticed Hungarians posting the legend ‘No Bajner, No Party’ with great regularity since the Blues' Hungarian frontman Balint Bajner made his debut earlier this month.
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Megkapták a büntetést, amit le is töltenek.Tonyde most miért kell úgy tenni, mintha tényleg ez történt volna?
több mint 10 éve
Az Ipswich Town FB oldalát elég szépen széttrollkodják a magyarok.😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
legközelebb majd ügyesebbek lesznek.Bizony, mindenki a Barcára megy direkt. Szegények feje fölött összeszövetkezett az egész világ, ők meg ártatlanként csak küzdenek az életben maradásért.StezEgy szóval nem mondta senki, hogy ártatlanok, csak egyedül ők buktak meg ezzel. Megkapták a büntetést, amit le is töltenek. Hogy ebből hogy jött, hogy mindenki összefogott ellenük nem értem, de a hatterben értelmet keresni nem érdemes.Tony
más: Már megint sír a fradi tábor a jegy miatt. Drága nekik 7 euróért a jegy.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Bizony, mindenki a Barcára megy direkt. Szegények feje fölött összeszövetkezett az egész világ, ők meg ártatlanként csak küzdenek az életben maradásért.StezEgy szóval nem mondta senki, hogy ártatlanok, csak egyedül ők buktak meg ezzel. Megkapták a büntetést, amit le is töltenek. Hogy ebből hogy jött, hogy mindenki összefogott ellenük nem értem, de a haterben értelmet keresni nem érdemes.
több mint 10 éve
Szánalom, ha felfüggesztik a büntetést, szánalom, ha hatályba lép, mindegy itt, csak szidni lehessen és fikázni. 😀Bizony, mindenki a Barcára megy direkt. Szegények feje fölött összeszövetkezett az egész világ, ők meg ártatlanként csak küzdenek az életben maradásért.
Mondjuk nagy lehetett némelyekben a frusztráció, amikor Suarez esetében nem jött be a "jóslat" és nem törölték el a büntetést, hát meg kell ragadni ezt a hírt.Tony
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szánalom, ha felfüggesztik a büntetést, szánalom, ha hatályba lép, mindegy itt, csak szidni lehessen és fikázni. 😀Mondjuk nagy lehetett némelyekben a frusztráció, amikor Suarez esetében nem jött be a "jóslat" és nem törölték el a büntetést, hát meg kell ragadni ezt a hírt.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Mekkora szánalom. Hivatalosan újra nem igazolhat a Barca...Felfüggesztették 3 hónapra, ők elköltöttek kb 150 milliót, szereztek 4-5 jó játékost. Lehet ők szóltak most az illetékeseknek, hogy oké köszi megvagyunk.
több mint 10 éve
Anyám. Ezt a Zsirút hagyják Törökországban 3 közepesen szurkoló Besiktas drukkerért. Lassan visszasírom Bendtnert, úgy sír nála a labda.Matthew99cseréljék el Torresre, rosszul nem járhatnak 😊
több mint 10 éve
Anyám. Ezt a Zsirút hagyják Törökországban 3 közepesen szurkoló Besiktas drukkerért. Lassan visszasírom Bendtnert, úgy sír nála a labda.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
mindenki török a Besiktasban, még aki nem Törökországban született, annak is marokkói a papája, osztrák a mamája. Bravó, Iván.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ez mindenképpen megnyugtatta a szurkolókat, hogy nincs félni valójuk.amíg kifizetik 50-60 euróért a jegyet, addig felőlem aludhatnak is.Amadeus91Ennek a cirkuszban lenne a helye nem a focimeccsen.Münchenben pl. zabál mindenki szurkolás helyett és eladólányok járkálnak a sorok közt kolbásszal, sörrel meg pereccel.Amadeus91www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psv-bd-meg-a-wifit-a-kemeny-mag-szurkolasra-serkent-2357707B.szd meg a wifit,kubatov b.szd meg a wifit.
Kíváncsi vagyok ha ez itthon történik meg milyen reakciók lennének...😊Asbee
Jovo heti rigmus.Kenny
(nem a münchent ekézem most,általánosságban beszélek,nyilván máshol is vannak ilyenek)Kenny
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
amíg kifizetik 50-60 euróért a jegyet, addig felőlem aludhatnak is.Ennek a cirkuszban lenne a helye nem a focimeccsen.Münchenben pl. zabál mindenki szurkolás helyett és eladólányok járkálnak a sorok közt kolbásszal, sörrel meg pereccel.Amadeus91www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psv-bd-meg-a-wifit-a-kemeny-mag-szurkolasra-serkent-2357707B.szd meg a wifit,kubatov b.szd meg a wifit.
Jovo heti rigmus.Kenny
(nem a münchent ekézem most,általánosságban beszélek,nyilván máshol is vannak ilyenek)Kenny
több mint 10 éve
Tony
885
www.nemzetisport.hu/europa_liga/ftc-50-ezer-eurora-es-egy-zart-kapus-meccsre-buntettek-a-fradit-2357907
több mint 10 éve
Ennek a cirkuszban lenne a helye nem a focimeccsen.Münchenben pl. zabál mindenki szurkolás helyett és eladólányok járkálnak a sorok közt kolbásszal, sörrel meg pereccel.Amadeus91www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psv-bd-meg-a-wifit-a-kemeny-mag-szurkolasra-serkent-2357707B.szd meg a wifit,kubatov b.szd meg a wifit.
Jovo heti rigmus.Kenny
(nem a münchent ekézem most,általánosságban beszélek,nyilván máshol is vannak ilyenek)
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 567
Gibraltár:A második "évad" kezdődik az UEFA égisze alatt.
Kiváncsi vagyok merre fognak haladni. Tavaly 3-4 nem gibraltári lehetett csak a csapatban.
Most a szabály az, hogy minimum 8 regisztrált gibraltárinak kell lennie, ami nem azt jelenti, hogy játszaniuk is kell.
Nagyon sok spanyol érkezett. Főleg a határvárosból. 3. 4. spanyol liga bugyraiból egyből CL és EL helyekért küzdenek. Amúgy még megjelentek brazilok,argentinok stb.
Klub szinten erősödnek, de a válogatott így merre fog haladni kiváncsi leszek.
Mondjuk érkeztek olyan emberkék is akik utánpótlás szinten nagy csapatoknál voltak.
Érdekes szezon lesz, ami szombaton már el is rajtol.
Egy jó bíró toborzó videó:
több mint 10 éve
Nem hát, de elmondani nem tudom, hogy milyen jó érzés végre potenciális veszélyt jelentő csatárt látni a csapatban. 😀😀😀Costa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Torres.mondjuk ez eddig se volt kérdés 😊Dexxter Tailor
Eladni gyorsan a QPRnek 3 labdáért meg egy garnitúra jelölőtrikóért.Hanni
több mint 10 éve
Costa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Torres.mondjuk ez eddig se volt kérdés 😊
Eladni gyorsan a QPRnek 3 labdáért meg egy garnitúra jelölőtrikóért.Hanni
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
nem mindegy, hogy mit csinál a másik szurkoló? Gondolom nem a kapu mögött az állóban nyomják a facebookot. Münchenben pl. zabál mindenki szurkolás helyett és eladólányok járkálnak a sorok közt kolbásszal, sörrel meg pereccel.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psv-bd-meg-a-wifit-a-kemeny-mag-szurkolasra-serkent-2357707B.szd meg a wifit,kubatov b.szd meg a wifit.
Jovo heti rigmus.Kenny
több mint 10 éve
Costa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Torres.Eladni gyorsan a QPRnek 3 labdáért meg egy garnitúra jelölőtrikóért.
több mint 10 éve
szerintem a védősor picit vékony, de a támadóknál + a középpályán kurva sok lehetőség van. amit 0-1 után műveltek Hazardék, élmény volt nézni, simán lehet 6-1 a vége 😀Courtois kezd, királyság! kíváncsi vagyok, hogy eladjuk e még most Cech-t vagy marad backupnakDexxter TailorÉn is nagyon szurkoltam ennek! 😀
Egyébként nem akarom elkiabálni, de ez lehet mindenidők legjobb Chelsea-je szerintem. 😊Schleck
több mint 10 éve
Courtois kezd, királyság! kíváncsi vagyok, hogy eladjuk e még most Cech-t vagy marad backupnakDexxter TailorÉn is nagyon szurkoltam ennek! 😀
Egyébként nem akarom elkiabálni, de ez lehet mindenidők legjobb Chelsea-je szerintem. 😊