NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
köszi, hogy szólsz, rossz topikba ment. (vis jött)www.hvg.hu/itthon/20140815_Mar_tavaly_feljelentettek_tulajdonosainalNem találom benne a focival kapcsolatos részt.gordon
a tükör a hibás.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
készülni kell, hátha kineveznek valahová U21 női soccer edzőnek.Fölé-Mellé week3 www.youtube.com/watch?v=wJAjW6sQ4GkHöri, mennyire vagy mazochista? Női mb1 összes góljához odaférsz?! Beszarás😛gordon
Magyar Kupa élménybeszámoló és Mb2 előzetes.
Meg egy kis élvonal.
hallgassad mert különben Hurka öngyi lesz! Konq ma bye weeken volt.
Lesz ma fölé-mellé podcast?Sebiihatalmas király vagyHöri
több mint 10 éve
www.hvg.hu/itthon/20140815_Mar_tavaly_feljelentettek_tulajdonosainalNem találom benne a focival kapcsolatos részt.
a tükör a hibás.Amadeus91
több mint 10 éve
Fölé-Mellé week3 www.youtube.com/watch?v=wJAjW6sQ4GkHöri, mennyire vagy mazochista? Női mb1 összes góljához odaférsz?! Beszarás😛
Magyar Kupa élménybeszámoló és Mb2 előzetes.
Meg egy kis élvonal.
Lesz ma fölé-mellé podcast?Sebiihatalmas király vagyHöri
több mint 10 éve
SZEOL - Pécs! Na ezt hol rendezik? :pHöriNépstadionban. Ja, ott már nem.
több mint 10 éve
Patrik007
342
www.fifa.com/worldranking/rankingtable/Itt van egyébként egy koefficiens számoló ami elmagyaráz sokmidnent hogy mi alapján jönnek ki a pontok, de annyira nem érdekelt sosem hogy utánajárjak.Leonidasz007Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Ez nem csak ránk igaz amugy (persze mi vagyunk az egyik legkirivobb példa a 34. helyen). Néhány hely nem teljesen érthető, de ennek meg van a rendszere, ami szerintem nem a jelenlegi legmegfelelőbb állapotokat mutatja sajnos általában, de ez van.Leonidasz007
Hogy javítottunk...hogy lehetünk VB résztvevők előtt...stb
(tényleg nem tudom ezek mi alapján,azért kérdem)ZoliZoltán
több mint 10 éve
Patrik007
342
Itt van egyébként egy koefficiens számoló ami elmagyaráz sokmidnent hogy mi alapján jönnek ki a pontok, de annyira nem érdekelt sosem hogy utánajárjak.Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Ez nem csak ránk igaz amugy (persze mi vagyunk az egyik legkirivobb példa a 34. helyen). Néhány hely nem teljesen érthető, de ennek meg van a rendszere, ami szerintem nem a jelenlegi legmegfelelőbb állapotokat mutatja sajnos általában, de ez van.Leonidasz007
több mint 10 éve
Patrik007
342
Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Ez nem csak ránk igaz amugy (persze mi vagyunk az egyik legkirivobb példa a 34. helyen). Néhány hely nem teljesen érthető, de ennek meg van a rendszere, ami szerintem nem a jelenlegi legmegfelelőbb állapotokat mutatja sajnos általában, de ez van.
több mint 10 éve
Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Hogy javítottunk...hogy lehetünk VB résztvevők előtt...stb
(tényleg nem tudom ezek mi alapján,azért kérdem)
több mint 10 éve
zsemlezs
175
igen, mindig a felsőbb osztályú csapat utazik addig, amíg nincs oda-visszavágóMK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.Kennyirányított a sorsolás amúgy? (felsőbb osztályú csapat mindig idegenben van?)
egy kis savanyúság mellé jó lesz az amúgy 😀csebi
több mint 10 éve
MK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.Kennyirányított a sorsolás amúgy? (felsőbb osztályú csapat mindig idegenben van?)
egy kis savanyúság mellé jó lesz az amúgy 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
MK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.
több mint 10 éve
Fölé-Mellé week3 www.youtube.com/watch?v=wJAjW6sQ4GkMagyar Kupa élménybeszámoló és Mb2 előzetes.
Meg egy kis élvonal.
Lesz ma fölé-mellé podcast?Sebiihatalmas király vagy
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
hát még amit a felesége fog a nyakába basznia per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.berger90
Tim Wiese-t szemmel láthatóan megviseli, hogy free agent.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Sebii
3 539
Lesz ma fölé-mellé podcast?
több mint 10 éve
kap ő annyit, hogy ne legyen belőle per :pa per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.berger90
több mint 10 éve
De 14 tuti, hogy van 😉a per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.berger90
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a per fogja megviselni, mert ez a kiscsaj nincs 18, arra nagyobb összeget merek tenni.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 911
Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo és Arjen Robben közül kerül ki az előző szezon legjobb játékosa az UEFA-nál.Ő majd a legjobb védekező játékos díjat kapja. Reméljük.
na vajon kikapja meg ?
HAHAgamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Egész konkrétan a VB legtöbbet futó játékosáról beszélünk. 7 meccsen futott 2 maratonnyi távolságot.Müllernek épp, hogy nagyon jó a fizikuma, vmeik hosszabbításos meccsen ő futott a legtöbbet ...A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAnaMüller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
én csak Henryt idézném " ha lenne egy fiam, azt mondanám neki, hogy figyelje Müllert" gondolom azért mondta ezt, mert annyira tehetségtelen ...csebi
Iszonyat hasznos játékos és érti a focit. Oké, nem egy Ronaldo mozgása van, de ilyen alkattal nem is lehet várni ezt. Gerd Müllerhez hasonlítani meg az epic fail kategória. GM tényleg csak annyit csinált, hogy ha ott volt és kellett a gól, akkor megoldotta a semmiből, de ennyi. Hozzá képest Müller egy kámplit pekidzs.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo és Arjen Robben közül kerül ki az előző szezon legjobb játékosa az UEFA-nál.természetesen Lionel Messi
na vajon kikapja meg ?
HAHAgamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Manuel Neuer, Cristiano Ronaldo és Arjen Robben közül kerül ki az előző szezon legjobb játékosa az UEFA-nál. na vajon kikapja meg ?
HAHA
több mint 10 éve
Bajner mit kap trollfocin az instagrammos cucc miatt 😀😀 ennyire gyökér nem lehet valaki...peach"Mit csinál Bajner a 44. percben?
...
Lion (lájön)"
ezen haltam meg 😀