NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 kurva jó az egész.
„Nyolc-tíz éve Sopronban már alkalmaztam a háromvédős rendszert, és örömmel láttam, hogy a világbajnokságon használták az edzők. Ellenféltől függően kell hozzányúlni ehhez a rendszerhez, hogy nehezebben tudjanak átjutni rajtunk."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ibra-megmentette-a-sved-ertelmi-serultek-vb-jet-a-magyaroket-senki-2356349JC6www.vidi.hu/2014/07/25/juhasz-roland-segitett-a-hatranyos-helyzetu-gyerekek-focicsapatan,-amely-igy-elutazhatott-a-varsoi-vb-re.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-koman-megerdemli-a-meghivot-pinter-attila-2356481volt itt már téma 😊
ja elég labdát adott el, aztán a szponzor követeli mi?
speciális taktikával készül az északírek ellen ...
háromvédős rendszert akar hát, ő tudja ...csebi
nem át, hanem vissza.Heinrich is írt egy cikket már a témáról: www.origo.hu/foci-vb-2014/elemzes/20140627-a-2014-es-vilagbajnoksag-taktikai-valtozasai.htmlSchleckcsak az én fejemben él az a kép, hogy hónapok óta egyre többen beszéltek arról, hogy a magyar válogatottnak is át kellene állnia a 3 védős rendszerre?baggio
megelőztük a korunkat meg a világfutballt, mert Bicskei alatt simán három védővel játszottunk (Korsós, Sebők meg talán Mátyus) 😀slowmotion
A magyar játékosok olyan mértékben alulképzettek taktikailag, hogy felesleges ábrándokat szőni a különböző felállásokról. Támadószellemű felállásokhoz bónusznak hiányzik még a technikai tudás, védekező harcmodorhoz meg a fizikum és szervezettség. Mindkettőnél jelen van a lassú gondolkodás.
Úgy gondolom, hogy még mindig a 433 adja a legtöbb esélyt a válogatottnak két szélső, egy csatár és három belső középpályás, akik inkább labdatartó, védekező beállítottságúak. A kreativitást meghagyják az első hármas triónak.DoM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bajnokságot egy ilyen kerettel illik hozni, mégha a Barca is erősített, ott azért a védelemben még vannak gondok, mondjuk Vermalen jó vétel volt, illetve az új hadrendet se ismerjük.Vermaelen dehogy jó. Vagy sérült, vagy csak simán rossz. A világméretű védő hiányt jól mutatja, hogy ilyen játékosért licitált a Barca és a MU.
BL azért más tészta, címet védeni senki nem tudott. Nem mondom, hogy a Bayernnel karbakötve nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek, de azért az húzós kör lesz.Toca
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-koman-megerdemli-a-meghivot-pinter-attila-2356481ja elég labdát adott el, aztán a szponzor követeli mi?
speciális taktikával készül az északírek ellen ...
háromvédős rendszert akar hát, ő tudja ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
az, hogy Di Maria 3szor annyit érjen, mint Kroos az vicc 😀 MU-nál szerencsére hirtelen kell ember, így jól járhattok valóban.60 misi alatt szóba se állunk senkivel. Szóval lehet hülyék lennének de a PSG még mindig érdeklődik, illetve a MU most beszállt, sajnos szerintem ők lesznek a végállomás. 70 misi + 1 játékos vagy 80 misire tippelek.Tocahülye lennék 70 millát kifizetni érte. ha ennyit kérnétek, akkor mondom, hogy jól van adok 25-30 misit max, ha nem kell, akkor padoztassátok csak nyugodtan. az a baj, hogy úgyis lesz vki olyan hülye, hogy kifizet érte 50+ misitcsebiKb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...NB2DiMaria ül mögöttük a padon (jó az argentin valószínűleg elmegy, mondjuk ahhoz valakinek ki kell fizetnie a 70-80 millát). Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
60 misi alatt szóba se állunk senkivel. Szóval lehet hülyék lennének de a PSG még mindig érdeklődik, illetve a MU most beszállt, sajnos szerintem ők lesznek a végállomás. 70 misi + 1 játékos vagy 80 misire tippelek.hülye lennék 70 millát kifizetni érte. ha ennyit kérnétek, akkor mondom, hogy jól van adok 25-30 misit max, ha nem kell, akkor padoztassátok csak nyugodtan. az a baj, hogy úgyis lesz vki olyan hülye, hogy kifizet érte 50+ misitcsebiKb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...NB2DiMaria ül mögöttük a padon (jó az argentin valószínűleg elmegy, mondjuk ahhoz valakinek ki kell fizetnie a 70-80 millát). Toca
több mint 10 éve
hülye lennék 70 millát kifizetni érte. ha ennyit kérnétek, akkor mondom, hogy jól van adok 25-30 misit max, ha nem kell, akkor padoztassátok csak nyugodtan. az a baj, hogy úgyis lesz vki olyan hülye, hogy kifizet érte 50+ misitKb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...NB2DiMaria ül mögöttük a padon (jó az argentin valószínűleg elmegy, mondjuk ahhoz valakinek ki kell fizetnie a 70-80 millát). Toca
több mint 10 éve
Kb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...NB2Ha ilyen frissek nem is lesznek, azért ez most egy rohadt erős csapat és Ancelotti még jól is fogja játszatni őket.
Iker mögött ott van Navas. Védelem eléggé összeállt úgy hogy Varane és a Coentrao/Marcelo pad se rossz, Modric-Kroos duó kb. a kreativitás csúcsa, de ott van mögöttük Khedira-Xabi Alonso-Illara trió ha több ütközés / labdaszerzés kell James-CR-Bale trióban gyakorlatilag mind3-ban benne van a meccsek eldöntése és Isco-DiMaria ül mögöttük a padon (jó az argentin valószínűleg elmegy, mondjuk ahhoz valakinek ki kell fizetnie a 70-80 millát). Csatár sorban Benzema aki talán a legkreatívabb csatár a 3-as mellé tökéletes, bár néha érezhetné jobban a kaput. Mondjuk ide nekem még hiányzik egy ember, mert egyedül a sérült Jese aki a mélységet jelenti, gyanúsan a DiMaria üzletből ide még vesznek majd valakit.
Szóval hihetetlenül mély és már összeszokott a csapat. Még a pad is rohadt mély, lehet rotálni vagy ha valaki szar formába van közel ugyanolyan ember jöhet be. Ilyen erős keretetl már rég láttam.
Bajnokságot egy ilyen kerettel illik hozni, mégha a Barca is erősített, ott azért a védelemben még vannak gondok, mondjuk Vermalen jó vétel volt, illetve az új hadrendet se ismerjük.
BL azért más tészta, címet védeni senki nem tudott. Nem mondom, hogy a Bayernnel karbakötve nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek, de azért az húzós kör lesz.
több mint 10 éve
Jughead
5 229
Mikor Casillas felemelte ezt a trófeát is, akkor deja vu-m volt, mintha ezt láttam volna már, úgyhogy utána is kerestem, hogy hányszor láttam én már ezt a képet, ezeket a trófeákat vette át, mint csapatkapitány (és ugye nem csak így nyert):La Liga trófea 1x
Copa del Rey trófea 2x
Spanyol Szuperkupa trófea 1x
Bajnokok Ligája trófea 1x
Európai Szuperkupa trófea 1x
Európabajnoki trófea 2x
Világbajnoki trófea 1x
Már csak a Világkupa maradt (no meg az Európaliga, de azt sose fog nyerni a Reallal, ha meg véletlen eligazol, akkor meg ott nem lesz csk)
És mikor átfutottam ezt a listát, akkor jöttem rá, hogy nagyon sajnálnám, ha igazak lennének a hírek miszerint elment a kedve a játéktól, én nagyon remélem, hogy összeszedi magát, mert 33 évesen azért van még benne jó pár jó év és jó pár serleg (bár ennyi siker után valamennyire talán érthető, ha valaki kiég). 😉
több mint 10 éve
Jaja, jó meccs volt ez, jó lett a csapat, CR kiválóan focizott, az újoncokra meg kíváncsi leszek (James, Kroos), hogy a spanyol bajnokságban mit produkálnak majd, de ha így játszanak, akkor meglehet a 11. és a bajnoki cím is, Hala Madrid! 😀zsotyiAzért a spanyol bajnokságban kb 30 meccsen bőven elég lenne akár egy Illaramendi, Khedira, Isco 3-as is a középpályára, úgy is be húznák a meccsek nagy többségét
több mint 10 éve
A Modric-Kroos duónál nem sok footballésszel megáldott páros rohangál a világ középpályáin.... Kiegészülve Alonsoval félelmetesen sok kulcspassz érkezhet a BBC-hez.Bár én azért egy 2 méteres csupa izom négert komolyabb csapatok ellen elviselnék a középpályára, akinek nincs is más feladata, mint megölje aki szembe jön, és a labdát valahogy juttassa el az egyik "agynak". Nem kell feltétlen Pogba, elég lenne egy csiszolatlan gyémánt is a francia ligából mondjuk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ibra-megmentette-a-sved-ertelmi-serultek-vb-jet-a-magyaroket-senki-2356349
több mint 10 éve
Kb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Jaja, jó meccs volt ez, jó lett a csapat, CR kiválóan focizott, az újoncokra meg kíváncsi leszek (James, Kroos), hogy a spanyol bajnokságban mit produkálnak majd, de ha így játszanak, akkor meglehet a 11. és a bajnoki cím is, Hala Madrid! 😀
több mint 10 éve
Jughead
5 229
De fasza kis csapat állt össze Madridban eddig is csak a Real meccseit néztem (meg magyar focit), azt hiszem ezután még inkább nézni fogom a meccseiket (mármint még több meccsüket 😀 ). Nagyon tetszik ez a csapat, ha olyan kisfiús lelkesedéssel lennék még mindig a soccer iránt, mint pár éve mikor egész nap Real lázban égtem, akkor nagyon izgatott lennék ezt a csapatot látva (még így is "lelkes" vagyok egy bizonyos szintig). 😉
több mint 10 éve
Mikey
18 755
Nem akarlak megbántani titeket, de ezekkel a Lovren-Lambert féle igazolásokkal mintha a mezetekre írnátok, hogy "középcsapat".SchleckNem bántasz meg. Remélem én sem téged, ha azt írom, hogy nem értek egyet veled.
több mint 10 éve
"A Sevilla nagy ritkán tudott csak kibújni a presszing alól." - Mindig tanulok a tévéből új magyar szavakat.MikeyAz a vicces, hogy a pressinget teljesen felesleges angolul használni, semmivel nem mond többet, mint a letámadás szó. Míg mondjuk a wingback esetén érthető az angol kifejezés használata, de azt meg nem használják a tévés szakértők, mert azt sem tudják mit jelent.
több mint 10 éve
Mikey
18 755
"A Sevilla nagy ritkán tudott csak kibújni a presszing alól." - Mindig tanulok a tévéből új magyar szavakat.
több mint 10 éve
Nem akarlak megbántani titeket, de ezekkel a Lovren-Lambert féle igazolásokkal mintha a mezetekre írnátok, hogy "középcsapat".Ehhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...MikeyAzt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...SebiiA Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?SebiiMangala-Varane páros ha összeáll a franciáknál nem sok csatár fog ott átjönni.
Csupaizom 2 méteres állat.Kár hogy nem jött a Barcaba.Kenny
több mint 10 éve
hát új stadionba új labdák dukálnak, nem?amiből mi kaptunk 3 háló labdát meg két garnitúra váltómezt😀KennyBesic 4-ért meg már lopás!Dexxter Tailorami mint kiderült 2.5 volt 😀csebi
több mint 10 éve
Pfej de eros ez a real tamadoalakzat.szegeny sevilla..
több mint 10 éve
amiből mi kaptunk 3 háló labdát meg két garnitúra váltómezt😀ami mint kiderült 2.5 volt 😀csebiBesic 4-ért meg már lopás!Dexxter TailorChambers 12-ért akkor szinte ingyen.SebiiEhhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...MikeyAzt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...SebiiA Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?SebiiMangala-Varane páros ha összeáll a franciáknál nem sok csatár fog ott átjönni.
több mint 10 éve
ami mint kiderült 2.5 volt 😀Besic 4-ért meg már lopás!Dexxter TailorChambers 12-ért akkor szinte ingyen.SebiiEhhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...MikeyAzt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...SebiiA Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?SebiiMangala-Varane páros ha összeáll a franciáknál nem sok csatár fog ott átjönni.