NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Bajner mit kap trollfocin az instagrammos cucc miatt 😀😀 ennyire gyökér nem lehet valaki...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Tim Wiese-t szemmel láthatóan megviseli, hogy free agent.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140814-massimo-morales-szerint-erkolcsi-es-szakmai-valsagban-van-a-magyar-foci.html

Megint egy nem dicsérő vélemény!NB2
A hülyeség az megy...
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/fifa-vilagranglista-ujabb-negy-helyet-javitott-a-magyar-valogatott-2356805Matthew99
még 2 és kint vagyunk a vb-n!!!444!!!négy!

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140814-massimo-morales-szerint-erkolcsi-es-szakmai-valsagban-van-a-magyar-foci.html

Megint egy nem dicsérő vélemény!NB2
A hülyeség az megy...
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/fifa-vilagranglista-ujabb-negy-helyet-javitott-a-magyar-valogatott-2356805

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Javi Martinez 😕 kezdődik illetve folytatódik ....csebi
"„Beszéltem az orvosokkal, és 99 százalék az esély arra, hogy a keresztszalag és a külső szalagok is elszakadtak a térdemben."

fasza. Olvastam egy jó kommentet ez ügyben, hogy elképesztően sérülékeny keret jött össze, kb. Boateng, Neuer, Dante, Lahm, Alaba és Müller (igen a patkány) azok, akik le tudnak nyomni egy szezont. Dömét idézve; Kórház a város szélén.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Javi Martinez 😕 kezdődik illetve folytatódik ....

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com

Megint egy nem dicsérő vélemény!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
kimentem a Soroksár - Pápa derbire.
Hozzáértésem mutatja, hogy messze ez volt a legszorosabb a mai menübőlHöri
A Csorna - Honvéd is 0-2 lett.iktriad
oké, de itt a 90. percben volt a 2. gólHöri
ki volt ez a clutch?Amadeus91
A 90. percben csakis Koplárovics Béla lehetett.
több mint 10 éve
oké, de itt a 90. percben volt a 2. gólHöri
ki volt ez a clutch?

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
oké, de itt a 90. percben volt a 2. gól

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Csorna - Honvéd is 0-2 lett.
több mint 10 éve
Juhaszon kivul nincs olyan belső védő akit oda mernék allitani.Kenny
Otigba, már ha a hazzaffyakat nem zavarja a bőrszíne.Amadeus91
Mondjuk az sem ártana, ha néha játszana a csapatában.Schleck
Koman/NK óta tudjuk, hogy ez nem előfeltétel.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Otigba, már ha a hazzaffyakat nem zavarja a bőrszíne.Amadeus91
Mondjuk az sem ártana, ha néha játszana a csapatában.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hozzáértésem mutatja, hogy messze ez volt a legszorosabb a mai menüből

több mint 10 éve
Otigba, már ha a hazzaffyakat nem zavarja a bőrszíne.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
Amúgy van valakinek arról valami infója, hogy a Vidis Vinicius honosításáról végleg letettek volna? Régebben volt róla szó, nem is ügyetlen, fiatal, szóval simán javíthatna ezen a kókler védelmen. Nálunk aztán nem nagy divat a honosítgatás, de szerintem 1-2 esetben bőven lehetne kivételt tenni, főleg, hogy jópár "törzsgyökeres" IQ huszár (akár a válogatottban is) szerintem már sokszor kisebb szókinccsel beszéli, akarom mondani tiporja a magyar nyelvet és kultúrát, mint néhány külföldiflzoli
Tősgyökeres, ha már tiprás 😉 Egyébként igazad van.gdavid
Használják így is és úgyis, tájegysége válogatjaflzoli
akkor ez most olyan, mint a plomba meg a blomba? o_o
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy van valakinek arról valami infója, hogy a Vidis Vinicius honosításáról végleg letettek volna? Régebben volt róla szó, nem is ügyetlen, fiatal, szóval simán javíthatna ezen a kókler védelmen. Nálunk aztán nem nagy divat a honosítgatás, de szerintem 1-2 esetben bőven lehetne kivételt tenni, főleg, hogy jópár "törzsgyökeres" IQ huszár (akár a válogatottban is) szerintem már sokszor kisebb szókinccsel beszéli, akarom mondani tiporja a magyar nyelvet és kultúrát, mint néhány külföldiflzoli
Tősgyökeres, ha már tiprás 😉 Egyébként igazad van.gdavid
Használják így is és úgyis, tájegysége válogatja

több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Tősgyökeres, ha már tiprás 😉 Egyébként igazad van.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy van valakinek arról valami infója, hogy a Vidis Vinicius honosításáról végleg letettek volna? Régebben volt róla szó, nem is ügyetlen, fiatal, szóval simán javíthatna ezen a kókler védelmen. Nálunk aztán nem nagy divat a honosítgatás, de szerintem 1-2 esetben bőven lehetne kivételt tenni, főleg, hogy jópár "törzsgyökeres" IQ huszár (akár a válogatottban is) szerintem már sokszor kisebb szókinccsel beszéli, akarom mondani tiporja a magyar nyelvet és kultúrát, mint néhány külföldi

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Juhaszon kivul nincs olyan belső védő akit oda mernék allitani.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Kb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...NB2
DiMaria ül mögöttük a padon (jó az argentin valószínűleg elmegy, mondjuk ahhoz valakinek ki kell fizetnie a 70-80 millát). Toca
hülye lennék 70 millát kifizetni érte. ha ennyit kérnétek, akkor mondom, hogy jól van adok 25-30 misit max, ha nem kell, akkor padoztassátok csak nyugodtan. az a baj, hogy úgyis lesz vki olyan hülye, hogy kifizet érte 50+ misitcsebi
60 misi alatt szóba se állunk senkivel. Szóval lehet hülyék lennének de a PSG még mindig érdeklődik, illetve a MU most beszállt, sajnos szerintem ők lesznek a végállomás. 70 misi + 1 játékos vagy 80 misire tippelek.Toca
az, hogy Di Maria 3szor annyit érjen, mint Kroos az vicc 😀 MU-nál szerencsére hirtelen kell ember, így jól járhattok valóban.csebi
Kroost joval aron alul vettuk, mert jovore ingyenn johetett volna. DiMaria iden nalam aranylabdás forma, Realban es Argentin vallogatottban is nagyon jó volt. James miatt ugyan kiszorul de en se adnam el 60 misi alatt max majd tobbet pihennnek 😀
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
már régóta beszéltek róla, és erre rímel pintér nyilatkozata is a vb-s elemzéssel együtt

bajner meg nem teszi zsebre, amit a trollfocitól kap, de legalább ezentúl nem lesz MVP szavazás az ő sikere nélkül
 wall.itfc.co.uk/Event/Ipswich_Wall/123861812

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-koman-megerdemli-a-meghivot-pinter-attila-2356481

ja elég labdát adott el, aztán a szponzor követeli mi?

speciális taktikával készül az északírek ellen ...
háromvédős rendszert akar hát, ő tudja ...csebi
volt itt már téma 😊

Heinrich is írt egy cikket már a témáról:  www.origo.hu/foci-vb-2014/elemzes/20140627-a-2014-es-vilagbajnoksag-taktikai-valtozasai.htmlSchleck
csak az én fejemben él az a kép, hogy hónapok óta egyre többen beszéltek arról, hogy a magyar válogatottnak is át kellene állnia a 3 védős rendszerre?baggio
nem át, hanem vissza.
megelőztük a korunkat meg a világfutballt, mert Bicskei alatt simán három védővel játszottunk (Korsós, Sebők meg talán Mátyus) 😀slowmotion
A magyar játékosok olyan mértékben alulképzettek taktikailag, hogy felesleges ábrándokat szőni a különböző felállásokról. Támadószellemű felállásokhoz bónusznak hiányzik még a technikai tudás, védekező harcmodorhoz meg a fizikum és szervezettség. Mindkettőnél jelen van a lassú gondolkodás.

Úgy gondolom, hogy még mindig a 433 adja a legtöbb esélyt a válogatottnak két szélső, egy csatár és három belső középpályás, akik inkább labdatartó, védekező beállítottságúak. A kreativitást meghagyják az első hármas triónak.DoM
baggio
nem látom, hogy itt hol van arról szó, hogy Pintér 3 védős rendszert akar kialakítani, de mind1 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
3 védő atyaég...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
Bajnokságot egy ilyen kerettel illik hozni, mégha a Barca is erősített, ott azért a védelemben még vannak gondok, mondjuk Vermalen jó vétel volt, illetve az új hadrendet se ismerjük.
BL azért más tészta, címet védeni senki nem tudott. Nem mondom, hogy a Bayernnel karbakötve nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek, de azért az húzós kör lesz.Toca
Vermaelen dehogy jó. Vagy sérült, vagy csak simán rossz. A világméretű védő hiányt jól mutatja, hogy ilyen játékosért licitált a Barca és a MU.Schleck
???
Amikor rendszeresen játszott lazán top5 belsővédő volt a PL-ben. Egyszerűen a Merte-Kos páros jobban megérti egymást és szétszedhetetlenek, ezért ment el.