NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?Sebii
Mangala-Varane páros ha összeáll a franciáknál nem sok csatár fog ott átjönni.
Csupaizom 2 méteres állat.Kár hogy nem jött a Barcaba.Kenny
Azt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...Sebii
Ehhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...Mikey
Chambers 12-ért akkor szinte ingyen.Sebii
Besic 4-ért meg már lopás!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
fifában nem volt rossz, aztán eladtam mert összeállt a Boateng-Hummels duó.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 539
Ehhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...Mikey
Chambers 12-ért akkor szinte ingyen.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Ehhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...
több mint 10 éve
Azt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Csupaizom 2 méteres állat.Kár hogy nem jött a Barcaba.

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy fiatal és nagyon jó középső védő. Kompanyval durván jó párost alkothatnak majd, úgy kellett a City védelmébe mint a magyar szurkolóknak egy szerdthetően harapdáló tolódó válogatott....

Viccen kívül nagy upgrade lesz Demichelishez képest, Portobol nem lehet olcsóbban játékost hozni, pláne ha Mendez "úr" is besegített

több mint 10 éve
A Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?
több mint 10 éve
Dajka lett az u21 edzője 2 meccs erejéig.Tolja le a hátralévőket aztán találjanak már egy normális edzőt.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
nem vagyok semmilyen futball fan (na jó, Dinamo Moszkva, de az itt szerintem irreveláns 😀), úgyhogy nem egy megkeseredett "dögöljön meg a szomszéd tehene" reagálás volt ez részemről. Csapattól és függetlenül utálok és csípek játékosokat, a véleményemet azért hangoztattam, mert így gondoltam.

Többnyire függetlenként nézek focimeccset is, a foci szépségéért, és nem a másik szurkolótábor/csapat szapulásáért járok meccsre. Antihuligán vagyok.

A foci igazságtalan, csak míg korszakos zsenik nem viszik semmire több 10 év alatt, addig neki meg összejön minden. C.Ronaldot sem kedvelem, tőle mégsem sajnálnék egy ilyen rekordot.

A játékos iránti szimpátiát, a játékban való eredményességét és a futballtudást (technikai, football IQ) tudni kell szétválasztani.MarioAna
Szerintem böngészd át Klose pályafutását és gondold át az egészet újra. Aki 137 meccsen 71 gólt lő egy NÉMET válogatottban az igenis klasszis. Aki 35 felett is megállja a helyét egy Európa Ligás olasz csapatban az igenis klasszis. Utolsó időszakában a Bayernben nem ment neki, de azon kívül mindenhol megállta a helyét. Gólokon kívül pedig egy centerhez képest igen sok gólpassza is van, rendkívül önzetlen játékos. Nem hiszem, hogy szégyenkeznie kellene. A vb gólrekordot pedig nem 3 nap alatt döntik meg, ő pedig 2002 óta 4 világbajnokságon át volt hasznos tagja a német válogatottnak. Nem értem hogy nem lehet nem elismerni egy ilyen teljesítményt. Nyilván vannak nála jobb játékosok, de ha valamelyik világklasszisnak csípi a szemét ez a rekord, akkor Strahant idézve ha nem tetszik nekik döntsék meg. A lehetőség adott...

Müller mellett egy combosabb védő testépítőnek néz ki..slowmotion
Igazából külső az nagyon sok esetben becsapós lehet. Pl. egy laikus Eli-ról sem mondaná meg, hogy 2004 novembere óta mindig kezdett és a liga egyik legszívósabb játékosa. De ugyanúgy ott van a boxolóknál Tim Bradley, aki meg konkrétan majdnem úgy néz ki mint egy testépítő mégis papírökle van. Müller iszonyat nagy játékintelligenciával rendelkezik, jól helyezkedik és a szíve is a helyén van. Ezeket a pozitív tulajdonságokat alkalmazni is tudja és évek óta a világ egyik (ha nem a legjobb) klubcsapatának meghatározó embere. Remélem mások is belátják lassan, hogy van jó futballista a világon a két médiaszemélyiségen túl is...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
voltak még ilyen "tehetségtelen patkányok" a világon pl. Inzaghi vagy G. Müller.... egyébként meg az a kurva kellemetlen az egészben, hogy a focit még mindig gólra játsszák és nem tehetségre vagy technikai tudásra, ne adj isten hírnévre. Ebben pedig - mármint a gólszerzésben - Klose a valaha volt legjobb jelenleg, a világbajnokságok tekintetében.Amadeus91
Müllertől szerencsésebb focista nincs a világon. Ezért akkor "sztár", nem a technikai tudása miatt.
Nem szeretem a német válogatottat, de a VB teljesítményük előtt le a kalappal, és szépen is játszottak. Müllert pont az általad említett G.Müllerhez hasonlítják többen akik látták őt is játszani, tudtommal (nem személyes tapasztalat) ő is csetlett botlott a pályán aztán mindig bepattant róla valahogy a labda 😀.MarioAna
aki csetlik-botlik, és mindig bepattan róla, az Mario Gomez meg Pippo Inzaghi. Müllerben simán megvan az, ami bennük: nem csak befejező csatárnak jó, sőt, szerintem egyenesen nem befejező csatárnak jó.
nem is tudom, melyik meccsen volt, hogy betette a Szépfiú Müllert éknek. aha, és ki fogja kiszolgálni? mit kellene játszania Müllernek, elnyomni a védőket? na az nagy faszság volt. aztán Müller megunta a malmozást elöl, kiment szélre a labdáért, betekerte asszem Schürrle lábára, gól.
emlékeim szerint nem is akkor voltak igazán veszélyesek, amikor elöl volt, hanem amikor kicsit hátrébb vonta Löw, és betett elé egy csatárt. a tudodki (az a kis argentin manó) sem akkor igazán veszélyes, ha beteszik a védők közé, hanem ha visszalép a labdáért, és onnan keveri a szart.

Müller szépen megmondta rá a véleményét a csóró riportercsajnak; "Dugjátok fel a seggetekbe, világbajnok vagyok". Ennyi.Amadeus91
Na pont ezért egy patkány, alázat semmi benne 😊. MarioAna
ez nem alázat kérdése, ez csak szimplán taplóság lenne, de ha idióta dolgokat kérdeznek ünneplés közben, az idióta választ von maga után.
őszintén, ha megnyerted volna a vébét, akkor mit nem szarnál le nagy ívben?
több mint 10 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAna
Müller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
Müllernek épp, hogy nagyon jó a fizikuma, vmeik hosszabbításos meccsen ő futott a legtöbbet ...

én csak Henryt idézném " ha lenne egy fiam, azt mondanám neki, hogy figyelje Müllert" gondolom azért mondta ezt, mert annyira tehetségtelen ...csebi
*futni is rühellek

a futás egy része a fizikumnak, de nem az összessége. Müller mellett egy combosabb védő testépítőnek néz ki. ráadásul nekem, laikusnak úgy néz ki, hogy a hetvenedik perc után már dobálja a végtagjait - viszont akarat az van benne - akár négykézláb is odakúszik, ahova a labda érkezik.

ja, ez vezet át a Henry-idézethez: Müller már előre látja, hova hogyan fog érkezni a labda, és nagyon jó elképzelései vannak. hívhatják ezt futball-intelligenciának, vagy akárminek. egyszerűen érzi ezt a játékot, és ez az, ami a mai magyar futballistákban nincs meg: halvány kibaszott fingjuk sincs a helyzkedésről, nem tudják, hova kellene érkezni, hogy a beadást kapura tehessék, hogy megjátszhatók legyenek, egyszerűen csak beállnak valahova, aztán majd a többiek megoldják.
közelmúltbeli magyar labdarúgók közül én csak mindenki Illés Bécijére emlékszem, aki látott a pályán, na ő viszont kibaszott nagy tanár volt, még ha csak ebben a posványban is.
több mint 10 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAna
Müller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
fogadjunk a hajaddal sem törődtél annyit 😀NB2
mér, Müller törődött? kétlem 😊
az a jó benne, hogy leharcoltabbnak tűnik, mint Gera Zoli, aztán mégis BL- és VB-győztes csapatban lett megkerülhetetlen
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Müllernek épp, hogy nagyon jó a fizikuma, vmeik hosszabbításos meccsen ő futott a legtöbbet ...

én csak Henryt idézném " ha lenne egy fiam, azt mondanám neki, hogy figyelje Müllert" gondolom azért mondta ezt, mert annyira tehetségtelen ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Győr kupameccset elhalasztjak igy kipihenten várhatják a hétvégi rangadót ellenünk.
Az ok:a válogatott összetartás...
Magyarország 2014Kenny
Anyjuk picsáját a laposi köcsögöknek. Pedig egyébként is nagyon nekik állna a zászló, MB1 topcsapat MB2 legalja ellen, úgy hogy utóbbi bajnokság még be sem indult.

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Bárcsak olyan tehetségtelen lettem volna, mint Müller... nem itt tartanék 😀JC6
Mintha beférnél a szerethető és tolódó válogatottba. Ugyan kérlek. 😀😀😀
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
fogadjunk a hajaddal sem törődtél annyit 😀
több mint 10 éve
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Egyrészt nem biztos, hogy így lesz, másrészt az igaz, hogy nekem is "az igazi árja gyökszi" jut rókla eszembe, de hogy tehetségtelen lenne???? XDLOL bammeg😀😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Győr kupameccset elhalasztjak igy kipihenten várhatják a hétvégi rangadót ellenünk.
Az ok:a válogatott összetartás...
Magyarország 2014

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bárcsak olyan tehetségtelen lettem volna, mint Müller... nem itt tartanék 😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
voltak még ilyen "tehetségtelen patkányok" a világon pl. Inzaghi vagy G. Müller.... egyébként meg az a kurva kellemetlen az egészben, hogy a focit még mindig gólra játsszák és nem tehetségre vagy technikai tudásra, ne adj isten hírnévre. Ebben pedig - mármint a gólszerzésben - Klose a valaha volt legjobb jelenleg, a világbajnokságok tekintetében. Végső soron meg ami számít, az csak az, hogy Klose és Müller is világbajnok, nincsenek egyéni címek a tarsolyukban vagy "elismertségük"? Müller szépen megmondta rá a véleményét a csóró riportercsajnak; "Dugjátok fel a seggetekbe, világbajnok vagyok". Ennyi.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
de kurva savanyú az a szőlő

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/a-klose_40253238-1407756033-37198626/3,c=0,w=658.bild.jpg

élő legenda.Amadeus91
Ez a vélemény hűen tükrözi az enyémet.

"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."Vrijbloed
Kiakadt a demagógia méterem.Schleck
Mert?Vrijbloed
Ez az egész "róla kéne cikket írni" rész rettenetes. Kloseról nem azért nem születnek cikkek, mert csendes lenne vagy ilyesmi, hanem mert egyszerűen nem elég jó játékos és soha nem is volt az. És bármilyen meglepő is, az emberek a legjobbakra kíváncsiak, nem a 100. szorgalmas kisiparosra. Ez kb. az a színvonal, mint mikor azt írják, hogy a kétkezi munkás, aki szorgalmasan, becsületesen dolgozik, miért nem keres annyit, mint egy NB1-es magyar focista.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

élő legenda.Amadeus91
Ez a vélemény hűen tükrözi az enyémet.

"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."Vrijbloed
Kiakadt a demagógia méterem.Schleck
Mert?