Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!
iktriad
Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
gabokocka
Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!
iktriad
Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azert ez szep volt. 4/4.
Csak a magyar foci
ZoliMP
Reszkess Európa, végre beérett az a sok munka, amit az adófizetők beletoltak a fociba 😀

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Azert ez szep volt. 4/4.
Csak a magyar foci
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hát lehet, hogy jövő héten Orosz Pali fog egyedül fancsali képet vágni...

pancser Kispest... így egy picit nehezebb lesz
NB2
Nem oszt nem szoroz ez a kor. Se a Lokinak se nekunk nincs semmi eselyunk a fotablara.
A Fradi-Vidi duonak lehet az EL-re, de ha mar 1 bejutna is fasza lenne nagyon

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Hát lehet, hogy jövő héten Orosz Pali fog egyedül fancsali képet vágni...

pancser Kispest... így egy picit nehezebb lesz

Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
Baromi élvezetes amit a honvéd csinál, de abszolúte irreális. Se kondival nem lehet végig bírni ezt az ész nélküli rohanást, se 3 kapott gól nélkül nem lehet így meccset lehozni egy alsó-közép szinten szar csapat ellen. Szerencsére ez a litván csapat egyénileg gyenge, 10 kontrából nem bírtak végigvinni normálisan egyet...
peach
Ráadásul már 2-0 ide. 😊
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Baromi élvezetes amit a honvéd csinál, de abszolúte irreális. Se kondival nem lehet végig bírni ezt az ész nélküli rohanást, se 3 kapott gól nélkül nem lehet így meccset lehozni egy alsó-közép szinten szar csapat ellen. Szerencsére ez a litván csapat egyénileg gyenge, 10 kontrából nem bírtak végigvinni normálisan egyet...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
Negonak intezzunk mar valamu letelepedesi kotvenyt.
Kenny
Már magyar 😀 Négó Lajos

több mint 6 éve
Végre vezet a Honvéd, ráadásul egy Akadémista(Banó-Szabó) rúgta!
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Negonak intezzunk mar valamu letelepedesi kotvenyt.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Milanov - > Nego 3 gól 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 920
Anyám, ez a 2 méteres csokifiú sem egy technikás játékos...
több mint 6 éve
IGGEEEEN! OTTVAN! 2-0! Jó ez a Tujic vagy ki, önzetlen valaki, végre..
több mint 6 éve
Vidi nem szarozott😊
több mint 6 éve
Életveszély ez a Szathmári a Lokiban...
Szerintem az apja neve nélkül tuti nem lenne ott. Iszonyat miket csinál..
több mint 6 éve
Megjegyzem totál pocsék volt visszamenni a középkorba, hogy nem volt tegnap a fradi meccsen VAR. Az elmúlt hetek világeseményein baromira megszoktam😊
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 288 — Vikings fan
Aranylabda szavazás amúgy mikor van?
A győztesen nem fogom felidegesíteni magam, nyilván Messinek kell kapnia, mert már legalább 4 éve nem nyerete meg...
De kíváncsi leszek, hogy VvD és Allison mennyi szavazatot kap.
Én elfogult vagyok velük kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, hogy 2019-ben a BL - PL - Copa America aranykesztyűse, egy ilyen szezon után egyáltalán kap-e majd szavaztot.
Az, hogy VvD második lesz talán elég biztos tipp, de a 3. helyre nem tudom miért ne a brazil kapus kerülne majd oda...
alatriste
Jó mondjuk egy ilyen erős Copa után ahol csak a korrupt futball szövetség és Brazilia kart karbaöltve tudták megállítani, alap hogy neki kell nyernie.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 851 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Aranylabda szavazás amúgy mikor van?
A győztesen nem fogom felidegesíteni magam, nyilván Messinek kell kapnia, mert már legalább 4 éve nem nyerete meg...
De kíváncsi leszek, hogy VvD és Allison mennyi szavazatot kap.
Én elfogult vagyok velük kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, hogy 2019-ben a BL - PL - Copa America aranykesztyűse, egy ilyen szezon után egyáltalán kap-e majd szavaztot.
Az, hogy VvD második lesz talán elég biztos tipp, de a 3. helyre nem tudom miért ne a brazil kapus kerülne majd oda...

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 131
 www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-left-furious-liverpool-16568988

😁😁😁

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
hat ez kurva keves lesz a visszavagon.
Kenny
sajnos azt látom hogy kap kint a fradi egy hármast ha az lesz, mint az uccsó 20-25 percben, de ne így legyen.

ez az Ignatyenkó mi a faszt keres itt?
petey
Most őszintén tavaly ti kb 160 percet toltatok úgy mint mi most az utso 20 percben, és tovább mentetek. Csak titeket kell lemásolni 😊

Amúgy ingatyenkot én sem értem tavaly egész bajnokságban nem adott el ennyi labdát Siger mint ő egy meccs alatt.

Élőben ez egy nagyon erős csapat volt, sokkal jobb mint tavaly a maccabi vagy két éve fc midtjylland. Meg mindig ok az esélyesei a parharcnak, Rebrovnak elő kell húzni vmit a cilinderbol mert biztosan kapunk gólt. A jobb szelukon levő két játékos másik dimenzió volt a többi huszhoz képest úgy hogy Heister kb élete meccset játszotta.

Zsubkov nekem is tetszett de a Priskin továbbra sem ez a szint. A szlovák srác jó lesz csak nincs meg össze szokva senkivel. Tokmac jó volt nagyon.
csebi
azért ez a Ludo nem a tavalyi
petey
Így van sztem is erősebb, épp ezért szép eredmény a tegnapi, és voltak időszakok (főleg a 2.felido eleje) ahol a Fradi dominált.
ugye új emberek: Tchibota, Biton és Jorginho, Badji, első kettő kifejezetten jók voltak, valamint talán a legjobbjjk Ikoko (az a jobb szél komolyabb csapatban is elférne) és a kezdő kapus Iliev. Elment azóta Misidjan (aki jó jatekos amúgy ), Natanael akik játszottak ellenetek. Btw ha megnézzük a keretet akkor mindket vidi meccshez képest 10 ugyanaz a 18bol. Fenti 6 új ember pedig komoly erősítés sztem a tavalyi emberekhez képest, egyedül Misidjan aki érzékeny veszteség lehet, de pl neki nagyban koszonhetitek a tavalyi továbbjutást.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Kenny
sajnos azt látom hogy kap kint a fradi egy hármast ha az lesz, mint az uccsó 20-25 percben, de ne így legyen.

petey
sok pénzt, legalábbis magyar vagy ukrán viszonylatban
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 677 — Whoops, looks like something went wrong.
Sigért miért nem szórták ki még?
petey
Hogy legalabb egy magyar legyen azert a palyan 8D

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny

petey
Most őszintén tavaly ti kb 160 percet toltatok úgy mint mi most az utso 20 percben, és tovább mentetek. Csak titeket kell lemásolni 😊

Amúgy ingatyenkot én sem értem tavaly egész bajnokságban nem adott el ennyi labdát Siger mint ő egy meccs alatt.

Élőben ez egy nagyon erős csapat volt, sokkal jobb mint tavaly a maccabi vagy két éve fc midtjylland. Meg mindig ok az esélyesei a parharcnak, Rebrovnak elő kell húzni vmit a cilinderbol mert biztosan kapunk gólt. A jobb szelukon levő két játékos másik dimenzió volt a többi huszhoz képest úgy hogy Heister kb élete meccset játszotta.

Zsubkov nekem is tetszett de a Priskin továbbra sem ez a szint. A szlovák srác jó lesz csak nincs meg össze szokva senkivel. Tokmac jó volt nagyon.
csebi
azért ez a Ludo nem a tavalyi
petey
Nem hát, erősebb 😉 😛