NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
erről remélem lesz videó, vagy fenn lesz valahol cikk formájában.Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
"tíz éve nem voltam a hazámban, így nem tudom, hogy sikerült. A titok annyi, hogy tehetséggel születnek"
kínos volt nézni.berger90
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
"tíz éve nem voltam a hazámban, így nem tudom, hogy sikerült. A titok annyi, hogy tehetséggel születnek"
kínos volt nézni.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Aki szerint drága a stadion, szükségtelen ennyit rákölteni, annak lenne egy kérdésem:Ugyan már, ehhez már intelligencia kéne, és a konszolidáció szó nehezen hőbörögtethető 😀
A Postabank konszolidációja/áron aluli föld/bánya/cégprivatizálások/stb. hányszorosába kerültek az államnak a teljes stadionprogramhoz képest úgy, hogy az egyszeri állampolgár semmit se látott/kapott belőle?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?
több mint 10 éve
Nem a fanatizmussal és az üvöltözéssel van a baj, hidd el attól egyik család sem fog otthonmaradni, ha véletlen rekedtre kiabálja magát a meccsen, mert elviszi a hév a tömeggel.na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteycsak akkor tényleg nem tudni mire jó a vénaszkenner
balhé eddig se volt, az "ocsmány drukkolás" meg úgy néz ki ezzel sem szűnik meg, akkor mégis mitől jönne ki még több család/átlag néző?
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
UI.: egy nagy "nézőszám szakértő" azért azt megmagyarázhatná, hogy ha ennyire fosnak az átlag szurkolók az ultráktól(balhé, csúnya beszéd stb) és leginkább miattuk nem jár ki a "jó nép", akkor miért mindig a Fradi-Újpest/Újpest-Fradi rangadók a leglátogatottabbak, ahol az előbb említett "veszélyek" előfordulása az átlagosnál is magasabbZERO_L
Amit te, és még sokan mások nem bírnak megérteni, az az, hogy fanatizmus és a prosztóság között rohadt nagy a különbség. Lehet zrikálni a másikat, de hogy az jó és vicces is legyen, ahhoz ész kell, meg egy kis jóízlés. Na ehhez kellene szurkolói kultúra, ami rohadtul nincs meg. Csak a fröcsögés és a szidás. Amíg nem nem világos, hogy a jó értelemben vett "nagypofájú" nem egyenlő a bunkó tahóval, addig nincs miről beszélni.
A zöldek csürhe "szakosztálya" és a lilák "hülyéi" jóval nagyobb arányban jelennek meg a rangadón, így persze hogy magasabb a nézőszám. A múlt, a hangulat persze sok embert vonz, de kérdezz meg 10 átlag szurkolót, hogy érzett-e késztetést rá a meccs közben, hogy feltépje a fenekével előmelegített székét, és pofánverje a mellette ülőt, mert az az ellenfélnek szurkolt....
több mint 10 éve
az meg a másik, megérdemelték egymástMurinnyo lol, azt a kedvességet 😀peteyigen, de azért milyen gagyi kérdéseket kapott már + a tolmács nő is iszonyat voltdavemayer
több mint 10 éve
Murinnyo lol, azt a kedvességet 😀peteyigen, de azért milyen gagyi kérdéseket kapott már + a tolmács nő is iszonyat volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ahogy mutatták a vénaszkenneres cuccot nekem az jutott eszembe hogy az egy átlagos meccsen a 769. részeg-munkábólbeesett-huggyosjózska után hogy a retekbe fog kinézni és ki lesz aki belenyúl? Mert én sem vagyok egy tisztaságmániás ember, de elég gusztustalan prevízióim vannak ezzel kapcsolatban. Na mindegy.
több mint 10 éve
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteycsak akkor tényleg nem tudni mire jó a vénaszkenner
balhé eddig se volt, az "ocsmány drukkolás" meg úgy néz ki ezzel sem szűnik meg, akkor mégis mitől jönne ki még több család/átlag néző?
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
UI.: egy nagy "nézőszám szakértő" azért azt megmagyarázhatná, hogy ha ennyire fosnak az átlag szurkolók az ultráktól(balhé, csúnya beszéd stb) és leginkább miattuk nem jár ki a "jó nép", akkor miért mindig a Fradi-Újpest/Újpest-Fradi rangadók a leglátogatottabbak, ahol az előbb említett "veszélyek" előfordulása az átlagosnál is magasabb
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
amikor így összehasonlítva látja az ember, hihetetlen, mennyivel gyorsabbak a kékek. egy sima kiugráson hat másodpercet vernek a védőkre, a lábuk akár három mozdulatot is megtesz, míg a védő fejében megszületik a gondolat (ld. Fabregas gólja)szegény mennyeihez szokott szemem jól elfáradt.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteyugyanezt akartam most írni. Megérte az új stadion a parasztoknak!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteyez ment egész meccsen, közte a családbarát "siratják a buzik, és a pedofilok", hadd halljanak szépet a gyermekek 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
azért a 2. félidőben úgy passzolják szét a fradiit, ahogy akarják, látszik, hogy elkészültek az erejükkel
több mint 10 éve
Ugrai már a második helyzetet balf.szkodja el, de hát ne legyen az ember telhetetlen... 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
de azért ramires szépen bevágta
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az is csodás védőteljesítmény volt, négy védő várta türelmesen, hogy átvegye a labdát a vonalon 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
bundaaaaaaaaaaXDZoliZoltán11.50 volt a szorzó tipszmikszen, geci ideges leszek, ha így marad! 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bundaaaaaaaaaaXD
több mint 10 éve
Voltam már diszkóban is, meg metál koncerten is. Volt hogy semmi gond nem volt, de volt már balhém mindkét helyen. Sőt már este 9-kor is megtaláltak cigányok vasrudakkal. Ez nem helyfüggő, hanem ember. Azt pedig sajnos nem lehet előre kiszámítani.Hasonló sztorikat mindenki tudna mesélni aki járt már életében kétszer pl diszkóban😀 Az igazi balhék nem a stadionban vannak és aki balhézni akar az ugyanúgy le fog utazni. A többit mindenkinek a fantáziájára bízom...Asbeeegyszer voltam, belém is kötöttek. metalkoncerten ez nincs, ott mindenki testvére mindenkinek. az ember válogassa meg, hová megy 😊berger90
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Aki szerint drága a stadion, szükségtelen ennyit rákölteni, annak lenne egy kérdésem:A Postabank konszolidációja/áron aluli föld/bánya/cégprivatizálások/stb. hányszorosába kerültek az államnak a teljes stadionprogramhoz képest úgy, hogy az egyszeri állampolgár semmit se látott/kapott belőle?
több mint 10 éve
Az alsó és a felső kép is ma készült, mindenki döntse el maga, hogy melyik hangulat vonzza jobban.A pirótól nem látom rendesen a képernyőt, így nem tudok választani, de az új fradi stadion látatlanban is jobbnak tűnik, mint a bkv előre pálya
Dub
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal