NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Én nem is azt kifogásolom, hogy f...szopó Újpesteznek, mert tegyék (és vice versa az újpestiek is). Én azt kifogásolom, hogy rasszista, kirekesztő rigmusokat skandálnak, amiért büntetés jár. Ráadásul teszik ezt akkor is, amikor nem is az ÚTE az ellenfél. Az általad idézett mondatokba sehol nem látok például "niggerezést" vagy "zsidózást", mert gondolom ez Angliában is tiltott. Azért az ellenfél szidása és a tiltott rigmusok használata között lennie kellene különbségnek (mind szurkolók, mind az MLSZ részéről).Tony
tehát a "fradista/újpesti cigányok 'aszátok az anyátok" rigmusban neked csak a "cigányok" szóval van bajod??
(vagy nem tudom milyen "rasszista rigmus" van még az újpestiekre kitalálva)

mert egyébként egyetértek h az "indul a vonat"-ozásnak, huhogásnak semmi keresnivalója nincs a lelátón, de most jobb lenne ha a fenti rigmusban a nem kívánt szót kicserélnénk "paraszt"-ra? úgy már nem lenne rasszista és nem büntetne érte az MLSZ?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

élő legenda.Amadeus91
Ez a vélemény hűen tükrözi az enyémet.

"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."Vrijbloed
Kiakadt a demagógia méterem.Schleck
pedig megedződhettél volna már.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

élő legenda.Amadeus91

"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."Vrijbloed
Kiakadt a demagógia méterem.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

élő legenda.Amadeus91

"Egy igazi ikon, példakép, aki méltóképpen akasztja szögre válogatott csukáját. Így keveseknek adatik meg befelyezni, de ő rászolgált erre. Róla kéne cikkeket írni, nem a Primadonnáról, egy befingó mocskos disznóról meg egy szimpla adócsalóról, aki csak azért nem csücsül börtönben, mert gazdag sztár. A "Klose-k" az igazi hősök, akik csendben meghúzódnak és közben szinte mindig a topon vannak! Nincs olyan, hogy én csak a klubcsapatomban vagyok jó, vagy itt vagy ott, Klose mindenhol kitette a színre színt! Ehhez képest ehhez a hírhez senki nem írt még előttem..."
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Én nem is azt kifogásolom, hogy f...szopó Újpesteznek, mert tegyék (és vice versa az újpestiek is). Én azt kifogásolom, hogy rasszista, kirekesztő rigmusokat skandálnak, amiért büntetés jár.Tony
Akkor a fenti oké. A "Budapesten mindenki cigány(esetleg roma)" mehet vagy sem? 8-)
Rég voltam meccsen.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Retteghetnek az ellenfelek a Fradi pálya szedi áldozatait
 sportgeza.hu/futball/2014/08/11/sokba_kerult_a_fradi-meccs_a_chelsea-nek_drogba_fel_evre_kidolt/Toca
Daily Mail információ, téves is. PL 2.fordulójában már valószínűleg játszhat.

tegnap meccs után készült a kép, ha fél évre kidőlt volna legalább 1 fásli lenne a lábán 😀Borbinho
Annyira gondolkoztam hogy mennyire kamu de nem volt kedvem utananezni 😀Toca
 www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/reaction--a-difficult-game.html?WT.mc_id=social_20140811_29512986
Ez alapján is erősen kamunk tűnik az infó. És egy kicsit dicsérte is a Fradit Ivanovic.

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ezt is nagyon sokan fel szokták hozni, én erre meg azt szoktam válaszolni h pl Angliában (=a nagy követendő példa) teljesen alap hogy a szurkolok a RIVÁLIST szidják egy sima meccsen, lehet nem azt mondják hogy "cocksucker", de "wanky", "xy's mother is a whore", "surrender or you'll die" minden meccsen elhangzik nem is egyszer, ez mitől jobb?? mégis 60-75 ezres stadionok fullosan tele vannak és elég nagy százalékuk gyere/család... ott vmiért működik és még vénaszkenner sem kellett hozzá

és amikor ez a kritika elhangzik, érdemes lenne abba is belegondolni(annak ki volt már B-középben), hogy a "hajrá fradi/újpestet" énekli mondjuk x ember, de amikor jön a "faszszopó fradi/újpest" vagy a "cigányok-cigányok" esetleg a "nézzed nézzed ők azok xyi cigány parasztok" azt meg min 2X ember teli torokból üvölti
vajon miért van ez?ZERO_L
Én nem is azt kifogásolom, hogy f...szopó Újpesteznek, mert tegyék (és vice versa az újpestiek is). Én azt kifogásolom, hogy rasszista, kirekesztő rigmusokat skandálnak, amiért büntetés jár. Ráadásul teszik ezt akkor is, amikor nem is az ÚTE az ellenfél. Az általad idézett mondatokba sehol nem látok például "niggerezést" vagy "zsidózást", mert gondolom ez Angliában is tiltott. Azért az ellenfél szidása és a tiltott rigmusok használata között lennie kellene különbségnek (mind szurkolók, mind az MLSZ részéről).
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
 sportgeza.hu/futball/2014/08/11/sokba_kerult_a_fradi-meccs_a_chelsea-nek_drogba_fel_evre_kidolt/Toca

tegnap meccs után készült a kép, ha fél évre kidőlt volna legalább 1 fásli lenne a lábán 😀Borbinho
Annyira gondolkoztam hogy mennyire kamu de nem volt kedvem utananezni 😀
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

tegnap meccs után készült a kép, ha fél évre kidőlt volna legalább 1 fásli lenne a lábán 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
22.40 DUNA Maradona

jó dokumentumfilm, ajánlomdavemayer
Pöttyösebben Kusturica bemutassa SantaMaradonàt 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
22.40 DUNA Maradona

jó dokumentumfilm, ajánlom

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
 sportgeza.hu/futball/2014/08/11/sokba_kerult_a_fradi-meccs_a_chelsea-nek_drogba_fel_evre_kidolt/
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
nincs légiós a válogatottban?Amadeus91
szerintem haza se engednék őket a felkészülés legfontosabb részén 2-3 napra egy válogatott összetartásra, nyilván nem azért csak itthon játszókat hívott meg, mert csak ők lesznek a selejtezőkön, ne butáskodj már
több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-csapat-nelkuli-koman-es-negy-ujpesti-a-keretben-2356225

nincs légiós a válogatottban? Koman FA-ként is befér? nemár...

edit: most látom, hogy összetartásra összehívva a hazaiak. De Koman akkor is WTF....

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk még azt a végén megkérdezhették volna tőle, hogy a jövőben lenne-e magyar szövetségi kapitány😕😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?Amadeus91
szerintem nem azért kérdezett vissza, mert nem tudja hol van, hanem mert azt mondták neki a libák, hogy "jól ismeri az ellenfél játékosait", és fingja nincs, hogy miért feltételezné ezt bárki.
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
ha jól tudom elsősorban azért épülnek új stadionok, hogy ezzel növeljék a nézőszámot, ami véleményem szerint rossz következtetés, adott esetben kb ezer fővel talán nőni is fog, de az MLSZ által kitűzött 5-10ezres nézőszámot nem ez fogja elősegíteni, ahhoz minőségibb focinak kell lennie, amihez meg az utánpótlást kéne gyökeresen rendbe tenni és alulról felépíteni az egész magyar labdarúgást ZERO_L
Nem, az a rossz következtetés, hogy bárki is magasztosabb célokat lát bele az egészbe. A "jó foci" egy megfoghatatlan fogalom, erre, ahogy a jól működő utánpótlásra sincs bevált recept, mert attól mondjuk, hogy az itthoni amfoci bajnokságban lemásolnák az nfl szerkezetét, semmi nem garantálná annak sikerességét (sőt ha ugyanazt a pénzt tolnák bele sem, ami ugye teljesen elképzelhetetlen, ahogy az is, hogy Premier League-szintű pénzek mozogjanak az mb1-ben). Az épp aktuális rendszer arra elég, hogy lehessen egy másikra mutogatni, ha majd azt alkalmazzuk, biztos jönnek a sikerek... A "modern stadion" és edzéskörülmények ellenben más tészta, azt tényleg egy az egyben le lehet tükrözni, relatíve gyors eredmény, látványos, minden politikus álma az ilyen.

Amúgy halkan megjegyzem, hogy pár napja Csányi már az "alulról felépített utánpótlásról", a kóklerek lecseréléséről beszélt, akkor meg jött az, hogy tulajdonképpen ott minden rendben van, miért zaklatják az éhbérért tengődő edzőket... A "gyökeres rendbetétel" ugyanis fájdalmas, ráadásul semmire nem garancia, ezt a politikusok érthetően nem szeretik.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123

"abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. "

😀zinedine5
Most akkor ő büszke arra, hogy kb 40 perc alatt elfáradt?
cartman023
Igen mert nem csinálta végig az alapozást (hanem a tökét vakarta otthon amíg nem volt csapata és úgy gondolta 2 hét alatt arra szintre jut mint aki végigdolgozta a nyarat).Matthew99
én azt nem értem, hogy nem úgy igazolta le az Ipswich, hogy rúgott nekik egy gólt egy előkészületi meccsen?
de ha a Dortmund II-nél volt, akkor mégis mi a jó faszt csinált egész nyáron a meccs előtt? alapozás nélkül elvitték volna játszani? hát ez nagyon sántít...
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/legiosok/bajner-miert-csereltek-le-a-szunet-elott-hogy-megtapsoljanak-2356123

"abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. "

😀zinedine5
cartman023
Igen mert nem csinálta végig az alapozást (hanem a tökét vakarta otthon amíg nem volt csapata és úgy gondolta 2 hét alatt arra szintre jut mint aki végigdolgozta a nyarat).

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
ZERO_L
Annak idején meg az volt a baj, hogy toi-toi budi van és hogy egy modern stadion kellene. Tipikusan a van sapkája, nincs sapkája effektus. Megy a szöveg, hogy kulturált környezetbe kimennének a szurkolók és a stadionok állapota miatt kevés a néző, néhány helyen változtattak és jééé a sok zseninek utólag esett le (vagy még akkor sem), hogy egy nagyobb/modernebb létesítményt drágább fenntartani, ezért növekednek a jegyárak is (igen ilyen mértékben, ez várható volt).
Anno én itt feltettem a kérdést a sok "kellastadionmertazolyanjó" emberkétől, hogy akkor is ilyen fasza lesz, amikor a 800-1000 Ft-os belépő 1500-ra nő? Furcsamód akkor nem kaptam választ, de így utólag már megkaptam. Azért az látszik, hogy alapvető marketing, ne adj isten közgáz oktatás nem ártana az embereknek, hogy legalább a legalapvetőbb összefüggésekkel legyenek tisztában és ne várják, hogy egy jóval nagyobb/modernebb stadionba is a romhalmazra érvényes jegyárak legyenek.

A vénaszkennert még most vezették be, gondolom tart még a türelmi idő. Aztán meglátjuk meg merik-e lépni, hogy a büntik miatt kitiltanak vagy ráverik a büntetést a delikvens szurkolókra. Tony
vagy fogalmazzunk úgy hogy voltak sokan akik a stadionok rossz körülményére fogták, hogy nem mennek ki a családok, most jön az hogy ocsmányul szurkolnak, aztán ha minden kifogás elfogy akkor meg jön a foci gyenge minősége

ha jól tudom elsősorban azért épülnek új stadionok, hogy ezzel növeljék a nézőszámot, ami véleményem szerint rossz következtetés, adott esetben kb ezer fővel talán nőni is fog, de az MLSZ által kitűzött 5-10ezres nézőszámot nem ez fogja elősegíteni, ahhoz minőségibb focinak kell lennie, amihez meg az utánpótlást kéne gyökeresen rendbe tenni és alulról felépíteni az egész magyar labdarúgást

Zárójelben megjegyzem, hogy fradistaként szánalmasnak tartom, hogy például egy Pápa vagy Paks elleni meccsen is megy az újpestiek lecigányozása, ez annak a jele, hogy nincs kreativitás és kevés a rigmus.Tony
ezt is nagyon sokan fel szokták hozni, én erre meg azt szoktam válaszolni h pl Angliában (=a nagy követendő példa) teljesen alap hogy a szurkolok a RIVÁLIST szidják egy sima meccsen, lehet nem azt mondják hogy "cocksucker", de "wanky", "xy's mother is a whore", "surrender or you'll die" minden meccsen elhangzik nem is egyszer, ez mitől jobb?? mégis 60-75 ezres stadionok fullosan tele vannak és elég nagy százalékuk gyere/család... ott vmiért működik és még vénaszkenner sem kellett hozzá

és amikor ez a kritika elhangzik, érdemes lenne abba is belegondolni(annak ki volt már B-középben), hogy a "hajrá fradi/újpestet" énekli mondjuk x ember, de amikor jön a "faszszopó fradi/újpest" vagy a "cigányok-cigányok" esetleg a "nézzed nézzed ők azok xyi cigány parasztok" azt meg min 2X ember teli torokból üvölti
vajon miért van ez?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 826

😀zinedine5

Hihetelten egy karakter, igazi magyar mintafocista.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott

😀zinedine5
komolyan mondom Pintér válogatottjában bérelt a helye ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve

élő legenda.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni

😀
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀petey
ugyanezt akartam most írni. Megérte az új stadion a parasztoknak!Amadeus91
mert Németországban ilyen még csak fel sem merülhet ugye? Ott a Dortmund szurkolók nem szokták szidni a gelsenkirchenieket vagy még van jó pár másik példa... vagy ott ugyanez a magatartás nem a parasztságot jelöli, ugye?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.