NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 826
Debrecenben miért nincsenek ilyen magas jegyárak?
A Lyon elleni meccsen volt 1000 forintos jegy is, és teltház is lett a vége. Igaz már elmúlt az új stadion varázsa, mert a Bl selejtező meccsen már nem volt meg a teltház.cartman023
Mert ott nem egy profitorientált cég, hanem az Egyetem és az Önkormányzat által közösen működtetett cég üzemelteti, mivel a kutya se akart rá pályázni (hozzáteszem jogosan). Szóval Debrecenben rohadtul mindegy, hogy mekkora bukó a stadion, mert beleöntenek egy "kis" lóvét és voilá működik tovább. Na kérlek szépen ezért nincsenek magas jegyárak, mert itt még az is fizeti a jegyet, aki ki se megy a stadionba. 😊Tony
Ahham.
Köszönöm a felvilágosítást, így már érthető a dolog.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
Halkan megsúgom szombaton Pécsen az újpestiek meg a Fradit szidták folyamatosan😊 A 3. f...ó Fradinál felordítottam a bemondónak, hogy 2 hete a pécsieknél minden rigmusnál rögtön meg tudtál szólalni, most nem?
De én nem 12 éves szűzlány vagyok, szóval engem soha nem zavart ha a 2 szurkolótábor szidta egymást. Engem is jobban idegesített az MLSZ minden vacakért büntetése. Én is azon emberek táborát gyarapítom, aki azt vallja, hogy a focit kell jobbá tenni, akkor lesz több néző. DE!!! A tv-s jogdíjak sokkal jobban fizetnek, mint emelni a nézőszámot akár 2-3e emberrel. Magyarán a kluboknak ezt a színt sajnos pont elég...
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Értem, hogy nem lesz tele. Azt is értem, hogy nem lesz jobb a focinak. Azt is értem, hogy nem lesz jobb a Fradi ettől.
Viszont a stadion már kész, gondolom nem csak meccsekkel tervezték megtölteni. El lehet mondani és kurvára igaz, nekem is böki a csőröm, hogy ennyi pénzt elkúrtak ilyen dologra, de most már kár ezen hőzöngeni. Sokkal értelmetlenebb pénz elbaszások és szétlopások voltak lásd amit Sobri írt. Lebontani már úgyse fogják, mert kurva drága lenne XD.
Szép ez a stadion, jobb lesz Pestnek, jobb lesz azoknak akik kimennek, jobb lesz ha mondjuk értelmesebb / nagyobb koncertet lehet idehozni mert elférnek az emberek. Jobb lesz, ha pályázni akarunk bármire.
A jegyárak miatt meg lehet hőzöngeni, a vezetés megpróbálta a legtöbb pénzt kihozni belőle, volt ilyen máshol is már, kurvára elmérték, úgyis befognak állni arra az árra a jegyek ami a legoptimálisabb a Fagyinak.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Lyon elleni meccsen volt 1000 forintos jegy is, és teltház is lett a vége. Igaz már elmúlt az új stadion varázsa, mert a Bl selejtező meccsen már nem volt meg a teltház.cartman023
Mert ott nem egy profitorientált cég, hanem az Egyetem és az Önkormányzat által közösen működtetett cég üzemelteti, mivel a kutya se akart rá pályázni (hozzáteszem jogosan). Szóval Debrecenben rohadtul mindegy, hogy mekkora bukó a stadion, mert beleöntenek egy "kis" lóvét és voilá működik tovább. Na kérlek szépen ezért nincsenek magas jegyárak, mert itt még az is fizeti a jegyet, aki ki se megy a stadionba. 😊
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 826
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
ZERO_L
Annak idején meg az volt a baj, hogy toi-toi budi van és hogy egy modern stadion kellene. Tipikusan a van sapkája, nincs sapkája effektus. Megy a szöveg, hogy kulturált környezetbe kimennének a szurkolók és a stadionok állapota miatt kevés a néző, néhány helyen változtattak és jééé a sok zseninek utólag esett le (vagy még akkor sem), hogy egy nagyobb/modernebb létesítményt drágább fenntartani, ezért növekednek a jegyárak is (igen ilyen mértékben, ez várható volt).
Anno én itt feltettem a kérdést a sok "kellastadionmertazolyanjó" emberkétől, hogy akkor is ilyen fasza lesz, amikor a 800-1000 Ft-os belépő 1500-ra nő? Furcsamód akkor nem kaptam választ, de így utólag már megkaptam. Azért az látszik, hogy alapvető marketing, ne adj isten közgáz oktatás nem ártana az embereknek, hogy legalább a legalapvetőbb összefüggésekkel legyenek tisztában és ne várják, hogy egy jóval nagyobb/modernebb stadionba is a romhalmazra érvényes jegyárak legyenek.

A vénaszkennert még most vezették be, gondolom tart még a türelmi idő. Aztán meglátjuk meg merik-e lépni, hogy a büntik miatt kitiltanak vagy ráverik a büntetést a delikvens szurkolókra.
Zárójelben megjegyzem, hogy fradistaként szánalmasnak tartom, hogy például egy Pápa vagy Paks elleni meccsen is megy az újpestiek lecigányozása, ez annak a jele, hogy nincs kreativitás és kevés a rigmus.Tony
A Lyon elleni meccsen volt 1000 forintos jegy is, és teltház is lett a vége. Igaz már elmúlt az új stadion varázsa, mert a Bl selejtező meccsen már nem volt meg a teltház.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szép és jó az új stadion, csak épp nincs csapat. És egy darabig nem is lesz. Ez a helyzet sok embernek Kánaán - lásd Kovács Kokó István, wtf? - de az átlagembernek, fradi szurkolónak nem. Kötve hiszem, hogy ez a stadion legalább 5x meg fog telni 2 év alatt - kivétel UTE ellen.
Itt tényleg nem azzal van a baj, hogy honnan épült, miből, kinek a cimborája kapta, fidesz, mutyi, stb., mert ez Magyarország, ami folyamatosan megújul. Nem is az aréna a probléma, hanem a rohadt nagy parasztvakítás. Nincs utánpótlás, nincs nagy csapat, nincs nemzetközileg elismert játékos, csak Gera, akinek még van 1-2 éve, itthon. Nem is fog jó játékos jönni egy darabig, mert nincs büdzsé rá. Nincsenek meg azok a feltételek, amelyek kiszolgálják a stadiont. Nem lehet alap nélkül házat építeni, mert akkor nem csak a tegnapi nap lesz mínuszos, hanem az összes többi, mikor jön a bajnoki.

A tolmács csaj meg nem tudom kinek a kicsodája lehet, de ilyen gyalázatos, nevetséges és siralmas interjút még Észak - Koreában sem látni...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szvsz leginkább a szar foci miatt nincsenek nézők. Ahogy például felcsillan a remény valamilyen válogatott sikerre, Puskásban egyből elkapkodják az összes jegyet. Valamilyen szinten benne van a stadion is, de hosszútávon nem fognak csak a stadion miatt meccsre járni a nézők.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
ZERO_L
Annak idején meg az volt a baj, hogy toi-toi budi van és hogy egy modern stadion kellene. Tipikusan a van sapkája, nincs sapkája effektus. Megy a szöveg, hogy kulturált környezetbe kimennének a szurkolók és a stadionok állapota miatt kevés a néző, néhány helyen változtattak és jééé a sok zseninek utólag esett le (vagy még akkor sem), hogy egy nagyobb/modernebb létesítményt drágább fenntartani, ezért növekednek a jegyárak is (igen ilyen mértékben, ez várható volt).
Anno én itt feltettem a kérdést a sok "kellastadionmertazolyanjó" emberkétől, hogy akkor is ilyen fasza lesz, amikor a 800-1000 Ft-os belépő 1500-ra nő? Furcsamód akkor nem kaptam választ, de így utólag már megkaptam. Azért az látszik, hogy alapvető marketing, ne adj isten közgáz oktatás nem ártana az embereknek, hogy legalább a legalapvetőbb összefüggésekkel legyenek tisztában és ne várják, hogy egy jóval nagyobb/modernebb stadionba is a romhalmazra érvényes jegyárak legyenek.

A vénaszkennert még most vezették be, gondolom tart még a türelmi idő. Aztán meglátjuk meg merik-e lépni, hogy a büntik miatt kitiltanak vagy ráverik a büntetést a delikvens szurkolókra.
Zárójelben megjegyzem, hogy fradistaként szánalmasnak tartom, hogy például egy Pápa vagy Paks elleni meccsen is megy az újpestiek lecigányozása, ez annak a jele, hogy nincs kreativitás és kevés a rigmus.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 229
És máris az interneten, szívecskézze mindenki 😀

: VIDEÓ :berger90
Nem ezzel az interjúval fogjuk bebizonyítani, hogy a magyar nők a legszebbek az is biztos. 😀

A megnyitó ünnepségre kerestem a szavakat igazából három jutott eszembe: unalmas, színvonaltalan és ötlettelen. 😉 De továbbra is jók vagyunk buli meccseken, ez a lényeg.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
ez a klasszikus jutott eszembe, nagyjából ilyen is volt:

berger90
ha 6-osban lenne azt mondanám tuti hogy Cutler 😀davemayer
Rösztliburger is hasonlókat szokott amennyit láttam tőle... 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem volt ez annyira gáz szerintem, ha két szőkét és egy pikirt egoistát összeeresztünk kb ez jön ki a végén 😀

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"

berger90
ha 6-osban lenne azt mondanám tuti hogy Cutler 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
baaaazmeeeeeeeeeg 😀😀😀 kubatovnak biztos valami csókosa ez a nő, a "tolmácsolás" végére majdnem megsajnáltam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90
na, mi volt?Amadeus91
Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:

"tíz éve nem voltam a hazámban, így nem tudom, hogy sikerült. A titok annyi, hogy tehetséggel születnek"

kínos volt nézni.berger90
a legjobb részt kihagytad: "Jövő héten lesz még egy játék."baggio
ez a fordító is a fradi alkalmazásában áll? A német tolmácsuk is botrányos...Amadeus91
párszaszájú 😀

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?Amadeus91
a kontinens igen, csak az országban nem biztos.berger90
Budapest-Bucarest szindróma

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?Amadeus91
a kontinens igen, csak az országban nem biztos.

Mindig jövőre
több mint 10 éve

berger90
és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?

több mint 10 éve

Mindig jövőre
több mint 10 éve

Mindig jövőre
több mint 10 éve
na, mi volt?Amadeus91
Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:

"tíz éve nem voltam a hazámban, így nem tudom, hogy sikerült. A titok annyi, hogy tehetséggel születnek"

a legjobb részt kihagytad: "Jövő héten lesz még egy játék."baggio
ez a fordító is a fradi alkalmazásában áll? A német tolmácsuk is botrányos...

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
na, mi volt?Amadeus91

meg próbálta feszegetni hogy mondjon jó véleményt a Fradi játékosokról, mire annyit mondott hogy őt nem érdekli az ellenfél csak a saját csapata 😀petey
nem, még ennél is rosszabb volt, ugyanis konkrétan azt kérdezte hogy kinézett-e egy fradi-játékost, felkeltette-e valaki az érdeklődését... látszott rajta hogy csak a hosszú évek alatt szerzett rutin miatt nem röhögte képen

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
na, mi volt?Amadeus91

a legjobb részt kihagytad: "Jövő héten lesz még egy játék."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Doll újra van fényezve, csak egy új stadion kellett a picsája alá 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
na, mi volt?Amadeus91

meg próbálta feszegetni hogy mondjon jó véleményt a Fradi játékosokról, mire annyit mondott hogy őt nem érdekli az ellenfél csak a saját csapata 😀

több mint 10 éve
Fazekas Erzsébetet valaki lelőhetné igazán.Schleck
mióta sporttévé van, szeretnék neki valami nagyon fájdalmasat csinálni...

Mindig jövőre