Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A legjobb az egészben, hogy mivel Völgyi standardan játszik - a bebaszós eltiltása után - újra az ETO-ban, így megvan a válogatott bal bekkje szeptemberre. S Koltai is visszatért szóval újabb hely meg van a keretbe.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez a meccs kegyetlenül tetszett (eto vereség alapból jó mindig😀). Viszont ez a hangosbemondó, hogy percenként beszól szurkolóknak. Egyrészt iszonyat irritáló, másrészt nem veszik észre, hogy totál hatástalan?Asbee
muszáj bemondani. amúgy kapja be az mlsz, egy ekkora rangadót a csicska Fradi bábszínház miatt áttenni szombat délutánra.
biztos lettek volna 2x ennyien is. rajtunk nem műlott, mindig jó eto verést nézni 😀petey
Valami matek meccs előtt/után nem volt?😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Ribéry kidőlt 1 hétre megint..térd. Gondolom nem véletlenek a Reus-pletykák.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ez a meccs kegyetlenül tetszett (eto vereség alapból jó mindig😀). Viszont ez a hangosbemondó, hogy percenként beszól szurkolóknak. Egyrészt iszonyat irritáló, másrészt nem veszik észre, hogy totál hatástalan?Asbee
muszáj bemondani. amúgy kapja be az mlsz, egy ekkora rangadót a csicska Fradi bábszínház miatt áttenni szombat délutánra.
biztos lettek volna 2x ennyien is. rajtunk nem műlott, mindig jó eto verést nézni 😀

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy minősíthetetlenül szar volt állítólag az emberünk, 25 perc alatt nem volt pontos passza, le kellett cserélni még a szünet előtt, állítólag elfáradt 😀Wyatt
Úgy 1.5 szezonra tennék most, hogy itthon fog újra játszani (hacsak nem lesz kispadmelegítő jó pénzért valahol külföldön).
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
When Murphy and Bajner play up front together to the tune of this … "Bajner Bajner Bajner Bajner MURPHY MURPHY" #itfc

😀😀😀
Amúgy minősíthetetlenül szar volt állítólag az emberünk, 25 perc alatt nem volt pontos passza, le kellett cserélni még a szünet előtt, állítólag elfáradt 😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Ha valaki ismer egy számlaszámot, amelyen az Újpestnek gyűjtenek csatárra, szóljon, utalok..viccccc
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
Ez annyira magyar, hogy megmutatnám neked az Iowa Hawkeyes stadionjának, a 70 ezer férőhelyes Kinnick Stadium vendégöltözőjét

Ezzel szemben a hazai így néz ki:

Hatalmas öngól megint ez a cikk, az USA-ban pl. bevett szokás, hogy a vendégek öltözője jóval puritánabb a hazainál, sok esetben millió dolláros stadionokban előbbiben még konnektor sincs

Szerk.: és ahogy látom, nem is valami kis blogon volt, hanem az indexen, "a világ legmagyarabb stadionja" címmel, istenem mennyire szánalmas az a vergődés, amit ezek művelnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nincs idő visszaolvasnom, de ez azért meleg...(bocs, ha már volt)

Aztán, ahogy leértünk a Fradi kispadjához, fokozódott a hangulat: Fürjes már azzal viccelődött, hogy itt ezek a székek fűthetőek, de a másik oldalon, a vendég kispadon, na ott nem azok. Majd hozzátette, hogy ha ez nem is igaz, de majd meglátjuk a hazai és a vendég öltözők közti különbséget. Ekkor még pénzben fogadtam volna, hogy azzal is csak viccel. De nem viccelt.
A hazai öltözőben fehér bőrrel behúzott szivacsok vannak felerősítve a székekre és azok háttámláira, a szekrényekben széfek, az öltöző mellett kis lazítószoba. Nyilvánvalóan messze van ez a luxustól, bár nekem fogalmam sincs, öltöző viszonylatban mi számít annak, én utoljára a mezőtúri Honvéd Szabó Lajos SE focicsapatának öltözőjében jártam, ahhoz képest az. De mindegy is, mert Fürjes alig várta, hogy megmutathassa a vendég csapat öltözőjét.

Hasonlítsuk össze a hazaiak öltözőjét a vendégekével. Kicsit szűkebb a folyosó, kicsit sötétebbek a falak, kicsit kényelmetlenebbek a székek.
− sorolta boldogan a kormánybiztos, és valóban: az öltözőhöz vezető folyosón a hazaiaknál vidám szurkolói képek voltak, míg a vendégekénél koromfekete a fal, csak az öltözővel szemben van egy kép, ahogy görögtüzek égnek a lelátón, a kijelzőn pedig FTC - ZTE nulla-nulla, valamint a jelmondattá vált B-közép-szlogen: Megjártuk a poklot, és magunkkal is hoztuk.
A vendégöltözőben a padokon nincs szivacs, nincsenek szekrények, csak kis tárolópolcok vannak a falon, nincs mágneses tábla, amire a stratégiákat rajzolgatják az edzők, nincs rekreációs szoba, vagy mi is az, ami a hazai öltöző mellett viszont volt, a masszázs ágyak is csúnyábbak stb.

Értem én, hogy OLÉOLÉOLÉ, meg zöld sasok, meg minden, de erre a kicsinyes, megkülönböztetésre semmilyen magyarázat nincsen. Úgy értem, persze lehet pszichológiai hadviselésről beszélni például, de én nem tudok róla, hogy ez a megkülönböztetés ilyen szembetűnő lenne a nyugat-európai klubok stadionjaiban − még, ha valamilyen szintű különbség nagyon sok helyen előfordul −, de legalábbis nem mutogatják ilyen büszkén. Ez annyira magyar, hogy ott egy pillanatra bele is sajdult a szívem. Ahogy elnéztem a nevetgélést, rötyögést a Fürjeséknél, valahogy így képzelem a jelenetet, ahogy a Fideszben kitalálták, hogy addig-addig alakítgatják azt a választási törvényt, amíg csak sokkal jobb lesz nekik.

És ha ez nem lett volna elég, Fürjes még hozzátette:
Senki sem panaszkodhat, a legtöbb magyar csapat még így is sokkal jobb körülmények között fog öltözni, mint odahaza.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Bajner letette a névjegyét Angliában...

@Squawka
25 minutes gone and Balnit Bajner is yet to complete a pass for Ipswich. Get involved, mate.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez a meccs kegyetlenül tetszett (eto vereség alapból jó mindig😀). Viszont ez a hangosbemondó, hogy percenként beszól szurkolóknak. Egyrészt iszonyat irritáló, másrészt nem veszik észre, hogy totál hatástalan?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért az durva, hogy mennyi egykori MTK-s meghatározó ember jelenleg is a csapatában. Egy Vidi féle szponzori háttérrel szerintem simán BL/EL csoportkör esélyes csapat lenne itt.flzoli
Muhahaha... Augusztus végére ugyanúgy kizúgnának a picsába a selejtezőkből, mint a többiek...
Ezzel nem az MTK-t fikázom, hanem ez a valóság. A SIMA EL/BL csoportkör csak álom, lehet kergetni, de úgyis csak pofára esés a vége.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Szó mi szó vicces egy meccs volt. 😀Jughead
iktriad figyelmébe ajánlom, hogy a reims egyenlítő góljánál az ex honvédos Diego adta az assistot!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Megvolt valakinek a francia bajnokság nyitómeccsén a Zlatan-Reims meccs? 😀 2-2 lett, lőtt is Ibra 2 gólt, de hogy? 😀

Már a 7. percben lőtt egyet rá egy 6 perccel aztán olyat csinált, amit ritkán látni ilyen szinten, sikeresen kihagyott üres kapura egy lövést, íme:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

És, hogy ne legyen elég Ibra szenvedéseiből a 18. percben egy gyönyörű műeséssel kiharcolt egy 11-est, amit aztán irdatlan szarul lőtt el és ki is hagyott.

Értelemszerűen ezután jött is a két Reims gól, és vezettek is 2-1-re.

Végül a 62. percben Ibra javított és lőtt egy 2. gólt is, de azt is hogy? 😀 Be akarta adni a labdát, ami olyan szinten lecsúszott, hogy a kimozduló kapus csak be felé tudta ütni a labdát aztán egy kevés szerencsétlenkedés után be is ment a kapuba.

Szó mi szó vicces egy meccs volt. 😀
több mint 10 éve
0 erőnléttel mondjuk kurva nehéz, szélsőhátvédbe Bakit angol másodból tesztelték, de lesérült hónapokra, hoztukl Hídvégit, vele nem tudom mi van, de lényegtelen, mert ennél a Nagytibinél még én is jobb vagyok... Csiki, Vass P. és Torghelle meg egyfolytában sérült, gondolom nem véletlen.
Nem baj, leigazoltunk egy spanyol cserediákot, odahaza harmad osztályba játszott, na majd ő lesz a megváltó.
Persze Józsi bácsi ( aki amúgy 75 évesen igazán nyugdíjba mehetne) addig nem rakja keretbe amíg össze nem szokik a társakkal, pedig ez a Hrepka-Frank csatárduó bottom 1 a ligában. aztán hátránynál lehoz egy csatárt és berak csatárba egy Kantát aki menni nem bír már, osztogatni meg tudna, de nincs kinek. Az meg teljesen egyértelmű, hogy az ellenfélben a 3 volt MTK-s élete formáját nyomja, 2 gólt is lő.eaglesmcnabb
Remélhetőleg László Csabát azért hozták oda sportigazgatónak, hogy majd alkalomadtán átvehesse Józsi bá helyét mint vezetőedző. Hrepka szerintem nem rossz játékos, amikor formában volt elég jól megoldotta a feladatát. Az is igaz, hogy ennek már vagy 6 éve, de ki tudja, hátha megint magára talál.

Azért az durva, hogy mennyi egykori MTK-s meghatározó ember jelenleg is a csapatában. Egy Vidi féle szponzori háttérrel szerintem simán BL/EL csoportkör esélyes csapat lenne itt. (Juhász, Pintér, Németh K., Zsidai/Pátkai, Vadnai, Szekeres, Lencse, Gosztonyi...)flzoli
Hrepkáról a legmaradandóbb élményem, mikor a "Magyar futball a 91. perc" c. dokumentumfilmben elmegy bort vásárolni a többi kutyaütővel a kamera szeme láttára.

film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
0 erőnléttel mondjuk kurva nehéz, szélsőhátvédbe Bakit angol másodból tesztelték, de lesérült hónapokra, hoztukl Hídvégit, vele nem tudom mi van, de lényegtelen, mert ennél a Nagytibinél még én is jobb vagyok... Csiki, Vass P. és Torghelle meg egyfolytában sérült, gondolom nem véletlen.
Nem baj, leigazoltunk egy spanyol cserediákot, odahaza harmad osztályba játszott, na majd ő lesz a megváltó.
Persze Józsi bácsi ( aki amúgy 75 évesen igazán nyugdíjba mehetne) addig nem rakja keretbe amíg össze nem szokik a társakkal, pedig ez a Hrepka-Frank csatárduó bottom 1 a ligában. aztán hátránynál lehoz egy csatárt és berak csatárba egy Kantát aki menni nem bír már, osztogatni meg tudna, de nincs kinek. Az meg teljesen egyértelmű, hogy az ellenfélben a 3 volt MTK-s élete formáját nyomja, 2 gólt is lő.eaglesmcnabb
Remélhetőleg László Csabát azért hozták oda sportigazgatónak, hogy majd alkalomadtán átvehesse Józsi bá helyét mint vezetőedző. Hrepka szerintem nem rossz játékos, amikor formában volt elég jól megoldotta a feladatát. Az is igaz, hogy ennek már vagy 6 éve, de ki tudja, hátha megint magára talál.

Azért az durva, hogy mennyi egykori MTK-s meghatározó ember jelenleg is a csapatában. Egy Vidi féle szponzori háttérrel szerintem simán BL/EL csoportkör esélyes csapat lenne itt. (Juhász, Pintér, Németh K., Zsidai/Pátkai, Vadnai, Szekeres, Lencse, Gosztonyi...)

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Persze Józsi bácsi ( aki amúgy 75 évesen igazán nyugdíjba mehetne) addig nem rakja keretbe amíg össze nem szokik a társakkal, pedig ez a Hrepka-Frank csatárduó bottom 1 a ligában. aztán hátránynál lehoz egy csatárt és berak csatárba egy Kantát aki menni nem bír már, osztogatni meg tudna, de nincs kinek. Az meg teljesen egyértelmű, hogy az ellenfélben a 3 volt MTK-s élete formáját nyomja, 2 gólt is lő.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Nem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀flzoli
a sok helyi MTK drukker közül talán eaglesmcnabb lehetettHöri
a jó retkes k.rva anyját annak aki miatt ő játszhat. A padon 5 védő ül, bármelyik, bármiylen lábas jobb lenne nála, Hangyát meg kölcsön adjuk a Dunaferrnek... vicc
amúgy is szarok vagyunk, Bese meg ugye úriember, tudja hogy ziccerből nem illik.Leigazoltuk Szerhiót spanyol 3-ból, erre még nevezve sincs. Túl sok volt 2 győzelem egymás után, tudják hogy vissza kell venni. Jobb a pakseaglesmcnabb
Hát ez egy kalap kaki volt, megérdemelte a Paks még 3:0-ás arányban is. A széljáték vicc kategória, nagyon kellene ebbe a csapatba egy Csiki balra és egy Vass Patrik mondjuk a jobb szélre. NagyT és Poór is kényszerszélsőhátvéd, nem tudom mért nem lehet bepróbálni oda fiatalokat, hátha ottragadna valaki a kezdőben.... A felépülő Torghelle nagyon kell a csatársorba, hogy csinálja a helyett Hrepkának és a mélységből jövő Kantának. Talán lesz ez jobb is....

(Ebben a magyar posványban én is Hungária körúti szimpatizáns vagyok leginkább. Kíváncsi vagyok melyik csapat tudja ilyen rövid idő alatt megduplázni a szurkerjei számát 😀 )

több mint 10 éve
Nem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀flzoli
a sok helyi MTK drukker közül talán eaglesmcnabb lehetettHöri
a jó retkes k.rva anyját annak aki miatt ő játszhat. A padon 5 védő ül, bármelyik, bármiylen lábas jobb lenne nála, Hangyát meg kölcsön adjuk a Dunaferrnek... vicc
amúgy is szarok vagyunk, Bese meg ugye úriember, tudja hogy ziccerből nem illik.Leigazoltuk Szerhiót spanyol 3-ból, erre még nevezve sincs. Túl sok volt 2 győzelem egymás után, tudják hogy vissza kell venni. Jobb a paks

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a sok helyi MTK drukker közül talán eaglesmcnabb lehetett

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
 cink.hu/tessek-itt-az-van-uj-fradi-stadion-megnyitojanak-a-for-1617628048

"Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse..."berger90
A kommunikáció fergeteges " Kutyát nem érdekli a Chelsea..." de vazzeg érdekelné az embereket csak nem ilyen áron és ilyen feltételekkel..
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
 cink.hu/tessek-itt-az-van-uj-fradi-stadion-megnyitojanak-a-for-1617628048

"Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse..."

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀

több mint 10 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.
Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..Kenny
mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
De milyen áron?
Akkor jok voltak a szurkolok amikor szavazni kellett a fideszre de mostmar nem jok.
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.Kenny
Minden bántás nélkül, de a politika és a Fidesz nélkül most nagyjából az NB3-ban csücsülnétek lábadozva a csődből, úgy, hogy valahogy próbáljátok visszaperelni a stadiont egy offshore cégtől, miközben a Berki félék még vígan tolnák ki a pénzt a hátsó ajtón. De legalább nem lenne vénaszkenner, és a B-közép csürhe kedves mondókákkal és rigmusokkal énekelnék meg a Cigánd SE elleni rangadót......

több mint 10 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.
Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..Kenny
mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
De milyen áron?
Akkor jok voltak a szurkolok amikor szavazni kellett a fideszre de mostmar nem jok.
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.Kenny
az a baj, hogy az a fajta szurkolás és szurkoló, amellyel a fradi rendelkezik, az nem fér bele a nyugat-európai imidzsbe. Választani kell, hogy vagy nyugati stadion, árak, style vagy maradunk ennél a szurkolói nívónál, pár ezres jegyekkel. A kettő együtt nem megy.