Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem hiszek már a mesékben, bocs.sportgeza.hu/futball/2014/08/07/csanyi/ja most már ez is rossz?baggio
Irány a világ élvonala....Hanni
Más:
Valaki tud valamit fragyi stadion nyílt napról, ahol szombaton lehet nyálat csorgatni?
több mint 10 éve
első meccs: Zorya (Ukr) 1-1 Molde (Nor)visszavágó: Molde (Nor) 1-2 Zorya (Ukr)
87' Forren V. (Molde kihagyott büntető)
89' Forren V. (Molde öngól)
94' Elyounoussi M. (Molde kihagyott büntető)
ha nem tudom, hogy nem magyar csapat, nem hittem volna el
több mint 10 éve
Sorokban valtjak vissza a zodek a vadarnapi cselszi jegyeket....fotaxin olcsobb,sokkal. 😀))
több mint 10 éve
Dantenak ott lesz most már Badstuber vetélytársnak, Mertesacker jöhetne szóba reális alternatívának a német válogatottból, de őt inkább ne hozzükAmadeus!fizikálisan gyenge, idén sem bírta végig a szezont. Mindegy ez is egy vélemény amit te mondasz, nekem nem tetszik ez a latin irány, meg a tiki-taka. 2013-ban egy brutál jó lendületes focival lett Európa megbaszva, lehengerlő volt a csapat. Dante, Thiago, Rafinha, Reina, Bernat szintű játékos szerintem van német is, de megkockáztatom, hogy 1-2 év és Ribéry is leváltható lesz egy Draxlerre. Szubjektív vélemény.Amadeus91
Bármennyire is fáj amúgy Thiago jó játékos, és ezt tavaly is bizonyította, sőt sztem jobb lesz, mint Kroos valaha.
csebi
Rafinha-t én sem értem miért kell nyomni, de valljuk be a szélső hátvéd poszton nagyon gyenge most a német válogatott se a jobb bekk, se a bal hátvédre nincsen opció onnan, Bernatot meg majd meglátjuk.
Reina meg cserekapus lesz, ne padoztassunk már egy német válogatott kapust Neuer mögött, az a Nationalelfnek sem lenne jó.
Draxler jöhet 1-2 év múlva, én nem zárom ki.
Thiagoról valóban más a véleményünk.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
ő is megoldja fejbőlkrasnodar - diósgyőr www.youtube.com/watch?v=z0OMB-buImAHöriNem is tudtam, hogy ez a Németh Milán már akkora óriási sztár, hogy már sikk neki futni is az ajtó ablak helyzetben lévő csatár felé.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csak összejön a nyócegy
több mint 10 éve
krasnodar - diósgyőr www.youtube.com/watch?v=z0OMB-buImAHöriNem is tudtam, hogy ez a Németh Milán már akkora óriási sztár, hogy már sikk neki futni is az ajtó ablak helyzetben lévő csatár felé.
több mint 10 éve
szobrot kap egy olyan játékos, mely emlékmű avatásán ilyen anekdotákat mesélnek röhögve a csapattársak:youtu.be/63yBXaGRbak?t=1m19s
és őt kellene példának állítani a fiatalok elé, óriási
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most hozzányúlunk a legalsó szinthez ahol eddig tényleg talán a legkevesebb gond volt, mert ott még UEFA licensz nélkül ugyan, de olyan emberek dolgoztak akik élvezték / értenek hozzá és legfőképpen szeretik amit csinálnak.Tocasaját szavaiddal reagálnék
Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀Toca
---
több mint 10 éve
Nekem ezzel az a véleményem, hogy eddig az u20-21es csapataink egész jók voltak európa / világ szinten is talán, de legalábbis közel az elithez. Elkezdtük pofozgatni ott is a dolgot. Odaraktuk a haverokat, megbolygattuk az egészet, azóta egy Izrael elverése is fegyvertény, meg a többi is látható volt az EB-n és látható lesz a VB-n.Most hozzányúlunk a legalsó szinthez ahol eddig tényleg talán a legkevesebb gond volt, mert ott még UEFA licensz nélkül ugyan, de olyan emberek dolgoztak akik élvezték / értenek hozzá és legfőképpen szeretik amit csinálnak.
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/07/csanyi/azért az is durva, hogy 10-15-20-kurvasok év alatt ez nem jutott eszébe senkinek. vagy már minden haver kapott stadiont, most már mehet az utánpótlásba is egy kis pénz?
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
szerintem kifejezetten jó ötlet Csányitól, mondhatni időszerűsportgeza.hu/futball/2014/08/07/csanyi/ja most már ez is rossz?baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/07/csanyi/ja most már ez is rossz?
---
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Amadeus!fizikálisan gyenge, idén sem bírta végig a szezont. Mindegy ez is egy vélemény amit te mondasz, nekem nem tetszik ez a latin irány, meg a tiki-taka. 2013-ban egy brutál jó lendületes focival lett Európa megbaszva, lehengerlő volt a csapat. Dante, Thiago, Rafinha, Reina, Bernat szintű játékos szerintem van német is, de megkockáztatom, hogy 1-2 év és Ribéry is leváltható lesz egy Draxlerre. Szubjektív vélemény.
Bármennyire is fáj amúgy Thiago jó játékos, és ezt tavaly is bizonyította, sőt sztem jobb lesz, mint Kroos valaha.
csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
"....Magyarországon is megvan a játékosoknak azon csoportja, amely magasabb szintre juthat, de irányításra, menedzselésre van szükségük ahhoz, hogy a valóban eljussanak a képességeiket megillető szintre.”lehet csak én magyarázom bele, de ő is azt mondja burkoltan, hogy a magyar játékosok menedzselése a béka segge alatt van valahol 600 m méter mélyen.... ( michael nagy lovrencsics menedzsere ) ez (is) az egyik legnagyobb probléma jelenleg szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Amadeus!Te odaírtad Götzét is, aki már Pep alatt jött, de még vele is csak ha jól számoltam kb 30 körül van az összes játékos, aki német. Én nem írtam oda minden kutyaütőt (Fürstner, Celozzi, Ekici, Neidermier), mint te (azért volt jó pár pl Hashemiannal kezdve), de ha minden nem német igazolást odaírnék, akkor ugyanez lenne az átlag. Hummelst is ideveszed, aki egyetlenegy BM meccset játszott a nagyoknál. A tarcsiból jövő 6 ember aztán kurvára alátámasztja az átigazolás politikánkat....
Újból kis szövegértelmezés: "Eddig sem a német játékosokat igazoltunk főleg, hanem a bundásból raboltunk."
Én nem azt mondtam, hogy nem ránk épült eddig a Nationelf - ami amúgy továbbra is ránk fog -, hanem hogy nem új keletű az a dolog, hogy nem feltétlen német játékosokat igazoltunk, sőttöbbet is igazoltunk, mint régen. Kb 2009-2010.ig szinte csak a bundásból élünk, most már nem csak onnan.
Amúgy meg őszintén, ha megnézed, ki az az német válogatott játékos, aki mondjuk beférne a kezdőbe. Reus kb az egyedüli, többi poszton mind jobb játékosok vannak jelenleg, akik mondjuk nem német válogatottak. (Najó Hummels az, ha jobban belegondolok, de annak meg még kevesebb a realitása, mint Reusnek, hogy ő valaha visszajöjjön.)
Arról Pep nem tehet, hogy Kroos el akart menni. Ha jól tudom csak Alaba és Neuer játszott többet tavaly nála, tehát a játékideje megvolt. Iszonyatosan túlfizetni nem fogunk senkit (amúgy anyagilag állítólag így rosszabbul járt az adózás miatt, szóval pénzügyileg sem lehet minket hibáztatni). Bármennyire is fáj amúgy Thiago jó játékos, és ezt tavaly is bizonyította, sőt sztem jobb lesz, mint Kroos valaha.
Keret jelenleg amúgy: 12 német és 14 nem. Ez egyáltalán nem vészes. Csak megjegyzem, hogy ha nagyon akarunk, akkor 9 némettel lazán ki tudunk állni. Szóval kérlek néha más szemszögből is nézzük Pep munkáját is, ne csak a fertigen olvasható, Pep egy köcsög móddal.
NB2-nek nagyon igaza van abban, hogy ez az év nagyon sok mindenről dönteni fog, hogy Pep milyen edző.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak néhány gondolat a BL-meccs margójára...- Számomra érdekes volt Boudla első sárgája.
Pár meccset láttam már idén és nagyon kevés sárgát láttam, ez miatt. Szerintem először a spori sem akart adni... Mindenesetre különös volt.
- Annak ellenére, hogy sokan istenítik Seydi-t, ugyan úgy rá lehet fogni, hogy mi a rákot csinált 1-0-nál az itthoni meccsen az utolsó percekben egy az egyben a kapussal? Na meg a második meccsen, amikor először tört kapura...
- Persze, én soha nem játszottam ilyen szinten, de egy kiállítás egy gyenge ellenfél ellen ennyire megtör egy Lokit, 2-0-ás előny tudatában, úgy, hogy kb. 50 perc van hátra?
- Utólag könnyű okoskodni, de ezt a párharcot a Loki és Kopasz teknőc bukta el, nem a BATE nyerte. Azok a cserék is, hihetetlen. Na meg eleve az, hogy nem kezdek Boudla-val, hanem inkább Bódival...totál vicc volt az egész, szerintem soha többet nem kap magyar csapat a BL 3.körében ennél gyengébb ellenfelet...
Szar az egész 😀
több mint 10 éve
Egészen konkrétan még nem volt címvédés, amióta BL-nek hívják a sorozatot (92-93)...Csertői ugyan ezt megcsinálta volna a Bayernnel idén, hisz régebben lenyilatkozta....Az első az igaz.
Nem menőzésből van elővéve Guardiola, hanem mert képtelen kilépni a saját mániájából, és szépen szisztematikusan szétver egy jól működő csapatot. Bár igaz a Real elleni hazai 0:4-el, okafogyottá vált a további érvelés, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.flzoli
Viszont a másodiknál megint annyira túlzol mint ahogy szoktál. Értem, hogy sokaknak nem tetszik az új játékrendszer értem, hogy mindenki utálja a tiki-takát és igen csúnyán kikapott egy olyan csapattól ami kvázi ellene lett felépítve, DE megnyerte a két hazai kupát és BL elődöntős volt, úgy hogy volt 1-2 sérültje is és emellett mindenki elmegy.
Nem szoktak 2 BL-t nyerni egymás után, illetve Pep nem árult zsákbamacskát nem is értem mit vártatok...Toca
több mint 10 éve
Jughead
5 230
Egyik sem volt jó döntés ez igaz, de mindkétszer olyan üresen volt a góllövő, hogy csak a támadón múlt a gól, Novakovic meg megpróbált hős lenni mindkét kimenetelével, nem sikerült.... De olyan 90%, hogy 3-1 akkor is ha a kapuban marad, igaz itt legalább van 10% ezért volt rossz döntés mindkettő. 😉 De hamarabb kell elővenni a védelmet, mint őt. 😉Halk megjegyzés a Loki meccs margójára Novakovic mind a 2., mind a 3. gólnál kiszolgáltatott szituban volt, akármelyik védés óriási bravúr lett volna, itt bundáról kár beszélni. 😉3.ban azért szerintem benne volt vastagonToca
Boudla viszont biztos megy ezek után nem maradhat már az első meccsen is rajta múlott, hogy nem lett 2-0 ide a 2.-ról meg ne is beszéljünk, ezek után nem maradhat, és ő is jól járna a váltással, mert itt jó ideig kapni fogja még a savat. 😉Jughead
több mint 10 éve
Halk megjegyzés a Loki meccs margójára Novakovic mind a 2., mind a 3. gólnál kiszolgáltatott szituban volt, akármelyik védés óriási bravúr lett volna, itt bundáról kár beszélni. 😉3.ban azért szerintem benne volt vastagon
Boudla viszont biztos megy ezek után nem maradhat már az első meccsen is rajta múlott, hogy nem lett 2-0 ide a 2.-ról meg ne is beszéljünk, ezek után nem maradhat, és ő is jól járna a váltással, mert itt jó ideig kapni fogja még a savat. 😉Jughead
több mint 10 éve
docs.google.com/spreadsheets/d/1xrR35EPQMvsKifib5jOXhCHDJEla0tZv8md2NNSr8nU/edit#gid=0ja nem, szar az egész, csak akkor megy tovább a koeff, ha előre van a sorsolás 😀
elvileg így lesz a kiemelés az EL-ben, a bal oldali 31-ből kapunk egyet, ha jól számoltam... és akkor várjuk a csoportokat, hogy melyik 5 vagy 6 együttesre szűkítik le.kaszo
na nem baj, legalább lefoglaltam magam
több mint 10 éve
Jughead
5 230
Halk megjegyzés a Loki meccs margójára Novakovic mind a 2., mind a 3. gólnál kiszolgáltatott szituban volt, akármelyik védés óriási bravúr lett volna, itt bundáról kár beszélni. 😉Boudla viszont biztos megy ezek után nem maradhat már az első meccsen is rajta múlott, hogy nem lett 2-0 ide a 2.-ról meg ne is beszéljünk, ezek után nem maradhat, és ő is jól járna a váltással, mert itt jó ideig kapni fogja még a savat. 😉
több mint 10 éve
docs.google.com/spreadsheets/d/1xrR35EPQMvsKifib5jOXhCHDJEla0tZv8md2NNSr8nU/edit#gid=0elvileg így lesz a kiemelés az EL-ben, a bal oldali 31-ből kapunk egyet, ha jól számoltam... és akkor várjuk a csoportokat, hogy melyik 5 vagy 6 együttesre szűkítik le.