Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
(pedig hülye a Loki, mert előbb utóbb kikerül a "jó" sorsolásnál, aztán majd ő is kezdhet játszani az elején és már akkor kieshet, ld a Fradi)NB2
ráadásul jövőre már kiesik a BL csoportkörös +4,550 koefficiens pontjuk is már, és csak az idei (eddig) 1,900 jön be helyette, szóval a még kiemelésük is szarabb lesz, ha nem villantanak most EL csoportkörben valamit... de hát oda meg be is kéne még jutni.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Szvsz ebben a buliban kondás van a legvastagabban benne, egy értelmes hozzáadása nem volt a meccshez...seydi a 60. prrcben már lépni nem bírt, be nem hozott vna vkit aki futni tud gyorsan, hátha találunk még egy kontrát, ez a libánszky is egy vicc azt se tudon kicsoda, lassú, gondolkodása szegényes. a végén meg az a belső védő csere is abszolút wtf. novakovicot meg sose tartottam sokra, megint igazolta h miért...peach
Mészáros megsérült, ágyékhúzodás

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
 www.fcbayern.de/de/news/news/2014/fcb-erzielt-einigung-mit-pepe-reina.php

na ennek mi a fasz értelme van?Amadeus91
Az, hogy nem a Liverpool fizet neki heti cirka 90 ezer fontot azért, hogy melegítse a padot. 😛Mikey
mikor idén Neuer és Starke is sérült volt, aztán Raeder védett, már mki gyorsan elfelejtette...
Reina nem lesz első számú, de biztosítéknak teljesen tökéletes, nem tudom, mit kell megint a falra festeni a Pepet vagyis az ördögöt ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
De ha az a retardált nem állíttatja ki magát, akkor sok minden más lett volna. De ha már megtörtént Kondás nem tudott rá normálisan reagálni. Az a röhej, hogy a BATE nem volt jobb, röhögve nyerni kellett volna, oda-vissza.
Lehet tényleg mégis bunda volt?😊

(pedig hülye a Loki, mert előbb utóbb kikerül a "jó" sorsolásnál, aztán majd ő is kezdhet játszani az elején és már akkor kieshet, ld a Fradi)
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Szvsz ebben a buliban kondás van a legvastagabban benne, egy értelmes hozzáadása nem volt a meccshez...seydi a 60. prrcben már lépni nem bírt, be nem hozott vna vkit aki futni tud gyorsan, hátha találunk még egy kontrát, ez a libánszky is egy vicc azt se tudon kicsoda, lassú, gondolkodása szegényes. a végén meg az a belső védő csere is abszolút wtf. novakovicot meg sose tartottam sokra, megint igazolta h miért...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 485 — no es importante
ha a futsal lenne a világ legnépszerűbb sportja, nem a soccer, még meg is érteném a labdarúgás iránti rajongást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉

Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/Jughead
Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀Toca
Mi lenne benne az irónia mindenki szerint egy buta hibán múlik, hogy nincs meg az EL csoportkör, mi ez ha nem eredmény? Vagy csak azok érnek valamit, akik továbbjutnak a csoportkörből a BL-ben?

Idén eljutottunk odáig, hogy egyik nemzetközi szintéren lévő csapatunknak sincs miért szégyenkeznie, sajnos ez előrelépés, de valahol el kell kezdeni, jövőre már lehet menni a csoportkörért valamelyik versenysorozatban, pl. a Videoton elég masszívnak tűnik idén, de mi se lennénk rosszak, főleg ha (kvázi) hazacsábítanánk mondjuk a Koman-Németh párost (kár, hogy még csak pletyka sincs erről). 😉Jughead
Egy újabb bukta. Egy újabb kör ahol egy szarabb csapatot juttatunk tovább. Ezt a Batet ki kellett volna ejteni, ahogy a Göteborgot a Győrnek. A többi kiesés papírforma sőt a Liteszk ellen a Diósgyőr win az még erőn felüli is volt. De az a baj, hogy megint egy HA mondatra alapozzuk a fejlődést...
Megint ott tartunk, hogy Augusztus 7. és az az egy csapatunk áll amelyik továbbvergődött egy Észak Ír amatőr csapat ellen nehezen és az is csak a vesztes ágon.
Szerintem továbbra is ugyanabban a posványban vagyunk.Toca
Toca hékás! A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Na várjunk. Most a Debrecen bent van az EL-ben? Nem csak akkor lett volna ott, ha továbbjut a Bate ellen és utána kiesik a BL selejtező utolsó körében??tüsi91
akkor már a csoportkörbe jutott volna, így a play-off körbe került
 www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2115094.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
 www.fcbayern.de/de/news/news/2014/fcb-erzielt-einigung-mit-pepe-reina.php

na ennek mi a fasz értelme van?Amadeus91
Az, hogy nem a Liverpool fizet neki heti cirka 90 ezer fontot azért, hogy melegítse a padot. 😛
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na várjunk. Most a Debrecen bent van az EL-ben? Nem csak akkor lett volna ott, ha továbbjut a Bate ellen és utána kiesik a BL selejtező utolsó körében??
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Már tegnap se tetszett ez a Bouadlázás. Amikor Kanta miatt kizúgtunk az EL-ból, akkor senki se baszogatta.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉

Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/Jughead
Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀Toca
Mi lenne benne az irónia mindenki szerint egy buta hibán múlik, hogy nincs meg az EL csoportkör, mi ez ha nem eredmény? Vagy csak azok érnek valamit, akik továbbjutnak a csoportkörből a BL-ben?

Idén eljutottunk odáig, hogy egyik nemzetközi szintéren lévő csapatunknak sincs miért szégyenkeznie, sajnos ez előrelépés, de valahol el kell kezdeni, jövőre már lehet menni a csoportkörért valamelyik versenysorozatban, pl. a Videoton elég masszívnak tűnik idén, de mi se lennénk rosszak, főleg ha (kvázi) hazacsábítanánk mondjuk a Koman-Németh párost (kár, hogy még csak pletyka sincs erről). 😉Jughead
Egy újabb bukta. Egy újabb kör ahol egy szarabb csapatot juttatunk tovább. Ezt a Batet ki kellett volna ejteni, ahogy a Göteborgot a Győrnek. A többi kiesés papírforma sőt a Liteszk ellen a Diósgyőr win az még erőn felüli is volt. De az a baj, hogy megint egy HA mondatra alapozzuk a fejlődést...
Megint ott tartunk, hogy Augusztus 7. és az az egy csapatunk áll amelyik továbbvergődött egy Észak Ír amatőr csapat ellen nehezen és az is csak a vesztes ágon.
Szerintem továbbra is ugyanabban a posványban vagyunk.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Három fiatal bolgár labdarúgó játékjoga határozatlan időre felfüggesztve, az U19-es Eb bolgár érdekeltségű meccseinek manipulálásának gyanúja miatt.
Komolyan mondom, attól félek, hogy, ha a gyerekkel kimegyünk rugdosni az udvarra, akkor minket is meg fognak keresni a "táskás emberek", hogy a fiam nyerjen kettővel, és legyen kiállítás!
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lemaradtam a meccsről, de ahogy olvasom nem is nagy kár. Loki továbbjutást vártam, de hát hozták a "szokásost". Amúgy miért fétise a Lokinak, hogy téttel bíró (nemzetközi) meccsen a félidőre ne legyen meg a teljes létszám? Nagy kár érte, de ha kizúgnak a nemzetközi porondról, legalább koncentrálhatnak arra, hogy fél szeműek legyenek a vakok között és jövőre próbálkozhatnak megint.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az NS címlapja megint annyira paraszt lett, hogy kurvára szégyenlem, hogy ez a szenny az ország legnépszerűbb sportújságja...
 www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/35/50/5/cikk_2355005/320NSP.jpgSchleck
fasz volt Bouadla, nem kérdés, de már Menczer is szította ellene a közvéleményt.
viszont ami nagyon nem mindegy, hogy ha ezt magyar játékos csinálja, akkor biztosan más a címlap.

persze meg lehet magyarázni (a légiós példát mutatni jön), de nem elegáns.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az NS címlapja megint annyira paraszt lett, hogy kurvára szégyenlem, hogy ez a szenny az ország legnépszerűbb sportújságja...
 www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/35/50/5/cikk_2355005/320NSP.jpg

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Abban reménykedek nagyon, hogy bejutunk valahogy az EL-be, a BATE kiszopik a következő BL selejtezőn (ilyen játékkal mondjuk ez elég valószínű bárkit is kapjanak) és az EL-ben egy csoportba kerülünk (már, ha ez lehetséges) és szarrá verjük őket oda-vissza, már csak az elképesztően szánalmas edzőjük miatt is.

(álmodik a nyomor :p 😀 )

több mint 10 éve
az indexkép egészen precíz

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bohócliga 1.-2. forduló 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Pár embernek üldözési mániája van... Ha valaki bundázott, akkor a bíró a 6 percével, ami bár jogos lenne minden meccsen, de szerintem még nem is láttam ilyet annyira gyakori... 😉Jughead
Simán jogos volt a 6 perc, csak akkor más meccseken a 10 se lenne kevés, pláne mikor ivószünet is van... De hát ez is csak egy újabb idióta szabály, teli van velük a padlás (a "legjobb" időhúzó taktika a pápa-fradin volt, mikor a lecserélendő hazai játékos a mezszámok felmutatása előtt elfutott a pálya távolabbi sarkáig xD kész kabaré)

Amúgy a bundagyanú a mai labdarúgásban meg már sose lehet üldözési mánia, még az u19-es eb miatt is vizsgálódnak...

---
több mint 10 éve
For the draw of the 4th qualifying round the 62 teams are divided into 5 groups of 10 teams and 1 group of 12 teams.

na mondjuk ezt nem tudom mi alapján lesznek beosztva a csoportok, szóval még az is lehet, hogy csak szophatunk

edit: ja előző kör alapján úgy látom, az első 5 kiemelt megy 5 különböző csoportba, a második 5 megint külön, és így tovább, akkor tökmindegy, meg kell várni a beosztást úgyis.
több mint 10 éve
illetve hát ha úgy alakul, a Chikhura Sachkhere 😀 mondjuk ellenük szoros párharcban kiesni cikibb lenne, mint két hatost kapni az Intertől...kaszo
az olaszok pont arról híresek, hogy gáláznak egy EL selejtezőn :p a Krasnodar jobb példa

több mint 10 éve
Remelem az EL-be bejutnak.ZoliMP
az a baj, hogy ha nem lesz meg a kiemelés (már pedig jelenleg nem sok esélyünk van rá, de túl sok eredmény hiányzik még a 3. selejtezőkörből), iszonyú kemény ellenfelet is kaphatunk, Inter, Tottenham, Villarreal...kaszo
Na jó, unatkoztam, utánaszámoltam.
31 meccs lesz az EL rájátszásban, legjobb esetben is csak 21 csapat lesz mögöttünk koefficiens terén, tehát a kiemelés felejtős. (egyébként a BATE koefficiensével mindenképp kiemeltek lettünk volna a BL rájátszásban.....)

docs.google.com/spreadsheets/d/1xrR35EPQMvsKifib5jOXhCHDJEla0tZv8md2NNSr8nU/edit?usp=sharing

Mint mondtam, rengeteg eredmény hiányzik még, így az első kör alapján készítettem el a sorsoláson résztvevők listáját, illetve ahol a BL-ben nincs még eldöntve a továbbjutás (döntetlen lett, vagy egygólos előnyt szerzett valamelyik csapat), ott mindketten szerepelnek, ezek a zölddel jelölt csapatok. Náluk zárójelben az első meccs eredménye. A legjobban nyilván akkor járnánk, ha ezek közül minden párosításban a magasabb koefficiensű csapat jutna tovább, hiszen akkor gyengébb csapatok is kiemelésre kerülnek, és nagyobb esélyünk van közülük kapni ellenfelet. A Maccabi Tel Aviv az utolsó fix kiemelt (a Dnipro-Köbenhavn eredményétől függetlenül ugye mindenképp "eltűnik" valamelyikük az első 31 helyről, mert mindketten ott vannak most). Számunkra legideálisabb esetben (legalább 7 magasabb koeff továbbjut a többi 8 meccsről) akár még a Chikhura Sachkhere (grúz) - Neftchi Baku (azeri) párosítás továbbjutója is kiemelésre kerülhet, őket jó lenne megkapni 😛
A többit látjátok, nem nagyon van köztük sima ellenfél.
Szerintem a "legkönnyebb" lehetne:
a ciprusi Aradippou,
az izlandi Stjarnan
a kazah Astana,
a román Petrolul Ploiesti,
a bolgár Ludogorets,
a moldáv Sheriff Tiraspol,
illetve hát ha úgy alakul, a Chikhura Sachkhere 😀 mondjuk ellenük szoros párharcban kiesni cikibb lenne, mint két hatost kapni az Intertől...
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Pár embernek üldözési mániája van... Ha valaki bundázott, akkor a bíró a 6 percével, ami bár jogos lenne minden meccsen, de szerintem még nem is láttam ilyet annyira gyakori... 😉
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
 www.mifocink.com/?p=4813

bate dvsc bunda?
Ahogy irtam 3 nagy hiba volt...talan negy es mindegyikbol gol lett.ZoliMP
ahogy nézem a srácokat, megint az a kurva tészta lesz a ludas.

criminal lawyer or criminal lawyer?