Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Édes istenem, hányszor megfogadtam már, hogy nem nézek magyar meccset és h nem idegeskedek magyar focicsapatok miatt, én örök barom optimista.
több mint 10 éve
Egy ennyire szar csapatot továbbjuttatni, ez nagyobb bravúr volt a lokitól, mint a bl-negyeddöntőig menetelni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kar,semmivel nem jobb a bate.siman továbbjutást erdemel a Debrecen.
több mint 10 éve
De jó, mondtam is tesómnak, hogy tuti a 90+percben esünk ki.Fasz ki van, Bouadlat remélem elküldjük a jó büdös kurva faszba.
több mint 10 éve
Én meg még izgultam ezen a szaron. Nagyobb bohóc vagyok mint a Loki.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=C7lE6mXN2tAHa 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀VrijbloedHejjaj. :/Beki
Román isten b@ssz@ bele a faszát...
több mint 10 éve
Novakovic az komoly, mondjuk két BATE-s hogy állhatott full üresen az 5ösön belül.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀VrijbloedHejjaj. :/
több mint 10 éve
Beszarok...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Novakovic tudja hogy ez za állás nekünk jó?
több mint 10 éve
Menczer egy ritka nagy gyökér ezt ma is bizonyítja.Mindjart behugyozik annyira izgul a hortis szoviccei meg egyenesen szanalmasok..
több mint 10 éve
6 perc, jaaaaj...
több mint 10 éve
Sidibe 😀😀😀
több mint 10 éve
Érthető ha lemarad a védő, hisz majdnem 20 perce pályán van...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
nem látom sehogy, nem érdekel a fradi, szimplán Lauthról mondom el a véleményem az utóbbi évek ismeretében.Nem tudom te hogy látod, de szerintem a Böde/Lauth páros mellé egy mozgékony, elmozgó, hamis 9-es típusú játékos kellene, aki mondjuk nem csak futni tud, mint a mérgezett egér. Radó talán lehetett volna ilyen, és vele azért jóval pofásabb lenne ez a csapat, bár ez inkább csak feltételezés.én ezt értem Amadeus, ésigen Lauth nem Bundás szint már, de attól még lehetne Mennyeiben egy meghatározó játékos.csebilehetne a képességei alapján, de fénykorában sem volt még a közelében sem annak, hogy kihozza magából. Most 30+n évesen meg már nem is fogja magát törni, még megszedi magát egy picit, aztán nyugdíj.Amadeus91
Győrben például hasonlóval próbálkoznak a Priskin-Rudolf duóval, ott már inkább csak az inkompetencia és a balfaszság fog csak közbeszólni 😀flzoli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
"ha egyszer el tudna szaladni, és be tudna rúgni" én is futva szeretek érkezni a kocsmába
több mint 10 éve
Ha 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀
több mint 10 éve
mondjuk azt sem értem, miért nem bírnak lefejleszteni egy olyan streamet a telesportnál/m1-nél, ami nem akad meg minden másodpercben
több mint 10 éve
húú, ki ez a repedt fazék hangú fogyatékos kommentátor? 😊Dexxter TailorNem tudom, de ennél agyhalottabb fogyatékost már nem tudnak elővenni.
több mint 10 éve
húú, ki ez a repedt fazék hangú fogyatékos kommentátor? 😊
több mint 10 éve
ezt a cserét nem értettem, Zsidai az egyik legjobb volt.deyellElfáradt gondolom.
több mint 10 éve
na akkor most nyomtam ki és kezdek el imádkozni :p (úgyis rábaszunk)