Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nézd a jó oldalát, ha csődbe viszik a klubbot, feloszlatja őket a szövetség, és végre lehet majd egy partizán katalán és egy kapitalista spanyol-katalán csapat a 3.ligában. És végre igaz lesz a több mint egy klub szlogen 😀Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.meg amíg volt Xavi meg IniestaAmíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
slowmotion
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
több mint 6 éve
Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.meg amíg volt Xavi meg IniestaAmíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
kishaszi
slowmotion
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
több mint 6 éve
meg amíg volt Xavi meg IniestaAmíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
kishaszi
több mint 6 éve
Amíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
több mint 6 éve
Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....Semmi. Azt hitték a 3-0-nál, hogy minden ok, sima BL győzelem lesz. Nagyot koppantak. Most kapkodnak, mert azt hiszik, hogy további firepower kell. Csak hát fogalmuk sincs, mert akkor pont a két általad írt feka kéne,és nem a kis mazsom.
flzoli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....
több mint 6 éve
Kiderult a titok ?!szép az a chart, bár semmit nem jelent
index.hu/sport/futball/2019/06/26/nezoszamok_a_2019-es_nyari_nagy_tornakon/
ZoliMP
érdekesebb lenne a stadion kihasználtság mintsem tisztán a nézőszámok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
Kiderult a titok ?!index.hu/sport/futball/2019/06/26/nezoszamok_a_2019-es_nyari_nagy_tornakon/
több mint 6 éve
Buffon pedig úgy tűnik vissza Juventus.Szar lehet hogy végre nem csak Messi godmodeon múlik majd a Barca. Ha lesz időm megsajnállak 😀
Kicsit még reménykedem, hogy Nemár nem jön vissza de félek őt is meg Grízestésztát is el kell viselnem.
dande
több mint 6 éve
Buffon pedig úgy tűnik vissza Juventus.Kicsit még reménykedem, hogy Nemár nem jön vissza de félek őt is meg Grízestésztát is el kell viselnem.
több mint 6 éve
Ha már Neymar, régi de még mindig jó 😊 twitter.com/9GAG/status/1143655362631000064?s=09
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 6 éve
Veszekedésről volt szó, nem fojtogatásról és ütögetésről 😂🤗Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊Jens Lehmann neve mond valamit?
warr_b
| www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/football/2004/may/19/theknowledge.sport |
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Tök jó volt ez a holland japó meccs, csóri ázsiaiak rommá nyerhették volna a meccset erre a végén benyelnek egyet.Egész élvezhető tud lenni a női foci.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Oké, itt visítok 5 perce ezen. 😀 😀 😀Én még a 90-es évek elején vezettem egyedül, vagyis taccsbírók nélkül egy BLASZ-rangadót.7 fő.amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
meg aztán nehéz kérdés is ez, mert szerintem a bírók is tudják, hogy nem százszázalékosan fújják a meccseket, és hogy mikor melyik reklamálás jogos...
slowmotion
Ezt pofázom a 90es évek óta. Mezrángatás sárga, bírónak pofázás sárga, műesésért sárga.
A sok gyámoltalan fasz bíró hibája nagy részben,hogy erre rámentek a játékosok. ((Miközben pl. Wörns Sukernek történő odarúgása lófasz volt, de a bírói döntés el is döntötte a meccset, vagy Nedved utánrúgása MaCmanamare, ami el se érteq csak a stopliját, azzal Pavel kiszállt a döntőből, azért is lett a Milan-Juve BL döntő minden idők egyik legszarabb meccse...))
kishaszi
Partjelzőnek delegáltak, első meccsem volt, de a többi játékvezető nem jött el.
Értelemszerűen a lesek megítélése nem volt egyszerű, amikor a saját térfél közepéről előrevágott labdára megindult a szélen a 60 kilós, tizenéves csatárgyerek, a 120 kilós dagadt, félrészeg, ötvenéves középhátvéd meg nem igazán tudta lereagálni a történteket, csak annyiban, hogy ordibálva rohant felém, hogy “Les volt öcsi bazmeg! Nem láttad, a kurva anyád baszom szájba!?!”. Hát nem láttam. A másodiknál két sárgával egyszerűsítettem az életem, aztán ez elindított valami lavinát, aminek a vége az lett, hogy a második félidő közepén inkább le is fújtam a meccset, úgyis volt már 5 kiállítás, meg nagyon meg is akartak verni.
Aztán szépen megírtam a jelentésem, aztán már nem nagyon küldtek több meccsre 😉
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
nyilván értelmezés kérdése, és nyilván az is örök vitatéma, hogy mit jelent az 'excessive force'.Sending-off offences
...
...
violent conduct
...
Violent conduct
Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made.Laws of the game
több mint 6 éve
Én még a 90-es évek elején vezettem egyedül, vagyis taccsbírók nélkül egy BLASZ-rangadót.7 fő.amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
meg aztán nehéz kérdés is ez, mert szerintem a bírók is tudják, hogy nem százszázalékosan fújják a meccseket, és hogy mikor melyik reklamálás jogos...
slowmotion
Ezt pofázom a 90es évek óta. Mezrángatás sárga, bírónak pofázás sárga, műesésért sárga.
A sok gyámoltalan fasz bíró hibája nagy részben,hogy erre rámentek a játékosok. ((Miközben pl. Wörns Sukernek történő odarúgása lófasz volt, de a bírói döntés el is döntötte a meccset, vagy Nedved utánrúgása MaCmanamare, ami el se érteq csak a stopliját, azzal Pavel kiszállt a döntőből, azért is lett a Milan-Juve BL döntő minden idők egyik legszarabb meccse...))
kishaszi
Partjelzőnek delegáltak, első meccsem volt, de a többi játékvezető nem jött el.
Értelemszerűen a lesek megítélése nem volt egyszerű, amikor a saját térfél közepéről előrevágott labdára megindult a szélen a 60 kilós, tizenéves csatárgyerek, a 120 kilós dagadt, félrészeg, ötvenéves középhátvéd meg nem igazán tudta lereagálni a történteket, csak annyiban, hogy ordibálva rohant felém, hogy “Les volt öcsi bazmeg! Nem láttad, a kurva anyád baszom szájba!?!”. Hát nem láttam. A másodiknál két sárgával egyszerűsítettem az életem, aztán ez elindított valami lavinát, aminek a vége az lett, hogy a második félidő közepén inkább le is fújtam a meccset, úgyis volt már 5 kiállítás, meg nagyon meg is akartak verni.
Aztán szépen megírtam a jelentésem, aztán már nem nagyon küldtek több meccsre 😉
több mint 6 éve
Hidd el, nem kötelező a piros, nem jár a történtekért kiállítás.de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
Szerencsére a sas szemű éles eszű Suarez kiszúrta a turpisságot
streamable.com/29cdq
flzoli
The moment of the kick Chilean jara to one of the people who invaded the court #CopaAmerica #Fans #chilevsuruguay #cavani #KinseyWolanski pic.twitter.com/RTWBR7AGSb
— DONSPORTS (@donsports3) June 25, 2019
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
A “súlyos sportszerűtlenség” meg nem egzakt.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
es ez😀Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊Jens Lehmann neve mond valamit?
warr_b
| www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/football/2004/may/19/theknowledge.sport |
Matthew99
több mint 6 éve
Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊Jens Lehmann neve mond valamit?
warr_b
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊mert ha lehet, jo peldat kell mutatni.ha ket jatekos egy csapatbol veszekednek stb..ki is allithatjak oket.Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
The moment of the kick Chilean jara to one of the people who invaded the court #CopaAmerica #Fans #chilevsuruguay #cavani #KinseyWolanski pic.twitter.com/RTWBR7AGSb
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Ha valaki behajít a pályára egy strandlabdát, és azt kirúgja, az is lap?
warr_b
slowmotion
Valahogy ezeknek mindig az a vége, hogy egy-két-több steward ráugrik az illetőre, vagy bemutatnak rajta egy szép tackle-t és földreviszik, majd kirángatják. Még sose láttam, hogy szép szóval meggyőzik, és szép nyugodtan lesétálnak 😊
Szóval nem értem, miért gáz, hogy a chile-i kicsit besegített.
warr_b
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
7 fő.amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
slowmotion
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
mert ha lehet, jo peldat kell mutatni.ha ket jatekos egy csapatbol veszekednek stb..ki is allithatjak oket.Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Ha valaki behajít a pályára egy strandlabdát, és azt kirúgja, az is lap?
warr_b
slowmotion
Valahogy ezeknek mindig az a vége, hogy egy-két-több steward ráugrik az illetőre, vagy bemutatnak rajta egy szép tackle-t és földreviszik, majd kirángatják. Még sose láttam, hogy szép szóval meggyőzik, és szép nyugodtan lesétálnak 😊
warr_b
több mint 6 éve
amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
több mint 6 éve
Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert az a rendezők dolga. a játékosok - hacsak nem a saját testi épségüket védik - nem rúghatják fel a szurkolót.
warr_b