Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a Skvarka bárkivel pótolható lenne bármelyik haveri focicsapatból.
több mint 6 éve
azt mondtam játékban 😊 mert nekünk törte a hátunkat a háló. de mindegy is. most nem nagyképűzik a Ludo, mint az első találkozón.Te azt mondtad h ez a ludo gyengébb mint tavalyi.Mikor kiderült h mégsem akkor jött ez.Nagyon mas szint ez a ket csapat. Hogy vertuk meg ezeket ketszer?én mondtam, hogy nyár elején ezek még nem álltak össze. le lettem hurrogva.
Kenny
petey
Fun fact: mostani kezdoben valoban egyetlen új igazolás volt, Másik két meccsen meg három- három. Azért ez nem indokolja ezt a nagy kontrasztot sztem, inkább az új edző ami különbség.
csebi
több mint 6 éve
Ha a Ludogorec nyeri a meccseit, akkor csak a CSZKA és az Espanyol elleni meccsek számítanak a továbbjutás szempontjából.Azokon meg egyelőre veretlen a Fradi.
több mint 6 éve
Te azt mondtad h ez a ludo gyengébb mint tavalyi.Mikor kiderült h mégsem akkor jött ez.Nagyon mas szint ez a ket csapat. Hogy vertuk meg ezeket ketszer?én mondtam, hogy nyár elején ezek még nem álltak össze. le lettem hurrogva.
Kenny
petey
Fun fact: mostani kezdoben valoban egyetlen új igazolás volt, Másik két meccsen meg három- három. Azért ez nem indokolja ezt a nagy kontrasztot sztem, inkább az új edző ami különbség.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
azok is többet érnek ennél a faszinál. rettenet.Isael mennyibe kerül nekünk?Kb annyiba , mint egy közepes szerb/macedón nálatok.
petey
gordon
több mint 6 éve
Isael mennyibe kerül nekünk?A legtöbb, mi adható
petey
Talán 3 M juró
Még gondolom 40000/hó
De látom hogy Rebrov meg lesz sértődve az esetleg még emnéty módon alákérdező riporter jogos kérdései miatt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Isael mennyibe kerül nekünk?Kb annyiba , mint egy közepes szerb/macedón nálatok.
petey
több mint 6 éve
Sokkal több közpénz kellene a fradiba. Remélem sikerül valahogy átcsoportosítani.
több mint 6 éve
Nagyon mas szint ez a ket csapat. Hogy vertuk meg ezeket ketszer?
több mint 6 éve
www.empireofthekop.com/2019/10/03/liverpool-join-queue-for-impressive-salzburg-midfielder-report
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 603
Van bőven üres szék.azt neztem en is.. a videoton ellen zsufoltabb volt nem?
Tony Adams
milyen zsugat adott kulivel😃Kukoc sehol sincs..milyen lazan adta be 😀
Kenny
több mint 6 éve
Ha a Moszkva 5ot kapott otthon akkor a Fradi mennyit fog?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tipikus NFL O, a scripted drive jól sikerült.
több mint 6 éve
Elit D! 😊
több mint 6 éve
Van bőven üres szék.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 603
Tud valaki stream-et a Fradi meccsre?www.sport247.live/en/home
O1G
több mint 6 éve
Tud valaki stream-et a Fradi meccsre?
több mint 6 éve
Az Inter elegge pofas lett/lesz Conte alatt.Milano szebbik felen most is van valami, a 16. helyre eleg a Serie A-ban. XD
10 utan vegre lesz vmi Milano szebbik felen 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
Ezekből összesen sigér meg pátkai a 8as ádi mellett, de egyik sem tud előre játszani. Vécsei annó tudott és sztem most is tud. Kokó és tsai nem ugyanaz a kávéházNagyjából annyi, hogy a posztján játszik Szoboszlai,Pátkai,Nagy,Kleinheisler,Holman,KisKokó,Sigér, talán utóbbi kettő helyére beférhetne a keretbe valamikor,de nem nagyon lesz hazahívva, csak ha beütnek a sérülések.Akkor vécsei körön kívül maradásáról is mondj vmi insider infótKecskes tavaszra valogatott kerettag lesz, nagyon nezik mar.A luganói magyarokat Holenderen kívül miért nem próbálja ki Rossi?Mert kecskés szerinte nem elég dinamikus, vécseit meg már nem kell külföldre eladni és nem lehet vele prezentálni az mb1 csodálatosságát. Mondjuk régen nem láttam játszani, de aki megragad svájcban az szar nem lehet, ráadásul ugyanazt nyomja mint nagy ádám akinek alternatívája a kanyarban sincs az egész mezőnyben.
Atik15
De feczegól újra kerettag 😂
peach
Kenny
peach
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...