Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 567
szar vilag ez mert bele lehet magyarazni...(telorol vagyok.nem tudok szerkeszteni)
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 567
www.mifocink.com/?p=4813bate dvsc bunda?
Ahogy irtam 3 nagy hiba volt...talan negy es mindegyikbol gol lett.
több mint 10 éve
Jughead
5 230
Mi lenne benne az irónia mindenki szerint egy buta hibán múlik, hogy nincs meg az EL csoportkör, mi ez ha nem eredmény? Vagy csak azok érnek valamit, akik továbbjutnak a csoportkörből a BL-ben?Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀Toca
Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/Jughead
Idén eljutottunk odáig, hogy egyik nemzetközi szintéren lévő csapatunknak sincs miért szégyenkeznie, sajnos ez előrelépés, de valahol el kell kezdeni, jövőre már lehet menni a csoportkörért valamelyik versenysorozatban, pl. a Videoton elég masszívnak tűnik idén, de mi se lennénk rosszak, főleg ha (kvázi) hazacsábítanánk mondjuk a Koman-Németh párost (kár, hogy még csak pletyka sincs erről). 😉
több mint 10 éve
Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀
Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/Jughead
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
www.fcbayern.de/de/news/news/2014/fcb-erzielt-einigung-mit-pepe-reina.phpna ennek mi a fasz értelme van?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Szerintem találó az RTL Klubbon most futó egyébként zseniális film címe ami a lelkiállapotokat illeti:...........és megint dühbe jövünk 😛
több mint 10 éve
Remelem az EL-be bejutnak.ZoliMPaz a baj, hogy ha nem lesz meg a kiemelés (már pedig jelenleg nem sok esélyünk van rá, de túl sok eredmény hiányzik még a 3. selejtezőkörből), iszonyú kemény ellenfelet is kaphatunk, Inter, Tottenham, Villarreal...
több mint 10 éve
azt nem értem, hogy a Lille-Grasshoppers meccsen miért volt piros az a piros, amikor egy szimpla magas láb volt, de...
több mint 10 éve
Jughead
5 230
Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/
több mint 10 éve
Ritka idióta piros lap volt, taktikai faultot, ha már van sárgád, nem lehet ilyen látványosat elkövetni. Bezzeg az első gól előtt a vonal mellett baszták fellökni a csókát, pedig az volt az igazi fordulópont, onnantól kezdve volt benne a pakliban, hogy kieshet a Debrecen.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Remélem nem jönnek haza, ezzel a töketlen idióta kondással az élen inkább elindulnak önszántukból gyalog Vlagyivosztok felé............................... ez igen is edzői felelősség és 10 emberel is ki kellett volna bírni, meg is lehetett volna.......... már eléggé apátiával szoktam követni a magyar foci?????? eseményeit de ez most nagyon feldühített. Ami a legrosszabb, hogy ez a fajta kiesés megint csak az önáltatásra lesz jó semmi másra grrrrrrrrrrrrrrrr
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 567
ez a bate😕Kidolgozott helyzetuk nem volt.
feliveltek a labdat az egesz meccsen.
a dvsc baszta el.
boudla elso lapja felesleges volt.a masodik is foleg h o veszitette el a labdat.
Az elso gol elott megallnak es visszahuzzak magukat....
Minden gol hiba utan tortenik de ezek hatalmas bakik voltak..
csak felivelgetesek voltak😕
Remelem az EL-be bejutnak.
több mint 10 éve
pedig a magyar focin évek óta csak röhögni lehet 😊És a másik hülye se tudja, ez eszméletlenbaggioHihetetlen, röhögnék, ha tudnék rajta...Vrijbloed
több mint 10 éve
És a másik hülye se tudja, ez eszméletlenbaggioHihetetlen, röhögnék, ha tudnék rajta...
több mint 10 éve
Nincs nálam rosszabb kommentátor...Tocaszép dolog az önkritika, de ezt nem tudhatod
több mint 10 éve
Mondjuk a csoki gyerek a végén cseszett visszajönni védekezni, lehet, hogy erős, de esze nincs...NB2ok hát az nem ész kérdése volt, szerintem simán csak kitikkadt, ő azért végigrobotolta a 90 percet, főleg h a végén még faszkalap novakovic is futtatta feleslegesen a hülye kirúgásaival
több mint 10 éve
Nem baj, legalább ma kaptam a jó hírt, hogy fizetősről átvettek államira.Ezért megússza a laptop a végítéletet..... 😀
több mint 10 éve
JéBé
7 035
120 másodperc és a mennybe mennek, most megint jön a szép magyarkodás hogy az nem jött vissza, az nem öklözött, az nem koncentrált...
több mint 10 éve
azért az kemény, hogy még a stúdióban se vágják, hogy EL playoffba megy a Loki
több mint 10 éve
És a másik hülye se tudja, ez eszméletlen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért a gyerek a studióban is hozza a szintet... 😀
több mint 10 éve
A böszme kommentátor meg nem tudja, hogy az el utolsó selejtezőkörében folytatja a kieső, édes istenem...baggioHát mert nem találta a szavakat. Bezzeg a meccs közben... Nincs nála rosszabb kommentátor...
több mint 10 éve
Ezt a Bouadla gyereket minimum többmillióra megkúrni, egy megnyert meccset sikerült elszúrnia!!!Mondjuk a csoki gyerek a végén cseszett visszajönni védekezni, lehet, hogy erős, de esze nincs...
Csányinak üzenném amúgy, hogy ez is a szurkolók miatt van!
több mint 10 éve
A böszme kommentátor meg nem tudja, hogy az el utolsó selejtezőkörében folytatja a kieső, édes istenem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal