Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Halk megjegyzés a Loki meccs margójára Novakovic mind a 2., mind a 3. gólnál kiszolgáltatott szituban volt, akármelyik védés óriási bravúr lett volna, itt bundáról kár beszélni. 😉

Boudla viszont biztos megy ezek után nem maradhat már az első meccsen is rajta múlott, hogy nem lett 2-0 ide a 2.-ról meg ne is beszéljünk, ezek után nem maradhat, és ő is jól járna a váltással, mert itt jó ideig kapni fogja még a savat. 😉
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
 docs.google.com/spreadsheets/d/1xrR35EPQMvsKifib5jOXhCHDJEla0tZv8md2NNSr8nU/edit#gid=0

elvileg így lesz a kiemelés az EL-ben, a bal oldali 31-ből kapunk egyet, ha jól számoltam... és akkor várjuk a csoportokat, hogy melyik 5 vagy 6 együttesre szűkítik le.
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
visszavonult Howard Webb, egyből jöttek a rosszabbnál rosszabb MU-s viccek 😊  blog.foxsoccer.com/post/93992306352/howard-webbs-retirement-ignites-flurry-of-manchester?cmpid=tsmfb:fscom:foxsoccer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fölé-Mellé 2. adás
85 perc, Hurka, Konqueror, én

DVSC kiesés, DVTK csak érintőlegesen, Pápa-Fradi, átigazolások, bírói tévedések, többi meccs + milyen posztra igazoljunk Újpestre
 www.youtube.com/watch?v=p-Wf-A-i1AI&list=UU9diAq2B-MWOPkeihMaIPLg

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
 www.fcbayern.de/de/news/news/2014/fcb-erzielt-einigung-mit-pepe-reina.php

na ennek mi a fasz értelme van?Amadeus91
Az, hogy nem a Liverpool fizet neki heti cirka 90 ezer fontot azért, hogy melegítse a padot. 😛Mikey
mikor idén Neuer és Starke is sérült volt, aztán Raeder védett, már mki gyorsan elfelejtette...
Reina nem lesz első számú, de biztosítéknak teljesen tökéletes, nem tudom, mit kell megint a falra festeni a Pepet vagyis az ördögöt ...csebi
mert szvsz, ilyen szintű kapus van német is. A bayernnek meg az egyik profilja pont az volt - eddig - hogy ahol lehet németeket hoznak, hogy ez a klub legyen a válogatott alapja.Amadeus91
ez kurvára nem igaz...

csak egy kis gyors talpaló igazolásainkból (csak a lényegeseket írom, és olyanokat nem, akik tarcsiból jöttek fel)
2000: Sagnol, Sforza
2001: 2 Kovac, Pizarro
2002: Zé Roberto, Deisler, Ballack
2003: Demichelis, Makaay, Rau (német azért írtam be, pedig nem is emlékszem rá, de 2 misit kiadtunk érte)
2004: Lucio, Frings, Görlitz,
2005: Dos Santos, Ismael
2006: Podolski, Van Buyten, van Bommel
2007: Ribery, Klose, Jansen, Breno, Toni, Sosa, Schlaudraff, Zé Roberto, Altintop,
2008: Borowski, Butt, Oddo, Donovan,
2009: Gómez, Robben, Tymoschuk, Pranjic, Braafheid, Baumjohann,
2010: Gustavo,
2011: Neuer, Boateng, Rafinha, Petersen,
2012: Martinez, Mandzukic, Shaqiri, Dante, Weiser, Pizarro, Starke,

számoljuk csak össze Pep előtt
német: 18
nem német: 32

Pep alatt
2013: Götze, Thiago, Kirchhof,
2014: Bernat, Lewandowski, Rode, Reina

német: 3
nem német: 4

rohadtul nem vészes, sőt. Eddig sem a német játékosokat igazoltunk főleg, hanem a bundásból raboltunk. Kifejezetten örülök, hogy most már egy Barca nevelés is szívesen jön hozzánk, ez mondjuk 4-5 éve elképzelhetetlen volt.csebi
Deisler, Ballack, Rau, Frings, Görlitz, Poldi, Klose, Jansen, Schlaudraff, Gomez, Neuer, Boa, Götze, Borowski, Butt,+ tarcsiból Schweini, Badstuber, Lahm, Müller, Trochowski, Hummels-->mind német válogatott (volt).+ Rensing, Ottl, Lell, Fürstner, Can, Celozzi, Ekici, Baumjohann, Niedermeier, Kraft akik utánpótlás válogatottak voltak.

Denemépülabayernre a Nationalelf, sőt Uli sem mondta soha, hogy a legjobb német játékosokat akarja.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom, hogy ez viccekbe vagy ide jobb-e 😀 😀 😀
 www.origo.hu/sport/focivilag/20140806-cristiano-ronaldo-bizar-reklamban-szerepel.html
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Az első az igaz.
Viszont a másodiknál megint annyira túlzol mint ahogy szoktál. Értem, hogy sokaknak nem tetszik az új játékrendszer értem, hogy mindenki utálja a tiki-takát és igen csúnyán kikapott egy olyan csapattól ami kvázi ellene lett felépítve, DE megnyerte a két hazai kupát és BL elődöntős volt, úgy hogy volt 1-2 sérültje is és emellett mindenki elmegy.
Nem szoktak 2 BL-t nyerni egymás után, illetve Pep nem árult zsákbamacskát nem is értem mit vártatok...Toca
Egyébként ezen akadok ki, hogy szinte mindenki elvárta Bayerntől BL győzelmet. 2012-ben is döntőt játszottak és ott magukat verték meg. Jó 2 évig a legjobb focit játszották Európában, törvényszerű ezután egy-egy rosszabb eredmény. Amíg az eredmények Guardiolát igazolják, addig felesleges károgni. Az meg közel sem biztos, hogy Heynckes vezetésével is ugyanezeket az eredményeket érték volna el...Asbee
Nálam ez az év dönti el Pep besorolását. Per pillanat én úgy látom, hogy ezt az eredményt nem volt nehéz összehozni. Nekem a BM játéka tavaly jobban tetszett, gólratöröbb volt. De még1x, ha idén jobbak lesznek, akkor csak egy picit gyengébb volt az idei év.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott

Az, hogy nem a Liverpool fizet neki heti cirka 90 ezer fontot azért, hogy melegítse a padot. 😛Mikey
mikor idén Neuer és Starke is sérült volt, aztán Raeder védett, már mki gyorsan elfelejtette...
Reina nem lesz első számú, de biztosítéknak teljesen tökéletes, nem tudom, mit kell megint a falra festeni a Pepet vagyis az ördögöt ...csebi
mert szvsz, ilyen szintű kapus van német is. A bayernnek meg az egyik profilja pont az volt - eddig - hogy ahol lehet németeket hoznak, hogy ez a klub legyen a válogatott alapja.Amadeus91
ez kurvára nem igaz...

csak egy kis gyors talpaló igazolásainkból (csak a lényegeseket írom, és olyanokat nem, akik tarcsiból jöttek fel)
2000: Sagnol, Sforza
2001: 2 Kovac, Pizarro
2002: Zé Roberto, Deisler, Ballack
2003: Demichelis, Makaay, Rau (német azért írtam be, pedig nem is emlékszem rá, de 2 misit kiadtunk érte)
2004: Lucio, Frings, Görlitz,
2005: Dos Santos, Ismael
2006: Podolski, Van Buyten, van Bommel
2007: Ribery, Klose, Jansen, Breno, Toni, Sosa, Schlaudraff, Zé Roberto, Altintop,
2008: Borowski, Butt, Oddo, Donovan,
2009: Gómez, Robben, Tymoschuk, Pranjic, Braafheid, Baumjohann,
2010: Gustavo,
2011: Neuer, Boateng, Rafinha, Petersen,
2012: Martinez, Mandzukic, Shaqiri, Dante, Weiser, Pizarro, Starke,

számoljuk csak össze Pep előtt
német: 18
nem német: 32

Pep alatt
2013: Götze, Thiago, Kirchhof,
2014: Bernat, Lewandowski, Rode, Reina

német: 3
nem német: 4

rohadtul nem vészes, sőt. Eddig sem a német játékosokat igazoltunk főleg, hanem a bundásból raboltunk. Kifejezetten örülök, hogy most már egy Barca nevelés is szívesen jön hozzánk, ez mondjuk 4-5 éve elképzelhetetlen volt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az első az igaz.
Viszont a másodiknál megint annyira túlzol mint ahogy szoktál. Értem, hogy sokaknak nem tetszik az új játékrendszer értem, hogy mindenki utálja a tiki-takát és igen csúnyán kikapott egy olyan csapattól ami kvázi ellene lett felépítve, DE megnyerte a két hazai kupát és BL elődöntős volt, úgy hogy volt 1-2 sérültje is és emellett mindenki elmegy.
Nem szoktak 2 BL-t nyerni egymás után, illetve Pep nem árult zsákbamacskát nem is értem mit vártatok...Toca
Egyébként ezen akadok ki, hogy szinte mindenki elvárta Bayerntől BL győzelmet. 2012-ben is döntőt játszottak és ott magukat verték meg. Jó 2 évig a legjobb focit játszották Európában, törvényszerű ezután egy-egy rosszabb eredmény. Amíg az eredmények Guardiolát igazolják, addig felesleges károgni. Az meg közel sem biztos, hogy Heynckes vezetésével is ugyanezeket az eredményeket érték volna el...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Mert gecimenő szidni Guardiolát azért mert spanyol. Az eredményeket tavaly hozta ő is. Majd ha visszaesik Bayern, akkor jogosak lesznek a kritikák.Asbee
Csertői ugyan ezt megcsinálta volna a Bayernnel idén, hisz régebben lenyilatkozta....

Nem menőzésből van elővéve Guardiola, hanem mert képtelen kilépni a saját mániájából, és szépen szisztematikusan szétver egy jól működő csapatot. Bár igaz a Real elleni hazai 0:4-el, okafogyottá vált a további érvelés, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.flzoli
Az első az igaz.
Nem túlzok, csak próbálok nem úgy beszélni, hogy mindennek és mindenkinek két oldala van, meg lehet fekete és fehér is. Ebből jönnek a végletesen álszent, unalmas és langyos "viták", ahol mindenkinek igaza van, és mindenki okosakat mond a másiknak.
Megint nem a lényegre tapintottál, csak a mondandóm egy részére ugrottál rá.

Guardiola kitalált valamit, ami brutálisan hatékony volt kezdetben a Barcában és a spanyol válogatottnál. Aztán az ellenfelek kezdték kiismerni, és aztán egyre hatékonyabban kezdtek el ellene játszani. Amennyire istenítve volt sok helyen Guardiola, már észre kellett volna vegye, hogy ez a taktika ebben a formában már nem továbbvihető. Pihen egy évet, gondolkodhat, beül megint a "tutiba", egy triplázó, pénzügyileg nagyon rendben lévő klubhoz. Adottak a játékosok egy új játékrendszer bevezetéséhez, vagy az ultra hatékony német technikás erőfoci továbbfejlesztésére, erre mit csinál? 1az1-ben (lehet vannak apró finomítások, annyira nem látok bele) átveszi a katalánoknál használt, már döglődő taktikát, és juszt is azt erőlteti. Ráerőlteti egy olyan keretre, amely nem alkalmas rá. A világ legjobb szélső hátvédjét berakja a középpályára, mondván nagy a footballintelligenciája, így jó lesz ott is. Kiöli a csatárjátékot, és állandóan visszavont anyámkínjával próbálkozik. Telepakolja vagy 6 emberrel a pálya közepét, és ezzel mindenkit betol középre, hogy még véletlen se jöjjön ki a Ribery-Robben duó klasszisa.

Szerintem egy ilyen kerettel a bajnokság és a kupa majdhogynem kötelező feladat (főleg hogy a legfőbb rivális fél csapata a kórházi ágyat nyomta). A BL már lutri, abban igazad van, de azért ekkora veréseket nem szoktak benyelni csapatok véletlenül, úgy hogy már a tiszteletbeli elnöknek is kritizálnia kelljen a szezon közben nyilvánosan..

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Bácsi Sanyi?o_ogordon
(Y)
Hátpersze. A világ legjobb játékosa volt.Bazzani
Volt?Szerintem nyomja még megye3 ban😛
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan

Mert gecimenő szidni Guardiolát azért mert spanyol. Az eredményeket tavaly hozta ő is. Majd ha visszaesik Bayern, akkor jogosak lesznek a kritikák.Asbee
Csertői ugyan ezt megcsinálta volna a Bayernnel idén, hisz régebben lenyilatkozta....

Nem menőzésből van elővéve Guardiola, hanem mert képtelen kilépni a saját mániájából, és szépen szisztematikusan szétver egy jól működő csapatot. Bár igaz a Real elleni hazai 0:4-el, okafogyottá vált a további érvelés, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.flzoli
Az első az igaz.
Nem szoktak 2 BL-t nyerni egymás után, illetve Pep nem árult zsákbamacskát nem is értem mit vártatok...
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 485 — no es importante
 ultrasliberi.hu/ha-ez-nem-volt-bunda-akkor-semmi/ZoliZoltán
Baromság.Bazzani
Nagyon jó a cikk! Új szabályt tanultam. Egy belső védőt akkor sem lehet lehozni az utolsó percekben, ha lesérül. Végül is minden csapatnak szüksége van egy mozgásképtelen emberre.Schleck
Seydiből kiindulva ez még mindig áll xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

Nem menőzésből van elővéve Guardiola, hanem mert képtelen kilépni a saját mániájából, és szépen szisztematikusan szétver egy jól működő csapatot. Bár igaz a Real elleni hazai 0:4-el, okafogyottá vált a további érvelés, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

több mint 10 éve
Novakovicsból simán kinézek egy Polekszics 2.0-át bunda ügyben.

Mondjuk azt is megkérdezném a túlképzett magyar "szakemberektől", hogy ha a kúper futáson kívűl mást nem bírnak nyomni felkészülés gyanánt, akkor mért nem bírnak futni az aranyifjak a 60. perc után? Jó nem dinamikusak, gyengék fejben, képzetlenek és botlábúak, de hogy állóképességük ne legyen....

Pedig micsoda magasztos riportfilm készült a Lokiról, mikor szépen nyűtték a kilométereket a Nagyerdőben, mert nincs pénz külföldi edzőtáborra 😀

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 662 — Axel Foley
Bácsi Sanyi?o_ogordon
(Y)
Hátpersze. A világ legjobb játékosa volt.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Baromság.Bazzani
Nagyon jó a cikk! Új szabályt tanultam. Egy belső védőt akkor sem lehet lehozni az utolsó percekben, ha lesérül. Végül is minden csapatnak szüksége van egy mozgásképtelen emberre.

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM

Egy kis tippjáték.
Kit láthatunk a kép bal oldalán Szanyó Károly szuperszakkommentátor mellett? A kép a Fradi-Újpest öregfiúk meccsen készült az új Fradi stadionban.
A megfejtők között drogot sorsolunk ki.Bazzani
Bácsi Sanyi?o_o
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

mert szvsz, ilyen szintű kapus van német is. A bayernnek meg az egyik profilja pont az volt - eddig - hogy ahol lehet németeket hoznak, hogy ez a klub legyen a válogatott alapja.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Baromság.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
 ultrasliberi.hu/ha-ez-nem-volt-bunda-akkor-semmi/
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Egy kis tippjáték.
Kit láthatunk a kép bal oldalán Szanyó Károly szuperszakkommentátor mellett? A kép a Fradi-Újpest öregfiúk meccsen készült az új Fradi stadionban.
A megfejtők között drogot sorsolunk ki.Bazzani
Jesszus, ez még él?

Mindig jövőre
több mint 10 éve

Egy kis tippjáték.
A megfejtők között drogot sorsolunk ki.

több mint 10 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Reinának ennyire nem menne, hogy már padozni is megéri neki elmenni, ahelyett, hogy engedne egy kicsit a fizetéséből és játszana máshol, egy kisebb csapatban? Nem értem én ezt. Nem azért focista valaki, hogy élvezze azt? Értem én, hogy 35 év alatt keresi meg mindenét, és ezért nem jár nyugdíj, de ne mondjátok nekem, hogy mínusz 20 ezer euró ne férne bele, és ne lenne el ugyan olyan jól nagypapa koráig...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Mert gecimenő szidni Guardiolát azért mert spanyol. Az eredményeket tavaly hozta ő is. Majd ha visszaesik Bayern, akkor jogosak lesznek a kritikák.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER