NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91
remélem jobban érzed magad, hogy ezt most beírhattadHurka
Divat mostanaban arcoskodni hogy kondiba jar az ember tudod...
😀Kenny
le lehet szállni a zenészről (L)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 485 — no es importante
Abban igazad van, hogy tömegmédia birkapásztorként funkcionál, és bármit megetet a "fogyasztókkal", de szerintem a foci pont nem ilyen. Nem a média tette a legnépszerűbb sporttá, maximum rásegített útközben. Ellenben például a baseball-al, ami magában egy dög unalmas vontatott valami, amire az "amerikai identitás" beolvasztása nélkül a kutya nem lenne kíváncsi.
flzoli
Wut? A kubai meg venezuelai gyerekek tuti az amerikai identitás miatt játsszák a baseballt 😉

A baseball népszerűsége éppenséggel csökkent (nem is keveset) a tömegmédia térhódítása óta. Legalábbis az USA-ban feltétlenül, ugye America's favourite pastime volt egykoron, ma már sehol nincs a focihoz képest, és a kosár is beelőzte - világszerte soha nem is volt különösebben népszerű, földrajzilag elég jól körülhatárolható, hogy mely régiókban népszerű a baseball (Közép-Amerika plusz Venezuela 😀 és Távol-Kelet, szóval nem sok helyen). De hát ez a ti veszteségetek, a baseball a legjobb 😊

A soccernek meg az a titka, hogy már a középkor óta (csak akkor kicsit mások voltak a szabályok 😊) ez volt a plebs játéka :pJakehomer
Ehhez még annyit, hogy mint a most zajló international champions cup példája is mutatja, jó és erős marketinggel minden sz@rt el lehet adni, akár aranyáron... A holnaputáni "döntőre" stubhubon 55 dollár a legolcsóbb jegy, plusz 50$ a parkolás, a Real-MU-ra 100$ felett volt bőven a másodlagos piacon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91
remélem jobban érzed magad, hogy ezt most beírhattadHurka
Divat mostanaban arcoskodni hogy kondiba jar az ember tudod...
😀

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magátflzoli
Fog ő még bombaformába védeni, ha meg nem majd jön Navas.Toca
Szerintem alapvetően lelki bajai vannak, azt meg nem lehet egyik percről a másikra megoldani. Te vagy a BL címvédő csapat első számú kapusa és csapatkapitánya, azzal foglalkozol, ami az életed, sok-sok millió ember szeret, erre meg jó hogy nem vágott néha eret magán a kispadon vagy a meccseken, olyan fejeket vágott...

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magátflzoli
Fog ő még bombaformába védeni, ha meg nem majd jön Navas.
több mint 10 éve
Kétlem hogy menne Lopez után.Hanni
Ha meg tuti, hogy Lopez megy, mi a franc ez a búvalba**tt hozzáállás?

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Kétlem hogy menne Lopez után.
több mint 10 éve
Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magát

több mint 10 éve
Hát ezért kár volt letenni az izomnövelőt a kezedből..

több mint 10 éve
BL csoportmeccsHöri
annak kellett lennie, Mennyei meccsnek nem volt elég jó.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BL csoportmeccs

több mint 10 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
remélem jobban érzed magad, hogy ezt most beírhattad
több mint 10 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 912 — Illegális gyakorló
a szurkolóikért 400.000 ezres büntit kapott múltkor a FradiJC6
de ők többszörös visszaesőként szerintem, ha nem nullázzák le nyári szünetben az ilyeneket iskaszo
Nem visszaesőként. Az indoklás szerint politizálásért ez a legkisebb kiszabható büntetés :-/

több mint 10 éve
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?

több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
a szurkolóikért 400.000 ezres büntit kapott múltkor a FradiJC6
de ők többszörös visszaesőként szerintem, ha nem nullázzák le nyári szünetben az ilyeneket is
több mint 10 éve
akkor ide is: 22-től Real Madrid vs Manchester United a Michigan Stadiumban
mintha úgy láttam volna, hogy a sport tv is adja, de a műsorújságban az Inter - Roma (Lincoln Financial Field), Olympiakosz - Manchester City (TCF Bank Stadium), Milan - Liverpool (Bank of America Stadium) meccseket írják csakbaggio
A Sport TV honlapja is ezeket a meccseket írja.Mikey
Ja rosszul emlékeztem, valami c8 nevű csatorna adja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
Burcsa sejtelmes válasza alapján Radó napokon belül Vidi játékos lesz.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Lassan már egy "szemüveget a bírónak"-ért is is büntetés fog járni

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok, hogy ha a szurkolóikért 400.000 ezres büntit kapott múltkor a Fradi, akkor mennyit kap majd a Fideszoton, hiszen ma nem egyszer hangozott el - más nyalánkságok mellett - a buzimlsz.
Csányi meg ott ül a lelátón 😀
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Rocchi a Haladasba igazolt.
Forza Lazio!

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
mintha úgy láttam volna, hogy a sport tv is adja, de a műsorújságban az Inter - Roma (Lincoln Financial Field), Olympiakosz - Manchester City (TCF Bank Stadium), Milan - Liverpool (Bank of America Stadium) meccseket írják csakbaggio
A Sport TV honlapja is ezeket a meccseket írja.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
DigiSport magyar strandfoci bajnoki döntő.

Szeretett városom csapatának szurkoljak, vagy a Goldvinnak ahol egy rokon játszik. Micsoda dilemma. O_O
több mint 10 éve
Nocsak ki látogatott el a Michiganre? A soccer Tom Bradyje személyesen. 😀😀
iktriad
mintha úgy láttam volna, hogy a sport tv is adja, de a műsorújságban az Inter - Roma (Lincoln Financial Field), Olympiakosz - Manchester City (TCF Bank Stadium), Milan - Liverpool (Bank of America Stadium) meccseket írják csak

---
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Felix Magath Jagses mezben a kispadon - Ha Dombi Tibi ezt látná. 😀

Ezt más soccer HCk is utána csinálhatták. 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nocsak ki látogatott el a Michiganre? A soccer Tom Bradyje személyesen. 😀😀