NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
le lehet szállni a zenészről (L)Divat mostanaban arcoskodni hogy kondiba jar az ember tudod...ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91remélem jobban érzed magad, hogy ezt most beírhattadHurka
😀Kenny
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Ehhez még annyit, hogy mint a most zajló international champions cup példája is mutatja, jó és erős marketinggel minden sz@rt el lehet adni, akár aranyáron... A holnaputáni "döntőre" stubhubon 55 dollár a legolcsóbb jegy, plusz 50$ a parkolás, a Real-MU-ra 100$ felett volt bőven a másodlagos piaconAbban igazad van, hogy tömegmédia birkapásztorként funkcionál, és bármit megetet a "fogyasztókkal", de szerintem a foci pont nem ilyen. Nem a média tette a legnépszerűbb sporttá, maximum rásegített útközben. Ellenben például a baseball-al, ami magában egy dög unalmas vontatott valami, amire az "amerikai identitás" beolvasztása nélkül a kutya nem lenne kíváncsi.Wut? A kubai meg venezuelai gyerekek tuti az amerikai identitás miatt játsszák a baseballt 😉
flzoli
A baseball népszerűsége éppenséggel csökkent (nem is keveset) a tömegmédia térhódítása óta. Legalábbis az USA-ban feltétlenül, ugye America's favourite pastime volt egykoron, ma már sehol nincs a focihoz képest, és a kosár is beelőzte - világszerte soha nem is volt különösebben népszerű, földrajzilag elég jól körülhatárolható, hogy mely régiókban népszerű a baseball (Közép-Amerika plusz Venezuela 😀 és Távol-Kelet, szóval nem sok helyen). De hát ez a ti veszteségetek, a baseball a legjobb 😊
A soccernek meg az a titka, hogy már a középkor óta (csak akkor kicsit mások voltak a szabályok 😊) ez volt a plebs játéka :pJakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Divat mostanaban arcoskodni hogy kondiba jar az ember tudod...ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91remélem jobban érzed magad, hogy ezt most beírhattadHurka
😀
több mint 10 éve
Szerintem alapvetően lelki bajai vannak, azt meg nem lehet egyik percről a másikra megoldani. Te vagy a BL címvédő csapat első számú kapusa és csapatkapitánya, azzal foglalkozol, ami az életed, sok-sok millió ember szeret, erre meg jó hogy nem vágott néha eret magán a kispadon vagy a meccseken, olyan fejeket vágott...Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magátflzoliFog ő még bombaformába védeni, ha meg nem majd jön Navas.Toca
több mint 10 éve
Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magátflzoliFog ő még bombaformába védeni, ha meg nem majd jön Navas.
több mint 10 éve
Ha meg tuti, hogy Lopez megy, mi a franc ez a búvalba**tt hozzáállás?Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magátflzoliKétlem hogy menne Lopez után.Hanni
több mint 10 éve
Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magátflzoliKétlem hogy menne Lopez után.
több mint 10 éve
Nem tudom ki nézi a Real-MU meccset, de Casillas nekem egy lélektelen lepkevadász szintjén mozog. Nagy hiba lenne első számú kapusnak rakni. Irány Monaco, hátha összeszedi magát
több mint 10 éve
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91Hát ezért kár volt letenni az izomnövelőt a kezedből..
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
annak kellett lennie, Mennyei meccsnek nem volt elég jó.ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91BL csoportmeccsHöri
több mint 10 éve
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91BL csoportmeccs
több mint 10 éve
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?Amadeus91remélem jobban érzed magad, hogy ezt most beírhattad
több mint 10 éve
Nem visszaesőként. Az indoklás szerint politizálásért ez a legkisebb kiszabható büntetés :-/a szurkolóikért 400.000 ezres büntit kapott múltkor a FradiJC6de ők többszörös visszaesőként szerintem, ha nem nullázzák le nyári szünetben az ilyeneket iskaszo
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
ment a kondiban most - szerintem büntetésképp - a Videoton-Dunaújváros meccs. Na mármost ez a gyötrelem most milyen meccs volt? Bajnoki, kupa vagy barátságos?
több mint 10 éve
a szurkolóikért 400.000 ezres büntit kapott múltkor a FradiJC6de ők többszörös visszaesőként szerintem, ha nem nullázzák le nyári szünetben az ilyeneket is
több mint 10 éve
Ja rosszul emlékeztem, valami c8 nevű csatorna adjaakkor ide is: 22-től Real Madrid vs Manchester United a Michigan StadiumbanA Sport TV honlapja is ezeket a meccseket írja.Mikey
mintha úgy láttam volna, hogy a sport tv is adja, de a műsorújságban az Inter - Roma (Lincoln Financial Field), Olympiakosz - Manchester City (TCF Bank Stadium), Milan - Liverpool (Bank of America Stadium) meccseket írják csakbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Burcsa sejtelmes válasza alapján Radó napokon belül Vidi játékos lesz.
több mint 10 éve
Lassan már egy "szemüveget a bírónak"-ért is is büntetés fog járni
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok, hogy ha a szurkolóikért 400.000 ezres büntit kapott múltkor a Fradi, akkor mennyit kap majd a Fideszoton, hiszen ma nem egyszer hangozott el - más nyalánkságok mellett - a buzimlsz.Csányi meg ott ül a lelátón 😀
több mint 10 éve
Mikey
18 756
akkor ide is: 22-től Real Madrid vs Manchester United a Michigan StadiumbanA Sport TV honlapja is ezeket a meccseket írja.
mintha úgy láttam volna, hogy a sport tv is adja, de a műsorújságban az Inter - Roma (Lincoln Financial Field), Olympiakosz - Manchester City (TCF Bank Stadium), Milan - Liverpool (Bank of America Stadium) meccseket írják csakbaggio
több mint 10 éve
DigiSport magyar strandfoci bajnoki döntő.Szeretett városom csapatának szurkoljak, vagy a Goldvinnak ahol egy rokon játszik. Micsoda dilemma. O_O
több mint 10 éve
Nocsak ki látogatott el a Michiganre? A soccer Tom Bradyje személyesen. 😀😀akkor ide is: 22-től Real Madrid vs Manchester United a Michigan Stadiumban
iktriad
mintha úgy láttam volna, hogy a sport tv is adja, de a műsorújságban az Inter - Roma (Lincoln Financial Field), Olympiakosz - Manchester City (TCF Bank Stadium), Milan - Liverpool (Bank of America Stadium) meccseket írják csak
---