Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Katar ajándékot ad az albicelestének....🙁
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
Aki kitalálta, h női vb meccsei 40-50ezres stadionokban legyenek, az se normális. Nizzában is max 15ezren voltak, de inkább csak 10 ezren most a norvég-ausztrál 1/8 döntőn. Érdekes módon a német-nigériai meccs élményre is jobb volt egy 18 ezres stadionban fasza kis teltház előtt.A copa america is kong az uressegtol es eddig kb az osszes ANK meccs is .
Persze a nap leglehangolóbb élménye ffi a Kongó-Uganda volt alig pár ezer néző előtt.
dawyd728
Bezzeg egy eb fullon van, persze a tavolsag kisebb es jobb az eletszinvonal is.
A katari vb is szopo lehet mar a del afrikai sem volt full hazas.Erdekes h az usa 94 ahol nem is volt foci elotte es a valogatott is szar volt meg 90-ben parades nezoszamot hozott.
több mint 6 éve
Mekkora gólpassz te jó ég 😊Egy ujabb Chelsea neveles aki nem kapta meg a lehetoseget a nagy csapatnal 😕
twitter.com/i/status/1142502811646726145
flzoli
Legalabb o nem ingyen ment a Torinoba
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
dawyd728
4 123
Aki kitalálta, h női vb meccsei 40-50ezres stadionokban legyenek, az se normális. Nizzában is max 15ezren voltak, de inkább csak 10 ezren most a norvég-ausztrál 1/8 döntőn. Érdekes módon a német-nigériai meccs élményre is jobb volt egy 18 ezres stadionban fasza kis teltház előtt.Persze a nap leglehangolóbb élménye ffi a Kongó-Uganda volt alig pár ezer néző előtt.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
TóCsa ma is röhögve megél a Wikipédiából, kommentátori felkészülés lvl 100. 😀
több mint 6 éve
A románok nagy trollok, a Budapest-Bukarest után meghúzzák a Puskás-Puscas -t 😀www.fourfourtwo.hu/hirarchivum/hogyan-mondott-le-egervari-az-inter-csodagyerekerol-34058/
Tony Adams

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A románok nagy trollok, a Budapest-Bukarest után meghúzzák a Puskás-Puscas -t 😀
több mint 6 éve
Nem véletlen volt az esetleg a mondatban. Legyen a keretből csak három ember használható. Mellesleg nagyobb futball nemzetek u21-es keretét átböngészve azért vannak ismerős nevek.Ja mert mind tudjuk mennyire fontos az U21-es jó szereplés.Ezek a románok tudnak valamit...Bajba lesz a sok turbómagyar, ha azok a román gyerekek esetleg beérnek.
Anglia U21 2-4 Románia U21
Atik15
Hanni
Toca
több mint 6 éve
Ja mert mind tudjuk mennyire fontos az U21-es jó szereplés.Ezek a románok tudnak valamit...Bajba lesz a sok turbómagyar, ha azok a román gyerekek esetleg beérnek.
Atik15
Hanni
több mint 6 éve
Ugyan. Akkor majd ok is a mi kutyank kolykei lesznek.Ezek a románok tudnak valamit...Bajba lesz a sok turbómagyar, ha azok a román gyerekek esetleg beérnek.
Atik15
Hanni
Magyar-Roman ket jo barat... 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ezek a románok tudnak valamit...Bajba lesz a sok turbómagyar, ha azok a román gyerekek esetleg beérnek.
Atik15
több mint 6 éve
Hajrá Egyiptom!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Hajrá Algéria!
több mint 6 éve
Afrika kupára fel, hajrá Szenegál 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dawyd728
4 123
Kiesés ellen menekülő csapatokba szerintem egyáltalán nem való. Ott a középpályára romboló emberek kellenek. Az a játék, amit ő játszik, az a közép-felsőház csapataiba való, de oda meg 1 szinttel jobb/tehetségesebb embereket alkalmaznak. Én inkább mennék a helyében egy serie b csapatba, akik felújítás esélyesek és birtokolják a labdát, játsszák a focit, kevésbé kerül előtérbe a fizikalitás, az ütközések. Persze ez visszalépés, de 1-2 szezon állandó játék serie b-ben és máris felszedne annyit, ami után egy valódi serie a középcsapatban, akik inkább játszani szeretnék a focit, tudna stabil kezdő lenni.Nem ertem, min lepodsz meg, amikor Nagy Adam eppen azert akar elhuzni a Bolognabol, mert kijatszottak a kezdobol, a jelek szerint pedig nem akar tovabb kuzdeni a kezdoert. Magyaran igen, akkor nagyon is fontos lenne, hogy olyan csapatba menjen, ahol a leheto legnagyobb esellyel lesz kezdo. A Trabzonsporban szerintem meg kisebb az eselye erre, mint a Bolognaba.te csak oda mennél ahol nem kell megküzdeni a helyért? Akkor jöjjön vissza a Puskásba...Szerintem pont hogy nem fekudne. Ott a jatekban es fejben is gyorsabb jatekosok boldogulnak el jol. Arrol nem is beszelve, hogy a Trabzonspor kozeppalyaja jelenleg rohogve erosebb, mint peldaul a Bolognae, ha abba nem tudta beverekedni magat Nagy, akkor a Trabzonsporeba sem fogja tudni szerintem. A torokok ket kozepso kp-val jatszanak, Sosa helyere kizart, hogy berakjak Adamot, mivel Sosa a cseka es imadjak, marad egy hely... Rotacioban kapna szerintem jo 20-25 meccset, de sokat nem tudna kezdeni.Nagy Ádámot állítólag vinné a Trabzonspor, sztem nem is lenne hülyeség váltania.Menjen bárhova ahol kap legalább 30-35 meccses terhelést egy szezonban. Törökország még feküdne is játékstílusához.
empty taxi
Kenny
Stez
gordon
Mivel o szereti az olasz focit es azt a stilust, ezert en a helyeben egy olasz kiscsapathoz mennek, ami a bennmaradasert kuzdhet, nem gazdalkodik nagy osszegbol, igy jo esellyel nem is fog tudni Nagy Adamnal jobb jatekost hozni a kozeppalyara, o meg jatszhat folyamatosan. Kiszophatnak folyamatosan, de o legalabb Milanok meg Juventusok ellen jatszhat. Chievo, Brescia, Verona, hasonlo szinten nezelodnek. Persze ha a Bolognanak van esze, akkor csak kolcsonbe adja, nem vegleg.
Stez
több mint 6 éve
twitter.com/CAF_Online/status/1142137571646103554Ez jó ötlet, remélem az EB-n a magyarok is kisgrofóra vonulnak be. 😊
több mint 6 éve
Fernando Torres visszavonult.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nem ertem, min lepodsz meg, amikor Nagy Adam eppen azert akar elhuzni a Bolognabol, mert kijatszottak a kezdobol, a jelek szerint pedig nem akar tovabb kuzdeni a kezdoert. Magyaran igen, akkor nagyon is fontos lenne, hogy olyan csapatba menjen, ahol a leheto legnagyobb esellyel lesz kezdo. A Trabzonsporban szerintem meg kisebb az eselye erre, mint a Bolognaba.te csak oda mennél ahol nem kell megküzdeni a helyért? Akkor jöjjön vissza a Puskásba...Szerintem pont hogy nem fekudne. Ott a jatekban es fejben is gyorsabb jatekosok boldogulnak el jol. Arrol nem is beszelve, hogy a Trabzonspor kozeppalyaja jelenleg rohogve erosebb, mint peldaul a Bolognae, ha abba nem tudta beverekedni magat Nagy, akkor a Trabzonsporeba sem fogja tudni szerintem. A torokok ket kozepso kp-val jatszanak, Sosa helyere kizart, hogy berakjak Adamot, mivel Sosa a cseka es imadjak, marad egy hely... Rotacioban kapna szerintem jo 20-25 meccset, de sokat nem tudna kezdeni.Nagy Ádámot állítólag vinné a Trabzonspor, sztem nem is lenne hülyeség váltania.Menjen bárhova ahol kap legalább 30-35 meccses terhelést egy szezonban. Törökország még feküdne is játékstílusához.
empty taxi
Kenny
Stez
gordon
Mivel o szereti az olasz focit es azt a stilust, ezert en a helyeben egy olasz kiscsapathoz mennek, ami a bennmaradasert kuzdhet, nem gazdalkodik nagy osszegbol, igy jo esellyel nem is fog tudni Nagy Adamnal jobb jatekost hozni a kozeppalyara, o meg jatszhat folyamatosan. Kiszophatnak folyamatosan, de o legalabb Milanok meg Juventusok ellen jatszhat. Chievo, Brescia, Verona, hasonlo szinten nezelodnek. Persze ha a Bolognanak van esze, akkor csak kolcsonbe adja, nem vegleg.
több mint 6 éve
te csak oda mennél ahol nem kell megküzdeni a helyért? Akkor jöjjön vissza a Puskásba...Szerintem pont hogy nem fekudne. Ott a jatekban es fejben is gyorsabb jatekosok boldogulnak el jol. Arrol nem is beszelve, hogy a Trabzonspor kozeppalyaja jelenleg rohogve erosebb, mint peldaul a Bolognae, ha abba nem tudta beverekedni magat Nagy, akkor a Trabzonsporeba sem fogja tudni szerintem. A torokok ket kozepso kp-val jatszanak, Sosa helyere kizart, hogy berakjak Adamot, mivel Sosa a cseka es imadjak, marad egy hely... Rotacioban kapna szerintem jo 20-25 meccset, de sokat nem tudna kezdeni.Nagy Ádámot állítólag vinné a Trabzonspor, sztem nem is lenne hülyeség váltania.Menjen bárhova ahol kap legalább 30-35 meccses terhelést egy szezonban. Törökország még feküdne is játékstílusához.
empty taxi
Kenny
Stez
több mint 6 éve
Szerintem pont hogy nem fekudne. Ott a jatekban es fejben is gyorsabb jatekosok boldogulnak el jol. Arrol nem is beszelve, hogy a Trabzonspor kozeppalyaja jelenleg rohogve erosebb, mint peldaul a Bolognae, ha abba nem tudta beverekedni magat Nagy, akkor a Trabzonsporeba sem fogja tudni szerintem. A torokok ket kozepso kp-val jatszanak, Sosa helyere kizart, hogy berakjak Adamot, mivel Sosa a cseka es imadjak, marad egy hely... Rotacioban kapna szerintem jo 20-25 meccset, de sokat nem tudna kezdeni.Nagy Ádámot állítólag vinné a Trabzonspor, sztem nem is lenne hülyeség váltania.Menjen bárhova ahol kap legalább 30-35 meccses terhelést egy szezonban. Törökország még feküdne is játékstílusához.
empty taxi
Kenny
több mint 6 éve
Nagy Ádámot állítólag vinné a Trabzonspor, sztem nem is lenne hülyeség váltania.Menjen bárhova ahol kap legalább 30-35 meccses terhelést egy szezonban. Törökország még feküdne is játékstílusához.
empty taxi
több mint 6 éve
Nagy Ádámot állítólag vinné a Trabzonspor, sztem nem is lenne hülyeség váltania.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tavasszal nagyon jó volt, Liverpoolban esküszöm a legjobb játékos volt a pályán. Szomorú dontes h visszavagyik a válogatottba de egy olyan párharcot nem vállal fel amiben Süle és egy sérülés után visszatérő Hernandezzel kell harcolnia ... komolyan erősödött sztem a Dortmund, meg kell nezni h az 5-0as meccsen mennyi hibát követtek el a dortmundi belső védők. Ezt nagyon fogjuk még bánni sztem.Szerintem az Anfielden Javi Martínez volt a legjobbunk, hihetetlen, hogy mit melózott, a 2013-as önmagát idézte, mikor triplázott a csapat. Viszont azzal egyetértek, hogy nem szerencsés Hummelst elengedni, mikor ugyan van a belső védő posztjára négy emberünk (Javival 5), de abból Süle a legstabilabb. Lucas Hernández - aki alapvetően balbekk - sérülésből tér vissza, ráadásul az alapozást nem fogja tudni végigcsinálni, Pavarddal kapcsolatban azért vannak fenntartásaim (oké, jól játszott a VB-n, de ez nem igazán az ő szezonja volt), Boateng meg sötét ló, ha odatenné magát, szerintem ő még képes lenne Weltklasse-szinten tolni, de inkább úgy tűnik, hogy ő már a celebkedésre fókuszál. Kovacról tudtuk, hogy szeret kisebb kerettel dolgozni, de lassan már csak 11 profi játékosunk marad. 😊
csebi
Én akkor lennék nyugodt, ha valahogy de Ligtet mégiscsak sikerülne elhozni, de erre vajmi kevés az esély. És akkor most ott vagyunk, hogy nemcsak a szélsőjáték, hanem a védelem is kezd aggodalomra okot adni... Reménykedem, hogy az Uli-KHR páros valami olyat húz majd elő a kalapból, amire felkapjuk mindannyian a fejünket, máskülönben még nehezebb lesz a következő szezon, mint az idei volt...