Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

Behrami Napoli-->HSV
kéne még egy normális játékos és akkor egy kész korrekt középpálya lenne Hamburgban.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Véber Gyuri a cserekirály 😊James007
A kapust is megkérdezném, hogy mit keresett a vonalon egy ötösre beívelt labdánál.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859
Véber Gyuri a cserekirály 😊
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Míg a kézilabdában és vízilabdában sorra érjük el a jobbnál - jobb eredményeket, de a kosár is feltörekvőben, lásd: Olaj.JC6
hát de akkor nyilván nem olyanba öntöm a pénzt, ami a mostani költségvetéséből is világszínvonalú eredményeket hoz, hanem megpróbálok feljavítani egy másikat is, ami a legnépszerűbb ráadásul, nem?
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Legtöbb néző? Persze, mert a foci a legnépszerűbb. Csak ott egy jó csapat sincs.
Kimennek egy FTC - UTE meccsre, mert derbi, több, mint 10 ezren, oké. Na de egy olyan csapatunk sincs, amelyik megállja a helyét nemzetközi porondon, hiszen mind szar.
Míg a kézilabdában és vízilabdában sorra érjük el a jobbnál - jobb eredményeket, de a kosár is feltörekvőben, lásd: Olaj.
..és a foci? Lehet itthon vitézkedni, aztán augusztus elején már a tv előtt ülnek játékosaink és nézik, hogy be sem kapcsolódtak még a nagyok, de több kicsi is "túlélte" a magyarokat.

Kár ilyen statisztikai adatokkal jönni.JC6
Ez nálam Aranyköpések topik. Ilyen szintű értelmetlen zagyvaságot én még az eredménykövető topikbeli részegektől sem olvastam.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kár ilyen statisztikai adatokkal jönni.JC6
de te most mire akarsz kilyukadni? :A:
mert semmi újat se írtál.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Legtöbb néző? Persze, mert a foci a legnépszerűbb. Csak ott egy jó csapat sincs.
Kimennek egy FTC - UTE meccsre, mert derbi, több, mint 10 ezren, oké. Na de egy olyan csapatunk sincs, amelyik megállja a helyét nemzetközi porondon, hiszen mind szar.
Míg a kézilabdában és vízilabdában sorra érjük el a jobbnál - jobb eredményeket, de a kosár is feltörekvőben, lásd: Olaj.
..és a foci? Lehet itthon vitézkedni, aztán augusztus elején már a tv előtt ülnek játékosaink és nézik, hogy be sem kapcsolódtak még a nagyok, de több kicsi is "túlélte" a magyarokat.

Kár ilyen statisztikai adatokkal jönni.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha a nézőszám arányában osztanák ki a lóvékat, pár milliárd akkor is járna a grafikonon látható sportágaknak 😛 férfi kézilabdának pl. az alapján harmad annyi járna mint a focinak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 771 — "Grammar maci"
pár év múlva nagy harc lesz két új stadion közt hogy melyikben lesznek kevesebben, itt vagy a Hidegkuti-ban...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
mondjuk meggyőződésem, hogy ha férfi kézi csapatból volna még 4 olyan mint a pick és a veszprém az átlagnézőszám is hirtelen emelkedne... kosár ugyanezpeach
Elárulom neked hogy Gyöngyösön néha nagyobb a nézőszám mint Szegeden. Szal egy van biztosra.(ebben a tekintetben persze)
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 490 — no es importante
mondjuk meggyőződésem, hogy ha férfi kézi csapatból volna még 4 olyan mint a pick és a veszprém az átlagnézőszám is hirtelen emelkedne... kosár ugyanezpeach
mb1-ben így is az összes csapatnál a fradi vendégjátéka hozza messze a legtöbb nézőt, pedig hol van az ő szintjük a nemzetközi elithez képest, mint a Veszprémé kézilabdában... és akkor a tv-s közvetítések nézőszámait még bele se kalkuláltuk, úgy még jóval csúnyább lenne az összkép a többi sportág számára a labdarúgással szemben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
az mb1 idei első fordulójában ugye 2560 volt az átlagbaggio
mert idegenben játszott a DVSC, FTC, Újpest, Győr is, bár utóbbinál nem tudok átlagnézőszámokat, lehet, hogy az alacsonyabb
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Foci ugyanez.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
mondjuk meggyőződésem, hogy ha férfi kézi csapatból volna még 4 olyan mint a pick és a veszprém az átlagnézőszám is hirtelen emelkedne... kosár ugyanez

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egy ilyen statisztikát kerestem már régóta, az mb1 idei első fordulójában ugye 2560 volt az átlag

zola.blog.nepsport.hu/archives/2014/07/02/Nezoszamok_2010-14_-_statisztika/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
pedig néztem is tegnap ezt a cikket. Gondoltam magamban, hogy a séró már be van lőve, németül meg még nem tud a gyerek, ami elég gáz Győrből....Amadeus91
Jártál már ott? Angolt százszor jobban nyomatják arrafeléAsbee
családom fele ott lakik, majdnem én is odakerültem német kéttanba, szóval ja, jártam arra. | Sopronnál még mindig jobb hely | Amadeus91
Akkor meg pláne ne beszélj hülyeségeket😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
pedig néztem is tegnap ezt a cikket. Gondoltam magamban, hogy a séró már be van lőve, németül meg még nem tud a gyerek, ami elég gáz Győrből....Amadeus91
családom fele ott lakik, majdnem én is odakerültem német kéttanba, szóval ja, jártam arra. | Sopronnál még mindig jobb hely |

több mint 10 éve
a pusztai pumukli a biztonság kedvéért angolul se beszél... 😊

---
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jártál már ott? Angolt százszor jobban nyomatják arrafelé

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
ha már trolffoci: hogy amadeus pont ezt a bild.de-s cikket nem linkeli ide az egyenesen felháborító
 www.bild.de/regional/leipzig/rb-leipzig/der-puszta-pumuckl-37030036.bild.html

Der Puszta-Pumuckl xD kicsit sem sértő becenév Kalmárnakbaggio
pedig néztem is tegnap ezt a cikket. Gondoltam magamban, hogy a séró már be van lőve, németül meg még nem tud a gyerek, ami elég gáz Győrből....

több mint 10 éve
ha már trolffoci: hogy amadeus pont ezt a bild.de-s cikket nem linkeli ide az egyenesen felháborító
 www.bild.de/regional/leipzig/rb-leipzig/der-puszta-pumuckl-37030036.bild.html

Der Puszta-Pumuckl xD kicsit sem sértő becenév Kalmárnak

---
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
 www.youtube.com/watch?v=FMhyfxZ8AYE

kis válogatott, kis nyócegy 😀 ez hatalmas.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 793 — Bears & Illinois fan
Viszont azok alapján, amit a magyar utánpótlássportban eltöltött cirka 14 évem alatt láttam, azt kell, hogy mondjam, hogy nem 10 stadion fogja megoldani a gondjainkat. Amadeus91
Lehet.
De van mondjuk egy orbitális kupac szarod.
A feladat adott, el kell lapátolni.
Rengeteg módon neki lehet fogni, de alapvetően lapát az, ami kelleni fog.
Önmagában a lapát meglététől még nem szűnik meg a szarkupac, de szakszerű használatával esély mutatkozik a probléma orvoslására.
Azok a potentátok, akik most nekiláttak a "magyar foci" nevezetű szarkupaccal foglalkozni, úgy ítélték meg, hogy kezdjük a lapáttal.
Igaz, a többi szükséges kiegészítő messze nem adott, de valahonnan neki kellett fogni.
Ha logikusan belegondolsz, és nem csak a kormány- és Orbánellenes szemüvegeden keresztül szemléled ezt is, akkor be kell lásd, hogy a stadionprogram nem árt a magyar focinak, még ha önmagában csak ettől a gondjai se fognak megoldódni.
Viszont ha te vezető vagy döntnök lennél, és gyors, látványos eredményt akarnál letenni az asztalra, és be a zsebedbe, és azok zsebébe, akik engedik/támogatják, hogy te vezető legyél, te is a stadionokkal kezdted volna.Sobri Jóska
Értem amit mondasz, de a példád sántít egy kicsit. Itt ugyanis ékszerdobozokat építenek a szarra.....

Hogy én is éljek egy példával, mi vízi erőműveket építünk egy 30 éve kiapadt folyóra (patak vagy inkább ér van helyette). Nem vagyok vízügyi szakember, de úgy gondolom, először talán vissza kéne duzzasztani folyóvá........ 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
most láttam az összefoglalót, hát ez a Gosztonyi milyen tizenegyest hozott össze, atyavilág...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
OFF: Raúl González Blanco lett a Real Madrid új sportigazgatója!eaglesmcnabb
eleve el sem kellett volna üldöznie a vén idiótának, de hát Perez az Perez...