NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Deutsch Tamás , az MTK elnöke elmondta: ez a változás csupán azt jelenti, hogy a felújítás kikerült abból a körből, amelyért a BMSK felelős. Az a tavalyi kormányrendelet azonban, amely rögzíti, hogy mely stadionok felújítását segíti az állam, nem változik. Vagyis az építkezés elindulhat, de a BMSK helyett az MTK lesz a felelőse. A finanszírozás módja sem változik.baggiotehát akkor a BMSK helyett Dajcstomiék teszik zsebre a tíz százalékot?
több mint 10 éve
Deutsch Tamás , az MTK elnöke elmondta: ez a változás csupán azt jelenti, hogy a felújítás kikerült abból a körből, amelyért a BMSK felelős. Az a tavalyi kormányrendelet azonban, amely rögzíti, hogy mely stadionok felújítását segíti az állam, nem változik. Vagyis az építkezés elindulhat, de a BMSK helyett az MTK lesz a felelőse. A finanszírozás módja sem változik.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ez már amúgy komolytalan ...sportgeza.hu/futball/2014/08/01/kihuztak_egy_sort_a_nemzeti_stadionfejlesztesi_programbol_az_mtk-et/eddig legalább 3 féle verziót olvastam.
Meghallották kívánságodat Mcnabb 😊Hanni
a legcsúnyább az lenne, ha elkezdenék bontani a régit, és csak akkor közlik, hogy tényleg nem lesz semmi 😀
egyébként az is vicc hogy az összes (ennél sokkal nagyobb) stadiont fel tudták húzni 1 év alatt, ehhez viszont 2 évig kéne Kispesten focizni. Ott tartok, hogy Nekem most már mindegy mi lesz, csak döntsék el gyorsan, mert az nem pálya ha potyára játszunk idegenbe
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/01/kihuztak_egy_sort_a_nemzeti_stadionfejlesztesi_programbol_az_mtk-et/eddig legalább 3 féle verziót olvastam.
Meghallották kívánságodat Mcnabb 😊Hanni
a legcsúnyább az lenne, ha elkezdenék bontani a régit, és csak akkor közlik, hogy tényleg nem lesz semmi 😀
egyébként az is vicc hogy az összes (ennél sokkal nagyobb) stadiont fel tudták húzni 1 év alatt, ehhez viszont 2 évig kéne Kispesten focizni. Ott tartok, hogy Nekem most már mindegy mi lesz, csak döntsék el gyorsan, mert az nem pálya ha potyára játszunk idegenbe
OFF: Raúl González Blanco lett a Real Madrid új sportigazgatója!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Biztos vagyok benne amúgy, hogy egy jobb idegenlégiós (akik azért kellenek az MB1 színvonalának emelkedéséhez) szívesebben igazol egy magyar csapatba ha nem egy okádék az egész stadion.Biztos ez csak egy kis része a választásnak, de azért ez is egy a sok közül.
több mint 10 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/01/kihuztak_egy_sort_a_nemzeti_stadionfejlesztesi_programbol_az_mtk-et/Meghallották kívánságodat Mcnabb 😊
több mint 10 éve
Viszont azok alapján, amit a magyar utánpótlássportban eltöltött cirka 14 évem alatt láttam, azt kell, hogy mondjam, hogy nem 10 stadion fogja megoldani a gondjainkat. Amadeus91Lehet.
De van mondjuk egy orbitális kupac szarod.
A feladat adott, el kell lapátolni.
Rengeteg módon neki lehet fogni, de alapvetően lapát az, ami kelleni fog.
Önmagában a lapát meglététől még nem szűnik meg a szarkupac, de szakszerű használatával esély mutatkozik a probléma orvoslására.
Azok a potentátok, akik most nekiláttak a "magyar foci" nevezetű szarkupaccal foglalkozni, úgy ítélték meg, hogy kezdjük a lapáttal.
Igaz, a többi szükséges kiegészítő messze nem adott, de valahonnan neki kellett fogni.
Ha logikusan belegondolsz, és nem csak a kormány- és Orbánellenes szemüvegeden keresztül szemléled ezt is, akkor be kell lásd, hogy a stadionprogram nem árt a magyar focinak, még ha önmagában csak ettől a gondjai se fognak megoldódni.
Viszont ha te vezető vagy döntnök lennél, és gyors, látványos eredményt akarnál letenni az asztalra, és be a zsebedbe, és azok zsebébe, akik engedik/támogatják, hogy te vezető legyél, te is a stadionokkal kezdted volna.
több mint 10 éve
fúha bazdmeg most yol megmondtad a tutit. remelem ezt a hacsek b2b sajo dialogust meg sokaig elvezhetjuk.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
elmondom neked, hogy néz ez ki a mai napig egy kelet-magyarországi megyeszékhelyen. Van egy utánpótlást nevelő klub, amelynek a profilja, hogy a megyéből összegyűjtse a srácokat. Ezek voltunk mi, korosztályonként több csapattal. Na már most, ez a megyeszékhely egy kurva kicsi hely - uszkve 60000 ember- szóval mindenki ismer mindenkit. Elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb, ne a haver kölke játsszon. Olyan 14 éves korban meg is történt a kontraszelekció, a legjobb körülmények közt 1-2 üdítő kivétellel a patrícius gyerekek edzettek, míg a plebs több városszéli - javarészt salak | a mai napig azt a kurva fekete salakot verem ki a cipőmből | - pályán rúgta a bőrt a korosztályos megyei bajnokságokban. Ezek a srácok, akik egyébként tehetségesek voltak | nálam legalább is biztosan | most szinte mind vagy rabszolgák Angliában, vagy a Megyében tengenek-lengenek munka nélkül a szüleiknél, mert sem ismeretségük, sem pénzük lelépni. Azok akik jobb körülmények közt nyomhatták, nos belőlük egy-két tehetségesebb eljutott a profi (=legalább MB1) szintig, most konkrétan 3 jut eszembe; Ugrai, Jova meg Otigba, utóbbi vadidegenként került a városba, 4 év múlva már Hollandiában volt. A maradék ugyanazt csinálja, mint azok, akik nálunk edzettek, tengés-lengés, tanulni basztak, elvannak az ősök pénzén, szintén a Megyében, esetleg fociznak itt-ott, amatőr helyen, alsóbb osztályokban. Most arról nem beszélek, hogy tagdíj beszedés, arról, hogy szülők és klubvezetők úgy adták-vették a kölköket mint más a csirkét a piacon, hogy aztán emiatt évekig ment a pereskedés.eljutott a labdarúgásunk arra a szintre hogy már nem tud építkezni a grundokból, mivel azok gyakorlatilag megszűntek ill. ha ma Mo.-n egy gyerek azt mondja otthon hogy ő focista akar lenni jobb esetben nem mondanak semmit rosszabb esetben kap egy pofont is. Jelenleg semmi társadalmi megbecsültsége nincs ennek a szakmának, teljesen jogosan teszem hozzá mert amit látnak a mai focistáktól az elborzaszt minden épeszű embert. Így csak a normális körülményekkel (értsd stadion + megfelelő edzőkomplexumok) már nem lehet feltámasztani, kell hozzá az is hogy a társadalom újra a foci mellé álljon. Ezt pedig a magyar mentalitás csak akkor teszi lehetővé ha eredményt produkálnak, de azonnal és ha elsőre nem sikerül akkor SZAR az egész... .davemayerEz szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Épülhet itt akárhány stadion a focink ugyis ugyanolyan fos marad..Kenny
Ha te kimész a grundra a beton duhongobe akkor ott sem tokeletesek a körülmények megis lerakod a teljesítményt.
Aláírom sarkitott pelda de igyvan.Kenny
Félreértések elkerülése végett, nem azért írom mert nem lett belőlem Götze. Sosem lett volna, nem voltam tehetséges gyerek ezen a téren. Viszont azok alapján, amit a magyar utánpótlássportban eltöltött cirka 14 évem alatt láttam, azt kell, hogy mondjam, hogy nem 10 stadion fogja megoldani a gondjainkat. Elavult tudású, urambátyám alapon kiválasztott edzők oktatnak, kontraszelektíven kiválasztott gyereket, részint szar körülmények közt, elavult módszerekkel. A legtehetségesebb, klasszikus grundsrácok meg szépen elkallódnak.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Stefan de Vrij -> LazioNezd meg a repteri fogadtatasat....folfaltak mar ott! 😀
korrekt.deyell
több mint 10 éve
Nem kotelezo megenni a szart...
több mint 10 éve
Hofi már anno megmondta, azóta ez semmit sem változott:és azt a szar kosztot hol ennéd meg szívesebben, a wc-ben vagy egy kulturált étteremben, jó panorámával?
-Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci?ZERO_L
-Öhöm.
-Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vasarnap elkapjuk a diokat!!!
több mint 10 éve
Sebii
3 539
Osztálykülönbség volt a két csapat között, pedig az oroszok félgőzzel játszottak.JakehomerAz orosz bajnkoság kb. 6-7. legerősebb bajnokság Europában. A Mennyeinél kapásból tudok 15 erősebbet.
több mint 10 éve
eljutott a labdarúgásunk arra a szintre hogy már nem tud építkezni a grundokból, mivel azok gyakorlatilag megszűntek ill. ha ma Mo.-n egy gyerek azt mondja otthon hogy ő focista akar lenni jobb esetben nem mondanak semmit rosszabb esetben kap egy pofont is. Jelenleg semmi társadalmi megbecsültsége nincs ennek a szakmának, teljesen jogosan teszem hozzá mert amit látnak a mai focistáktól az elborzaszt minden épeszű embert. Így csak a normális körülményekkel (értsd stadion + megfelelő edzőkomplexumok) már nem lehet feltámasztani, kell hozzá az is hogy a társadalom újra a foci mellé álljon. Ezt pedig a magyar mentalitás csak akkor teszi lehetővé ha eredményt produkálnak, de azonnal és ha elsőre nem sikerül akkor SZAR az egész... (gondolta vki pl hogy a Diósgyőr képes lesz kiverni ezt a Krasnodart? mert akkor ő nem követi a nemzetközi labdarúgást)Ez szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Ha te kimész a grundra a beton duhongobe akkor ott sem tokeletesek a körülmények megis lerakod a teljesítményt.
2 út volt szerintem:
1. vagy hagyni az egészet, így hagyni a posványt,
2. vagy elkezdeni irdatlan pénzeket ölni bele (először államit, ami bevonzza a magánt - lásd "Groupama stadion" név nem kevés pénzért), és pénzen az infrastruktúra kiépítése után megvenni a szakértelmet is. Én ezt török példának hívom magamban, mert ők anno pont ezt csinálták, és eléggé sikeresnek mondható így 25-30 év távlatából a dolog.
Ami nálunk baj hogy igazán egyik sem valósul meg, ugyanis igaz hogy elkezdték önteni a pénzt a sportágba, de ha elkezdték ennél többet kellene és máshová is juttatni, mint ahogy írtátok, a szakmába, az utánpótlásba is invesztálni. Ez sajnos eddig csak a szokásos magyaros történet, a felszín kapirgálása, ami a lényegen nem változtat, maximum megtorpanás, de nem fordulat- sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Osztálykülönbség volt a két csapat között, pedig az oroszok félgőzzel játszottak.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
nyugi, az átlagembernek nem lesz pénze kijárnia ezekbe a stadionokba és ezt most minden gúnyolódás, vagy cinizmus nélkül.Kurva demagóg leszek, de ezt a pénzt tényleg el lehetne baszni másra; lélegeztetőgép, etióp gyerekek, tandíj, iskolatej...leszarom.Amadeus91ok, az átlagember meg az etióp gyerekeket.kaszo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Jughead
5 230
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uefa-rasszizmus-miatt-megbuntette-a-dvsc-t-2353977Érdekes amúgy, hogy a "nagy ultráink" szerint az MLSZ minden kis dologért büntet (amik pedig teljesen normálisak ugye és máshol nem büntetnék), mert kell a pénz, ehhez képest eddig ahány selejtező meccs volt annyi büntetést kaptak a csapataink. Lehet mégse az MLSZ-szel van a baj?
több mint 10 éve
A stadionok nem a focistáknak készül, hanem (elvileg) a szurkolóknak annak a 20 ezernek hetente és egy OV-nak 😀Ez szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Amúgy én sem értek egyet azzal hogy a "normális körülmények" (=normális stadion?), 5-10 év múlva miért járna együtt a foci minőségi javulásával
Előbb legyenek normális edzők az utánpótlásban, az ifik ne a külsejükkel foglalkozzanak (igen baromi demagóg, de most igen kézenfekvő), tanítsák meg az alázatot nekik és ne szálljanak el maguktól igen is menjenek le a kondiba és erősödjenek, vegyék komolyan minden edzést még a "hétfői futóedzéseket" is, tegyék rendbe az akadémiákat
Hofi már anno megmondta, azóta ez semmit sem változott:
-Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci?
-Öhöm.
-Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kurva demagóg leszek, de ezt a pénzt tényleg el lehetne baszni másra; lélegeztetőgép, etióp gyerekek, tandíj, iskolatej...leszarom.Amadeus91ok, az átlagember meg az etióp gyerekeket.
több mint 10 éve
Ez szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Aláírom sarkitott pelda de igyvan.
több mint 10 éve
Mihelic combizom szakadás, legalább 1 hónap pihenő.Nagy szopás.
több mint 10 éve
Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal