Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Qataron meglepodtemFura, összesen egy honosított brazilt látok a keretükben, azt hittem tele lesznek mint a kéziseik.
Azt sem tudtak hol vannak az elso percekben aztan csak visszahoztak.Nem semmi😀
ZoliMP
Persze tipikus Paraguay volt, sima 2-0-ás vezetésről összezuhanni, mehh...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
Qataron meglepodtemAzt sem tudtak hol vannak az elso percekben aztan csak visszahoztak.Nem semmi😀
több mint 6 éve
Ah, nem, Pogba azt akarja kieroszakolni, hogy elpasszoljak a Realhoz. Neki Zidane kell, nagy a szerelem, de mivel ez a csavo egy farok, igy Madridban is ugyanolyan hulye, nagypofaju es papirpocs lesz. Ott sem adok neki tobbet 3-4 evnel, Zidane ide vagy oda, nem kepes valtozni egy a csavo, az o stilusat pedig hamar megunjak. Arrol nem is beszelve, hogy Manchesterben szepen megmutatta, micsoda sunyi fereg, egy dolog, hogy Mourinhot megbuktatta, de hogy aztan a total normalis Solskjaert is elkezdte kostolgatni, aki hulyere vedte es tamogatta... Hat no comment.Elmegy Párizsba ribanckodni az arab pénzével hülyére verni a Dijont tingli-tangli meccseken 😊Pogba a BBC-nek:Pech, hogy nem ezt mondta. 8)
"Három éve vagyok Manchesterben és remekül játszottam, voltak persze rossz pillanatok is a jók mellett, mindenkinek. Az idei volt a legjobb idényem, de mindent összevetve, ami történt, ideje, hogy új kihívásokat keressek."index.huPont ilyen öntelt pöcsnek képzeltem.
Mikey
Az ontelt resz az o nyilatkozataban annyi volt, hogy azt mondta, lenyomott harom idenyt az MU-nak, de o mindig jol es helyesen cselekedett.
Es az utolso mondat is ugy hangzik valojaban, hogy „lehetseges, hogy most erkezett mel az, amikor ideje uj kihivasokat keresni, ez az, amit at kell gondolnom”.
Stez
Neymar pedig visszakerül Törpföldre
flzoli
Eddig nem hittem benne, de már én is rémeket látok. Több mint 20 éve vagyok Argentína szurkoló, de komolyan kezdek abban hinni, hogy egy rohadt nagy átok ül ezen a válogatotton.Igen, Lionel Messinek hivjak. Amig Barcelonaban egy olyan kozegbe kerult be, ami meg tudta ot fogni, addig a valogatottba allandoan lofasz es nulla tekintellyel biro csavok voltak a stabban, azzal meg, hogy olyan het eve Messi sleppje es haveri kore van a valogatottban, ami hiaba van tele sztarokkal, de valami mocsok mod nagy az ego es nincs, aki ezt a tarsasagot tenylegesen gatyaba tudja/merje razni, addig Argentina nem is lesz tobb, mint egy rakas sztar egymasra pakolva, akik elegykent oriasi kaossza allnak ossze.
Képtelenség ennyi nagy névvel ilyen szégyent előadni nemcsak egy CA-n, hanem a VB-ken is.
Nonszensz. Erre épeszű magyarázat nincs.
O1G
Az edzo dolga nem az, hogy a legjobbakat rakja oda, hanem az, hogy kepes legyen kitalalni egy megfelelo szisztemat, egy olyan rendszert, amiben ki tudja hozni a legtobbekbol a pluszt, emellett pedig ha valaki nem illik bele teljesen a rendszerbe, akkor igenis talalja meg azt, aki jobb patent es ne feljen lecserelni a nevet. A nagypofaju Agueronak is megvan a szabadsaga a klubcsapataban, de azert megis tudja, mit lehet, mit nem, mit kell, mit nem, es moge ki van epitve egy megfeleloen mukodo gepezet. Az argentin valogatottban az elmult tiz evben ilyen sosem volt. A megfelelo gepezetet gondosan ossze kell rakni es karban kell tartani, nem pedig oda kell rakni Messit, aki majd szepen eldonti, mikor, hol es mit csinal, es nem ugy hozzaallni, hogy ott a Messi, akkor majd a tamadogepezetet megoldja a Messi, mert hat ott van Kun is, es ket ilyen klasszis meg ugy is talal 1-2-3 golt.
Es igen, ez a fos edzok es szar stabok, de alapbol a kritikan aluli argentin futball-szovetseg mellett pontosan ugyanannyira Messi hibaja is. Lehet ot imadni, a tudasa megkerdojelezhetetlen, de ez akkor is egy csapatjatek. Pont ennyiben mas Portugalia, mert ott CR kore egy gyonyoruen kiepitett rendszert huztak fel, tele intelligens munkasokkal, akik tudjak, mi a dolguk es felszantjak a palyat, elvegzik a feladatukat, a megfeleloen csiszolt rendszer pedig osszeall egy egessze. Mindezt ugy, hogy CR egy bekepzelt egyenieskedo pocs, de hat nem veletlen, hogy az o valogatottja valahogy sorra szallitja a sikereket vele, mig Messivel Argentina szo szerint kritikan aluli. Mert meg csak arra sem lehet mutogatni, hogy ezek az allatok szetlodozik allandoan az ellenfel kapujat, csak valahogy nem tudnak golt loni. Konkretan siralmas a jatekuk. Most is, Kolumbia ellen az elso felidoben egy ertekelheto tamadasuk sem volt. Kolumbia ellen. Nem a nemetek, nem a brazilok, nem a belgak, es egyeb elitcsapatok ellen pisalnak vert, hanem szinte mindenki ellen.
több mint 6 éve
Eddig nem hittem benne, de már én is rémeket látok. Több mint 20 éve vagyok Argentína szurkoló, de komolyan kezdek abban hinni, hogy egy rohadt nagy átok ül ezen a válogatotton. Képtelenség ennyi nagy névvel ilyen szégyent előadni nemcsak egy CA-n, hanem a VB-ken is.
Nonszensz. Erre épeszű magyarázat nincs.
több mint 6 éve
Hat ez tovabbra is egy vicc. A nemet utanpotlas edzonel gondolom az volt a baj hogy 3 ev alatt nem jottek az eredmenyek.Nem mintha eddig nem igy lett volna, de ezek utan tenyleg mehet a haz/kocsi/asszony is a Fradi elso ellenfelere. Mondjuk lesz v 1.3 az odds.
A Vidi/Loki/Kispest trionak lehet szurkolni (utobbi ketto legalabb felesleges pofazas es milliardok nelkul eri el ugyan azt, a Vidinek meg eselye is lehet).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
"És bennem is van, hogy jobb lenne egy olyan csapatot kapni a sorsolásnál, amely korábban kiütött minket, mivel szépen kipattinthatnánk az első körben.”""A másik korábbi Fradi-játékos, Hajnal Tamás, aki jelenleg az átigazolásokért felel, elképesztő munkát végez – állítja Kubatov. A Bundesligában is futballozó középpályás ötlete volt, hogy már a télen igazoljanak új játékosokat, hogy összeálljon a csapat, és a nyáron csak apró változtatásokat kelljen végrehajtani. Továbbá, ha valakiért megfelelő ajánlat érkezik, mint például Fernando Gorriarán esetében, akkor könnyebb legyen pótolni."és az Orosz kór megfertőzte Kubatovot is:
Lehet a megfogalmazas a rossz, de ez vicc kategoria, hogy CSAK Hajnalnak jutott eszebe, hogy van 1 honap szunet ne akkor igazoljunk hanem amikor van 2-3.
ZoliMP
Mi nem oda szeretnénk kerülni egy európai kupasorozat csoportkörébe, hanem oda fogunk kerülni”
csebi
a tobbi itt:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-gorriarant-ketmillio-euroert-erdemes-elengedni-kubatov-2706327
több mint 6 éve
"A másik korábbi Fradi-játékos, Hajnal Tamás, aki jelenleg az átigazolásokért felel, elképesztő munkát végez – állítja Kubatov. A Bundesligában is futballozó középpályás ötlete volt, hogy már a télen igazoljanak új játékosokat, hogy összeálljon a csapat, és a nyáron csak apró változtatásokat kelljen végrehajtani. Továbbá, ha valakiért megfelelő ajánlat érkezik, mint például Fernando Gorriarán esetében, akkor könnyebb legyen pótolni."és az Orosz kór megfertőzte Kubatovot is:
Lehet a megfogalmazas a rossz, de ez vicc kategoria, hogy CSAK Hajnalnak jutott eszebe, hogy van 1 honap szunet ne akkor igazoljunk hanem amikor van 2-3.
ZoliMP
Mi nem oda szeretnénk kerülni egy európai kupasorozat csoportkörébe, hanem oda fogunk kerülni”
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
"A másik korábbi Fradi-játékos, Hajnal Tamás, aki jelenleg az átigazolásokért felel, elképesztő munkát végez – állítja Kubatov. A Bundesligában is futballozó középpályás ötlete volt, hogy már a télen igazoljanak új játékosokat, hogy összeálljon a csapat, és a nyáron csak apró változtatásokat kelljen végrehajtani. Továbbá, ha valakiért megfelelő ajánlat érkezik, mint például Fernando Gorriarán esetében, akkor könnyebb legyen pótolni."Lehet a megfogalmazas a rossz, de ez vicc kategoria, hogy CSAK Hajnalnak jutott eszebe, hogy van 1 honap szunet ne akkor igazoljunk hanem amikor van 2-3.
több mint 6 éve
Elmegy Párizsba ribanckodni az arab pénzével hülyére verni a Dijont tingli-tangli meccseken 😊Pogba a BBC-nek:Pech, hogy nem ezt mondta. 8)
"Három éve vagyok Manchesterben és remekül játszottam, voltak persze rossz pillanatok is a jók mellett, mindenkinek. Az idei volt a legjobb idényem, de mindent összevetve, ami történt, ideje, hogy új kihívásokat keressek."index.huPont ilyen öntelt pöcsnek képzeltem.
Mikey
Az ontelt resz az o nyilatkozataban annyi volt, hogy azt mondta, lenyomott harom idenyt az MU-nak, de o mindig jol es helyesen cselekedett.
Es az utolso mondat is ugy hangzik valojaban, hogy „lehetseges, hogy most erkezett mel az, amikor ideje uj kihivasokat keresni, ez az, amit at kell gondolnom”.
Stez
Neymar pedig visszakerül Törpföldre
több mint 6 éve
twitter.com/TheBeardedRauI/status/1140241603895943170?s=19Grazie Maurizio! Jovore remelem megnyerik a BL-t CR-rel.
Mi meg kuzdhetunk majd a csoportbol valo tovabbjutassal meg a PL top4 se lesz egyszeru.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Pogba a BBC-nek:Pech, hogy nem ezt mondta. 8)
Mikey
több mint 6 éve
Pogba a BBC-nek:"Három éve vagyok Manchesterben és remekül játszottam, voltak persze rossz pillanatok is a jók mellett, mindenkinek. Az idei volt a legjobb idényem, de mindent összevetve, ami történt, ideje, hogy új kihívásokat keressek."index.huPont ilyen öntelt pöcsnek képzeltem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
Teny de mindenhol a "donto" meccs a fajo. Az MTK is a kispest ellen szomorkodott igzan, de a nemetek is korea ellen szopodtak be es nem azt hanytorgatjak fel, hogy mehiko ellen mi volt.na látod.nem ezen mulott.Munir..a szezon potyagolja..Ilyet 😕 A Malaga marad a 2.osztalyban.azon egy potyán múlott, vagy hogy a szezon legfontosabb meccsén a Malaga egyetlen egyszer találta el az ellenfél kapuját?
5 golbol 2.5 az o lelken szarad 😕
ZoliMP
slowmotion
42meccsuk volt h feljussanak.Pontveszteseg nelkul vezettek az elejen aztan beszopodtak meg egy Cordoba ellen is.
volt ket lehetoseg meg a javitasra ahol 5golt kaptak es abbol 2.5 az ove sajna.Itt sztem fejben mar ott jart h kidobja a labdat.De leginkabb ez marad meg mindenkiben es mondjuk nem egy vereseg a xy fordulobol.ilyen a kapussors.Tudom sajna😣
nem volt meg az ero bennuk.2 kapufa es talan 1 kapus altal vedett loves = lofasz ahhoz ha 2golt kell rugnod.
Ja es a malaga budzseje toronymagasan a legnagyobb volt iden.
ZoliMP
Cadiz idén volt harmadik is talán, aztán az utolsó hét forduló kb úgy nézett nekik ki, hogy DDDDDLL. hát, ez van.
slowmotion
Na ezt megvitattuk 😊
több mint 6 éve
Nah akkor go Paraguay 😀

több mint 6 éve
na látod.nem ezen mulott.Munir..a szezon potyagolja..Ilyet 😕 A Malaga marad a 2.osztalyban.azon egy potyán múlott, vagy hogy a szezon legfontosabb meccsén a Malaga egyetlen egyszer találta el az ellenfél kapuját?
ZoliMP
slowmotion
42meccsuk volt h feljussanak.Pontveszteseg nelkul vezettek az elejen aztan beszopodtak meg egy Cordoba ellen is.
volt ket lehetoseg meg a javitasra ahol 5golt kaptak es abbol 2.5 az ove sajna.Itt sztem fejben mar ott jart h kidobja a labdat.De leginkabb ez marad meg mindenkiben es mondjuk nem egy vereseg a xy fordulobol.ilyen a kapussors.Tudom sajna😣
nem volt meg az ero bennuk.2 kapufa es talan 1 kapus altal vedett loves = lofasz ahhoz ha 2golt kell rugnod.
ZoliMP
Cadiz idén volt harmadik is talán, aztán az utolsó hét forduló kb úgy nézett nekik ki, hogy DDDDDLL. hát, ez van.
több mint 6 éve
Messi se valószínű idébn fog Copát nyerni..... 😕
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
Na vajon az argentínok megint lebőgnek-e?LE!
warr_b
Most indult a Gold Cup is.
Ket izgalmas meccsel -
Canada 4 - 0 Matinique
Mexico 7 - 0 Cuba
Regebben a eurosport adta. talan most is 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
Na vajon az argentínok megint lebőgnek-e?

több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
nem ezen mulott.Munir..a szezon potyagolja..Ilyet 😕 A Malaga marad a 2.osztalyban.azon egy potyán múlott, vagy hogy a szezon legfontosabb meccsén a Malaga egyetlen egyszer találta el az ellenfél kapuját?
ZoliMP
slowmotion
több mint 6 éve
Munir..a szezon potyagolja..Ilyet 😕 A Malaga marad a 2.osztalyban.azon egy potyán múlott, vagy hogy a szezon legfontosabb meccsén a Malaga egyetlen egyszer találta el az ellenfél kapuját?
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 510
Munir..a szezon potyagolja..Ilyet 😕 A Malaga marad a 2.osztalyban.5 golbol 2.5 az o lelken szarad 😕
több mint 6 éve
igen, de oda mégsem vihetik az európai kupákatwww.mirror.co.uk/sport/football/news/uefa-president-aleksander-ceferin-criticises-16520938.ampSzal azért választották Bakut, mert ott is élnek emberek. Jajó...
ulpianus
Ennyi erővel Sierra Leone és Szomália is biztonságos területek🔫☣☢☠💀
Fast Willie
több mint 6 éve
www.mirror.co.uk/sport/football/news/uefa-president-aleksander-ceferin-criticises-16520938.ampSzal azért választották Bakut, mert ott is élnek emberek. Jajó...
ulpianus
Ennyi erővel Sierra Leone és Szomália is biztonságos területek🔫☣☢☠💀
több mint 6 éve
www.mirror.co.uk/sport/football/news/uefa-president-aleksander-ceferin-criticises-16520938.amp

Állat vagyok, ami enni kér...