Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Szanalmas volt...meg ugy sem rugtunk kapura...vagy kapu fele....Egy Újpestben nincs csatar....
több mint 10 éve
dugo93
4 234
"Ha lenne 10ezer forintom, vennék az Újpestnek egy csatárt"gordonA kedvenc idézetem 😀😀
több mint 10 éve
Na, kilenc ember ellen nem ártana nyerni. Kár, hogy még mindig impotens a csatárjáték.berger90"Ha lenne 10ezer forintom, vennék az Újpestnek egy csatárt"
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Van Gaalnál "lassabban" kezdhet a csapat, de ha megkapja a kellő türelmet már az első szezonjában korrekt eredményt érhetnek el, a 15/16-os szezon pedig könnyen a tehenészeké lehet Angliában. 1 vagy 2 évvel rá azonban könnyen belebukhat ott is. Fiatal tehetségeket jól be tudja építeni, de azért azt kétlem, hogy egy Alaba, Badstuber, Müller hármasból most senkit sem ismernék ha nem lett volna ott a holland Münchenben...AsbeeBadstubert jó eséllyel nem.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Ezt valahogy be kell huzni!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Na, kilenc ember ellen nem ártana nyerni. Kár, hogy még mindig impotens a csatárjáték.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Van Gaalnál "lassabban" kezdhet a csapat, de ha megkapja a kellő türelmet már az első szezonjában korrekt eredményt érhetnek el, a 15/16-os szezon pedig könnyen a tehenészeké lehet Angliában. 1 vagy 2 évvel rá azonban könnyen belebukhat ott is. Fiatal tehetségeket jól be tudja építeni, de azért azt kétlem, hogy egy Alaba, Badstuber, Müller hármasból most senkit sem ismernék ha nem lett volna ott a holland Münchenben...
több mint 10 éve
Igen, ettől nagyon jó csapatépítő, de a gyilkos ütést nem tudta bevinni sehol. Szerintem ugyan ezt a pályát fogja befutni az MU-nál is, annyi különbséggel, hogy szerintem az alap keret, amit kézhez kapott jóval gyengébb, mint anno Münchenben. Plussz Németországban azért jóval kevesebb a közvetlen rivális, picivel könnyebb építkezni, beépíteni játékosokat. És hát a német és az angol utánpótlás között ég és föld a különbség....Robbent az ő kérésére hozták el Madridból, Schweinsteigert ő tette be középre, addig mindenki a szélen erőltette, ahova alkatilag volt alkalmatlan, durva, de 5 évvel ezelőtt arról beszélt mindenki, hogy Schweinsteiger is csak egy örök tehetség, sosem lesz klasszis szélső. Nem is lett, helyette lett belőle egy klasszis box to box. Gustavo-t ő hozta, Badstubert ő hozta fel, Müllert ő rakta be, Alaba-t is, a bl győztes Bayern alapját fektette le.Amadeus91Igaz, azt elfelejtettem, de az már 20 éve volt. Azóta azért már nagyot változott a foci, jóval fizikálisabb lett.Ajax.Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)dugo1993van Gaal mindig is jó csapatépítő ember volt, de aztán a "koronát" sosem tudta felrakni.
flzoli
Egyébként nálunk nem lehet neki a szemére vetni, 1. évében elérte a BL-döntőt egy olyan kerettel, ami finoman szólva sem volt BL-döntős szinten, a második szezonban meg elzavarták... meggyőződésem, hogy a 2012 bl ezüstben és a 2013-s bl aranyban azért benne volt az ő munkája is. Szó mi szó, jó edző. Thomas Müller pl. nem lenne nélküle....Amadeus91
Én ezzel azért nem értek egyet, a Bayern BL győztes csapatának kb 90-95%-a már akkor a csapatnál volt, a legtöbbjüknek a helye is megvolt, csak az apróbb puzzle darabokat kellett még megtalálni. Egy Robben-Ribery duó megtámogatva egy Schweinsteigerrel, egy feltörekvő Kroos-al, Gomezzel, Oliccal, Gustavoval azért minden csak nem kutyaütő.
Mindenhol második lett, emiatt kellett végül távoznia a szezon végén, nem lehet tudni, a következő szezonban ő is behúzott volna-e mindent, de tény, hogy fazont adott a bajoroknak, amelyre lehetett már építeniflzoli
több mint 10 éve
Tamadni se tamadunk...csatarunk nincs!Sima cumi ez ma... :-/
több mint 10 éve
Ja a Real alapjait is Mourinho rakta le, mégis szinte minden Realos őt szidja holott egy kurva nagy foshalmazt vett át, amikor elment meg egy Barca verő gárdát hagyott hátra. Csak fejbe nem álltak össze nála a srácok, ld. Bayern ellen otthon elbukott tizenegyespárbaj (na meg abba a kontracsapatba pont egy Bale hiányzott neki szerintem). Csak ugye ha jól leitatsz egy csajt, más meg lekúrja helyetted sokkal előrébb nem vagy. Gál Lajos így járt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Robbent az ő kérésére hozták el Madridból, Schweinsteigert ő tette be középre, addig mindenki a szélen erőltette, ahova alkatilag volt alkalmatlan, durva, de 5 évvel ezelőtt arról beszélt mindenki, hogy Schweinsteiger is csak egy örök tehetség, sosem lesz klasszis szélső. Nem is lett, helyette lett belőle egy klasszis box to box. Gustavo-t ő hozta, Badstubert ő hozta fel, Müllert ő rakta be, Alaba-t is, a bl győztes Bayern alapját fektette le.Igaz, azt elfelejtettem, de az már 20 éve volt. Azóta azért már nagyot változott a foci, jóval fizikálisabb lett.Ajax.Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)dugo1993van Gaal mindig is jó csapatépítő ember volt, de aztán a "koronát" sosem tudta felrakni.
flzoli
Egyébként nálunk nem lehet neki a szemére vetni, 1. évében elérte a BL-döntőt egy olyan kerettel, ami finoman szólva sem volt BL-döntős szinten, a második szezonban meg elzavarták... meggyőződésem, hogy a 2012 bl ezüstben és a 2013-s bl aranyban azért benne volt az ő munkája is. Szó mi szó, jó edző. Thomas Müller pl. nem lenne nélküle....Amadeus91
Én ezzel azért nem értek egyet, a Bayern BL győztes csapatának kb 90-95%-a már akkor a csapatnál volt, a legtöbbjüknek a helye is megvolt, csak az apróbb puzzle darabokat kellett még megtalálni. Egy Robben-Ribery duó megtámogatva egy Schweinsteigerrel, egy feltörekvő Kroos-al, Gomezzel, Oliccal, Gustavoval azért minden csak nem kutyaütő.
Mindenhol második lett, emiatt kellett végül távoznia a szezon végén, nem lehet tudni, a következő szezonban ő is behúzott volna-e mindent, de tény, hogy fazont adott a bajoroknak, amelyre lehetett már építeniflzoli
több mint 10 éve
JoeyPorter
2 630
Elnézve Gerát, nem csodálom, hogy hazajött.JakehomerKözelében nincs sajna Leonardo szintjének..Nem meri felvállalni az egy az egyeket,nem olyan pontosak az utolsó passzai,ráadásul ha a kommentátor nem mondja,akkor azt hiszem hogy őt cserélték le a félidőben...Reméljük lesz ez még jobb is,de egyenlőre ez elég siralmas 😕
több mint 10 éve
Igaz, azt elfelejtettem, de az már 20 éve volt. Azóta azért már nagyot változott a foci, jóval fizikálisabb lett.Ajax.Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)dugo1993van Gaal mindig is jó csapatépítő ember volt, de aztán a "koronát" sosem tudta felrakni.
flzoli
Mindenhol második lett, emiatt kellett végül távoznia a szezon végén, nem lehet tudni, a következő szezonban ő is behúzott volna-e mindent, de tény, hogy fazont adott a bajoroknak, amelyre lehetett már építeni
több mint 10 éve
végre a szurkolói színvonalnak megfelelő produkció!ha most nem talál egymásra a tábor és a csapat, akkor soha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Még jó hogy a Pápát valaki MB2-es csapatnak nevezte, akkor a csodás zöld sasok micsodák.....
több mint 10 éve
Újabb Fradi meccs amelyik szinte már fizikai fájdalmat okoz.Szegyen ez a jatek komolyan.
Ha megfordítjuk akkor is ez a velemenyem.
több mint 10 éve
Elnézve Gerát, nem csodálom, hogy hazajött.Jakehomerazért a riporter isteníti....
több mint 10 éve
Elnézve Gerát, nem csodálom, hogy hazajött.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
Ajax.Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)dugo1993van Gaal mindig is jó csapatépítő ember volt, de aztán a "koronát" sosem tudta felrakni.
flzoli
Egyébként nálunk nem lehet neki a szemére vetni, 1. évében elérte a BL-döntőt egy olyan kerettel, ami finoman szólva sem volt BL-döntős szinten, a második szezonban meg elzavarták... meggyőződésem, hogy a 2012 bl ezüstben és a 2013-s bl aranyban azért benne volt az ő munkája is. Szó mi szó, jó edző. Thomas Müller pl. nem lenne nélküle....
több mint 10 éve
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)dugo1993van Gaal mindig is jó csapatépítő ember volt, de aztán a "koronát" sosem tudta felrakni.
Pofásabbnak nézz ki a csapat, mint tavaly bármikor, de őszintén szólva a védelem nem nagyon győzött meg. Ahol egy Young-Valencia szélsővédő páros tevékenykedik, ott nem sok jóra lehet számítani. Jó, lehet szeptemberre már egy Cuadrado-Shaw duó lesz a betonkezdő, de védekezésben szerintem ez komolyabb csapatok ellen nagyon karcsú lesz.
Fiatal a csapat, bennük lehet a jövő, de két év BL nélküli szezon nem fér bele. Az Arsenal, City, Chelsea trió kerete véleményem szerint jóval erősebb, így a van Gaal varázslatot a Pool, Tham ellen kell majd elővenni. Ha Mata-Rooney-Rvp egészséges marad, akár össze is jöhet
több mint 10 éve
Mikey
18 756
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)dugo1993Érdekes lesz a holnapi Liverpool-Man Utd meccs. Ha valamilyen felkészülési meccs értékmérő lehet, akkor ez lehet az.
több mint 10 éve
dugo93
4 234
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a United elég jó lesz idén. Több mint egy éve nem láttam focit a csapattól, most meg azért több meccsen is megvillantak. (persze tudom, hogy csak felkészülési meccs)