NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 206 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Courtois kezd, királyság! kíváncsi vagyok, hogy eladjuk e még most Cech-t vagy marad backupnak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Grat Nikónak! Százados úr 😊

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psv-bd-meg-a-wifit-a-kemeny-mag-szurkolasra-serkent-2357707

Kíváncsi vagyok ha ez itthon történik meg milyen reakciók lennének...😊Asbee
B.szd meg a wifit,kubatov b.szd meg a wifit.
Jovo heti rigmus.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psv-bd-meg-a-wifit-a-kemeny-mag-szurkolasra-serkent-2357707

Kíváncsi vagyok ha ez itthon történik meg milyen reakciók lennének...😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
😀😀😀  sportgeza.hu/futball/2014/08/18/addig_bundaztak_mig_megszuntettek_a_csapatot/Dexxter Tailor
ne röhögj, ha erre a sorsra jut a többi ilyen, kit fognak aranylábú fiaink kiejteni az első-második körökben?! 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 206 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
😀😀😀  sportgeza.hu/futball/2014/08/18/addig_bundaztak_mig_megszuntettek_a_csapatot/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Kibaszott vicc ez a Győr.
1het pihenőt kapnak aztán elkezdenek patkanykodni.
Nem lattam ki taposott de eltilthatjak egesz nyugodtan.Kenny
Varga Roland tapsoltatta meg magát. Amúgy tényleg ritka patkány egy játék volt, pedig azt tegnapra vártam a Lákitól.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kibaszott vicc ez a Győr.
1het pihenőt kapnak aztán elkezdenek patkanykodni.
Nem lattam ki taposott de eltilthatjak egesz nyugodtan.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Hú micsoda hangulat van az Anfielden

(Irony OFF)baggio
Némely pillanatában már-már old traffordi hangulat volt. 😀

Nagyon szenvedős meccs volt, ami persze nem feltétlen baj. Inkább akkor aggódnék, ha most játszott volna csúcsformában a csapat.
Tadić gólpassza brilliáns volt.
8 nap múlva ennél sokkal, de sokkal több fog kelleni a City of Manchesterben.
több mint 10 éve
Csak el kene hozni a 3 pontot az mlsz barlangból.

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Hú micsoda hangulat van az Anfielden

(Irony off)

Egyetlen különbség a Pápa-Fradihoz képest, hogy itt a vendég szurkolók a kubatovozás helyett ugyanarra a rigmusra az ellenfélhez távozó játékosukat éltetik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
😀
több mint 10 éve
...kaszo
ez a statisztika semmit nem jelent, leginkább azt h már így is túl sok a játékmegszakítás

ha megtörténik a szabálytalanság és a bíró lefújja, akkor talán hasznos lehet a videón visszanézni (már ha egyértelmű és nem kell 5-6szor visszanézni)
de mi van azokkal a szabálytalanságokkal amit a bíró nem fúj le, azt nem lehetne visszanézni? vagy majd csak a következő játékmegszakításnál? mert az abszurd gondolat, h majd az edzők (challenge) miatt félbeszakítják a játékot
csak a lefújt szabálytalanságot lehessen visszanézni? ezzel megint nem oldottuk meg a problémát, max az 5%-át

nagyon limitálva(pl tizenegyes jogosságát), nem az edző kérésére, bizonyos nagyobb tornákon/bajnokságokban talán talán bevezethetik, de azért ne legyünk álszentek, a videóbíró ellenére is lennének meccset befolyásoló rossz bírói döntések, annak meg tényleg nincs értelme h minden kisebb-nagyobb döntést megvizsgáljanak

Hogy ezt az érvelésnek látszó zagyvaságot egy amfocis fórumon össze tudtad hozni, az azért megdöbbentő számomra. Félve kérdezem, láttál te már nfl/ncaa mérkőzést?baggio
igen képzeld láttam, ezért ha angol/spanyol/német/magyar bajnokit, BL-t nézek, akkor jó lenne ha nem egy gurulólabdás NFL-s, challengel-ös valamit kellene látnom...

örülnék ha meg tudna maradna a két sportág egymás mellett és nem mosná őket senki össze, kinek mi tetszik, lehet választani

És képzéssel a szemüket is javítják? Kitörölheti a seggét bárki a képzéssel, ha NEM VESZI ÉSZRE a szabálytalanságot, vagy hogy hol történt.Tony
mondjuk kezdés képen a fizikumukkal, hogy többet tudjanak futni és akció közelben legyenek

de ez megint csak a probléma egyik fele, a másik az amikor tisztán látják h mi történt mégis rossz ítéletet hoznak, ezt nem lehet videóbíróval helyrehozni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ezért mondtam hogy én inkább a képzésre fordítanám az energiát, mert ilyen egyszerűen nem nézhet el egy bíró
a CS-n is a city játékos egyértelműen kivezette a labdát a partjelző meg semmi nem jelez... akkor mit nézet? ezeket nem lehet videóbíró hiányával magyarázni/kijavítani
ZERO_L
És képzéssel a szemüket is javítják? Kitörölheti a seggét bárki a képzéssel, ha NEM VESZI ÉSZRE a szabálytalanságot, vagy hogy hol történt. Vagy te azt hiszed, hogy az általad linkelt GIF-en a partjelző azért intett szabadot, mert nem tudta, hogy a 16-oson belül büntetőt kell fújni?
A képzéssel még baromira nem fejlődnek fel a játékvezetők a mai gyors mozgásokhoz és történésekhez. Hiába tudná, hogy pl. műesésnél sárga lap jár, ha egyszerűen benyalja azt, amikor a játékos elesik a fűszálban.
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
mi van ha nincs igaza az edzőnek, mit veszít rajta, csak egy lehetőséget?ZERO_L
nem, ilyenkor az egész nézőtérnek kötelező lenne nevetnie rajta, majd egy percig kántálni, hogy "buzi mlsz". igen, a spanyoloknak is ezt.

és itt nem csak egy döntésről van szó hanem többről és mivel 2 csapat játszik duplán számítanak ezek a megszakítások, ergo összességében nem csak párperces leállások lennénekZERO_L
jaj nee, megszakítják a folyamatos játékom :----(((((((((
Distribution of effective playing time in the English Premier League, 2010-11 season.

millió példát lehetne hozni, mikor a spori egyértelműen látja az eset mégsem a helyes ítéletet hozza meg ("a meccs elején nem adok tizit/piros lapot, nem akarom én eldönteni a meccset", esetleg kompenzál stbstb)ZERO_L
úgy írod, mintha ez olyan pozitív dolog lenne.

kérdezem én ha alap dolgokat nem tudnak megítélni, nem centiméteres kint vagy bent van szituációt (ezért is tettem be lent a gif-et), akkor miért várjuk el tőlük h videóval okosabbak lennének illetve igazságosabb ítéleteket hoznánakZERO_L
ne kelljen már ezerszer leírni ugyanazokat... felgyorsult ennek a kurva játéknak a sebessége, élőben sokkal jobban, mint ahogy tévén látod, ráadásul egyre alattomosabbak is a játékosok sajnos. egyszerűen nem lehet megítélni már az egyértelműnek tűnő dolgokat sem pontosan mindig. hogyafaszbane hoznának igazságosabb ítéleteket, ha ki tudják elemezni a helyzetet ők is, mint te a visszajátszások alapján?

max a semleges szurkolók torkán tudnád ezt lenyomni, a többi (a szurkolók 90%-a) meg mikor éppen az ő csapatát éri hátrányos megkülönböztetés lehet hosszasan "elbeszélgetne" veled 😀 ZERO_L
hát velem aztán biztos nem, max a játékosukkal, aki gyökér módon eltiltatja magát feleslegesen
több mint 10 éve
Hogy ezt az érvelésnek látszó zagyvaságot egy amfocis fórumon össze tudtad hozni, az azért megdöbbentő számomra. Félve kérdezem, láttál te már nfl/ncaa mérkőzést?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
de meglenne a lehetősége legalább, hogy ha felfigyel rá a 43. percben, hogy a játékosa már az anyjára esküdözik neki, hogy DEHÁDDE NEM RÓLAM MENT KI MESTEEER, és még nem lőtte el semmire a lehetőségét, akkor challenge-eljen. egy szöglet megítélése simán belefér az 1 perces kategóriába azért, és viszonylag egyértelműen el lehet dönteni, nem úgy mint egy lerántást mondjuk. ha meg nem kéri ki, mert "csak egy szöglet", aztán gólt kapnak belőle, az már az edző felelőssége, így járt, de akkor is megvolt a lehetősége.
kaszo
és akkor hány "challenge"-t adunk egy edzőnek, mi van ha mindig a bíró téved, végig "challengel"-i a meccset?
mi van ha nincs igaza az edzőnek, mit veszít rajta, csak egy lehetőséget?
és itt nem csak egy döntésről van szó hanem többről és mivel 2 csapat játszik duplán számítanak ezek a megszakítások, ergo összességében nem csak párperces leállások lennének
arról nem is beszélve h rengeteg olyan szitu van amit 2 ember 2 féle képen ítél meg mégis ugyan azt nézik
(örök klasszikus :  www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ ) és el lehet itt viccelni h buta Zombori, de aki hosszú évek óta követi a focit, tudja h gyakran előfordul, mikor a bíró teljesen rossz döntést hoz könnyen megítélhető szituációkból
millió példát lehetne hozni, mikor a spori egyértelműen látja az eset mégsem a helyes ítéletet hozza meg
("a meccs elején nem adok tizit/piros lapot, nem akarom én eldönteni a meccset", esetleg kompenzál stbstb)

kérdezem én ha alap dolgokat nem tudnak megítélni, nem centiméteres kint vagy bent van szituációt (ezért is tettem be lent a gif-et), akkor miért várjuk el tőlük h videóval okosabbak lennének illetve igazságosabb ítéleteket hoznának

a fetrengésnek meg a színészkedésnek meg fél év alatt gátat lehetne szabni utólagos, egyre növekvő eltiltásokkal, ha ezt akarnák. ne félj, senki sem kockáztatná meg hogy eldobja magát egy kamutiziért, ha utána 10 meccset ki kéne hagynia visszaesőként. erre egyszerűen nincs más magyarázat, mint hogy nem akarják megállítani az ilyen esetek egyre nagyobb elterjedését. nem mernek hozzányúlni a focihoz, pont az ilyen zombori+hegyi félék miatt van egyre mélyebben egy SOKSZÁZMILLIÓS ÜZLET, mellékesen 1-2 milliárd ember szórakozása. hányinger, hogy ez egyáltalán megtörténhet a mai világban, amikor minden eszköz meglenne, hogy megoldják a legnagyobb gondokat.kaszo
teljesen egyetértek, évek óta én is ezt mondom, hogy az ilyen Buszkec v D.Luiz féle "nagy halál közben kilesek, meg mosolygok" szitukat legalább úgy büntetném mint a vb-s harapást, csak pont a futball elüzletesedése miatt nem lehet ezt a gyakorlatban végrehajtani, mert akkor CR-t, Robben-t, Bale-t és a többiet is el kéne tiltani jó pár meccsre, mindenkit aki kiharcol egy kamutizit, szimulál
+ félnék tőle h ez inkább arra sarkalná ezeket a játékosokat h még hihetőbben adják el a szabálytalanságot

max a semleges szurkolók torkán tudnád ezt lenyomni, a többi (a szurkolók 90%-a) meg mikor éppen az ő csapatát éri hátrányos megkülönböztetés lehet hosszasan "elbeszélgetne" veled 😀

azt értsd meg hogy a fociban futó óra van(ezt nem igen fogják megváltoztatni = hagyományra hivatkozás)ZERO_L
már ahol
baggio
jó nekik

ettől még nulla ráhatásuk van egy globális játékszabály változtatásra

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Egy elég jónak kinéző igazolás lehet (ha igaz):
 www.csakfoci.hu/node/172603Bazzani
Láttam, ott ült a vipbe egy másik afro sráccal. Félidőben magyarázott neki egy öltönyös faszi. Hejj de kellene , nem egyszerű így csatár nélkül, de fő, hogy megvan a W.
több mint 10 éve
azt értsd meg hogy a fociban futó óra van(ezt nem igen fogják megváltoztatni = hagyományra hivatkozás)ZERO_L
már ahol

---
több mint 10 éve
Nem kellenek újítások.Maradjon a foci amilyen most.

több mint 10 éve
azt értsd meg hogy a fociban futó óra van(ezt nem igen fogják megváltoztatni = hagyományra hivatkozás), nem lehet azt csinálni hogy akkor most 5 percig senki nem csinál semmit
ZERO_L
megértem.
illetve nem.
hiszen most is ugyanúgy áll a játék, csak a reklamálás miatt. ráadásul minek kéne kimenni a bírónak, ott a füles, megnézi oldalt két másik bíró (alapvonaliak úgyis teljesen haszontalanok, át lehetne pakolni őket videózásra, és plusz ember se kell), rászólnak a fülére. tévében 1 perc alatt bevágják 4 szögből a képet, ez az 5 perc játékmegállás is irreálisan túlzó...
a hosszabbítás meg amúgy is világszara, hiába hosszabbít 5 percet, ha 20-at áll a játék, ráadásul teljesen szubjektív az egész, és a bíróra van bízva, azt ne mondd nekem, hogy jogos volt a 6 perc a Loki BL-meccsén.... vagyis hát persze, jogos a 6 perc, de akkor más meccseken is meg kéne fújni a 10-12 perceket, ami meg ugye SOHA nem történik meg.

hány ilyen apró dolog van a fociban, ami nem tűnik nagy tévedésnek (sima bedobás eldöntése), csak akkor figyel fel rá az ember ha a csapata gólt kap belőleZERO_L
de meglenne a lehetősége legalább, hogy ha felfigyel rá a 43. percben, hogy a játékosa már az anyjára esküdözik neki, hogy DEHÁDDE NEM RÓLAM MENT KI MESTEEER, és még nem lőtte el semmire a lehetőségét, akkor challenge-eljen. egy szöglet megítélése simán belefér az 1 perces kategóriába azért, és viszonylag egyértelműen el lehet dönteni, nem úgy mint egy lerántást mondjuk. ha meg nem kéri ki, mert "csak egy szöglet", aztán gólt kapnak belőle, az már az edző felelőssége, így járt, de akkor is megvolt a lehetősége.

a fetrengésnek meg a színészkedésnek meg fél év alatt gátat lehetne szabni utólagos, egyre növekvő eltiltásokkal, ha ezt akarnák. ne félj, senki sem kockáztatná meg hogy eldobja magát egy kamutiziért, ha utána 10 meccset ki kéne hagynia visszaesőként. erre egyszerűen nincs más magyarázat, mint hogy nem akarják megállítani az ilyen esetek egyre nagyobb elterjedését. nem mernek hozzányúlni a focihoz, pont az ilyen zombori+hegyi félék miatt van egyre mélyebben egy SOKSZÁZMILLIÓS ÜZLET, mellékesen 1-2 milliárd ember szórakozása. hányinger, hogy ez egyáltalán megtörténhet a mai világban, amikor minden eszköz meglenne, hogy megoldják a legnagyobb gondokat.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
goooooooooooooooooooooooooool.
több mint 10 éve
Miért ne segítene? Az, hogy hol volt a szabálytalanság, pont az objektíven megítélhető dolgok közé tartozik.
Ez a 15-20 jelenet is hülyeség. Ami tényleg perdöntő és kétes lehet, az max 4-5 eset meccsenként.Schleck
mert ez annyira nyilvánvaló, szabad szemmel is lehetett látni(nem centiméterekről beszélünk), aki ezt elnézi az inkább ne menjen bírónak
(piros laphoz meg végképp nem kell videó, egyértelmű gólhelyzetben vágták fel -> piros, nincs mit nézni)

ezért mondtam hogy én inkább a képzésre fordítanám az energiát, mert ilyen egyszerűen nem nézhet el egy bíró
a CS-n is a city játékos egyértelműen kivezette a labdát a partjelző meg semmi nem jelez... akkor mit nézet? ezeket nem lehet videóbíró hiányával magyarázni/kijavítani

és miért ne lehetne 15 eset, mikor egy tévesen megítélt szögletből simán kaphat gólt egy csapat, hány ilyen apró dolog van a fociban, ami nem tűnik nagy tévedésnek (sima bedobás eldöntése), csak akkor figyel fel rá az ember ha a csapata gólt kap belőle

esküszöm nem értem, aki a folyamatos játékkal érvel a videobíró ellen, legyen akár ilyen "szakértő", mint ez a két birka, akár fórumhozzászólás, vagy baráti beszélgetés.
komolyan, láttatok meccset az elmúlt 20 évben?
kaszo
azt értsd meg hogy a fociban futó óra van(ezt nem igen fogják megváltoztatni = hagyományra hivatkozás), nem lehet azt csinálni hogy akkor most 5 percig senki nem csinál semmit, mert ki kell kocognia a bírónak, kis képernyőn megnézni mi is volt a helyes ítélet

igen vannak játékmegszakítások, és rohadt idegesítőek(főleg a szándékos időhúzás, fetrengés), de ezeknek éppen hogy gátat kéne szabni, nem betenni még egyet, hogy még jobban tördeljék a játékot, aztán a végén nem 90+5 perc lesz hanem 90+15 a megszokott

ennyi erővel behozhatnánk az időkérést is, mondván szinte csak a fociban nem létezik, minden labdajátéknál van és nagyon hasznos

Engem meg igazából az zavar h jó alternatívát még nem hallottam a videóbíró gyakorlatban való alkalmazásáról, csak azt hogy minden áron kell, mert máshol nagyon is jól működik, a részletekről senki nem beszél

több mint 10 éve
esküszöm nem értem, aki a folyamatos játékkal érvel a videobíró ellen, legyen akár ilyen "szakértő", mint ez a két birka, akár fórumhozzászólás, vagy baráti beszélgetés.
komolyan, láttatok meccset az elmúlt 20 évben?
szpojler alert: nem folyamatos.
mondjuk engem várhidi is simán egy perc alatt felkúrt a lenti videóban a baromságaival, amit négy másodperc alatt meg lehetne úgy cáfolni, hogy utána csak húzza a száját megint.... de hát én vagyok a hülye hogy még mindig képes vagyok megnézni bármi olyat, amiben ott ez a majom hegyi is.