NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Ezt a barca nagyon is épít a fiatalokra, jobban mint mások mítoszt hagyjuk már...beletaknyoltak egy aranygenerációba becsülettel mint annó az ajax...most, higy ez a generáció kiöregedett egyből be is kellett vásárolni, mert ehhez a szinthez ami ide kell az utánpótlás a fasorban sincs...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Te is tudod, vagy ha nem akkor túl elfogult vagy, hogy a Barca nem azért kapott felmentést erre az időre mert teljesítménye alapján járt, hanem egyszerűen ment a mutyi a háttérbe és egyszerűen nem merték megtenni, hogy pont egy újraalakuló Barcát szívassanak meg.
Viszont ez a szarrágás ami megy körülötte ez kb olyan, minthogy a Barcások keménykedtek, hogy ők nem költenek 70-80 milliókat egy emberre, aztán most megvették Suarezt azt mindenki kussol 😀. Mindegyik nagy csapat megkapta volna ezt a felmentést és mindegyik nagy csapat elvitte volna a CASig és mindegyik nagy csapatot végül felmentenék, csak most jó rugdosni a Barcát...Toca
Persze, hogy tudom. Tisztában vagyok vele, hogy a Barca sok lóvét jelent az UEFA-nak. És, hogy ezt az egészet azért csinálták így, hogy versenyképes maradjanak, mert az a jó biznisz. Én ezzel tisztában vagyok, az már más kérdés, hogy mit gondolok róla.
Mindössze azért "emeltem szót", hogy némelyek úgy tesznek, mintha ez csak egy csapatnak járna, illetve jönnek az igazságossággal, míg egy "igazságtalan" rendszert meg természetesnek vesznek.

Azzal meg végképp nincs mit kezdeni, ha nem vágod, hogy mennyivel csökkenti mondjuk a 4 selejtező a kis bajnokcsapatok esélyeit.Tony
Mennyivel? Ha meg akarják nyerni a BL-t vagy olyan keretük van amivel "igazságosság" alapon csoportkörig / kieséses szakaszig mehetnek akkor, nem azért fognak elhasalni mert + 8 meccset játszottak ami igazából ha olyan a kereted, hogy neked az elit csapatok között lenne a helyed, gyenge edzőmeccs feelingüek lesznek.
Mellesleg ha ott lesznek több évig a kupa porondon akkor nekik is egyre kevesebbet vagy akár egyáltalán nem kell selejtezniük.
Ez a rendszer TELJESÍTMÉNY alapú és ez alapján igazságos, hiszen azok szerepeltethetnek több csapatot és kell kevesebbet játszaniuk akik jobban teljesítettek.
Én sokkal igazságtalanabbnak tartanám, hogy csak azért mert egy Dinamo Minszk uralja a jóval gyengébb bajnokságát kapjon helyet egy olyan csapattal szemben aki oda-vissza amúgy 10 góllal verné.
Ezért amúgy az igazságosság egy elég szubijektív vélemény, bizonyos inerciarendszerben mindent igazságosnak lehet kihozni 😀
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 567
egyetertek azzal h a pl 4. 5. hely klasszissal jobb mint a magyar bajnok. jo foss volt anno a 8 csapatos bl.Ebbe belekotni.nem is ertem. anno a fradi is 5-6 golt kapott.Volt ertelme?
olyan mint az aranycipo.tobbet er egy spanyol liga gol,mint az alban...

Ha nagyon a lebonyolitason vitatkoztok akkor akkor jatszon mindenki mindenkivel oda es vissza is.Igy nem lenne konnyu sorsolas no meg szerencses ag.

Sztem az eszmeletlen koltekezes a legrosszabb a mai futballban.Fizetesi sapka nem lenne rossz.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Te is tudod, vagy ha nem akkor túl elfogult vagy, hogy a Barca nem azért kapott felmentést erre az időre mert teljesítménye alapján járt, hanem egyszerűen ment a mutyi a háttérbe és egyszerűen nem merték megtenni, hogy pont egy újraalakuló Barcát szívassanak meg.
Viszont ez a szarrágás ami megy körülötte ez kb olyan, minthogy a Barcások keménykedtek, hogy ők nem költenek 70-80 milliókat egy emberre, aztán most megvették Suarezt azt mindenki kussol 😀. Mindegyik nagy csapat megkapta volna ezt a felmentést és mindegyik nagy csapat elvitte volna a CASig és mindegyik nagy csapatot végül felmentenék, csak most jó rugdosni a Barcát...Toca
Persze, hogy tudom. Tisztában vagyok vele, hogy a Barca sok lóvét jelent az UEFA-nak. És, hogy ezt az egészet azért csinálták így, hogy versenyképes maradjanak, mert az a jó biznisz. Én ezzel tisztában vagyok, az már más kérdés, hogy mit gondolok róla.
Mindössze azért "emeltem szót", hogy némelyek úgy tesznek, mintha ez csak egy csapatnak járna, illetve jönnek az igazságossággal, míg egy "igazságtalan" rendszert meg természetesnek vesznek.

Azzal meg végképp nincs mit kezdeni, ha nem vágod, hogy mennyivel csökkenti mondjuk a 4 selejtező a kis bajnokcsapatok esélyeit.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
gondolom a fellebbezés miatt a döntés végrehajtását is felfüggesztették, ennek számos oka van (köztük lehet az igazságosság is). Ne feledjük el, hogy ez nem csak a mostani idény(ek)re lehet hatással a Barcánál, hanem a jövőre is, mert a következő időszakban fiatal játékost sem igazolhatnak, ami egy olyan klubnál, ahol nagyon is építenek az utánpótlásra hatalmas érvágás lehet.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
nem értem, az a baj h az ezüst-bronz érmesek a BL-ben egyáltalán elindulhatnak, vagy hogy automatikus főtáblára kerülnek?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tehát legyünk igazságokat és ne kivételezzünk a csapatokkal, de szorítsuk háttérbe a kisebb csapatokat, hogy a legjobb csapatok játszhassanak az elit kupákban?
Bírom amikor az "igazságosság lovagjai" önellentmondásba keverednek.

Esélye minden bajnoknak van.Toca
Nem tudom, hogy a kiemelés rendszere mond-e valamit. Ha neked az után az jön le, hogy minden bajnoknak esélye van, akkor azzal nem lehet már mit kezdeni.Tony
És a kiemelési rendszer melyik része akadályozza meg bármelyik bajnok csapatot, hogy megnyerje a BL-t? Mutass rá kérlek.Toca
Talán az, hogy míg egy bajnokcsapatnak selejtezőket kell játszania, addig egy kiemelt bajnokság bronzérmese pl. automatikusan ott van.
"Az UEFA-együttható alapján készült rangsor dönti el, melyik ország hány csapatot nevezhet. A 2009/2010-es kiírás óta ennek szabályai a következők:
1-3.: négy csapat, a bajnokság 1-3. helyezettje automatikus résztvevő, 4. helyezett selejtezőt játszik a nem bajnokok ágán...
4-6.: három csapat, a bajnokság 1-2. helyezettje automatikus résztvevő...
A selejtezőkből 5 bajnok és 5 nem bajnok jut tovább "ahova további 22 csapat az előző évi bajnokságban elfoglalt helyezésétől függően automatikusan bekerült".Tony
Kérdésem ugyanaz: És ez hol akadályozza meg bármelyik bajnok csapatot hogy megnyerje a BL-t?
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tehát legyünk igazságokat és ne kivételezzünk a csapatokkal, de szorítsuk háttérbe a kisebb csapatokat, hogy a legjobb csapatok játszhassanak az elit kupákban?

Nem tudom, hogy a kiemelés rendszere mond-e valamit. Ha neked az után az jön le, hogy minden bajnoknak esélye van, akkor azzal nem lehet már mit kezdeni.Tony
És a kiemelési rendszer melyik része akadályozza meg bármelyik bajnok csapatot, hogy megnyerje a BL-t? Mutass rá kérlek.Toca
Talán az, hogy míg egy bajnokcsapatnak selejtezőket kell játszania, addig egy kiemelt bajnokság bronzérmese pl. automatikusan ott van.
"Az UEFA-együttható alapján készült rangsor dönti el, melyik ország hány csapatot nevezhet. A 2009/2010-es kiírás óta ennek szabályai a következők:
1-3.: négy csapat, a bajnokság 1-3. helyezettje automatikus résztvevő, 4. helyezett selejtezőt játszik a nem bajnokok ágán...
4-6.: három csapat, a bajnokság 1-2. helyezettje automatikus résztvevő...
A selejtezőkből 5 bajnok és 5 nem bajnok jut tovább "ahova további 22 csapat az előző évi bajnokságban elfoglalt helyezésétől függően automatikusan bekerült".
több mint 10 éve
...Tony
az miért nem igazságos, hogy a legjobbak (teljesítményük alapján, nem csak úgy "tradíciókra" hivatkozva) előnyt élveznek, ez a világ legpatinásabb kupasorozata, pont azért mert ide a legjobbak legjobbika kerül be, nem azért mert a lakatlan szigeteki bajnokságot épkézláb ellenfél hiányában megnyerte egy csapat lajhár (igen, sarkítottam)

nézd meg az olasz csapatokat, rendre gyengén teljesítenek az európai kupasorozatokban máris csak 2 helyük van a főtáblán

ha a kis csapatok lsd Loki bebizonyítja érdemes arra hogy legnagyobbak között játsszon akkor majd TELJESÍTMÉNY alapján oda kerül, ha nem akkor alanyi jogon ne járjon már neki, ahogy te is írtad, milyen nézőpont szerint igazságos ez?!

UI.: felesleges azon morfondírozni h miért BAJNOKOK Ligájának nevezik és miért nem EURÓPA ELITCSAPATAINAK LigájánakZERO_L
Ha ezt igazságosnak tartják, akkor miért megy a fika, ha az egyik stabil résztvevőnek a büntetését csúsztatják azért, hogy továbbra is stabilan ott legyen? Vagy most szubjektíven megy a dolog?
Ha az érvrendszeredet nézzük, akkor a Barcelona is kiérdemelte a TELJESÍTMÉNYE alapján, hogy felkészülhessenek a büntetésre. Ha meg megy a fikázás, hogy de hát csókosok, akkor ne legyünk képmutatók és mutassunk rá a többiek "csókosságára" is.Tony
Viszont ez a szarrágás ami megy körülötte ez kb olyan, minthogy a Barcások keménykedtek, hogy ők nem költenek 70-80 milliókat egy emberre, aztán most megvették Suarezt azt mindenki kussol 😀. Mindegyik nagy csapat megkapta volna ezt a felmentést és mindegyik nagy csapat elvitte volna a CASig és mindegyik nagy csapatot végül felmentenék, csak most jó rugdosni a Barcát...
több mint 10 éve
...Tony
az miért nem igazságos, hogy a legjobbak (teljesítményük alapján, nem csak úgy "tradíciókra" hivatkozva) előnyt élveznek, ez a világ legpatinásabb kupasorozata, pont azért mert ide a legjobbak legjobbika kerül be, nem azért mert a lakatlan szigeteki bajnokságot épkézláb ellenfél hiányában megnyerte egy csapat lajhár (igen, sarkítottam)

nézd meg az olasz csapatokat, rendre gyengén teljesítenek az európai kupasorozatokban máris csak 2 helyük van a főtáblán

ha a kis csapatok lsd Loki bebizonyítja érdemes arra hogy legnagyobbak között játsszon akkor majd TELJESÍTMÉNY alapján oda kerül, ha nem akkor alanyi jogon ne járjon már neki, ahogy te is írtad, milyen nézőpont szerint igazságos ez?!

UI.: felesleges azon morfondírozni h miért BAJNOKOK Ligájának nevezik és miért nem EURÓPA ELITCSAPATAINAK LigájánakZERO_L
Ha ezt igazságosnak tartják, akkor miért megy a fika, ha az egyik stabil résztvevőnek a büntetését csúsztatják azért, hogy továbbra is stabilan ott legyen? Vagy most szubjektíven megy a dolog?
Ha az érvrendszeredet nézzük, akkor a Barcelona is kiérdemelte a TELJESÍTMÉNYE alapján, hogy felkészülhessenek a büntetésre. Ha meg megy a fikázás, hogy de hát csókosok, akkor ne legyünk képmutatók és mutassunk rá a többiek "csókosságára" is.Tony
a Barcelona szabályt szeget, nem tudom ezt miért mosod össze egy kupasorozat lebonyolítási rendszerével...

más sportban is van kiemelés, pl tenisz-ben, ettől függetlenül ha Nadal/Federer szegi meg a szabályokat, akkor sztem természetes elvárás, hogy őket is ugyan úgy kell büntetni mintha a világranglista 345. helyezettje követte volna el

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

És a kiemelési rendszer melyik része akadályozza meg bármelyik bajnok csapatot, hogy megnyerje a BL-t? Mutass rá kérlek.
több mint 10 éve
...Tony

Ha az érvrendszeredet nézzük, akkor a Barcelona is kiérdemelte a TELJESÍTMÉNYE alapján, hogy felkészülhessenek a büntetésre. Ha meg megy a fikázás, hogy de hát csókosok, akkor ne legyünk képmutatók és mutassunk rá a többiek "csókosságára" is.
több mint 10 éve
...Tony

UI.: felesleges azon morfondírozni h miért BAJNOKOK Ligájának nevezik és miért nem EURÓPA ELITCSAPATAINAK Ligájának

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
2-3 éve változtattak a kiemelésen, mert valóban voltak olyan hangok, hogy röhej, hogy pl egy Arsenal (elnézést az ágyusok szurkolóitól, a csapat csak úgy jött) 4. helyével BL-be jut könnyedén, míg a román, magyar, szlovén bajnok selejtez 2-3-t és a selejtező végén kapnak ilyen "elit" csapatokat, akik ellen kb esélytelenek. Mint magyar ember, aki szurkol az aktuális bajnoknak jó dolog, jussanak a kiscsapatok a BL főtáblára. DE!!! Ez sajnos egyértelmű színvonal csökkenéssel járt, személy szerint nem is nézem a csoportkört, max 1-2 mecset. Az igazán fontos rész a kieséses szakaszban jön (ezért nem is nagyon lehetett értékelni a nagycsapatok BL teljesítményét, mert röhögve 16 közé lehetett jutni, ott meg tényleg bármi lehet). Viszont ha a nézőknek topcsapatok kellenek, legyen TopLiga a neve és ne hívják BL-nek (megjegyzem az UEFA már régen ezt szeretné).
több mint 10 éve

Nem tudom, hogy a kiemelés rendszere mond-e valamit. Ha neked az után az jön le, hogy minden bajnoknak esélye van, akkor azzal nem lehet már mit kezdeni.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Pedig igaza van Tony-nak.
Ha az az érv, hogy jó meccseket akar látni az ember, akkor logikus a BL ilyetén lebonyolítása, de valóban nem igazságos, hogy az egyik bajnokság dobogóról lecsúszott csapata ott van, a másiknak meg nincs csapata a csoportkörben, és technikailag nem is lehetne egyszerre a kis országoknak, hisz egymás ellen selejteznek.
Ennek analógiája a Barcelona szankcionálása/nem szankcionálása, ami ugyanennyire logikus, ha jó meccseket akar látni az ember, és ugyanígy nem igazságos.

több mint 10 éve
Az igazságosság mindig nézőpont kérdése. Sokaknak igazságos, hogy fiatalok szabálytalan igazolása miatt, a felnőtt csapatot tiltják el (holott a két szekciónak köze nincs egymáshoz), majd a szezon második felében, a piac zárása után bejelentik az eltiltást, nekem már ez sem volt az és ha más csapatról lett volna szó, akkor sem lenne az. Ha megbüntetik őket Neymar miatt, úgy ok, ha felnőtt csapatba igazolnak szabálytalanul, jön az eltiltás, ok. Ezen eseteknél én is azt mondanám elmennek a picsába, na de gyerekek miatt, akikbe egy rahedli lóvét kell ölni és még akkor sem biztos, hogy valaha bemutatkozik az élcsapatban, na ez számomra a "vicc" kategória. Ne igazolhasson az utánpótlás csapat 2-3-5 évig és voilá, oda csaptak, ahol a szabálytalanság történt.
Az meg tetszik, nem tetszik várható volt, hogy eltolják a büntetést és ezt nem csak a Barcának tették volna meg, még ha az összeesküvés elméletek másra is építenek. Nem volt a legelegánsabb megoldás, ez tény.
Ilyen a "sportdiplomácia", de elég nagy hülyeség azt hinni, hogy csak egy klub van kiemelt helyen, ugyanígy lenne más (nemzetközi kupákban is) sikeres csapat esetén is. Vajon akkor is ekkora lenne a felháborodás?
Tony
ne tegyünk úgy mintha az utánpótlás az csak egy "leányvállalat" lenne, az FC BARCELONA igazolta le ezeket a játékosokat, szabálytalanul, az hogy ők nagy csapatban játszatják vagy leküldik az ifibe már egyéni döntés
egyébként is, mekkora elrettentő ereje lenne a büntetésnek, ha csak az ifikre korlátozzák az átigazolási ban-t

nálam a vicc kategória az hogy ha jól emlékszem április elején megszületett a döntés, erre fellebbezett a katalán csapat, a FIFA meg kijelenti hogy ennek elbírálása tovább tart mint 2 hónap ezért engedélyezi idén az átigazolást

Kieg.: Ha már az igazságosság feljött. Számomra sokkal igazságtalanabb a kiemeléses sorsolás, valamint, hogy a BAJNOKOK Ligájában az egyik bajnokság 4. helyezettje is elindulhat, míg a másik bajnokság győztesének meg esélye sincs. Ez ellen még sincs lázadozás, pedig ennek sincs köze az igazságossághoz.Tony
én személy szerint Európa legjobb futballcsapataira vagyok kiváncsi

szted mi lenne ha a csoportkörben minden második meccs Maribor-Slovan Bratislava "rangadó" lenne, komoly párharcokat meg max elődöntőkben nézhetnénk, kb fele ennyien néznék, de legalább el lehetne mondani hogy "igazságos"

Európa Liga például sokkal igazságosabb, a minőségén ez meg is látszik...

több mint 10 éve
Én úgy tudom, hogy nem csak ők buktak meg ezzel. És úgy tudom, hogy a kiszabott büntetést nem is töltötték le, hanem egyből besírtak, mire a szövetség eltörölte a büntetésüket, véletlen pont arra a pár hétre, amíg szépen feltankoltak úgy 100-120 milliót érő játékosokkal, végeztek a piacon, aztán most hirtelen ismét büntetve vannak.
LOL. Az igazságos az lett volna, hogy ha fellebbeznek a büntetés ellen, amíg nincs hivatalos döntés, addig nem igazolhatnak. De ez így megint egy kurva nevetséges ítélet volt.
Arra meg már most fogadok bárkivel, hogy 2015-ben a Barca ismét fellebbezni fog a döntés ellen, amit eltöröl a szövetség majd.
És a hater szó bukta, mert én pont, hogy nem vagyok Barca hater. Abszolút nincsen bajom velük.
Csak ez a sok véletlen és olyan ítélet, ami pont az ő javukra születik, az kicsit feltűnő.Stez
Az igazságosság mindig nézőpont kérdése. Sokaknak igazságos, hogy fiatalok szabálytalan igazolása miatt, a felnőtt csapatot tiltják el (holott a két szekciónak köze nincs egymáshoz), majd a szezon második felében, a piac zárása után bejelentik az eltiltást, nekem már ez sem volt az és ha más csapatról lett volna szó, akkor sem lenne az. Ha megbüntetik őket Neymar miatt, úgy ok, ha felnőtt csapatba igazolnak szabálytalanul, jön az eltiltás, ok. Ezen eseteknél én is azt mondanám elmennek a picsába, na de gyerekek miatt, akikbe egy rahedli lóvét kell ölni és még akkor sem biztos, hogy valaha bemutatkozik az élcsapatban, na ez számomra a "vicc" kategória. Ne igazolhasson az utánpótlás csapat 2-3-5 évig és voilá, oda csaptak, ahol a szabálytalanság történt.
Az meg tetszik, nem tetszik várható volt, hogy eltolják a büntetést és ezt nem csak a Barcának tették volna meg, még ha az összeesküvés elméletek másra is építenek. Nem volt a legelegánsabb megoldás, ez tény.
Ilyen a "sportdiplomácia", de elég nagy hülyeség azt hinni, hogy csak egy klub van kiemelt helyen, ugyanígy lenne más (nemzetközi kupákban is) sikeres csapat esetén is. Vajon akkor is ekkora lenne a felháborodás?

Kieg.: Ha már az igazságosság feljött. Számomra sokkal igazságtalanabb a kiemeléses sorsolás, valamint, hogy a BAJNOKOK Ligájában az egyik bajnokság 4. helyezettje is elindulhat, míg a másik bajnokság győztesének meg esélye sincs. Ez ellen még sincs lázadozás, pedig ennek sincs köze az igazságossághoz.Tony
Esélye minden bajnoknak van. Amúgy meg szerinted mi értelme lenne annak a BLnek? Hogyan hozna ennyi pénzt, az utolsó 8ig full érdektelen meccsek lennének és a top ligák puff csinálnának egy saját kupát/ligát.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lipták is híres lett 😀 😀 😀 Köszi Bajner 😀
több mint 10 éve
Én úgy tudom, hogy nem csak ők buktak meg ezzel. És úgy tudom, hogy a kiszabott büntetést nem is töltötték le, hanem egyből besírtak, mire a szövetség eltörölte a büntetésüket, véletlen pont arra a pár hétre, amíg szépen feltankoltak úgy 100-120 milliót érő játékosokkal, végeztek a piacon, aztán most hirtelen ismét büntetve vannak.
LOL. Az igazságos az lett volna, hogy ha fellebbeznek a büntetés ellen, amíg nincs hivatalos döntés, addig nem igazolhatnak. De ez így megint egy kurva nevetséges ítélet volt.
Arra meg már most fogadok bárkivel, hogy 2015-ben a Barca ismét fellebbezni fog a döntés ellen, amit eltöröl a szövetség majd.
És a hater szó bukta, mert én pont, hogy nem vagyok Barca hater. Abszolút nincsen bajom velük.
Csak ez a sok véletlen és olyan ítélet, ami pont az ő javukra születik, az kicsit feltűnő.Stez

Kieg.: Ha már az igazságosság feljött. Számomra sokkal igazságtalanabb a kiemeléses sorsolás, valamint, hogy a BAJNOKOK Ligájában az egyik bajnokság 4. helyezettje is elindulhat, míg a másik bajnokság győztesének meg esélye sincs. Ez ellen még sincs lázadozás, pedig ennek sincs köze az igazságossághoz.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 229
A Bajner vs Trollfoci "csata" napról napra jobb, mostmár az angol lapok is foglalkoznak vele, íme:

www.mirror.co.uk/sport/football/news/no-bajner-no-party-ipswich-4080105 (itt a szerző is oltja a srácot, a kép aláírások akár trollfocira is elférnének 😀 )

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2730194/Balint-Bajner-goes-viral-Hungarian-fans-target-Ipswich-Town-s-Facebook-page.html

www.twtd.co.uk/ipswich-town-news/25633/

Na ezért jár a taps. 😀 Nem kicsit kapja a hülye gyerek a Trollfocitól, de asszem lassan híressé válik Angliában. Kár, hogy nem érdekli, pedig igazán megköszönhetné 😀
több mint 10 éve
ha ez már a fellebbviteli tárgyalás volt, akkor hova tudnának még fellebbezni? a CAS-hoz? ebbe ők nem szólnak bele...slowmotion
Ez már a fellebezés volt. De ez alatt igazolhattak. Ami vicc, ahogy a Suarez eltiltas is osszement miota nem a Poolban jatszik. Es tovabb fog menni a CAS-hoz az ügy es nem lepodnek meg ha felmentessel vagy a biralatig ( pont a téli átigazolasi idoszakra fog esni a dontes) , megint behuz 1-2 embert a Barca. De nem baj ez legalabb nem lesz more fogni az elbukott kupakat 😊
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Mekkora szánalom. Hivatalosan újra nem igazolhat a Barca...

Felfüggesztették 3 hónapra, ők elköltöttek kb 150 milliót, szereztek 4-5 jó játékost. Lehet ők szóltak most az illetékeseknek, hogy oké köszi megvagyunk.tüsi91
Ez olyan, mint amikor egyszer 10 napig böjtöltem, nem ettem semmit, vagyis napi háromszor 20 percig igen, de tovább is tartottam a böjtöt 10 órával...

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 309 — Whoops, looks like something went wrong.
ha ez már a fellebbviteli tárgyalás volt, akkor hova tudnának még fellebbezni? a CAS-hoz? ebbe ők nem szólnak bele...slowmotion
Igazából ezt nem tudom, hogy volt-e hivatalos fellebbezés még az előző döntésnél. Ha nem, akkor nem tudom, hogy miért szorgoskodtak annyira a szövetségnél, hogy minden nélkül vizsgálják felül a dolgot, akkor ott gondolom belső munkálkodás volt, ergó valakinek/valakiknek nem volt érdeke, hogy a Barca ne igazolhasson.
Ha volt viszont hivatalos fellebbezés, akkor pedig az elbírálás idején is szvsz a már meglévő döntésnek kellene érvényesnek lennie, ergó, hogy addig nem igazolhat a Barca, amíg a végső döntést meg nem hozzák.
Nem vagyok ügyvéd, meg nem értek hozzá, de én így gondolom. És azért ez igen furcsa véletlen, nem?
A Barca nem igazolhat, majd a szövetség magától(?) eltörli ezt a büntetést, a Barca elkölt gyorsan 100-120 milliót pár minőségi játékosra, megfelelően erősít, majd egyik napról a másikra a szövetség magától(?) mégis úgy dönt, hogy a Barca nem igazolhat.
Túl sok a véletlen számomra, mondjuk úgy.
És mondom, abban meg hajlandó vagyok fogadni, hogy 2015 nyarán ismét jön majd valami véletlen, egy felülvizsgálat, vagy valami hasonló, ami által eltörlik, netán felfüggesztik a Barca büntetését.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
ha ez már a fellebbviteli tárgyalás volt, akkor hova tudnának még fellebbezni? a CAS-hoz? ebbe ők nem szólnak bele...