NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kezembe került egy nagyon régi könyv.
Pótmérkőzés a címe.A 80-as évek nagy magyar totó-botrányáról szól.
Mit mondjak?Azóta semmi sem változott, csak a bunda-pénzek nőttek.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hagyjuk már ez a sóval beszórást meg legyen amatőr meg olyan mint ÉÍrországban meg Andorraban. Itt hagyománya van a focinak, kb esélytelen lenne megcsinálni. Ráadásul az állam focin keresztül IS most ki nem kevés pénzt, amiről nem a focista tehet hanem a vezető/állambácsi.
Ha már olyan dolgot akarunk kitalálni ami végigvihető, kezdjük azzal, hogy a fiataloknak mi kell, hogy tudjuk jobb szinten képezni őket és hogy tudunk több játéklehetőséget adni nekik.
Illetve az egészet profibbá kéne tenni, kevesebb fix pénz, több bónusz, teljesítmény alapú fizetés stb.
Talán arra is rálehetne jönni, hogy ugyan 1-2-3 évig szarabbak lennénk ha nem folyton afrikai,brazil,külföldi sokadrangú embereket hoznánk, hanem ráépítenénk az utánpótlásra később jobban megtérül. MLSZ szinten kéne belenyúlni, de ők meg nem fognak.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Vicc az egész Debrecen, hogy eddig jutott, vicc, hogy a magyar foci indíthat négy csapatot. Szégyen.
Meg kell nézni a többi tegnapi eredményt - persze, lehet kifutott, vagy mák, vagy csoda, csak sose magyar. Ez van.
Ha tegnap 5-0 az eredmény, egy szót sem szólhattak volna.

Néha elgondolkozok azon, hogy vissza szokták e nézni felvételről a saját teljesítményüket? Nem nagyon, mert akkor a következő meccsen már nem lépnének pályára. Polekszics meg a védelem, meg az egész csapat úgy ahogy van. Ja, vagy csak ennyit tudnak. Gyalázat.
Nincs gerincük.
A magyar focinak nincs gerince.JC6
És mi lenne a megoldás?
Csapatokat szétzavarni?Stadionokat felszántani, sóval behinteni?laccoo74
ebben a sorrendben.
vagy félprofivá/amatőrré tenni, mint mondjuk Észak-Írországban vagy Andorrában van.slowmotion
Nem rossz elképzelés!
De most komolyan!Milyen más munkát tudnál ajánlani ezeknek az amatőrré váló "labdarugdosóknak"?laccoo74
mehetnének benzinkútra dolgozni (autójuk úgyis van, tudják, hogy működik), vagy mondjuk gereblyézhetnének avart...

ha a focit betanított munkának vesszük (mert tulajdonképpen az), akkor elviekben bármilyen másik betanított munkára is alkalmasak lehetnek, nem?
több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
De most komolyan!Milyen más munkát tudnál ajánlani ezeknek az amatőrré váló "labdarugdosóknak"?laccoo74
Miért kéne nekünk munkát ajánlani????
keressenek maguknak....

Egyébként meg, ha erre van igény, fizetőképes kereslet, ám legyen....!
Csak ne legyenek "elvárásaink" és nagy pofánk, hogy majd most jól megmutatjuk!!!! (erre már senki nem kíváncsi!)
😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Vicc az egész Debrecen, hogy eddig jutott, vicc, hogy a magyar foci indíthat négy csapatot. Szégyen.
Meg kell nézni a többi tegnapi eredményt - persze, lehet kifutott, vagy mák, vagy csoda, csak sose magyar. Ez van.

Néha elgondolkozok azon, hogy vissza szokták e nézni felvételről a saját teljesítményüket? Nem nagyon, mert akkor a következő meccsen már nem lépnének pályára. Polekszics meg a védelem, meg az egész csapat úgy ahogy van. Ja, vagy csak ennyit tudnak. Gyalázat.
Nincs gerincük.
És mi lenne a megoldás?
ebben a sorrendben.
vagy félprofivá/amatőrré tenni, mint mondjuk Észak-Írországban vagy Andorrában van.slowmotion
Nem rossz elképzelés!
De most komolyan!Milyen más munkát tudnál ajánlani ezeknek az amatőrré váló "labdarugdosóknak"?
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 567
kar errol vitazni.vannak olyan orszagok ahol meg ennyi eredmeny sincs.a helyen kene kezelni az egeszet es nem lenne hoborges bar itt mas a mentalitas mint nyugaton.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
És mi lenne a megoldás?
Kezdetnek nem rossz. 😀

Ugyanis kizártnak tartom, ha mondjuk ajánlanék egy műsorvezetői vagy újságírói állást bárkinek, havi 2 millióért (nem tudom mennyit keresnek pontosan az NB1-es focisták), hogy visszautasítaná csak azért, mert úgy érzi nem elég felkészült, nem elég kommunikatív vagy látta, hogy mások hogy csinálják, és úgy érzi neki nem menne ennyire.Sobri Jóska
Az lehet, viszont nekem személy szerint elég vékony bőr a pofámon, és hogyha látom, hogy valami nem úgy megy mint kellene, akkor képzem magam. Tettem ezt havi nettó 50-60 ezerért is, akkor a 2 milláért meg pláne megtenném. Könnyen meglehet, hogy én vagyok túl lelkiismeretes vagy "igényes".

Más:

Nem kötekedésképp csak érdekel. Egyébként mi lenne az a pont, amikor a "kell a foci, mert az olyan jó nekünk" emberek is azt mondják, hogy elég volt ebből? Illetve valaki megpróbálná leírni, hogy milyen haszon van a fociból? Mert mivel nem jutunk ki sehova és nem érünk el semmilyen pozitív eredményt, így érdekelne, hogy mi is indokolja az életben tartását?

Kieg.: A jelenlegi eredménysor láttán bennem megfogalmazódik a gondolat, hogy az országnak jobbat tenne, ha inkább az amatőr, hétköznapi emberek sportolását támogatná az állam. Így ha másnak nem is, annak meglenne a lehetősége, hogy kevesebb lenne az elhízott/túlsúlyos gyerek/felnőtt. Tán még ez is hasznosabb, mint támogatni azt, hogy csapatainkat/válogatottunkat folyamatosan megalázzák a pályán.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan

Nincs gerincük.
És mi lenne a megoldás?
ebben a sorrendben.
vagy félprofivá/amatőrré tenni, mint mondjuk Észak-Írországban vagy Andorrában van.
több mint 10 éve

Nincs gerincük.
És mi lenne a megoldás?
Csapatokat szétzavarni?Stadionokat felszántani, sóval behinteni?
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Szerintem meg fel kell tudni dolgozni, hogy azzal, ami az elmúlt évtizedekben Magyarországon soccer témakörben történt, még az is csoda, hogy van olyan lelkes üzbég vagy moldáv csapat, akit le tudunk győzni.
De azt nem lehet senkitől se számonkérni - és itt most azokra a srácoka gondolok, akik élvonalbeli csapatokban játszanak - hogy nulla melóért komoly pénzt keresnek.
Nincs olyan ember, aki szeret focizni, és lehetősége kínálkozik, hogy a gyatra képességei ellenére ebből megéljen, aki ne vállalná be, hogy egy rakás pénzért az NB1-ben focizzon.
Aki galázatról, szégyenről, gerincről vagy hasonlókról beszél, azt gondolom, hogy álszent, vagy fingja nincs, miként működik egy ilyen szituáció a valóságban.
Ugyanis kizártnak tartom, ha mondjuk ajánlanék egy műsorvezetői vagy újságírói állást bárkinek, havi 2 millióért (nem tudom mennyit keresnek pontosan az NB1-es focisták), hogy visszautasítaná csak azért, mert úgy érzi nem elég felkészült, nem elég kommunikatív vagy látta, hogy mások hogy csinálják, és úgy érzi neki nem menne ennyire.
Szóval valóban szomorú, hogy ez a magyar foci, de ez a magyar foci, és amíg semmilyen valós kényszer nincs rá, hogy ezen változtasson sportvezető, edző, játékos, ez is marad.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
sztem egy VKP-KK jobban elfért volna nálatok, mert nem fogjátok bírni a terhelést.csebi
Középre sokan vannak, ott megvan a kellő depth imho.
Kellett a csatár, azzal nincs baj, mert Sturridge sérülékenységét figyelembe véve Lambertet egyedül kevésnek érzem.
Az egyetlen gond ugye az, hogy nem egy ilyen hozzáállású csatár kellene...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Nincs gerincük.
A magyar focinak nincs gerince.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Nem értem a Poolt ... vannak rohadt jó igazolásai, amellett meg őrjítő nagy hülyeségek ... oké értem, hogy pótolni kell Suarezt, de baszki Ballo minek?csebi
Kell a depth. Csak mondjuk cserének olyat hoztam volna, aki meg is elégszik azzal, pl. Lambert. Kíváncsian várom, Balotelli meddig bírja majd hiszti nélkül. Mondjuk BR pikkpakk helyreteszi majd, az is biztos.Mikey
de depthnek ott van a Lambert ... nem tudtam, hogy ennyire telített pl a középpálya is, hogy egy beképzelt, nagyképű csatárt igazoltok padra, aki majd bomlasztani fog? sztem egy VKP-KK jobban elfért volna nálatok, mert nem fogjátok bírni a terhelést.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem megsértve a Loki szurkolókat, de ha ez a Debrecen az idén is bajnokságot nyerne, akkor az az MB1 legnagyobb szégyene lenne.
Nem tudom ki ajánlotta Seydit és ki volt az a vak kujbus, aki leigazolta, de mindkettőt azonnal ki kell rúgni, az irodáját felégetni és behinteni sóval. Tisztán megkapja a labdát, és 16-oson belül, simán odalépnek és kirúgják előle, meg se próbál valamit kezdeni a labdával vagy legalább egy büntetőt kiharcoljon, nem, hagyja, hogy leszereljék.
A másik Bódi, aki még egy labdát sem volt képes becenterezni, pedig a túlvégen még ha csak belebotlik (tán) Sidibe, akkor is 1-2, helyette jött a 2-1.
Poleksicnek meg Stevie Wonder lehet a mentora, olyannyira vakon volt. A labda árnyékára mozdult rá folyamatosan.
Jobbak voltak a svájciak, de ezt is a Loki szúrta el, mákkal (és szerencsétlenkedések nélkül) megúszhatta volna X-el is.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Gazza ;(
deyell
Szerintem ezt akartad berakni:

De őszintén szólva szerintem megérdemli a sorsát, jóval több esélyt kapott már mint amennyit megérdemelt...

több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 567
ha balo egy golja utan felhuzza majd a polojat es az lesz rajta h i walk alone.. .
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 309 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem értem a Poolt ... vannak rohadt jó igazolásai, amellett meg őrjítő nagy hülyeségek ... oké értem, hogy pótolni kell Suarezt, de baszki Ballo minek?csebi
Kell a depth. Csak mondjuk cserének olyat hoztam volna, aki meg is elégszik azzal, pl. Lambert. Kíváncsian várom, Balotelli meddig bírja majd hiszti nélkül. Mondjuk BR pikkpakk helyreteszi majd, az is biztos.Mikey
Azt, akit még Mourinho sem tudott?
Ezt a gyereket soha senki sem fogja tudni helyre tenni. A Milanba úgy jött, hogy ő megjavul, mert egész életében rajongott a Milanért, ez az álma és bármit megtesz azért, hogy sikeres legyen a csapat. A lehető legkomolytalanabb játékos, ráadásul az első City elleni meccsen megkapja majd a majmozást és társait, amitől bepöccen, mint minden alkalommal.
Mondjuk a másik oldalról rohadt szánalmas transzfer ez, 1,5 év után eladjuk baszki ennyiért, ennek a 20 millió eurónak meg a felét sem költjük majd el pótlásra.
A Milant ennél jobban le sem lehetne építeni, szégyen gyalázat Berlusconi, és a nagy okoskodása, hogy mekkora "Milan-szív". Egy lófaszt. Egy rohadt büdös zsidó maffiózó, aki röhögve áldozza be a klubot a vagyonáért.

Nem tudom komolyan venni az egész klubot. A következő De Sciglio lesz, utána meg Sharaawy. Mert kell a pénz, plusz mi fiatal csapatot építünk, ők meg túl öregek.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A svájci csapat ÖSSZES(!) játékosán láttam, hogy teper a győzelemért, hogy megnyerje a saját párharcát,a góljaiknál is látszott, az edzőjükön is, hogy őszintén örülnek a gólnak.

Mi meg tessék-lássék módjára szerencsétlenkedtünk a pályán. Talán 1-2 olyan támadásvezetés volt, ami tetszett, amiből több kellett volna. 0 küzdés volt a részünkről, 0.

Nem egy nagy csapat a YB, de ezektől is fényévekre vagyunk.

Nálam a reális eredmény a 4-1, 4-0 lett volna, és a 2. félidőben sok ziccert kihagytak. Ezt egy kicsivel komolyabb csapat kíméletlenül belövi.
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 205 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ócska, szar, alibi foci, egy pillanatra sem éreztem, hogy itt mi ma egy jó eredményt akarnánk elérni...

Óriási mákunk van, hogy a svájciak összehoztak nekünk egy gólt.

Most egy hétig lehet hallgatni, hogy van esélyünk.

Aki látta a meccset, az pontosan érzi és tudja, hogy nincs.Vrijbloed
nem néztem a meccset, 2-1-nél érkeztem haza, éreztem, hogy kapunk még egyet a végén, kár, hogy mentem zuhanyozni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ócska, szar, alibi foci, egy pillanatra sem éreztem, hogy itt mi ma egy jó eredményt akarnánk elérni...Vrijbloed
a 0-0 jó, az 1-1 is.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ócska, szar, alibi foci, egy pillanatra sem éreztem, hogy itt mi ma egy jó eredményt akarnánk elérni...

Óriási mákunk van, hogy a svájciak összehoztak nekünk egy gólt.

Most egy hétig lehet hallgatni, hogy van esélyünk.

Aki látta a meccset, az pontosan érzi és tudja, hogy nincs.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
beadásnál, szögletnél, meg kéne támadni a labdát, nem abban bizakodni, hogy hozzád pattan vagy az ellenfél elkúrja.

a siker receptje

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
ez a Debrecen borzasztóan semmilyenzinedine5
Egy mentálisan teljesen szétesett csapat. Kíváncsi vagyok meddig tűrik még a Loki vezetői a Kondás-Szakály tengely balfaszságait?!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 549 — Ajmo Vatreni
ez a Debrecen borzasztóan semmilyen
több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Mintha kissé üres lenne ez a Young Boys stadion...Tony
Mint egy magyar bajnokin....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞