Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Nalam Fabinho és Firmino volt a két legrosszabb. A többiektől néha láttam szebb dolgokat, de a két brazilnak előre játékban szinte alig akadtak jó passzai. Bobby konkrétan a kapu előtt majd hogy nem csak eladta a labdát vagy törte meg a támadás ütemét.De amint labdája volt a WHUnak is kb az volt a kérdés, hogy a védők tudnak-e szerelni, mert a kp-ás sor nem zavart sok vizet.
Ezért kell egy Hendro-Gini vagy James a védők elé. Szűrke a munkájuk de nagyon hasznos. Simán ki is kaphatott volna a csapat ma amennyi helyzete volt a Unitednek.
Remélem Jordan hamar visszatér. Bírom Ginit is, de a csapatban még mindig a csk a legjobb védekező/labdaszerző/mélységi irányító középpályás

Liverpool Fc
több mint 7 éve
iszonyatosan lassúak és puhányok voltunk ma. szerencsére sérülés nélkül sikerült lehozni a meccset, mert a Vasas amint rájött arra, hogy lényegében bármilyen keménykedést megúszhat ma, úgy álltak bele a párharcokba, nekünk meg nem a kőműves trió volt fent, hanem a balettos. meg is lehet nézni, hány párharcot nyertek meg mondjuk.ráadásul egyáltalán nem mentek az ütempasszok, teljes aszinkronban volt ma a támadótrió (is). amikor meg eljutottunk a kapuig, akkor vagy eltörtük a labdát, vagy fogta a kapus a labdát.
szereztünk egy lesgólt (mondjuk még így sem volt akkora, mint anno a mu-é a diznilendben), ez mentette meg a valagunkat.
valahogy túl kell élni a Boszmuszt, aztán talán a sérültjeink is elkezdenek visszaszivárogni.
több mint 7 éve
Tudom, ezért vagyok szkeptikus én is a kezdetek óta. A sérüléseket is aláírom, de ezt a totál elképzelés nélküli, tili-toli játékot nehezen értem meg.

több mint 7 éve
Nem véletlen nem hallottad még egyik régi Pool drukker szájából sem, hogy ebből lehet bármi is. Csodálatos hullámvölgyben mindenki, ha az elmúlt meccseket nézem összességében. Allisontól kezdve Bobby-ig. (Ali szarul tolja lábbal mostanság, ennyi nála a lejtő, de a többieknél sokkal rosszabb.) És persze összejöttek a sérülések is, ahogy várható volt, hogy minket is el fog érni valamelyik hónapban.
több mint 7 éve
Mintha idén nem is az a Pool játszana, amelyik az ősszel. Valami eléggé félrement. Keita ráadásul legtöbbször katasztrófa. Bár az is lehet, hogy csak én pécéztem ki magamnak.

több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-hazater-az-ajaxtol-tavozo-schon-szabolcs-hivatalos-2682315MTK-ba jó lesz,játszik 1 szezont, aztán mehet ki megint külföldre.
Sztem meg pl egy volanedam is elorelepes lett volna.
ZoliMP
több mint 7 éve
Simán véletlen is lehet. Meg karma.ez volt az első tizi amit befújtak ellenük a bajnokságban. 22. forduló van 😀Mikor egy Barca szurkoló reklamál a kamu tizikről. 😀Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
KeyG
eaglesmcnabb
Gondolom tavaly meg két kézzel szórták ellenük a tiziket. Oh wait....
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-hazater-az-ajaxtol-tavozo-schon-szabolcs-hivatalos-2682315Sztem meg pl egy volanedam is elorelepes lett volna.
több mint 7 éve
ez volt az első tizi amit befújtak ellenük a bajnokságban. 22. forduló van 😀Mikor egy Barca szurkoló reklamál a kamu tizikről. 😀Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön BödeIdő kell, amíg a sok zsoldos összeszokik. Nem olvastál Rejtőt az idegenlégióról? 😊
petey
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön BödeDollnak ugy nez ki felfele megy a palyafutasa (Fradi --> Hannover), Rebrovnak meg lefele (Kijev--> Al Ahli --> Fradi).
petey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön BödePlusz kétszáz légiós. Játékban eddig nem sok.
petey

több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön Böde857 km 😀
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Oké, valaki mondja meg mi a difi Doll és Rebrov között, mert ugyanaz a semmitmondó focit volt tegnap, erőlködés aztán jön Böde
több mint 7 éve
Igen, rengeteg arab játszik a Fradiban...Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.kitalálsz egy random arab nevet. Na ő jó eséllyel kezdő a fradiban.
Ma 3at nem tudnék mondani önerőből. Utálni sem az igazi így...
Bazzani
Amadeus

több mint 7 éve
Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.kitalálsz egy random arab nevet. Na ő jó eséllyel kezdő a fradiban.
Bazzani
több mint 7 éve
Az is megér egy misét hogy az elítélt H. Zoltán lőtte meg tegnap a Kisvárdai győztesgólt. 😀
több mint 7 éve
Már nem azért de ezt kb majd minden nagy csapattal kapcsolatban el lehetne mondani, úgyhogy kár ezen fennakadni 😊Mikor egy Barca szurkoló reklamál a kamu tizikről. 😀Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
KeyG
Egyébként ma mi örülhetünk az Xnek nyerhetett volna a Valencia.
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Mikor egy Barca szurkoló reklamál a kamu tizikről. 😀Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ja meg Bödét... Picsába...Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.Én a 2 ex-Honvédost tudom... Meg Dibuszt és Vargát...
Bazzani
iktriad
több mint 7 éve
Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.Én a 2 ex-Honvédost tudom... Meg Dibuszt és Vargát...
Bazzani
több mint 7 éve
Én csak most néztem a félidei összefoglalót eleg egyértelműnek tűnt a lökés ( persze bele is homoritott)Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
dande
több mint 7 éve
Streamen keresztül nézem s azon akár honnan ismételték úgy tűnt hogy a Valencia játékos eldobta magát... De tévedés s Barca szemüveg lehetősége fenn áll 😊La ligában nincsen még videóbíró? Napokon belül a 2. kamu tizi ellenünk....Ez hol volt kamu amúgy ?
dande
Toca
több mint 7 éve
Akármennyire rühellem a Fradit régen betéve tudtam a kezdőjüket.Ma 3at nem tudnék mondani önerőből. Utálni sem az igazi így...