Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Az aki könnyes szemmel (többször is) felismeri a nézőtéren a bölcs vezérünk, az utána már mondhat bármit. 😊
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Másik téma. Valaki árulja már el, hogy mi a tökömet kell még csinálnia krézynek, hogy elküldjék a picsába. Komolyan fejlődik az ember, most már a kezdő sípszó előtt mondott akkor marhaságokat, hogy sikerült felidegesíteni, még a 90 perc előtt. Jó, tudom mennyire felkészült szakmailag, hiszem SAF, Mourinho, de még "Mojesz" statisztikáit is fel tudta olvasni egy papírról..

több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Egy meccsből ne ítéljetek. Pogba az elmúlt két hónapban igenis rohadt jó volt. Érdekes módon pont mióta jóskabátyám elhúzott. Nekem ez inkább tűnt úgy, hogy Olénak volt még nagy falat (első BL meccsen egyből egy PSG nem is könnyű). Tisztán látszott, hogy a Martial & Lingard dupla sérüléssel meccs közben nem tud mit kezdeni. A padon meg csak nevek ültek, olyan aki érdemben be is tud szállni nem. Mata lassú, Lukakut nem is értem mitől ennyire bot, Sancheznek nem volt még jó meccse mióta itt van. Neki egyértelműen búcsút kell inteni, valamint szerezni 2 jó védőt. Vagy egyet, a jobb szélre, mert én szívesen megnézném, hogy mit tud Tuanzebe és Fosu középen.

Szóval ez inkább volt Tuchel > Ole. Szegény a 70. perc körül full úgy nézett ki, mint elkeseredett szurkoló akinek kikap a csapata. Mondhatnám azt is, hogy mint én, mert az is hasonló lehetett. Nem tartom kétségesnek, hogy ő a megfelelő ember a csapat élére, de sok munka és fejlődés fog azért még kelleni. Igen kiesett 2 alapember egyszerre a meccs közepén, de ha a padon nincs alternatíva, akkor a szerkezetet kell megváltoztatni. Persze beszélek itt hülyeségeket, 2 hónap alatt ez is magic volt. Jövőre pofásan összeállhat ez a csapat a DDG, Lindelöf, Pogba, Martial, Rashford tengelyre építve.

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Pogba mennyire overrated. Megint bebizonyitotta, hogy alkalmatlan az elit focira.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Nyugaton megoldották, Di Maria is tapasztalhatja
Gergőbácsi
Valaki felvilágosítana amúgy, hogy miért utálják Di Mariát a United drukkerek? [MU szimpatizáns vagyok kb 20 éve, de nem tudom erre a választ.. hmm]
bogec7
Komolytalan válaszom után, egy komoly kérdés, ha már MU fan vagy.
Az Old T. miért tünik ilyen hangulatalannak.
Mert most a franciák nyomják ám keményen.
Emlékeim szerintem hangosabban voltak az angol szurkerek.
Fattyu
mer' megemelik a jegyárakat, és az egységsugarú jómunkásembernek már nem fussa a bérletekre, csak a turistáknak meg a céges luxury suite-osoknak

anno amikor bővítették az Anfielden a Main Stand-et, akkor belengették a jegyárak megemelését, a szurkolók meg nem kicsit tiltakoztak ellene.
csak mondjuk az FSG nem szarja telibe a szurkolók igényeit, mint Glazerék.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Na ezt a 3 passzos kontrát is tankönyvbe lehetne rakni
Gergőbácsi
ez a foci lényege, amiért érdemes nézni a gurulóst, nem a fiszem-faszom tili-toli!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Pogba bizonyitotta ismet, hogy egyreszt hulye, mint a segg, masreszt egy rohadt nagy nulla, nem megy neki es a csapatanak, kiszorja magat, veletlenul se kelljen jatszani a visszavagon.

több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 401 — Packers Suicide Squad
Meglesz az, Jenő

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Pfú de nehezen jött a MU 3,5< lap.
több mint 7 éve
bogjosi New England Patriots 2 032
Gergőbácsi
Valaki felvilágosítana amúgy, hogy miért utálják Di Mariát a United drukkerek? [MU szimpatizáns vagyok kb 20 éve, de nem tudom erre a választ.. hmm]
bogec7
Fattyu
Ez már nagyon régóta így van sajnos...több a néző, mint szurkoló..legtöbb nagy csapatnál ez van amúgy Angliában..MU-nál viszont mintha hatványozottan igaz lenne...az ok, passz. [jah, divatok mennek meccsre, ahogy itt írták.. 😀 😀]

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Mourinho fizette az MU-szurkolokat, Solskjaernak nem telik erre, o csak megbizott menedzser.

több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 29 063 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gergőbácsi
bogec7
Fattyu
Csak divatok mennek mú meccsre 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Gergőbácsi
bogec7

több mint 7 éve
Azt skandálják hogy auf viderzén?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Gergőbácsi
bogec7
Mert Falkland-szigeteki argentin. 😀😀.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 757 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Krézi megint faszkalap, őt miért nem tartják meg az NB2es meccsekre?
Ha minden hülyeségénél innék egy felest, már matt részeg lennék.
Tony Adams
Konkrétan nem azt közvetíti ami a pályán történik hanem azt amit a fejében van... 😀
peach
Remélem ki is utaztatták, megkrváztatták, megitatták. jó helyre mennek az adóforintok. 😀
Tony Adams
Abból nála ütős dolgok tudnak kisülni, és ki tudja, lehet ez volt az MTVA titkolt célja...
több mint 7 éve
Na ezt a 3 passzos kontrát is tankönyvbe lehetne rakni

több mint 7 éve
bogjosi New England Patriots 2 032
Gergőbácsi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
MU-nak is lefőtt a kv
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Tony Adams
Konkrétan nem azt közvetíti ami a pályán történik hanem azt amit a fejében van... 😀
peach
Remélem ki is utaztatták, megkrváztatták, megitatták. jó helyre mennek az adóforintok. 😀
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Tony Adams

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Tony Adams
MÁs:
Imádom az angol focit, de ez lap nélkül vezetett angol bírói stílusnak hála nemzetközi porondon egészen türhőnek tűnnek a srácok. 😀
több mint 7 éve

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 757 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meg is jött, másfél évre.
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/honved/eletem-legjobb-donteset-hoztam-ben-hatira-szerint-a-honved-szamara-a-megfelelo-hely
Ahogy Supka is mondta, ha meg tudja közelíteni a Herthás teljesítményét, akkor már jó boltot csinált vele a Honvéd.