Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 757 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.
iktriad
konkrétan azt hittem rosszul látok, mikor láttam ma a transfermarkton. Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű futballista mit keres az Nb1-ben 40 éves kor alatt.
Amadeus
pénzt 😀
Negritis
Meg lehetőséget. Kb azt, mint N'Gog, Vagy anno Lanzafame. Utóbbinak eléggé megtérült ez.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.
iktriad
konkrétan azt hittem rosszul látok, mikor láttam ma a transfermarkton. Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű futballista mit keres az Nb1-ben 40 éves kor alatt.
Amadeus
pénzt 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
iktriad
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
iktriad
Még a végén megint megviccelik a pénzeseket elől.
flzoli
tavaly május óta nem volt csapata, biztos sokat tesz majd hozzá..
gordon
Az a Mennyeiben nem számít mióta nincs csapatod... Pár hét alatt fel tudod venni a ritmus külföldiként, ha nem a lapp másodosztályban rúgtad eddig a bőrt. (De ha ott játszottál eddig, akkor is ez az idő max. 1-2 hónap.)
iktriad
Nana! Ne becsüljük le a Lapp sokadosztályt sem!
Ahol a Mikulás a HC., Rudolf az előretolt ék, és még ott az a sok dolgos manó is...mint "akadémia"...
😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 757 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
flzoli
gordon
Az a Mennyeiben nem számít mióta nincs csapatod... Pár hét alatt fel tudod venni a ritmus külföldiként, ha nem a lapp másodosztályban rúgtad eddig a bőrt. (De ha ott játszottál eddig, akkor is ez az idő max. 1-2 hónap.)

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
iktriad
flzoli
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
iktriad

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
A különbség csak a költségvetésben volt.
jamaicababa
A koltsegvetesrol jut eszembe. Nem is oly` reg volt egy FA kupa meccs. A M. City tolta valami league 2-es csapat ellen. Koltsegvetes volt kirva, 700- ezer kontra 400- millio fontocska. Mit ne mondjak, buktak vagy 8-0-ra. 😀
ulpianus
9-0 volt, és csak az első meccsen
de mondjuk nem a B-csapattal tolták, és hát a Citeh ünneplőse meg a Burton Albion legjobbjai között óriási a különbség, kb mintha a Fradividi egy körzeti hármas csapat ellen játszana.

mást nem mondok, amikor tavaly télen kicsit megfogyatkozott a hátvédsoruk, akkor vettek egy hatvanmilliós hátvédet. abból kb a komplett League One-t fel lehetne vásárolni.
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A különbség csak a költségvetésben volt.
jamaicababa
A koltsegvetesrol jut eszembe. Nem is oly` reg volt egy FA kupa meccs. A M. City tolta valami league 2-es csapat ellen. Koltsegvetes volt kirva, 700- ezer kontra 400- millio fontocska. Mit ne mondjak, buktak vagy 8-0-ra. 😀

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..
gordon
ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
Kenny
Ugyanolyan nulla szarok voltatok, mint mi. Lőttetek egy mákos gólt, meg mi is. Ennyi. A különbség csak a költségvetésben volt.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..
gordon
ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
Kenny
Milyen rendesek vagytok.

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
gordon
Kenny
Hány pont a különbség ?
Toca
nulla.

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Ket buzi x otthon es a Malaga rogton a 4. helyen. A playoff hely tutti szerintem, de jobb lenne ha az elso kettoben vegezne.
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 180 — Chiefs GM
gordon
Kenny
Ja, a köcsög albánok se vertek meg titeket, csak ti adtatok le a meccset. 😊

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 283 — Vikings fan
gordon
Kenny
Hány pont a különbség ?
több mint 7 éve
gordon

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 909
Imádtam, ahogy beharangoztak mekkora meccs lesz és majd Higuainnal így meg úgy. A mi jó kis “szakértőink”...
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 7 éve
Ha mar bajnokok nem lehettek, legalabb a szerb maffia keressen jol.
Kenny
Biztos? 😁
petey
nem lesztek bajnokok.ez 100%.
Amúgy már feltűnt, hogy Rebrov rettentő bizonytalanul meccsel.Konkrétan bekülte a norvég gyereket ahelyett,hogy megint beküldte volna a fehéroroszt aki lekészít Lanzanak egy felívelt labdát és 2-0 viszont látásra.
Amúgy meg ha igy játszunk akkor a BL selejtezőben megint jön valami albán vasutas csapat aztán hugyosra pakol. Ezt az újpestet 3-4 góllal kellett volna verni.
Kenny
Kell még pár milliárd és ukrán a csapatba, de marad a nézhetetlen 0 foci.

A vidi is elmehet a picsába..a pletykák szerint Garancsi el fogja "adni" Hernádinak.
petey
ezt én is hallottam, de meglepődnék rajta erősen.
Ez a baj a magyar bajnoksággal, hogy pont az ilyen ujpest-fradiknak kéne felkészíteniük őket az nemzetközi porondra de lofasz.
Egyedül az utóbbi években talán a fehérvár-fradik voltak azok amik nemzetközi szinten is elmentek.Szomoru.

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Szegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.
Stez
Van olyan élcsapat az európai topfutballban, aki türelmes? Utoljára talán az Arsenal volt az.
Kampman
Az Ujpest Vignjeviccsel. XD
Es igen, szerintem a City korabban Pellegrinivel peldaul siman tul turelmes volt, pedig ujra es ujra jottek a blamak a BL-ben. De a Liverpoolnal is azert tul tudtak huzni a dolgokat, peldaul Rodgersnel.

De azert Sarri nagy koponya, most az, hogy a PL-ben nem kiralykodik egybol a Chelsea, az o eseteben en varnek meg. Foleg, mert amugy baromi jol kezdtek az idenyt, erzodott is a csapaton Sarri munkaja.

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
Szegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.
Stez
Van olyan élcsapat az európai topfutballban, aki türelmes? Utoljára talán az Arsenal volt az.
Kampman
liverpool kindof

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 681
Stez

több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 421 — Ajmo Vatreni
Stez
Hát azért ez eléggé szánalmas kezdés ahhoz, hogy ne sajnáljam.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.