Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Meg lehetőséget. Kb azt, mint N'Gog, Vagy anno Lanzafame. Utóbbinak eléggé megtérült ez.pénzt 😀Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.konkrétan azt hittem rosszul látok, mikor láttam ma a transfermarkton. Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű futballista mit keres az Nb1-ben 40 éves kor alatt.
iktriad
Amadeus
Negritis
több mint 7 éve
pénzt 😀Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.konkrétan azt hittem rosszul látok, mikor láttam ma a transfermarkton. Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű futballista mit keres az Nb1-ben 40 éves kor alatt.
iktriad
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.konkrétan azt hittem rosszul látok, mikor láttam ma a transfermarkton. Nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű futballista mit keres az Nb1-ben 40 éves kor alatt.
iktriad
több mint 7 éve
Nana! Ne becsüljük le a Lapp sokadosztályt sem!Az a Mennyeiben nem számít mióta nincs csapatod... Pár hét alatt fel tudod venni a ritmus külföldiként, ha nem a lapp másodosztályban rúgtad eddig a bőrt. (De ha ott játszottál eddig, akkor is ez az idő max. 1-2 hónap.)tavaly május óta nem volt csapata, biztos sokat tesz majd hozzá..Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.Még a végén megint megviccelik a pénzeseket elől.
iktriad
flzoli
gordon
iktriad
Ahol a Mikulás a HC., Rudolf az előretolt ék, és még ott az a sok dolgos manó is...mint "akadémia"...
😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Az a Mennyeiben nem számít mióta nincs csapatod... Pár hét alatt fel tudod venni a ritmus külföldiként, ha nem a lapp másodosztályban rúgtad eddig a bőrt. (De ha ott játszottál eddig, akkor is ez az idő max. 1-2 hónap.)tavaly május óta nem volt csapata, biztos sokat tesz majd hozzá..Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.Még a végén megint megviccelik a pénzeseket elől.
iktriad
flzoli
gordon
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
tavaly május óta nem volt csapata, biztos sokat tesz majd hozzá..Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.Még a végén megint megviccelik a pénzeseket elől.
iktriad
flzoli
több mint 7 éve
Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.Még a végén megint megviccelik a pénzeseket elől.
iktriad
több mint 7 éve
9-0 volt, és csak az első meccsenA különbség csak a költségvetésben volt.A koltsegvetesrol jut eszembe. Nem is oly` reg volt egy FA kupa meccs. A M. City tolta valami league 2-es csapat ellen. Koltsegvetes volt kirva, 700- ezer kontra 400- millio fontocska. Mit ne mondjak, buktak vagy 8-0-ra. 😀
jamaicababa
ulpianus
de mondjuk nem a B-csapattal tolták, és hát a Citeh ünneplőse meg a Burton Albion legjobbjai között óriási a különbség, kb mintha a Fradividi egy körzeti hármas csapat ellen játszana.
mást nem mondok, amikor tavaly télen kicsit megfogyatkozott a hátvédsoruk, akkor vettek egy hatvanmilliós hátvédet. abból kb a komplett League One-t fel lehetne vásárolni.
több mint 7 éve
A különbség csak a költségvetésben volt.A koltsegvetesrol jut eszembe. Nem is oly` reg volt egy FA kupa meccs. A M. City tolta valami league 2-es csapat ellen. Koltsegvetes volt kirva, 700- ezer kontra 400- millio fontocska. Mit ne mondjak, buktak vagy 8-0-ra. 😀
jamaicababa
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Ugyanolyan nulla szarok voltatok, mint mi. Lőttetek egy mákos gólt, meg mi is. Ennyi. A különbség csak a költségvetésben volt.Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
gordon
Kenny
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Milyen rendesek vagytok.Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
gordon
Kenny
több mint 7 éve
Ben-Hatira -> Kispest(?) Jó látni, hogy Hemibá most már olyan játékosokat (is) kukázik, akiről google nélkül is tudom kicsoda.
több mint 7 éve
nulla.Hány pont a különbség ?Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
gordon
Kenny
Toca
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Ket buzi x otthon es a Malaga rogton a 4. helyen. A playoff hely tutti szerintem, de jobb lenne ha az elso kettoben vegezne.
több mint 7 éve
Ja, a köcsög albánok se vertek meg titeket, csak ti adtatok le a meccset. 😊Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
gordon
Kenny
több mint 7 éve
Hány pont a különbség ?Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
gordon
Kenny
több mint 7 éve
Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..ezt a meccset nem az újpest hozta x-re,hanem mi adtuk le x-re. Óriási különbség.
gordon
több mint 7 éve
Imádtam, ahogy beharangoztak mekkora meccs lesz és majd Higuainnal így meg úgy. A mi jó kis “szakértőink”...
több mint 7 éve
Majd akkor beszéljünk arról, hogy ki mire készíti fel a két kirakatcsapatot ha nem kapnak ki vagy döntetleneznek a lesajnált maradékkal..
több mint 7 éve
ezt én is hallottam, de meglepődnék rajta erősen.Kell még pár milliárd és ukrán a csapatba, de marad a nézhetetlen 0 foci.nem lesztek bajnokok.ez 100%.Ha mar bajnokok nem lehettek, legalabb a szerb maffia keressen jol.Biztos? 😁
Kenny
petey
Amúgy már feltűnt, hogy Rebrov rettentő bizonytalanul meccsel.Konkrétan bekülte a norvég gyereket ahelyett,hogy megint beküldte volna a fehéroroszt aki lekészít Lanzanak egy felívelt labdát és 2-0 viszont látásra.
Amúgy meg ha igy játszunk akkor a BL selejtezőben megint jön valami albán vasutas csapat aztán hugyosra pakol. Ezt az újpestet 3-4 góllal kellett volna verni.
Kenny
A vidi is elmehet a picsába..a pletykák szerint Garancsi el fogja "adni" Hernádinak.
petey
Ez a baj a magyar bajnoksággal, hogy pont az ilyen ujpest-fradiknak kéne felkészíteniük őket az nemzetközi porondra de lofasz.
Egyedül az utóbbi években talán a fehérvár-fradik voltak azok amik nemzetközi szinten is elmentek.Szomoru.
több mint 7 éve
Az Ujpest Vignjeviccsel. XDSzegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.Van olyan élcsapat az európai topfutballban, aki türelmes? Utoljára talán az Arsenal volt az.
Stez
Kampman
Es igen, szerintem a City korabban Pellegrinivel peldaul siman tul turelmes volt, pedig ujra es ujra jottek a blamak a BL-ben. De a Liverpoolnal is azert tul tudtak huzni a dolgokat, peldaul Rodgersnel.
De azert Sarri nagy koponya, most az, hogy a PL-ben nem kiralykodik egybol a Chelsea, az o eseteben en varnek meg. Foleg, mert amugy baromi jol kezdtek az idenyt, erzodott is a csapaton Sarri munkaja.
több mint 7 éve
liverpool kindofSzegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.Van olyan élcsapat az európai topfutballban, aki türelmes? Utoljára talán az Arsenal volt az.
Stez
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Szegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.Van olyan élcsapat az európai topfutballban, aki türelmes? Utoljára talán az Arsenal volt az.
Stez
több mint 7 éve
Szegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.Hát azért ez eléggé szánalmas kezdés ahhoz, hogy ne sajnáljam.
Stez
több mint 7 éve
Szegeny Sarri, jo edzo, jo szakember, de neki is reszeltek, Abramovics nem egy turelmes ember.