Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk amióta Poch van, az a top3-5 inkább top 2-3. A BL-ben tavaly veretlenül, egy döntetlennel hozták a madrid-dortmund csoportot, majd úgy estek ki a Juve ellen, hogy lesimázták a Juvét 178 percig, majd beszoptak kettőt két perc alatt . Így tényleg mostanság vannak a legközelebb ahhoz, hogy megragadjanak a a top csapatok között, most kéne a tulajnak kinyitni a pénztárcát, szerintem van az a pénz amiért az említett hármas maradna, és ez hosszú távon a tulajnak is megérné. Nyáron meg lehetne kicsit mélyíteni a csapatot. Persze ez csak álom. 😀 Amúgy a Juvét meg a Bayernt említetted. Hát velük aztán nagy teljesítmény mondjuk behúzni a bajnokságot, a BL-ben meg már szerintem tényleg kb. majdnem akkora sanszuk van a Spurs-szel is jelenleg.Spurs előtt le a kalappal, elképesztő szezont tolnak, imádnivaló csapat. Nem igazoltak se nyáron, se télen, két éve nincs hazai pályájuk, csapat fele végig sérült, közte a top3 játékosukból kettő. És így is ott vannak a city seggében, most meg a német elsőt verték el nem kicsit. Jövőre lejár Eriksen, Toby és Jan. Remélem a tulaj megadja nekik, akármit is kérnek.Hiaba adja meg, menni akarnak. Top csapatok erdeklodnek az osszes irant, azert meg nem lehet oket hibaztatni, hogy a Spurs nem tud kilepni az arnyekabol. Mert rohadt szimpatikusak, az egesz PL-bol szamomra a legszimpatikusabb ez az epitkezes, amit ok csinalnak, de ez nem eleg tobbre. Egy, talan ket kor a BL-ben a kieseses szakaszban, a PL-ben meg top3-5, ha epp a Chelsea vagy az MU szet van esve. A City meg a Pool ellen eselyuk sincs, hiaba jo ez a csapat, ezzel a minoseggel nem tudjak felvenni a versenyt ok sem. Raadasul ok fiatalokbol epitkeznek, a pad sem mely, igy ha egy Eriksen vagy en Kane megserul, akkor oriasi a baj.
Duff
Szoval Alderweireldekre sem lehet semmi rosszat sem mondani, amikor el fognak menni egy olyan csapatba, amelyik stabilan contender, peldaul egy Juventusba, Bayernbe. Eriksent meg igazabol szinte kivetel nelkul az osszes topcsapat meg akarja szerezni. Tobynal is irtak 3-4-et.
Stez
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-nego-allampolgar-lett-de-biztosan-nem-lesz-magyar-valogatott-2683893Sanyi bacsi tehetne valamit.444.hu/2019/02/14/magyar-allampolgar-lett-a-mol-vidi-jatekosa-loic-negonem se ő se lanza nem lehet válogatott
mehet is neki a meghivo a valogatottba
Borbinho
Negritis
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Spurs előtt le a kalappal, elképesztő szezont tolnak, imádnivaló csapat. Nem igazoltak se nyáron, se télen, két éve nincs hazai pályájuk, csapat fele végig sérült, közte a top3 játékosukból kettő. És így is ott vannak a city seggében, most meg a német elsőt verték el nem kicsit. Jövőre lejár Eriksen, Toby és Jan. Remélem a tulaj megadja nekik, akármit is kérnek.Hiaba adja meg, menni akarnak. Top csapatok erdeklodnek az osszes irant, azert meg nem lehet oket hibaztatni, hogy a Spurs nem tud kilepni az arnyekabol. Mert rohadt szimpatikusak, az egesz PL-bol szamomra a legszimpatikusabb ez az epitkezes, amit ok csinalnak, de ez nem eleg tobbre. Egy, talan ket kor a BL-ben a kieseses szakaszban, a PL-ben meg top3-5, ha epp a Chelsea vagy az MU szet van esve. A City meg a Pool ellen eselyuk sincs, hiaba jo ez a csapat, ezzel a minoseggel nem tudjak felvenni a versenyt ok sem. Raadasul ok fiatalokbol epitkeznek, a pad sem mely, igy ha egy Eriksen vagy en Kane megserul, akkor oriasi a baj.
Duff
Szoval Alderweireldekre sem lehet semmi rosszat sem mondani, amikor el fognak menni egy olyan csapatba, amelyik stabilan contender, peldaul egy Juventusba, Bayernbe. Eriksent meg igazabol szinte kivetel nelkul az osszes topcsapat meg akarja szerezni. Tobynal is irtak 3-4-et.
több mint 7 éve
Sanyi bacsi tehetne valamit.444.hu/2019/02/14/magyar-allampolgar-lett-a-mol-vidi-jatekosa-loic-negonem se ő se lanza nem lehet válogatott
Borbinho
Negritis
több mint 7 éve
444.hu/2019/02/14/magyar-allampolgar-lett-a-mol-vidi-jatekosa-loic-negonem se ő se lanza nem lehet válogatott
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
444.hu/2019/02/14/magyar-allampolgar-lett-a-mol-vidi-jatekosa-loic-negomehet is neki a meghivo a valogatottba
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Spurs előtt le a kalappal, elképesztő szezont tolnak, imádnivaló csapat. Nem igazoltak se nyáron, se télen, két éve nincs hazai pályájuk, csapat fele végig sérült, közte a top3 játékosukból kettő. És így is ott vannak a city seggében, most meg a német elsőt verték el nem kicsit. Jövőre lejár Eriksen, Toby és Jan. Remélem a tulaj megadja nekik, akármit is kérnek.
Szerkesztette: Duff
több mint 7 éve
tegnapelőtt először néztem úgy meccset hogy levettem a kommentátor hangját és csak az atmoszféra.Tök mindegy , hogy Jenő vagy Hajdúbé, de azért az m4 közvetítése mérföldekkel jobban élvezhető, így hogy ők kint vannak a helyszínen!Ezt ugye te sem gondolod komolyan? 😀 Bár nem tudom, hogy elhagyták-e az 1-2 évvel ezelőtti 80-as évek technikáját, de amíg ez a gyökér jenőt sportesemény közelébe engedik, nem vehetőek komolyan.
NB2
dugo93
amúgy meg csak a szokásos reál..
több mint 7 éve
Tök mindegy , hogy Jenő vagy Hajdúbé, de azért az m4 közvetítése mérföldekkel jobban élvezhető, így hogy ők kint vannak a helyszínen!Ezt ugye te sem gondolod komolyan? 😀 Bár nem tudom, hogy elhagyták-e az 1-2 évvel ezelőtti 80-as évek technikáját, de amíg ez a gyökér jenőt sportesemény közelébe engedik, nem vehetőek komolyan.
NB2
több mint 7 éve
😀 ha Madridnak rúgják akkor az ha Madrid rúgja akkor nemEz les voltMegmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.Milyen bíró, szerintem eleve nem volt 2 ember a csatár mögött
Kampman
flzoli
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Tök mindegy , hogy Jenő vagy Hajdúbé, de azért az m4 közvetítése mérföldekkel jobban élvezhető, így hogy ők kint vannak a helyszínen!
több mint 7 éve
Nyomi margit csak behúzza... Dortmund meg ilyen beszari módon hozzáállni, meg is érdemlik.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Ha egy uzlet beindul.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Nem vagyok komcsi. 😀 De ketto bent van. Huppszika.Mindjart jobb.Pedig azt hittem, balra dőlsz. 😁
ulpianus
Tony Adams

több mint 7 éve
Mindjart jobb.Pedig azt hittem, balra dőlsz. 😁
ulpianus
több mint 7 éve
Pedig a Spurs tudja (Kane persze kell) az egyik legjobb tamado focit angliaban. A dortmund pedig a Bundesligaban. Erre mindketto azzal akarja meglepni a masikat, hogyEz a Tottenham - Dortmund, gondoltam jo kis tamadofoci lesz. Nem az. Na, majd a masodik felido.Nézd meg a Tham kezdőt, az minden csak nem támadófoci. 7 bunkerharcos, 1 irányító + 2 két szélső center nélkül.... Kb az lehet a taktika, hogy majd Eriksen passzából valamelyik el tud futni kontrából
ulpianus
flzoli
Egyetlen izgalom, hogy mikorra elalszok, jobbra vagy balra esek a foldre.

több mint 7 éve
monjduk Kane meg Alli kiesésével nem marad sok értelmes témadó opciója a csirekeknekEz a Tottenham - Dortmund, gondoltam jo kis tamadofoci lesz. Nem az. Na, majd a masodik felido.Nézd meg a Tham kezdőt, az minden csak nem támadófoci. 7 bunkerharcos, 1 irányító + 2 két szélső center nélkül.... Kb az lehet a taktika, hogy majd Eriksen passzából valamelyik el tud futni kontrából
ulpianus
flzoli
több mint 7 éve
Ez a Tottenham - Dortmund, gondoltam jo kis tamadofoci lesz. Nem az. Na, majd a masodik felido.Nézd meg a Tham kezdőt, az minden csak nem támadófoci. 7 bunkerharcos, 1 irányító + 2 két szélső center nélkül.... Kb az lehet a taktika, hogy majd Eriksen passzából valamelyik el tud futni kontrából
ulpianus
több mint 7 éve
a fejesnél? nem nézem a meccset, a highlight-ban a fejes pillanatában az öt és feles túlsó végénél álló realos úgy tűnik, mintha közelebb állna a kapuhoz, mint a kapu előtt kavargó emberek, és az az utolsó pillanat, amikor még lesen lehetnek.Megmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.Milyen bíró, szerintem eleve nem volt 2 ember a csatár mögött
Kampman
flzoli
viszont az a video meg erősen nem vonalban van...
több mint 7 éve
Ez a Tottenham - Dortmund, gondoltam jo kis tamadofoci lesz. Nem az. Na, majd a masodik felido.

több mint 7 éve
Ez les voltMegmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.Milyen bíró, szerintem eleve nem volt 2 ember a csatár mögött
Kampman
flzoli
több mint 7 éve
Megmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.Milyen bíró, szerintem eleve nem volt 2 ember a csatár mögött
Kampman
több mint 7 éve
Megmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.