Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 433
Spurs előtt le a kalappal, elképesztő szezont tolnak, imádnivaló csapat. Nem igazoltak se nyáron, se télen, két éve nincs hazai pályájuk, csapat fele végig sérült, közte a top3 játékosukból kettő. És így is ott vannak a city seggében, most meg a német elsőt verték el nem kicsit. Jövőre lejár Eriksen, Toby és Jan. Remélem a tulaj megadja nekik, akármit is kérnek.
Duff
Hiaba adja meg, menni akarnak. Top csapatok erdeklodnek az osszes irant, azert meg nem lehet oket hibaztatni, hogy a Spurs nem tud kilepni az arnyekabol. Mert rohadt szimpatikusak, az egesz PL-bol szamomra a legszimpatikusabb ez az epitkezes, amit ok csinalnak, de ez nem eleg tobbre. Egy, talan ket kor a BL-ben a kieseses szakaszban, a PL-ben meg top3-5, ha epp a Chelsea vagy az MU szet van esve. A City meg a Pool ellen eselyuk sincs, hiaba jo ez a csapat, ezzel a minoseggel nem tudjak felvenni a versenyt ok sem. Raadasul ok fiatalokbol epitkeznek, a pad sem mely, igy ha egy Eriksen vagy en Kane megserul, akkor oriasi a baj.

Szoval Alderweireldekre sem lehet semmi rosszat sem mondani, amikor el fognak menni egy olyan csapatba, amelyik stabilan contender, peldaul egy Juventusba, Bayernbe. Eriksent meg igazabol szinte kivetel nelkul az osszes topcsapat meg akarja szerezni. Tobynal is irtak 3-4-et.
Stez
Mondjuk amióta Poch van, az a top3-5 inkább top 2-3. A BL-ben tavaly veretlenül, egy döntetlennel hozták a madrid-dortmund csoportot, majd úgy estek ki a Juve ellen, hogy lesimázták a Juvét 178 percig, majd beszoptak kettőt két perc alatt . Így tényleg mostanság vannak a legközelebb ahhoz, hogy megragadjanak a a top csapatok között, most kéne a tulajnak kinyitni a pénztárcát, szerintem van az a pénz amiért az említett hármas maradna, és ez hosszú távon a tulajnak is megérné. Nyáron meg lehetne kicsit mélyíteni a csapatot. Persze ez csak álom. 😀 Amúgy a Juvét meg a Bayernt említetted. Hát velük aztán nagy teljesítmény mondjuk behúzni a bajnokságot, a BL-ben meg már szerintem tényleg kb. majdnem akkora sanszuk van a Spurs-szel is jelenleg.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
 444.hu/2019/02/14/magyar-allampolgar-lett-a-mol-vidi-jatekosa-loic-nego

mehet is neki a meghivo a valogatottba
Borbinho
nem se ő se lanza nem lehet válogatott
Negritis
Sanyi bacsi tehetne valamit.
Kenny
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-nego-allampolgar-lett-de-biztosan-nem-lesz-magyar-valogatott-2683893

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Spurs előtt le a kalappal, elképesztő szezont tolnak, imádnivaló csapat. Nem igazoltak se nyáron, se télen, két éve nincs hazai pályájuk, csapat fele végig sérült, közte a top3 játékosukból kettő. És így is ott vannak a city seggében, most meg a német elsőt verték el nem kicsit. Jövőre lejár Eriksen, Toby és Jan. Remélem a tulaj megadja nekik, akármit is kérnek.
Duff
Hiaba adja meg, menni akarnak. Top csapatok erdeklodnek az osszes irant, azert meg nem lehet oket hibaztatni, hogy a Spurs nem tud kilepni az arnyekabol. Mert rohadt szimpatikusak, az egesz PL-bol szamomra a legszimpatikusabb ez az epitkezes, amit ok csinalnak, de ez nem eleg tobbre. Egy, talan ket kor a BL-ben a kieseses szakaszban, a PL-ben meg top3-5, ha epp a Chelsea vagy az MU szet van esve. A City meg a Pool ellen eselyuk sincs, hiaba jo ez a csapat, ezzel a minoseggel nem tudjak felvenni a versenyt ok sem. Raadasul ok fiatalokbol epitkeznek, a pad sem mely, igy ha egy Eriksen vagy en Kane megserul, akkor oriasi a baj.

Szoval Alderweireldekre sem lehet semmi rosszat sem mondani, amikor el fognak menni egy olyan csapatba, amelyik stabilan contender, peldaul egy Juventusba, Bayernbe. Eriksent meg igazabol szinte kivetel nelkul az osszes topcsapat meg akarja szerezni. Tobynal is irtak 3-4-et.

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!

Borbinho
Negritis
Sanyi bacsi tehetne valamit.

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician

Borbinho

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 433

Szerkesztette: Duff
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Tök mindegy , hogy Jenő vagy Hajdúbé, de azért az m4 közvetítése mérföldekkel jobban élvezhető, így hogy ők kint vannak a helyszínen!
NB2
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? 😀 Bár nem tudom, hogy elhagyták-e az 1-2 évvel ezelőtti 80-as évek technikáját, de amíg ez a gyökér jenőt sportesemény közelébe engedik, nem vehetőek komolyan.
dugo93
tegnapelőtt először néztem úgy meccset hogy levettem a kommentátor hangját és csak az atmoszféra.

amúgy meg csak a szokásos reál..
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
Tök mindegy , hogy Jenő vagy Hajdúbé, de azért az m4 közvetítése mérföldekkel jobban élvezhető, így hogy ők kint vannak a helyszínen!
NB2
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? 😀 Bár nem tudom, hogy elhagyták-e az 1-2 évvel ezelőtti 80-as évek technikáját, de amíg ez a gyökér jenőt sportesemény közelébe engedik, nem vehetőek komolyan.

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 909
Baromi jó volt a Spurs, pontosan azt játszotta, amit kell. Ráadásul teljesen megérdemelten nyert meg ilyen arányban is. Trippier, Dier, Alli, Kane, Rose és meg lehetne folytatni a sérülteket nélkül.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Megmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.
Kampman
Milyen bíró, szerintem eleve nem volt 2 ember a csatár mögött
flzoli
Ez les volt
petey
😀 ha Madridnak rúgják akkor az ha Madrid rúgja akkor nem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 176 — nabege2@yahoo.com
több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 29 063 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nyomi margit csak behúzza...
Dortmund meg ilyen beszari módon hozzáállni, meg is érdemlik.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha egy uzlet beindul.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Mindjart jobb.
ulpianus
Pedig azt hittem, balra dőlsz. 😁
Tony Adams
Nem vagyok komcsi. 😀 De ketto bent van. Huppszika.

több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Mindjart jobb.
ulpianus
Pedig azt hittem, balra dőlsz. 😁
több mint 7 éve
Mindjart jobb.

több mint 7 éve
Ez a Tottenham - Dortmund, gondoltam jo kis tamadofoci lesz. Nem az. Na, majd a masodik felido.
ulpianus
Nézd meg a Tham kezdőt, az minden csak nem támadófoci. 7 bunkerharcos, 1 irányító + 2 két szélső center nélkül.... Kb az lehet a taktika, hogy majd Eriksen passzából valamelyik el tud futni kontrából
flzoli
Pedig a Spurs tudja (Kane persze kell) az egyik legjobb tamado focit angliaban. A dortmund pedig a Bundesligaban. Erre mindketto azzal akarja meglepni a masikat, hogy vedekezik nem csinal semmit.
Egyetlen izgalom, hogy mikorra elalszok, jobbra vagy balra esek a foldre.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Ez a Tottenham - Dortmund, gondoltam jo kis tamadofoci lesz. Nem az. Na, majd a masodik felido.
ulpianus
Nézd meg a Tham kezdőt, az minden csak nem támadófoci. 7 bunkerharcos, 1 irányító + 2 két szélső center nélkül.... Kb az lehet a taktika, hogy majd Eriksen passzából valamelyik el tud futni kontrából
flzoli
monjduk Kane meg Alli kiesésével nem marad sok értelmes témadó opciója a csirekeknek
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ulpianus

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Megmentette a bíró a Madridot, de ha nem javulnak fel, ebből így is vereség lesz.
Kampman
flzoli
a fejesnél? nem nézem a meccset, a highlight-ban a fejes pillanatában az öt és feles túlsó végénél álló realos úgy tűnik, mintha közelebb állna a kapuhoz, mint a kapu előtt kavargó emberek, és az az utolsó pillanat, amikor még lesen lehetnek.
viszont az a video meg erősen nem vonalban van...
több mint 7 éve

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
Kampman
flzoli
Ez les volt

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kampman

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 681