Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Kiraly Gabor gatyahuzasa megint szembe jott velem.ennyit lovagolni ezen es negativ szinben feltuntetni ezt vicc.Semmi baj nincs ezzel.csibeszseg.anno serduloben ifiben tarcsiban en is csinaltam hasonlot.pl11es rugasok elott mikor letett a labdat az ellenfel es elsetalt gyorsan odamentem kapuskent es csak megerintettem a labdat.vagy sipszo elott meg szoltam a sporinak varjon...stb.ez benne van.Trash talk is volt.
Egy kosarban vizilabdaban es keziben meg durvabb dolgok vannak.
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-vereseg-vagy-dontetlen-eseten-lehetne-negativ-hangjuk-a-szurkoloknak-rebrov-2685225Lanza elvileg kiugatott az oldal lelatonak. Kivancsi vagyok lesz e folytatasa ennek.
még hogy a történelem nem ismétli önmagát 😊
NB2
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-vereseg-vagy-dontetlen-eseten-lehetne-negativ-hangjuk-a-szurkoloknak-rebrov-2685225még hogy a történelem nem ismétli önmagát 😊
több mint 7 éve
Remélem meglesz a 3 tizi. Pray for it.
több mint 7 éve
Magasabb lenne az mb1 színvonala ha nem játszana benne egy magyar sem.
több mint 7 éve
KösziAmúgy a Kisvárda kinek az érdekeltségébe tartozik?Seszták.
Gergőbácsi
empty taxi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
az egész város lényegében az övé.Amúgy a Kisvárda kinek az érdekeltségébe tartozik?Seszták.
Gergőbácsi
empty taxi
több mint 7 éve
Amúgy a Kisvárda kinek az érdekeltségébe tartozik?Seszták.
Gergőbácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Egy Paks Kisvárdát magyarok-zsoldosok párharcaként is be lehetne harangozni.#nullakvagyunk
Amúgy a Kisvárda kinek az érdekeltségébe tartozik?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Nem tudom volt-e már olyan magyar csapat, aki 11 külföldivel kezdett, de a Kisvárda most megcsináltaNéztem én is. Először azt hittem rosszul látok...Remélem kiesnek innen és az mb1ből is...
Kampman
több mint 7 éve
Nem tudom volt-e már olyan magyar csapat, aki 11 külföldivel kezdett, de a Kisvárda most megcsinálta
több mint 7 éve
menj tönkre, építsd újjá a csapatot az akadémiádra építve, lépj előre három év alatt két osztályt, legyél lőtávolságra az NBI-től... aztán add el a csapatot valami ismeretlen, háromfős cégnek, ami pár lépésre van a stadiontól... plusz még kétszáz kilométerre.tündérmese magyar módra.
több mint 7 éve
spiler1 ment digital golddal is, azon ment a PLMost hallom hogy a PL visszatér a Digisportra. És azonnal. Nem másodlagos választással ráadásul.Várható volt, hiszen 2 napja váltottam upc premiumra, hogy tudjam nézni a spíler1-2-t, nyilván arra rakják amit nem tudok fogni.
ozibozi
Való igaz nem sok PL meccset néztem eddig se, de azért b@sszák meg.
eaglesmcnabb
(tudom a digital gold megszűnt, de nekem is az van és csak a spíler2 került ki)
több mint 7 éve
Most hallom hogy a PL visszatér a Digisportra. És azonnal. Nem másodlagos választással ráadásul.Várható volt, hiszen 2 napja váltottam upc premiumra, hogy tudjam nézni a spíler1-2-t, nyilván arra rakják amit nem tudok fogni.
ozibozi
Való igaz nem sok PL meccset néztem eddig se, de azért b@sszák meg.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Azóta van új soccerstream reddit oldal. Legalábbis hetek óta működik, hétfőn azon néztem a MU-CFC-t. Google: Reddit soccer streams.nicns mit, sajna a soccerstreams reddit bannolva lett copyright miattlegegyértelműbb nem esett le, jól van, köszi. 😀streamet valaki a Bayern meccshez?www.mediaklikk.hu/m4-elo
Vrij6
Negritis
Vrij6
Negritis
több mint 7 éve
Egyik se volt rossz meccs de azért legalább mi 1 gólt rúghattunk volna. Messi s Suarez mindent elkövetett hogy ne döntsék el már az első mecsen a továbbjutást. Mondjuk Ter Stegennek is kellett védeni rendesen.Bmeg nem is tudom mikor volt utoljára időm lehetőségem két számomra érdeklődésre számot tartó meccset megnézni, nyugodtan, az elejétől a végéig. Egyik tvn a másik szuper stream a család már pihen. Én nem alszom bele... Erre két 0-0s meccs..... Tipikus 😛mondjuk szerintem 0-0-hoz képest nem volt rossz a Pool-BM, volt izgalom, meg iram
dande
slowmotion
több mint 7 éve
twitter.com/LaczyNasPilka/status/1097229594221076480

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Bmeg nem is tudom mikor volt utoljára időm lehetőségem két számomra érdeklődésre számot tartó meccset megnézni, nyugodtan, az elejétől a végéig. Egyik tvn a másik szuper stream a család már pihen. Én nem alszom bele... Erre két 0-0s meccs..... Tipikus 😛mondjuk szerintem 0-0-hoz képest nem volt rossz a Pool-BM, volt izgalom, meg iram
dande
több mint 7 éve
Bmeg nem is tudom mikor volt utoljára időm lehetőségem két számomra érdeklődésre számot tartó meccset megnézni, nyugodtan, az elejétől a végéig. Egyik tvn a másik szuper stream a család már pihen. Én nem alszom bele... Erre két 0-0s meccs..... Tipikus 😛
több mint 7 éve
Kibaszott nagy a különbség még mindig sajna a BL valódi esélyesei , és aközött , mikor pl (néha) egy PL csapat is odakerül a sorsolásnak vagy szerencsének köszönhetően a tűz közelébe.
több mint 7 éve
kettészakadt a pálya, középen tör fel a vízamúgy valahol törvényszerű, hogy amennyi helyzetet eltoszunk elöl, még kikapni is sikerül a végén, pedig azért ez a mai Bayern elkapható lenne. bár elég fegyelmezetten rohannak vissza, és mindenbe belevetődnek, mint valami lelkes skót másodosztályú csapat.
több mint 7 éve
Henderson faszán megoldja a kp-ás védekezést, így Keita egyik legjobb meccsét nyomja. Bobby is jó, de mindenki más erősen formán kívül van előre játékba. A védők meg több labdát adtak el VvD hiányában mint máskor 10 meccsen.

Liverpool Fc