Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 681
Mané próbált egyet Zsórizni, de hát ez nem így megy

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
streamet valaki a Bayern meccshez?
Vrij6
 www.mediaklikk.hu/m4-elo
Negritis
legegyértelműbb nem esett le, jól van, köszi. 😀
Vrij6
nicns mit, sajna a soccerstreams reddit bannolva lett copyright miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Vrij6
 www.mediaklikk.hu/m4-elo
Negritis
legegyértelműbb nem esett le, jól van, köszi. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Vrij6
 www.mediaklikk.hu/m4-elo

több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
eh
Fabinho-Matip? kezdek aggódni

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
picsába a BL-be, ma Ajka-DVSC "Rangadó" 😀
Heisman Trophy
Dikkk. vilagitas, kulturalt kispad, a gyep is jo!Hohoooo
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
picsába a BL-be, ma Ajka-DVSC "Rangadó" 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Cakir vezeti a Barca meccset...ajjaj! Ő nagy Real fan 😀 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Azt olvastam, hogy az a chelsea legnagyobb baja, hogy a keret nem alkalmas sarri stílusára, ő viszont olyan edző aki a saját elképzelésében hisz és nem hajlandó változtatni rajta, hogy a meglévő keretre szabja a taktikát. Ami nem lenne baj, viszont aki kinevezte annak lehetett volna fogalma arról, hogy mivel jár sarri.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon korai hirek, nyilvan lehet kacsa is, de Zidane allitolag elvallalna a csapatot, ha
Hazardot itt tartjuk hosszutavra
200M-t kolthetne nyaron
Az eladasokbol szarmazo bevetelekbol a keret erositesere is menne

Nem tudom mit gondoljak. Az egyre nyilvanvalobb, hogy a csapatnak nem megy Sarrival, es foleg motivacios gondok vannak. Kellene 1-2 vezeregyeniseg, mert az soha nem tesz jot, ha az oltozoben nincs teljes osszetartas.
Alapbol sztem jo lenne az elkepzeles, de a keret nem eleg ra, es Sarri sem tud valtoztatni (eleg annyi, hogy a Kovacic-Barkley vs Barkley-Kovacic cseret szinte minden egyes meccsen meglepte, kb ugyan akkor). Se Loftus-Cheek, se Hudson-Odoi nem kapja meg a lehetoseget. Max a kupaban.

Cserebe Pedro-William alkalmatlanok a pressingre, Kante belenott a tamado szerepbe, mar ott is remek, cserebe Jorginho szamomra tovabbra is meh. Vannak remek labdai, es kva sok lasztit szerez, de ez nalam meg keves.
David Luizt meg Alonsot mindenkepp el kell paterolni a kezdobol, es kellene erosites kb mindenhova.
Mindegy, a vegen ugy is eladjuk a 18-20 eveseinket akik majd mashol bevalnak, mi meg hozzuk az uj Torrest/Moratat stb-t....
Borbinho
Te amúgy kidobnád Sarrit? Ha igen, mikor?

Csak mert fura, ha még a szezon végét sem várják meg. Persze az 1 év is nagyon kevés a bizonyításra, de nyilván azt tudjuk, hogy a mai fociban ez nem olyan ritka.
dugo93
Egy esetben igen: ha nyaron jonne utana Lampard. Addig atvehetne Zola, hatha picit megujulna a keret.
Sajnos a Drogba/Terry/Lampard/Cech/AC stb. fele vezerekbol maradt egy szem Cahill aki nem jatszik + Azpi.
Nem nagyon hallottam meg olyat, hogy egy edzo elvesztett egy oltozot, es utana kovi szezonra meg maradt.

Ezeknek a jatekosoknak (+ a fiataloknak akik ide-oda mennek folyton kolcsonbe...) kellene egy olyan klubikon, mint Lamps, hogy egy ilyen MU elleni vagy mult heti City elleni zako utan (egyiket se neztem, egyreszt kb ilyen eredmenyekre szamitottam, masreszt streamet se nagyon talalok, igy elengedtem kb) igen is picsan rugdossa oket.

Az a baj ezt a "hanyatlast" evek ota erzem, mig a Poolnal meg a Citynel (es a Spursnel is) az evrol-evre valo fejlodest latom. Az a felelmem, hogy hosszutavon igy kicsuszhatunk a PL-ert harcolo csapatok kozul mar elmult 2 evben beigazolodott...Jo lenne megvaltoztatni a tendenciat.

De en meg azt is kinezem, hogy ha (megint) full betli lesz a szezon, akkor Abra is megunja az egeszet es eladja a picsaba a csapatot. Na akkor indulhat be a lejtmenet....
Ugye baszogatjak az angolok az oligarchakat, h ne az FA-n meg az orszagon keresztul menjen a penzmosas, aztan nem is kapott meg vmi engedelyt, igy nem is kolthetett a csapatra, csak miutan intezett fusiban izraeli allampolgarsagot.
Igy a mar jo sok eve tervben levo standionbovites is szunetel, es a jovobeni igazolasok is kerdesesek.

En egy olyannak orulnek a legjobban, ha nyaron szepen kipaterolnank a korosabb jatekosokat, meg akik mennenek mashova (Willian, Pedro, Giroud, Higany, Luiz, Alonso mindenkepp..., es igen, akar Hazard is), es megprobalnank a fiatalokbol + a maradekbol kihozni egy keretet.

Kapja meg a lehetoseget Mount, Musonda, a fiatalabb Chalobah meg Abraham. Mellejuk Pulisic, RLC, meg Hudson-Odoi. Par nyari igazolassal lehetne ezekbol a fiatalokbol egy hasonloan PL 3.-4.helyre jo csapat, csak ez idovel fejlodhetne is meg valahova...

Sajnalom Sarrit, a jatekospolitikankrol nem tehet (mondjuk mindig azt mondja,h o az edzo, nem a menedzser. lehetne akkor picit hatarozottabb v lehetne vmi embere aki segit a nevek valogatasaban. Eddig elv Jorginho meg Higany akit o kert...), igy meg azzal kell dolgoznia, ami van. De az meg nem eleg a Sarri-ballhoz.
Engem tovabbra is az zavar a legjobban, hogy a csapat rendre nem hozza ki magabol a legtobbet, egyszeruen szezon eleje ota nem tudunk hatranybol jatszani (ha mi kapjuk az elsot akkor kb el is dolt a meccs, barki ellen).
Az ilyen problemaknal sztem az edzot nem lehet nem elovenni.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 671 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagyon korai hirek, nyilvan lehet kacsa is, de Zidane allitolag elvallalna a csapatot, ha
200M-t kolthetne nyaron

Nem tudom mit gondoljak. Az egyre nyilvanvalobb, hogy a csapatnak nem megy Sarrival, es foleg motivacios gondok vannak. Kellene 1-2 vezeregyeniseg, mert az soha nem tesz jot, ha az oltozoben nincs teljes osszetartas.
Alapbol sztem jo lenne az elkepzeles, de a keret nem eleg ra, es Sarri sem tud valtoztatni (eleg annyi, hogy a Kovacic-Barkley vs Barkley-Kovacic cseret szinte minden egyes meccsen meglepte, kb ugyan akkor). Se Loftus-Cheek, se Hudson-Odoi nem kapja meg a lehetoseget. Max a kupaban.

Cserebe Pedro-William alkalmatlanok a pressingre, Kante belenott a tamado szerepbe, mar ott is remek, cserebe Jorginho szamomra tovabbra is meh. Vannak remek labdai, es kva sok lasztit szerez, de ez nalam meg keves.
David Luizt meg Alonsot mindenkepp el kell paterolni a kezdobol, es kellene erosites kb mindenhova.
Mindegy, a vegen ugy is eladjuk a 18-20 eveseinket akik majd mashol bevalnak, mi meg hozzuk az uj Torrest/Moratat stb-t....
Borbinho

Csak mert fura, ha még a szezon végét sem várják meg. Persze az 1 év is nagyon kevés a bizonyításra, de nyilván azt tudjuk, hogy a mai fociban ez nem olyan ritka.
dugo93
Nyilvan leulnek beszelni egyesevel a jatekosokkal, itt a kerdes az lesz, toluk milyen visszajelzes jon. Mert ugye Sarri lathatoan nem tudja elegge motivalni valamiert egyelore a playakat, ami furcsa, mert baromi jol kezdtek az idenyt, minden tokely volt.

Nem lehetetlen, hogy a hatterben nehanyan az MU mintajara meg akarjak buktatni az edzot, aztan ha a negyszemkozti dumalgatas soran kiderul, hogy a csapat magja nem hisz Sarriban, akkor biztos kirakjak, akkor en is kiraknam, de csak azert, mert az ilyen helyzetben csak olaj a tuzre, ha marad a trener, de baromi nehez, kis tulzassal lehetetlen szerintem „visszahozni” a megfelelo moralt es hangulatot.

De egyebkent ha a jatekosok hisznek benne, akkor en nem raknam ki, hagynek neki eleg idot, legalabb 2-3 evet.

több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 533
200M-t kolthetne nyaron

Borbinho

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
200M-t kolthetne nyaron

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Micsinal a Milan? A kis uncsi 1-1, egyszer csak 5 perc alatt 3-1-re dagadt.
ulpianus
Piatek „nem olyan rossz”.
Stez
Péntek + Pakesz mkit megb@sz. nemtől kortól függetlenül.
empty taxi
Nem, Wanda Narahoz meg zacskoval a fejen sincs gusztusuk.

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
ulpianus
Stez
Péntek + Pakesz mkit megb@sz. nemtől kortól függetlenül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.

Kampman
nem mondanám, hogy meglepett a dolog.
Amadeus
Engem se, csak gondoltam, hogy mondjuk Herczeg András lecigányozásáig azért csak nem fogunk eljutni. De sikerült.
Kampman
elég, ha Herczeg Ádámot nem cigányozzák le.
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 681
Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.

Kampman
Amadeus
Engem se, csak gondoltam, hogy mondjuk Herczeg András lecigányozásáig azért csak nem fogunk eljutni. De sikerült.

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520

Kampman
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 327 — Így remélem megfelelek nektek.....
Maaargíít, hát te meg mi csinálsz.....

(no csak csendben mosolygok egyelőre mert a kupából úgy kizúgathatnak minket mint a huzat... 😊)
több mint 7 éve
ulpianus

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Itt nem ukrán meg német szar van, itt magyar szar van, ami nagyon bűzlik lassan egy évtizede, és csak szimplán büdös. Amíg ilyen orosz pali /sajna nem az apja/ meg kubatov féle emberek irányítják szerencsére a fagyit, addig van esély hogy ennyi pénzből ezek a marhák, nem hogy nem dinasztiát, de még egy értelmes bármit is össze hozzanak. Azért az ország másik felét ez megnyugvással tölti el.
(Edző váltás bármikor, csak ők maradjanak)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
az h tippmix van m8nden nb1es csapat mezen kvazi mint foszpinzor sztem vicc.szemelytelen es nem egyedi....
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 135 — #NoStress

A végén az a gól tökéletes lezárása volt a vendégszektorban uralkodó egész délutános atmoszférának.

A csapat az égvilágon semmit nem javult Dollhoz képest, csak akkor német-osztrák tucatlégiósokat kukáztunk a Bundesliga 2-3-ból, most meg az ex-szovjet térségből igazolunk hasonlóan megfontolt stratégiai érzékkel.
Kampman
Rebrov próbálkozik, megteheti mert van egy fél idényünk rá. Én szeretném látni a koncepciót ,de eddig nehéz.
Kenny
Egész ősszel azt hallgattuk, hogy legyünk türelmesek, mert majd a tavaszi Fradi lesz Rebrov csapata. Na, hát ha ez Rebrov csapata, akkor köszönöm szépen, de ebből nem kérek...
Bálesz
Még tél van.