Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
444.hu/2019/01/11/igy-meg-soha-senki-nem-kuldte-el-a-francba-orban-viktor-kedvenc-ujsagjat-es-hazi-sportujsagirojat-szollosi-gyorgyotAzt a mindenit.
több mint 7 éve
Bielsat ha a tortentek utan nem menesztik, akkor az is eleg nagy szegyen lesz. De igazabol el is kellene tiltani vmennyi idore sztem.A Derby ellen minden eszköz megengedett 😀
Kivancsi vagyok mi lesz igy a Leedsel, a rajatszas azert egyelore biztosnak tunik.
Mindenesetre meg jobban szurkolok Lampseknak a mai meccen.
Ha nem olvastatok vna, akk roviden tnap a Derby edzokozpontjanal lattak egy furan viselkedo / oda nem illo faszit, ki is hivtak a rendoroket. Kiderult ,h a Leeds alkalmazottja, es Bielsa kuldte, mint megfigyelo. De a Leedsnek sem szolt rola, nem kert engedelyt.
"I have been using this practice since the qualifications of the World Cup in Argentina.
"It is not illegal and we have talked about it publicly and in the press."
valaki ezt jogaszolja mar meg nekem pls.
Borbinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Bielsat ha a tortentek utan nem menesztik, akkor az is eleg nagy szegyen lesz. De igazabol el is kellene tiltani vmennyi idore sztem. Kivancsi vagyok mi lesz igy a Leedsel, a rajatszas azert egyelore biztosnak tunik.
Mindenesetre meg jobban szurkolok Lampseknak a mai meccen.
Ha nem olvastatok vna, akk roviden tnap a Derby edzokozpontjanal lattak egy furan viselkedo / oda nem illo faszit, ki is hivtak a rendoroket. Kiderult ,h a Leeds alkalmazottja, es Bielsa kuldte, mint megfigyelo. De a Leedsnek sem szolt rola, nem kert engedelyt.
"I have been using this practice since the qualifications of the World Cup in Argentina.
"It is not illegal and we have talked about it publicly and in the press."
valaki ezt jogaszolja mar meg nekem pls.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
fixDigikábelen spíler1-2 sd és hd minőségben!Megint tesztelnek, vagy fixen bekerült?
NB2
Bálesz
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Na Müller két meccset kapott, talán Liverpoolban örülnek ennek legkevésbéennek, meg hogy Ribery kidőlt
csebi
több mint 7 éve
Na Müller két meccset kapott, talán Liverpoolban örülnek ennek legkevésbé
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
igen, én meg is értem a döntését. viszont akkor kedden ne mondjon ilyet, erre írtam, hogy azinternet nem felejt.Lehet, hogy végiggondolta, hogy van két gyereke, akiket egyedül nevel viszonylag szerény körülmények között, és választotta azt, amivel nekik egy kicsit többet tud adni. Furcsa ezen ítélkezni.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-itt-a-fordulat-az-eto-visszavette-kirugott-edzojet-2677995ugye-ugye azinternet nem felejt. bár kedd óta ezt nehéz:
Beszarok, komolyan mondom, ilyen a világon nincs 😆
#JC6
"Szívesen visszamentem volna dolgozni akár az utánpótlásba a klubnál, de ezek után már nem fogok megalázkodni. Megmondom őszintén, nem is tudnám most 1000 százalékosan odatenni magam a pálya mellett, csak azért meg nem fogok a futballban maradni, hogy fizetést kapjak valahonnan."
csebi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Digikábelen spíler1-2 sd és hd minőségben!Megint tesztelnek, vagy fixen bekerült?
NB2

több mint 7 éve
Lehet, hogy végiggondolta, hogy van két gyereke, akiket egyedül nevel viszonylag szerény körülmények között, és választotta azt, amivel nekik egy kicsit többet tud adni. Furcsa ezen ítélkezni.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-itt-a-fordulat-az-eto-visszavette-kirugott-edzojet-2677995ugye-ugye azinternet nem felejt. bár kedd óta ezt nehéz:
#JC6
"Szívesen visszamentem volna dolgozni akár az utánpótlásba a klubnál, de ezek után már nem fogok megalázkodni. Megmondom őszintén, nem is tudnám most 1000 százalékosan odatenni magam a pálya mellett, csak azért meg nem fogok a futballban maradni, hogy fizetést kapjak valahonnan."
csebi
több mint 7 éve
Digikábelen spíler1-2 sd és hd minőségben!
több mint 7 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-itt-a-fordulat-az-eto-visszavette-kirugott-edzojet-2677995ugye-ugye azinternet nem felejt. bár kedd óta ezt nehéz:
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-itt-a-fordulat-az-eto-visszavette-kirugott-edzojet-2677995Beszarok, komolyan mondom, ilyen a világon nincs 😆
több mint 7 éve
Nem lesz top kereső de megélhetés szempontjából több pénzt kap. Kezdőbe jutásra és valogatotsagra is jobban megéri.U válogatott labdarúgóért fizetett nekiba fradi x ezret, gondolom kerestek rajta y ezret. Ennyi. Szerető meg gondolom kap az államtól x milliót havonta, az euskratelben meg kapott v9lna y milliót. Újabb jól menedzseltnek tűnő pályafutás a honi közegben.A fejlődés megkérdő... áhh mindegy.Pedig annyira mondták róla, hogy nagyon nagy tehetség, de ezek szerint a Stoke-ban sem tudott megragadni...
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-alairt-az-angliabol-hazatero-u-valogatott-szelso-2677851
Matthew99
Atik15
peach
Miért ne jött volna ?
több mint 7 éve
U válogatott labdarúgóért fizetett nekiba fradi x ezret, gondolom kerestek rajta y ezret. Ennyi. Szerető meg gondolom kap az államtól x milliót havonta, az euskratelben meg kapott v9lna y milliót. Újabb jól menedzseltnek tűnő pályafutás a honi közegben.A fejlődés megkérdő... áhh mindegy.Pedig annyira mondták róla, hogy nagyon nagy tehetség, de ezek szerint a Stoke-ban sem tudott megragadni...
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-alairt-az-angliabol-hazatero-u-valogatott-szelso-2677851
Matthew99
Atik15
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
De hogy még kölcsön sem tudják adni, hátha lesz vlm... na ez a nem semmi 😊)))
több mint 7 éve
A fejlődés megkérdő... áhh mindegy.Pedig annyira mondták róla, hogy nagyon nagy tehetség, de ezek szerint a Stoke-ban sem tudott megragadni...
Matthew99
több mint 7 éve
A fejlődés megkérdő... áhh mindegy.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-alairt-az-angliabol-hazatero-u-valogatott-szelso-2677851

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2019/01/09/sarri_egy_laptopon_bizonyitotta_be_a_lest/mar a kozvetites soran is furcsalltam, hogy nem volt vonalban levo kamera, csak egy olyan, ami eleg szar szogbol mutatta. az alapjan tenyleg egyvonalnak tunt, de azt Kane labahoz huztak be.
igy viszont tenyleg eleg egyertelmu,h a partjelzo jol jelzett, mert les volt...spori meg belefujt, a vedok megalltak, Kepa mondjuk ettol fuggetlenul kirontott. a tizi jogos volt, de nem is szabadott vna megtortennie annak az esetnek mar
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Majd Aki előbb kiesik a BL-ből, annak lesz nagyobb esélye a PL-re. 😉
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Tejesember
256
Mar parszor leirtam..Vannak egyáltalán utánpótlásért felelős stábok? Ténylegesekre értem, nem azokra, akik papíron azok és csak a sok pénzt markolják fel.
Ujabb top liga, ujabb nagy remenyseg, ujabb, sulyos/makacs serules (Sallai Roland).
Ahogy regen mondtak nekunk " mugecibul vagyunk". Pech vagy ilyen gyenge az utanpotlasert felelos stab...
ZoliMP
több mint 7 éve
Mar parszor leirtam..szar az utánpótlás edző gárda
Ujabb top liga, ujabb nagy remenyseg, ujabb, sulyos/makacs serules (Sallai Roland).
Ahogy regen mondtak nekunk " mugecibul vagyunk". Pech vagy ilyen gyenge az utanpotlasert felelos stab...
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!