Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Hú banyek mit csinálnak ezek Madridban. Most lehet kicsit elhúzni.
több mint 7 éve
szerintem ne fáradj ezzel 😊Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.Az előbb még ide se fért be.
#JC6
Jughead
több mint 7 éve
Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.Na mert a fagyi padján ülni privatizált közpénzen aztán nagyobb dicsőség lenne gondolom
#JC6
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.de attol meg lehet erosebb mint a magyar liga es talan elesebb meccseket is jatszanak.
#JC6
több mint 7 éve
Én soha nem vettem komolyan ezt az álmot.Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.Oda jutottunk, hogy ez már nagy dicsőség. El kell felejteni a komoly bajnokságok meghatározó magyar játekosa álmot.
#JC6
Matthew99
több mint 7 éve
Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.Az előbb még ide se fért be.
#JC6
több mint 7 éve
jep, ennyit ér a magyar focifelőlem hihetjük hogy Bundás meg Olasz 1Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.Oda jutottunk, hogy ez már nagy dicsőség. El kell felejteni a komoly bajnokságok meghatározó magyar játekosa álmot.
#JC6
Matthew99
de valójában a belga, holland első osztály is necces
maradnak a lengyelek, ukrajna, usa ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.Oda jutottunk, hogy ez már nagy dicsőség. El kell felejteni a komoly bajnokságok meghatározó magyar játekosa álmot.
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
dawyd728
4 123
Ja, apucija költözött ki 16 évesen Kansas Citybe.Apuci nélkül még az MLS-be se férne be..“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Bravó.
Azt hittem egy top ligáról, de tévedtem 😆
#JC6
Kb a legértelmesebb magyar focistát sikerült megtalálni.
Btw, ha követed a pályafutását többször elmondta top ligába szeretne idővel kerülni. Leginkább Bundesligát emlegette, de amíg azt érzi az MLS-ben még tud továbbfejlődni, addig nem vágyik el.
dawyd728
#JC6
C'mon man.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Usákok öcsém, ahol a meccsenkén 5 gól születik és ahova a sztárok levezetni mennek. Nagy dicsőség, 22 évesen, mások meg - persze nem legfőképp magyarok - komolyabb bajnokságokban játszanak.
több mint 7 éve
most jön majd az "azért játszik mert visszaoszt a fizuból az edzőnek" dumaabból a szempontból ez mindenképpen baromság, hogy egyrészt apucit telibe szarják az usákok, másrészt az alapszakasz harmadik legjobb teljesítményét nyújtó csapat gólkirályáról beszélünk, aki a lehetséges 38 meccsből 34-en játszott is, tehát mindképpen befér az MLS-be.Apuci nélkül még az MLS-be se férne be..“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Bravó.
#JC6
Btw, ha követed a pályafutását többször elmondta top ligába szeretne idővel kerülni. Leginkább Bundesligát emlegette, de amíg azt érzi az MLS-ben még tud továbbfejlődni, addig nem vágyik el.
dawyd728
#JC6
slowmotion
több mint 7 éve
Apuci itthon segített neki kurvasokat, de kint nem tud azért ő sem. Megoldotta kint? Meg!tipikus magyar hozzáállás, ha valaki valamit elér
Coolearie
támadjuk be ott ahol lehet, ne pedig örüljünk hogy nem bajner bálint 2.0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Apuci itthon segített neki kurvasokat, de kint nem tud azért ő sem. Megoldotta kint? Meg!
több mint 7 éve
abból a szempontból ez mindenképpen baromság, hogy egyrészt apucit telibe szarják az usákok, másrészt az alapszakasz harmadik legjobb teljesítményét nyújtó csapat gólkirályáról beszélünk, aki a lehetséges 38 meccsből 34-en játszott is, tehát mindképpen befér az MLS-be.Apuci nélkül még az MLS-be se férne be..“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Bravó.
#JC6
dawyd728
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Apuci nélkül még az MLS-be se férne be..“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Bravó.
#JC6
dawyd728
több mint 7 éve
amúgy igen, hatalmas madridista a gyerek“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Legalább realista
#JC6
Kampman
kb hosszú évek óta az első játékos aki normálisan tud nyilatkozni, ráadásul angol nyelven is
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Tippmixpro-n állítólag minden meccs látható, igaz SD-ben!nemcsak állítólag
NB2
több mint 7 éve
dawyd728
4 123
“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Bravó.
#JC6
több mint 7 éve
“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Legalább realista
#JC6
több mint 7 éve
Bet365 adja a MU meccset, meg a többi FA kupa meccset 😊Most komolyan, egyik magyar csatorna se közvetíti az FA kupát?Nevetséges. Pont most akartam kérdeni.
bogec7
tüsi91
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Tippmixpro-n állítólag minden meccs látható, igaz SD-ben!
több mint 7 éve
Most komolyan, egyik magyar csatorna se közvetíti az FA kupát?Nevetséges. Pont most akartam kérdeni.
bogec7
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
“Sallói Dániel Ibrahimovic mezéről álmodik”Azt hittem egy top ligáról, de tévedtem 😆
több mint 7 éve
Most komolyan, egyik magyar csatorna se közvetíti az FA kupát?Komolyan... Nincs megállapodás senkivel!
bogec7
hatalmas sztori, szerintem elfér:
24.hu/sport/foci/2019/01/05/carlos-kaiser-henrique-focista-aki-sosem-focizott/?fbclid=IwAR2AFwxrea7Px9QrIGut4R1XWr-Ws8i0yCVTFwEjDjWe6VWBxkgKx9-v9Bo
több mint 7 éve
Most komolyan, egyik magyar csatorna se közvetíti az FA kupát?
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!