Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Böde, ki más? 😊Előbb-utòbb úgyis a Realhoz kerül.ki?
ozibozi
Amadeus
több mint 7 éve
Klopp, gondolom.Előbb-utòbb úgyis a Realhoz kerül.ki?
ozibozi
Amadeus
több mint 7 éve
Előbb-utòbb úgyis a Realhoz kerül.
több mint 7 éve
meccs elotti boldom:Ez már nem az a Pool (hála a jó égnek). Nem is tudom mikor kaptunk utoljára 2 gólt a bajnokságba, nemhogy 3-at.
5-3 a Poolnak. eddig jo
Borbinho
Megnéztem PL-be:
2-t tavaly Április WBA 2-2 Pool
3-at 18 Január: Pool 4-3 MCity
Leírom még egyszer, és amennyiszer csak szóba kerül a csapat.
Kinevezése előtt is a kedvencem volt, azóta még inkább az. Klopp sose hagy itt a klubbot!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Salah megint szépen előadta a nagyhalált, mondjuk Sokratis nem tudom mit gondolt, olyan kiszorított helyzetben volt már a csatár. Nem ezen a meccsen kell behúznunk a 4. helyet, de azért reménykedtem egy tisztes helytállásban.dobta magát de minek kell 3x odarúgni?
Sebii
amúgy hihetetlen szarul rúgta Salah a büntit mák volt h bement
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Salah megint szépen előadta a nagyhalált, mondjuk Sokratis nem tudom mit gondolt, olyan kiszorított helyzetben volt már a csatár. Nem ezen a meccsen kell behúznunk a 4. helyet, de azért reménykedtem egy tisztes helytállásban.
több mint 7 éve
Ez a védelem bazdmeg....
több mint 7 éve
Csak a szokásos Spurs, ahogy írtam, ezért sem leszünk mi soha újra bajnokok..................
több mint 7 éve
meccs elotti boldom:5-3 a Poolnak. eddig jo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Na megvolt a szokasos Lichtirol kapott gol, de hogy Torreira is ad egyet ajandekba... Pedig ma kikapott a Spurs, lehetne kapaszkodni szepen. (Laca loni fog egyet a padrol)Azt akkor meg is szavazzák az év góljának 😊 Viccet félretéve, jó lenne ha eredményesen szállna be.
Sebii

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Na megvolt a szokasos Lichtirol kapott gol, de hogy Torreira is ad egyet ajandekba... Pedig ma kikapott a Spurs, lehetne kapaszkodni szepen. (Laca loni fog egyet a padrol)
több mint 7 éve
Bakker így odaadni az előnyt a poolnak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nem semmi amit hirtelen hátrányból csinál a Pool
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mondom én hogy Pocak képtelen átlépni az árnyékát... nem rossz a Wolves, tudom, de így kikapni...Hiába jó a csapat, sose leszünk így bajnokok...
több mint 7 éve
Abra mindig most es azonnal akar eredmenyt. Ezert rugdossuk ki az edzoket, ezert nem kapott eselyt Salah, Lukaku vagy epp KDB. Most az h Hudson-Odoi jatszik neha mar kb csodaszamba megy.De Bruyne pont mas, o kapott legalabb eselyt, szimplan nem illett asszem epp Mourinho rendszerebe, rogton baszott is ra. De ezek a papiron oriasi tehetsegek baszki evek ota allandoan kolcsonben vannak, de a Chelsea felnottben semmi lehetoseget nem kapnak szinte. Ennek meg nincsen ertelme.10 éve csinálja ezt a Chelsea agy nélkül. KdB pl.Jelenleg van 39 kolcsonjatekosunk, ...Asztakúrvaa. 😀😀😀
Borbinho
Mikey
Amadeus
Stez
Kolcsonadjuk oket, huzoemberek lesznek a csapataikbam, majd visszahozzuk oket es a nyari edzotaborban meg amcsi turakon verik a golokat, utana meg a szezon soran kb csak cserekent jatszanak meg a ligakupabam.
Ha vki nem tud fel v max 1 szezon alatt bizonyitani, azt eladjuk.
Elfogadnam mindharom fent emlitett jatekost a jelenlegi keretbe, az fix. Meg ha Lukaku gyenge is iden es inkonzisztens. Legalabb nem esik el minden test-test elleni kontaktol mint Morata..
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
De Bruyne pont mas, o kapott legalabb eselyt, szimplan nem illett asszem epp Mourinho rendszerebe, rogton baszott is ra. De ezek a papiron oriasi tehetsegek baszki evek ota allandoan kolcsonben vannak, de a Chelsea felnottben semmi lehetoseget nem kapnak szinte. Ennek meg nincsen ertelme.10 éve csinálja ezt a Chelsea agy nélkül. KdB pl.Jelenleg van 39 kolcsonjatekosunk, ...Asztakúrvaa. 😀😀😀
Borbinho
Mikey
Amadeus
több mint 7 éve
10 éve csinálja ezt a Chelsea agy nélkül. KdB pl.Jelenleg van 39 kolcsonjatekosunk, ...Asztakúrvaa. 😀😀😀
Borbinho
Mikey
több mint 7 éve
Mondjuk a Juve tizenegyese elott is teljesen egyertelmuen szabalytalankodott a Juve-vedo, es azt neztek vissza, hogy emiatt ervenytelenitsek a tizit, ot percig pocsoltek, aztan semmi.Vicces volt hogy a lesállás után 3 perccel érvénytelenítették a Samp gólját... persze, értem, lesen volt a srác, másfél perccel a gól után....hihetetlen amator modon megy egyelore az olaszoknal a videobiro. nemeteknel emlekeim szerint sokkal gordulekenyebben ment.
Ezzel az erővel lassan az összes helyzetet, kapufát vagy öngólt vissza lehet majd nézni, hogy ki mikor meg hol volt lesen...
#JC6
multkori Juve-Napoli (?) meccsen is a vegen ugy vettek el a Juve golt, hogy hoppa a gol elott 15sec-el volt egy szabalytalansag, amibol a labdaszerzes jott (szvsz jogos volt mondjuk).
de azt, hogy szinte mindig 1-2 percig all a jatek, es a spori csak UTANA megy ki megnezni, ezzel ossz 4-5 perces jatekszunetet generalva, nevetseges.
Borbinho
több mint 7 éve
Vicces volt hogy a lesállás után 3 perccel érvénytelenítették a Samp gólját... persze, értem, lesen volt a srác, másfél perccel a gól után....hihetetlen amator modon megy egyelore az olaszoknal a videobiro. nemeteknel emlekeim szerint sokkal gordulekenyebben ment.
Ezzel az erővel lassan az összes helyzetet, kapufát vagy öngólt vissza lehet majd nézni, hogy ki mikor meg hol volt lesen...
#JC6
multkori Juve-Napoli (?) meccsen is a vegen ugy vettek el a Juve golt, hogy hoppa a gol elott 15sec-el volt egy szabalytalansag, amibol a labdaszerzes jott (szvsz jogos volt mondjuk).
de azt, hogy szinte mindig 1-2 percig all a jatek, es a spori csak UTANA megy ki megnezni, ezzel ossz 4-5 perces jatekszunetet generalva, nevetseges.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Vicces volt hogy a lesállás után 3 perccel érvénytelenítették a Samp gólját... persze, értem, lesen volt a srác, másfél perccel a gól előtt..Ezzel az erővel lassan az összes helyzetet, kapufát vagy öngólt vissza lehet majd nézni, hogy ki mikor meg hol volt lesen...
több mint 7 éve
Jelenleg van 39 kolcsonjatekosunk, ...Asztakúrvaa. 😀😀😀
Borbinho
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Mondjuk az Inter-szurkolok eleg sok fekaval nyomnak hasonlot, akiknek kozuk sincs Napolyhoz, ugyhogy en nem hiszem, hogy itt ez volt a dolog lenyege.Ez a Koulibaly eset egyébként azért érdekes számomra, hogy a barom rasszista olaszok miért szerencsétlent veszik elő és kezdik ki (pályán és pályán kívül sem arcoskodik, sőt...), és nem az ilyen "ellenmfélre köpködős egy meccsen 3 pirosat érdemelnék douglascostákat" húzzák le a pályáról akkor, amikor történik...jah hogy mert ő csókos csapatban játszik 😕Nápoly egy ország az országban. Kb minden olasz utálja őket. Nem csak a csapatot, hanem a nápolyiakat. Utált város csapatának feketéje az "ideális" céltábla. Kb nem tudok másra gondolni, h másképpen zajlott le az agysebészek agyában ez.
MarioAna
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 123
Ez a Koulibaly eset egyébként azért érdekes számomra, hogy a barom rasszista olaszok miért szerencsétlent veszik elő és kezdik ki (pályán és pályán kívül sem arcoskodik, sőt...), és nem az ilyen "ellenmfélre köpködős egy meccsen 3 pirosat érdemelnék douglascostákat" húzzák le a pályáról akkor, amikor történik...jah hogy mert ő csókos csapatban játszik 😕Nápoly egy ország az országban. Kb minden olasz utálja őket. Nem csak a csapatot, hanem a nápolyiakat. Utált város csapatának feketéje az "ideális" céltábla. Kb nem tudok másra gondolni, h másképpen zajlott le az agysebészek agyában ez.
MarioAna