Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Na akkor csak jol emlekeztem,
hogy nem lehet 2007 a labda :d. Csukaban mondjuk nekem adidas predator pulse-m volt (terembe), azota sem volt olyan jo csukam, birta vagy negy evig, aztan szetkopott a talpa. Igaz adidast nem vettem azota, mert muanyagok mind.
eaglesmcnabb
Nekem a 2006-os predatorom még mindig cipő, az még bőrből készült.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Na akkor csak jol emlekeztem,
hogy nem lehet 2007 a labda :d. Csukaban mondjuk nekem adidas predator pulse-m volt (terembe), azota sem volt olyan jo csukam, birta vagy negy evig, aztan szetkopott a talpa. Igaz adidast nem vettem azota, mert muanyagok mind.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Furcsa lesz a classico Messi és CR nélkül.
Kenny
Ebben a világban éltünk, mikor legutóbb ez történt:
[az a Nike Total90 <3 ]
 www.instagram.com/p/BpL-bgFibY8/?taken-by=433
bogec7
nekem azota is az a kedvenc csukam, de meg a 2004 koruliek.
 i.pinimg.com/originals/49/73/9e/49739e4e956c902683eccd126df2cef6.jpg

hasonlom volt teremcipoben. kva jol neztek ki 😀
+ az akkori (teli) PL laszti is kva jo volt, olyanom is volt

Borbinho
Legjobb labda volt a total 90es, de szerintem amit linkeltel az ket evvel azelotti. A fifa 07ben is mar az ujabb labda volt, de az is kurva
jo volt, nekem Is Megvolt mindkettő!! Azota se gyartanak jobb, es szebb le labdakat
eaglesmcnabb
amit linkeltem az Figo 2004-es EB csukaja + a PL 2004/05-os teli lasztija. a sima ugyan ez volt csak sarga helyett feher.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Kenny
[az a Nike Total90 <3 ]
bogec7
 i.pinimg.com/originals/49/73/9e/49739e4e956c902683eccd126df2cef6.jpg

Borbinho
Legjobb labda volt a total 90es, de szerintem amit linkeltel az ket evvel azelotti. A fifa 07ben is mar az ujabb labda volt, de az is kurva
jo volt, nekem Is Megvolt mindkettő!! Azota se gyartanak jobb, es szebb le labdakat

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kenny
[az a Nike Total90 <3 ]
bogec7

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
bogjosi New England Patriots 2 031
Kenny
[az a Nike Total90 <3 ]
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/43700888_141526786807247_453345991692495921_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=xJC4hOzIVscQ7kNvwHLk-0D&_nc_oc=AdlpKmFa5iGLbnzt2dwuFgQADgswGsr8Xgja-_r5bxDlDsYTlB50eSSW8ExSuG-dr60&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_ss=8&oh=00_AfuaCoJClSFrJE5nzQ5HqrCEhb-ZvmwPJ7OSiafyuEBq1w&oe=69AA2364
433 on Instagram: "Next week: The first Clásico without Messi or Ronaldo since 2007! 😳"
551K likes, 4,184 comments - 433 on October 21, 2018: "Next week: The first Clásico without Messi or Ronaldo since 2007! 😳".

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 513 — Omar's Coming Yo!

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Javaslom a kicker problémákkal küzdő NFL csapatoknak John Hegedűst 😛
több mint 7 éve
Amúgy Gorriaránt végleg kiszorította Sigér? Kár hogy nincs itt JC6, mondhatná egy bennfentes pletyit.
Gergőbácsi
sérült.őt nem lehet kiszorítani. Kb annyira pótolhatatlan, mint az ukrán.
Kenny
Efelett elsiklottam, köszi az infót.
Gergőbácsi
es Otigba is serult?
ZoliMP
Igen.Már a csapattal edz, de még nem játszhat.

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Amúgy Gorriaránt végleg kiszorította Sigér? Kár hogy nincs itt JC6, mondhatná egy bennfentes pletyit.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
es Otigba is serult?
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Banyek Messi szerintem lehet erre az idényre out...... Rosszul ért földet, a könyöke...
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Gergőbácsi
Kenny

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Hozzáteszem, ez se volt kis gól.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/41953398_1952983758142172_6893070919762182144_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=TJN4QW99JxwQ7kNvwGDRYkx&_nc_oc=AdnH9eQn3wX4rRm46v7XnfSwRP8tpu6EBvga1zyk9Rzl8kBvA1J8N2HcK2w4Hq3YHKU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=hyOsXRDsQ1nOY2XwJti9Ug&_nc_ss=8&oh=00_Afv57z1vuIoi3E_AEnKHguZeRsqZLM_vcPTrtR9BGEP79g&oe=69AA3C55
107.462 Aufrufe · 915 Reaktionen | HIHETETLEN‼️ Bódi Ádám szögletből szerzett gólt‼️😯😍 Ezzel az elképesztő találattal verte a DVSC a Paksot a 93. percben.😮⚽ | M4 Sport
HIHETETLEN‼️ Bódi Ádám szögletből szerzett gólt‼️😯😍 Ezzel az elképesztő találattal verte a DVSC a Paksot a 93. percben.😮⚽

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve
Gergőbácsi

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
A Puskas vs. nagyok elleni meccseket latvan valahogy mindig az az erzesem, hogy ezek le vannak dumalva. Valahogy a nagyok mindig olyan meglepoen gyengusz napokat fognak ki. 8D

több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 189 — Csodabogár
Kis gol is gol mondta Hegedus Janos majd baszott egy golt 50 meterrol.
Kenny
be lehet azt pöckölni, tuszkolni

több mint 7 éve
Kis gol is gol mondta Hegedus Janos majd baszott egy golt 50 meterrol.

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez, te melyik vb-t nézted? Én nem csipázom Pogba-t de a vb -n oroszlánrészt vállalt a győzelemben többek között azzal, hogy tehermentesítette a középpályán Griezmann-t.
gordon
Szerintem meg volt legalabb 3-4 minosithetetlen meccse, es a kozeppalyan meg a Matuidi, Kante kettos csinalt mindent. Vedekezni baszott, a tamadasoknal abszolut keptelen volt iranyitani, ezert volt ilyen szintelen-szagtalan a franciak tamadojateka.

Az argentinok ellen volt ket nagy passza Mbappenak, de osszessegeben a 3-4 minosithetetlen meccs mellett volt neki ketto darab jo. En egy 100 millios kozeppalyastol ennel sokkal tobbet varok. De lehet, hogy velem van a baj.

Annal meg vegkepp tobbet varok, mint amit az MU-ban latok, miota ott van.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Stez, te melyik vb-t nézted? Én nem csipázom Pogba-t de a vb -n oroszlánrészt vállalt a győzelemben többek között azzal, hogy tehermentesítette a középpályán Griezmann-t.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/tilos-passzolni/ha-klubtulajdonos-lennek-kineveznem-varhidi-petert-edzonek-tilos-passzolni-varhidi-peterrel

igazi csicska
Borbinho
Egek. Ez az interjúi is tökéletesen megmutatja, mi a baj itthon.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
de kurvara hianyzik egy Diego Costa/Drogba kaliberu csatar, aki be is bassza a helyzeteket...Birom Moratat, de egyszeruen nem az a szint ami egy top klubban elfogadhato...szomoru, de Giroud is jobb nala, mert o legalabb levegoben kiemelkedo + fizikailag is eros.

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lehet itt vezetőségezni, meg a játékoskeret gyengeségéről beszélni, de 3. szezon óta nincs egy felépített csapatjáték. Mi ez ha nem edzői felelősség.
több mint 7 éve
Hat a MU fanok utan a Real fanok is megtapasztaljak ,milyen amikor eladjak a vilag legjobb focistajat, es visszaesik a csapat.
Zidane is hianyzik nyilvan, de CR pont ilyenkor szokta a hatan cipelni a csapatot.

több mint 7 éve
Rudiger!
Koszi Pogba 😀