NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Seydi még mindig nagyon rossz sajnos,.Schleck
Dehogy rossz 😀😀😀
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Seydi még mindig nagyon rossz sajnos, de amúgy tetszik most a DVSC.Schleck
Jovanovics jó bolt volt, de kéne egy jó csatár. És ha még a Varga is magára találna végre...
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Seydi még mindig nagyon rossz sajnos, de amúgy tetszik most a DVSC.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Azt mikor ertik mar meg vegre a tisztelt elvtarsak,hogy a Hool nem egyenlo Ultra???ZoliZoltán
mikor értik már meg a szurkolók hogy európai körülmények kellenek. Én maximálisan támogatom hogy minden szurkoló regisztrálva legyen, bár így sem tudom mi lesz az első kerítés nélküli Fradi-Újpesten...
Azért valahol kurva nevetséges hallgatni hogy felhúznak egy ilyen stadiont és akkor még tüntetnek mert oda már nem lehet majd csak úgy belógni. Igenis a mai világhoz az ilyen regisztráció hozzátartozik.davemayer
Itt azon van a para ahogy le lett kommunikalva az egesz.
Jegyarak,beleptetes.
Plusz kubatov akciói a tábor lecserelesere stb..
Kubatovval vam tele a toke mindenkinek köztünk nekem is.az elejen hittem neki,de azota egy szavát nem hiszem amióta kiállt verte a mellet,penzt koldult az atvilagitasra es soha nem hozta nyilvánosságra.
Erdekes mas országokban ahol szintén jo taborok vannak(lengyel,gorok stb) megtudtak oldani.hulyenek vagyunk nézve itt van a gond.

több mint 11 éve
olyan harminc forint, kérjünk ajánlatot bólos kártyákra 😉 csak szebbet hoz ki dizájnkommandósutianap
Várjál hozzátette hogy számoljam bele a rendszert is, szal legyen 130 Huf
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőledavemayer
Semmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.Hanni
Szerinted egy ilyen chipkártyának mennyi az anyagköltsége? Mennyiért tudnál magadnak csináltatni ilyet? Számold bele nyilván az egész rendszer kiépítésének költségeit is, arányosan leosztva mondjuk 50e kártyára

baggio
olyan harminc forint, kérjünk ajánlatot bólos kártyákra 😉 csak szebbet hoz ki dizájnkommandó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na 😊
Remélem nem ülünk rá, mert agyf*szt kapok.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőledavemayer
Semmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.Hanni
Szerinted egy ilyen chipkártyának mennyi az anyagköltsége? Mennyiért tudnál magadnak csináltatni ilyet? Számold bele nyilván az egész rendszer kiépítésének költségeit is, arányosan leosztva mondjuk 50e kártyára

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na ez eddig egész jó, leszámítva, hogy szar.
Korhut, Zsidai, Volas elmehetnek kb. a halál f*szára az eddigi teljesítményük alapján, ugyanígy Szakály, aki a sérülése óta kb. a legszarabb játékosa az egész keretnek. (nem tudom miért kell így erőltetni, mikor láthatóan nem 100%-os)
Ráadásul Mihelic is lesérül.

több mint 11 éve
Semmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
"NB I: szeptember 15-e után kötelező lesz a szurkolói kártya"

Jó lesz majd 70 néző előtt meccset játszani 😀Kenny
Mondjuk én sem értem mi a baj a szurkolói kártyával.
Kb annyi mint ha erre az oldalra meg kellene adnod a személyes adataidat belépéskor.Bazzani
Én is ki akartam váltani, hátha egyszer valami miatt a Chelsea meccsen kívül is kellene még fradi meccsre menni, de ezer forintot második megfontolásra sem ér meg. 😀Hanni
nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőle

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve

Kb annyi mint ha erre az oldalra meg kellene adnod a személyes adataidat belépéskor.Bazzani
Én is ki akartam váltani, hátha egyszer valami miatt a Chelsea meccsen kívül is kellene még fradi meccsre menni, de ezer forintot második megfontolásra sem ér meg. 😀
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Azt mikor ertik mar meg vegre a tisztelt elvtarsak,hogy a Hool nem egyenlo Ultra???ZoliZoltán
mikor értik már meg a szurkolók hogy európai körülmények kellenek. Én maximálisan támogatom hogy minden szurkoló regisztrálva legyen, bár így sem tudom mi lesz az első kerítés nélküli Fradi-Újpesten...
Azért valahol kurva nevetséges hallgatni hogy felhúznak egy ilyen stadiont és akkor még tüntetnek mert oda már nem lehet majd csak úgy belógni. Igenis a mai világhoz az ilyen regisztráció hozzátartozik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante

A Pancho(ló)ba vajon jó lesz a strandbérlet is?iktriad
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-nem-kell-kulon-kartya-minden-stadionba-sipos-jeno-2353483

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Azt mikor ertik mar meg vegre a tisztelt elvtarsak,hogy a Hool nem egyenlo Ultra???
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fölé-Mellé 1. hivatalos adás, 1. rész
 www.youtube.com/watch?v=KaPmINEWn_U
53 perc
Hurka bemutatkozik, u19, BL, EL

a 2. részben van az mb1 első forduló eseménysora, azt még töltögetem. Itt van  www.youtube.com/watch?v=y-16Inc4cA0
69 perc

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley

Kb annyi mint ha erre az oldalra meg kellene adnod a személyes adataidat belépéskor.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 646 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

A Pancho(ló)ba vajon jó lesz a strandbérlet is?
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!

Jó lesz majd 70 néző előtt meccset játszani 😀

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Amint kiszorítják az ultrákat a stadionokból, meg lehet majd nézni milyen hangulat lesz ezekben a létesítményekben(most nem az MTK-féle kemény magra kell gondolni), elég csak átnézni Angliába, nincs balhé, de mellé színházhangulat párosul... legalább ott elit szinten fociznak, itthon még csak közepesnek mondható foci sincs

a lehető legmesszebb állok a "fradi szimpatizáns" skatulyától, de bizonyos részüket meg tudom érteni, nyilván vannak közöttük bűnözők is akik csak a balhé miatt mennek ki meccsekre(és ezért ellenzi a szkennert), de a legtöbb szurkoló nem ilyen, ez megint egy ostoba általánosítás

MLSZ büntetései is nevetségesek, nem tudom miért pont a szurkolóknál/ultráknál kell elkezdeni ezt a "népnevelést", mikor pl a közéletbe simán lehet zsidózni, cigányozni és történelem hamisító emlékműveket felállítani, de pár 100 ember kivételével a többi ingerküszöbét el sem érik ezek
az egész társadalmunk felfogásával, értékrendjével van baj és azért mert a stadionban majd nem illetve kevesebbet lehet "faszszopó Újpest"-ezni, az ég világon semmi nem fog változni
a társadalmunk nem ettől fog javulni, nem lesz több néző a meccseken, nem lesz jobb a foci minősége, csak most éppen nincs más akibe bele lehetne kötni, illetve van, az akadémiákat rendbe lehetne tenni(ha már a DP-t felkértük), de ahhoz szakértelem kéne és pár csókos bizony porul járna, azt meg ügye nem lehet

álomvilágban él az aki azt hiszi a focink majd a "kemény mag" távolmaradásával előrébb fog mozdulni, ez megint csak egy látszat intézkedés, aminek kézzel fogható hozadéka nem lesz, kiváncsi leszek azt a 500-1000 ultrát hogyan fogják pótolni a lelátón, gondolom a helyettesek is minden második héten elutaznak Pécs-re és Miskolcra... és 1-2 év múlva ha esetleg a csapat a táblázat második traktusába tartozik akkor is biztos ki fog menni, ügye?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Amadeus91
Tudjuk, No.-ban a szar is rózsa illatú, csak nem tudom, hogy ennek mi köze van a fradi vs.kubatov vs. szkenner dologhoz...gordon
he?
feljött a szurkolás téma, gondoltam berakom, mert egy jó videó. Liberalizmus van. | még |
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebi
Ennek ellenére ott is neked kell elfogadni a szabályokat, nem a szervezőknek a tieidet. A másik, hogy csak annyira mostam össze, mint a szurkolók a rabosítást és a bűnözőnek való tekintést mossák össze, a beazonosítási lehetőség biztosításával. 😊
Tony
le is írtam, hogy ez meg miért hülyeség...

amúgy a jelenlegi magyar munkapiaci helyzetben nem mondanám azt, hogy van lehetőséged nem elfogadni a szabályokat... örülsz, hogy van melód az esetek nagy részében.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Amadeus91
Tudjuk, No.-ban a szar is rózsa illatú, csak nem tudom, hogy ennek mi köze van a fradi vs.kubatov vs. szkenner dologhoz...
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
azért a munkát, amiért pénzt kapsz, ne mossuk össze a szórakozással, amiért te fizetsz ...csebi
Ennek ellenére ott is neked kell elfogadni a szabályokat, nem a szervezőknek a tieidet. A másik, hogy csak annyira mostam össze, mint a szurkolók a rabosítást és a bűnözőnek való tekintést mossák össze, a beazonosítási lehetőség biztosításával. 😊

Alap gondolatmenethez kapcsolván: Azt meg már meg sem említettem, hogy ki is kapott egyből 20 000 € büntetést , mert a szurkolói nem megfelelően viselkedtek!? A szervezők sem viccből telepítenek több milliós berendezéseket, de sajnos (minthogy a mellékelt ábra mutatta) megalapozott és szükséges lépés (pláne ha valóba az európai kupaporond is cél a jövőben).
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216