NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
88
8
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
német - portugál holnap, ingyé. valaki? 😊 index.hu/mindekozben/poszt/2014/07/30/nemet-portugal_ingyen_ujpesten/Dexxter Tailorez a városháza előtti?
több mint 11 éve
ha már soccer az USA-ban, múlt szerdai nézőszámok, mikor öt mérkőzés ment egy este:Ennyien hogyan férnek be??????!!?!?!!?!
1. Manchester United vs. Los Angeles Galaxy (FS1): 308,000 viewers
2. Sporting Kansas City vs. Manchester City (ESPN2): 297,000 viewers
3. Toronto FC vs. Tottenham Hotspur (ESPN2): 189,000 viewers
4. Liverpool vs. AS Roma (NBCSN): 140,000 viewers
5. San Jose vs. Chicago (NBCSN): 67,000 viewers
az ötödik az MLS-meccs, az egyetlen, téttel is bíró mind közül...baggio
több mint 11 éve
nem fog, már csak azért sem, mert nem "pár college meccs"-ről beszélünk, hanem év eleji rangadókról, az SEC-döntőről és a Peach Bowlról, az új rendszerrel meg de facto mini (?) Super Bowlokat hoztak létre, mivel ugye a döntőre ezentúl ugyanúgy pályázni lehet, mint az SB-rendezésre (Atlanta az új stadionnal simán mindkettőre esélyes)ha már soccer az USA-ban, múlt szerdai nézőszámok, mikor öt mérkőzés ment egy este:az a legdöbbenetesebb, hogy az új Falcons-stadionban lesz csapat, asszem 2017-ben alakul majd meg a franchise. Hacsak nem hozza be az NFL a kieső nézőszámot (esetleg pár college-meccs), komolyan rá fog faragni az öreg Blank.berger90

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ez Seydi valami hihetetlen rossz játékos.A második félidőt sikerült elkapnom tegnap, egy labdát nem tudott megtartani, egyszer nem tudta megverni egy az egyben az emberét...és az a helyzet a végén...áh..
Fogalmam sincs, hogy kerülhetett ez Debrecenbe..
több mint 11 éve
német - portugál holnap, ingyé. valaki? 😊 index.hu/mindekozben/poszt/2014/07/30/nemet-portugal_ingyen_ujpesten/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ha már soccer az USA-ban, múlt szerdai nézőszámok, mikor öt mérkőzés ment egy este:az a legdöbbenetesebb, hogy az új Falcons-stadionban lesz csapat, asszem 2017-ben alakul majd meg a franchise. Hacsak nem hozza be az NFL a kieső nézőszámot (esetleg pár college-meccs), komolyan rá fog faragni az öreg Blank.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ha már soccer az USA-ban, múlt szerdai nézőszámok, mikor öt mérkőzés ment egy este:1. Manchester United vs. Los Angeles Galaxy (FS1): 308,000 viewers
az ötödik az MLS-meccs, az egyetlen, téttel is bíró mind közül...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

Hatalmas ahogy le tudják sz@rni a soccert az amerikai szerkesztők. Emlékszem pár éve Berbatov nyilatkozott ilyen névvel: Dimi Berbaton 😀
több mint 11 éve
www.101greatgoals.com/blog/romas-seydou-keita-refused-to-shake-pepes-hand-threw-water-bottle-at-real-madrid-man-video/ha én fekete lennék és lemajmoznának pofán is basztam volna pepét.
nagyon aljaeaglesmcnabb
Nem volt korrekt Keitatól egyáltalán,sőt gyerekes..
több mint 11 éve
Mondjuk a végén azt hittem agyfaszt kapok, hogy egy,sima mezei 2-1 szitut nem sikerült normálisan végigvinni...rossz volt nézni a két játékos mozgását, főleg bouadláé aki ahelyett h keresztbe vezette volna a bogyót, elindult az oldalvonal felé.... szomorú jelenet volt 😕peachS még így is ajtó-ablak ziccer lett. Ám min csodálkozunk? Két vendégmunkásról volt szó, aranylábú fiaink két gólt lőttek volna egy támadásból. 😊
Pinyő szervezi a válogatott összetartásokat augusztusra és egy tesztmeccset is akar. Persze jól jönnek a koefficiens pontok. Javaslom az üzbég U19-es csapatot ellenfélnek.
több mint 11 éve
www.101greatgoals.com/blog/romas-seydou-keita-refused-to-shake-pepes-hand-threw-water-bottle-at-real-madrid-man-video/nagyon alja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Mondjuk a végén azt hittem agyfaszt kapok, hogy egy,sima mezei 2-1 szitut nem sikerült normálisan végigvinni...rossz volt nézni a két játékos mozgását, főleg bouadláé aki ahelyett h keresztbe vezette volna a bogyót, elindult az oldalvonal felé.... szomorú jelenet volt 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
ez az nso, amúgy egy vicc:"A FEB a Kecskemét–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t szurkolóinak megbotránkoztató és politikai üzenetet tartalmazó rigmusok bekiabálása miatt 400 000 forint pénzbüntetésben részesítette.
A ferencvárosi szurkolók ugyancsak politikai tartalmú üzenetet juttattak kifejezésre."
köszönjük Emese. Gondolom Gázával kapcsolatban volt (bár én nem hallottam a közvetítés során), de ha a többi csapatnál le tudják írni, hogy mi volt ez, akkor épp a Fradinál miért nem.
ja és a megbotránkoztató rigmusokért mki pénzbüntetést kapott kivéve a Videoton és a Honvéd, meglepő...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Jegyárakat nem Kubatov kommunikálta, ezért ne őt csesztessük...Itt azon van a para ahogy le lett kommunikalva az egesz.Azt mikor ertik mar meg vegre a tisztelt elvtarsak,hogy a Hool nem egyenlo Ultra???ZoliZoltánmikor értik már meg a szurkolók hogy európai körülmények kellenek. Én maximálisan támogatom hogy minden szurkoló regisztrálva legyen, bár így sem tudom mi lesz az első kerítés nélküli Fradi-Újpesten...
Azért valahol kurva nevetséges hallgatni hogy felhúznak egy ilyen stadiont és akkor még tüntetnek mert oda már nem lehet majd csak úgy belógni. Igenis a mai világhoz az ilyen regisztráció hozzátartozik.davemayer
Jegyarak,beleptetes.
Plusz kubatov akciói a tábor lecserelesere stb..
Kubatovval vam tele a toke mindenkinek köztünk nekem is.az elejen hittem neki,de azota egy szavát nem hiszem amióta kiállt verte a mellet,penzt koldult az atvilagitasra es soha nem hozta nyilvánosságra.
Erdekes mas országokban ahol szintén jo taborok vannak(lengyel,gorok stb) megtudtak oldani.hulyenek vagyunk nézve itt van a gond.Kenny
Továbbra sem értem, hogy amúgy a szkennerrel mi baj van? Véna alapján egyetlen egy helyen tudnak majd beazonosítani: az Arénában. Ja, hogy az probléma, ha balhézol, akkor nem tudsz utána belógni? Talán nem kellene balhézni, annak amúgyis sok értelme lesz, hogy majd az ultrák szétverik a stadiont ...
A tábornak kb senki sem jó. Anno mikor Várszegi hozta a pénzt, őt is szidták, most Kubatov hozza a pénzt, őt is. Fel kellene fogni, hogy egyáltalán annak kellene örülni, hogy van még vki, aki pénzt tesz ebbe a fociba, nem pedig elüldözni...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Azért ne általánosítsunk, pl a debreceni vagy a győri stadionnal semmi probléma sincs.En amikor kint voltam a római derbyn ott is nevreszolo jegy volt es nem tulzok ha azt mondom h meg a gatyamban is belenéztekviccelsz? Egy Bayern meccsre alapból csak személyivel tudsz jegyet/bérletet venni 50 ajróért és motozás után engednek be. Mégsem sír miatta senki sem.Amadeus91nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőledavemayerSemmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.Hanni
Csak mondjuk ott van foci van normalis fizetés es igy tovabb.
Kaptunk egy nyugat Európai stadiont a balkan közepére.sok értelme volt.Kenny
több mint 11 éve
www.bild.de/sport/fussball/rb-leipzig/mateschitz-will-bayern-angreifen-37009812.bild.htmlMateschitzet ismerve komolyan is gondolja.
több mint 11 éve
Remélem így hogy bőven meccsben vannak C csapattal állnak ki pénteken, és megcsapjuk őket.Seydi belőhette volna a végén!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
viccelsz? Egy Bayern meccsre alapból csak személyivel tudsz jegyet/bérletet venni 50 ajróért és motozás után engednek be. Mégsem sír miatta senki sem.Amadeus91Nem tudom miért pont a nyilvántartást emelted ki, pont leszarom ki hol tart nyilván, sőt tőlem az egész érrendszeremet feltérképezhetik és átkutathatnak. De egyébként nem is tudom minek reagálok, úgyis csak idefingottál egy újabb németország über allest.
több mint 11 éve
Magyarország az a kelet-európai ország, melyben az emberek meggyőződéssel nyugat-európainak gondolják magukat, fantasztikus és egyben igen hervasztó ezzel a kettősséggel szembesülni az élet minden területén. Mintha a magyarokba nemcsak a neurózis, hanem a skizofrénia is genetikailag kódolva lenne.
---
több mint 11 éve
de ezért sírtatok, hogy stadion nélkül nincs foci. Erre kaptok egyet az adófizetők pénzéből, most az a baj, hogy európai jegyárak vannak egy európai létesítményben... semmi se jó, komolyan.En amikor kint voltam a római derbyn ott is nevreszolo jegy volt es nem tulzok ha azt mondom h meg a gatyamban is belenéztekviccelsz? Egy Bayern meccsre alapból csak személyivel tudsz jegyet/bérletet venni 50 ajróért és motozás után engednek be. Mégsem sír miatta senki sem.Amadeus91nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőledavemayerSemmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.Hanni
Kaptunk egy nyugat Európai stadiont a balkan közepére.sok értelme volt.Kenny
több mint 11 éve
En amikor kint voltam a római derbyn ott is nevreszolo jegy volt es nem tulzok ha azt mondom h meg a gatyamban is belenéztekviccelsz? Egy Bayern meccsre alapból csak személyivel tudsz jegyet/bérletet venni 50 ajróért és motozás után engednek be. Mégsem sír miatta senki sem.Amadeus91nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőledavemayerSemmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.Hanni
Kaptunk egy nyugat Európai stadiont a balkan közepére.sok értelme volt.
több mint 11 éve
viccelsz? Egy Bayern meccsre alapból csak személyivel tudsz jegyet/bérletet venni 50 ajróért és motozás után engednek be. Mégsem sír miatta senki sem.nagy a szám, tudom, de ma otthon mit jelent ezer forint...? lassan cigit nem veszel belőledavemayerSemmit, nem is az összeg, hanem hogy egy ilyen dolognak szerintem az elvek szerint ingyen kellene lennie, vagy max az "anyagköltséget" kellene kifizetni, nem az hogy elkérnek ezer forintot azért hogy talán egyszer elmegyek meccsre, de azért kerüljek szépen nyilvántartásba. Ennyi erővel most megfogok egy ezrest és lehúzom a WCn ugyanott tartok. A pénzemnek pedig nem vagyok ellensége.Hanni
több mint 11 éve
Ez egész kellemes lett a végére, Jovanovics mekkorát játszott, azt a rohadt....Viszont ismét rávilágított ez a meccs a csapat legnagyobb hiányosságára, mégpedig, hogy csatár hiány van, méghozzá hatalmas hiány.
Varga jó volt, szűrni még mindig elit szinten tud, viszont Anglia óta nem tud úgy feljönni a támadásokkal, mint régen. (látszik, hogy nem a posztján játszatták)
Azért kicsit sajnálom, mert ez lehetett volna több is, de azért nincs ok a panaszra.
Nem szabad beszarni kint se és akkor jöhet a következő kör. (és a minimum EL csoportkör)
több mint 11 éve
A magyar foci jelen helyzetében ezt a győzelmet meg kell becsülni.Coulibalyt sokan bántották, de ő klasszis volt a jelenlegi felhozatalhoz képest.
több mint 11 éve
Na bassz, ez Puskás díjas volt... (N)