NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
55
7
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Osztálykülönbség volt a két csapat között, pedig az oroszok félgőzzel játszottak.JakehomerAz orosz bajnkoság kb. 6-7. legerősebb bajnokság Europában. A Mennyeinél kapásból tudok 15 erősebbet.
több mint 11 éve
eljutott a labdarúgásunk arra a szintre hogy már nem tud építkezni a grundokból, mivel azok gyakorlatilag megszűntek ill. ha ma Mo.-n egy gyerek azt mondja otthon hogy ő focista akar lenni jobb esetben nem mondanak semmit rosszabb esetben kap egy pofont is. Jelenleg semmi társadalmi megbecsültsége nincs ennek a szakmának, teljesen jogosan teszem hozzá mert amit látnak a mai focistáktól az elborzaszt minden épeszű embert. Így csak a normális körülményekkel (értsd stadion + megfelelő edzőkomplexumok) már nem lehet feltámasztani, kell hozzá az is hogy a társadalom újra a foci mellé álljon. Ezt pedig a magyar mentalitás csak akkor teszi lehetővé ha eredményt produkálnak, de azonnal és ha elsőre nem sikerül akkor SZAR az egész... (gondolta vki pl hogy a Diósgyőr képes lesz kiverni ezt a Krasnodart? mert akkor ő nem követi a nemzetközi labdarúgást)Ez szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Épülhet itt akárhány stadion a focink ugyis ugyanolyan fos marad..Kenny
Ha te kimész a grundra a beton duhongobe akkor ott sem tokeletesek a körülmények megis lerakod a teljesítményt.
Aláírom sarkitott pelda de igyvan.Kenny
2 út volt szerintem:
1. vagy hagyni az egészet, így hagyni a posványt,
2. vagy elkezdeni irdatlan pénzeket ölni bele (először államit, ami bevonzza a magánt - lásd "Groupama stadion" név nem kevés pénzért), és pénzen az infrastruktúra kiépítése után megvenni a szakértelmet is. Én ezt török példának hívom magamban, mert ők anno pont ezt csinálták, és eléggé sikeresnek mondható így 25-30 év távlatából a dolog.
Ami nálunk baj hogy igazán egyik sem valósul meg, ugyanis igaz hogy elkezdték önteni a pénzt a sportágba, de ha elkezdték ennél többet kellene és máshová is juttatni, mint ahogy írtátok, a szakmába, az utánpótlásba is invesztálni. Ez sajnos eddig csak a szokásos magyaros történet, a felszín kapirgálása, ami a lényegen nem változtat, maximum megtorpanás, de nem fordulat- sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Osztálykülönbség volt a két csapat között, pedig az oroszok félgőzzel játszottak.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
nyugi, az átlagembernek nem lesz pénze kijárnia ezekbe a stadionokba és ezt most minden gúnyolódás, vagy cinizmus nélkül.Kurva demagóg leszek, de ezt a pénzt tényleg el lehetne baszni másra; lélegeztetőgép, etióp gyerekek, tandíj, iskolatej...leszarom.Amadeus91ok, az átlagember meg az etióp gyerekeket.kaszo
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uefa-rasszizmus-miatt-megbuntette-a-dvsc-t-2353977Érdekes amúgy, hogy a "nagy ultráink" szerint az MLSZ minden kis dologért büntet (amik pedig teljesen normálisak ugye és máshol nem büntetnék), mert kell a pénz, ehhez képest eddig ahány selejtező meccs volt annyi büntetést kaptak a csapataink. Lehet mégse az MLSZ-szel van a baj?
több mint 11 éve
A stadionok nem a focistáknak készül, hanem (elvileg) a szurkolóknak annak a 20 ezernek hetente és egy OV-nak 😀Ez szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Ha te kimész a grundra a beton duhongobe akkor ott sem tokeletesek a körülmények megis lerakod a teljesítményt.
Aláírom sarkitott pelda de igyvan.Kenny
Amúgy én sem értek egyet azzal hogy a "normális körülmények" (=normális stadion?), 5-10 év múlva miért járna együtt a foci minőségi javulásával
Előbb legyenek normális edzők az utánpótlásban, az ifik ne a külsejükkel foglalkozzanak (igen baromi demagóg, de most igen kézenfekvő), tanítsák meg az alázatot nekik és ne szálljanak el maguktól igen is menjenek le a kondiba és erősödjenek, vegyék komolyan minden edzést még a "hétfői futóedzéseket" is, tegyék rendbe az akadémiákat
Hofi már anno megmondta, azóta ez semmit sem változott:
-Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci?
-Öhöm.
-Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Kurva demagóg leszek, de ezt a pénzt tényleg el lehetne baszni másra; lélegeztetőgép, etióp gyerekek, tandíj, iskolatej...leszarom.Amadeus91ok, az átlagember meg az etióp gyerekeket.
több mint 11 éve
Ez szerintem nem igy van.eloszor focizzanak rendesen h megerdemeljek a stadiont .Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.davemayer
Aláírom sarkitott pelda de igyvan.
több mint 11 éve
Mihelic combizom szakadás, legalább 1 hónap pihenő.Nagy szopás.
több mint 11 éve
Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .majd ha az NB1 5. helyezettjének a játékosa csinál egy ilyen sarkazásos bepasszt a 16-oson belül ahelyett hogy beleverné alibiből a védőbe, na akkor lesz értelme. Én annak a híve vagyok hogy legyenek normális körülmények és akkor ha jól használják lesz minőségi javulás is, de csak 5-10 év múlva.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szar ezt latni hogy megint nem éli tul csak egy csapat a juliust .Épülhet itt akárhány stadion a focink ugyis ugyanolyan fos marad..
több mint 11 éve
Klose, Lahm. Nem is arra gondoltam, hogy ezek a srácok ott lennéne 2016-ban, hanem a távolabbi jövő miatt.No, Európa-bajnok az U19-es német csapat, heeeeelyes. 😀 Jó ómen lehet ez talán 2016-ra...Vrijbloeda mostani garnitúrából is csak Klose fog kiöregedni sztem, erősek így is 😊davemayer
több mint 11 éve
és akkor tehetünk egy kört - bár fölösleges - akörül, hogy mennyire korrekt közpénzből megtámogatni a jegyárakat, mert egy ilyen modern létesítményt nem az 1500* forintos (5 euró, muhahaha) jegyekből lehet fenntartani. Kurva demagóg leszek, de ezt a pénzt tényleg el lehetne baszni másra; lélegeztetőgép, etióp gyerekek, tandíj, iskolatej...leszarom.igen, ha most a fradi-stadionnál is ez megy akkor ha ebbe 10-15 ezer lesz a legolcsóbb jegy akkor mit fognak mondani...? Mert annyi lesz.davemayerlol dehogy lesz annyi. a wembleyben azért annyi, mert tudják jól, hogy úgyis megtehetik az emberek, hogy megveszik.
új Puskásba is nemzetközileg elismert előadók koncertjeire lehet hogy mennek majd a drágább jegyárak, de válogatott meccsre nyilván lesznek olcsóbb szektorok is, amikor az lesz a cél (a bevétel maximalizálása mellett nyilván), hogy megtöltsék a stadiont. ott van pl. a debreceni stadion is, kurvajó, aztán mégis 1500-3500-ért vannak a jegyek, 28 ezerért meg 17-meccses bérlet teljesen korrekt helyre (kapu mögé meg csak 14 ezer, vagyis meccsenként kevesebb mint egy doboz cigi ára, ha már manapság akkora divat ehhez hasonlítani). Fradinál mondjuk ennek a duplája van (Újpest+Loki ellen legalábbis, de egyébként ott is csak másfélszeres), de hát amikor nálunk egy megye1-es meccsért volt amikor 800-1000 forintos jegyárakkal dolgoztak fa padokra, akkor mégis mire számítanak az emberek egy NB1-es csapat mérkőzéseinél egy modernnek mondható stadionban?
és ezt úgy mondom, hogy kurvára nem vagyok gazdag.kaszo
több mint 11 éve
No, Európa-bajnok az U19-es német csapat, heeeeelyes. 😀 Jó ómen lehet ez talán 2016-ra...Vrijbloeda mostani garnitúrából is csak Klose fog kiöregedni sztem, erősek így is 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
No, Európa-bajnok az U19-es német csapat, heeeeelyes. 😀 Jó ómen lehet ez talán 2016-ra...
több mint 11 éve
majd meglátjuk, én nem hiszem hogy ha a mostani Puskásba (ha jól emlékszem) 5000 HUF volt a legolcsóbb jegy akkor ebbe az új arénába 3000 lesz...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
igen, ha most a fradi-stadionnál is ez megy akkor ha ebbe 10-15 ezer lesz a legolcsóbb jegy akkor mit fognak mondani...? Mert annyi lesz.davemayerlol dehogy lesz annyi. a wembleyben azért annyi, mert tudják jól, hogy úgyis megtehetik az emberek, hogy megveszik.
új Puskásba is nemzetközileg elismert előadók koncertjeire lehet hogy mennek majd a drágább jegyárak, de válogatott meccsre nyilván lesznek olcsóbb szektorok is, amikor az lesz a cél (a bevétel maximalizálása mellett nyilván), hogy megtöltsék a stadiont. ott van pl. a debreceni stadion is, kurvajó, aztán mégis 1500-3500-ért vannak a jegyek, 28 ezerért meg 17-meccses bérlet teljesen korrekt helyre (kapu mögé meg csak 14 ezer, vagyis meccsenként kevesebb mint egy doboz cigi ára, ha már manapság akkora divat ehhez hasonlítani). Fradinál mondjuk ennek a duplája van (Újpest+Loki ellen legalábbis, de egyébként ott is csak másfélszeres), de hát amikor nálunk egy megye1-es meccsért volt amikor 800-1000 forintos jegyárakkal dolgoztak fa padokra, akkor mégis mire számítanak az emberek egy NB1-es csapat mérkőzéseinél egy modernnek mondható stadionban?
és ezt úgy mondom, hogy kurvára nem vagyok gazdag.
több mint 11 éve
8-10 éve öttusáztam a KSI-ben, csak kimentünk hátul és ott is van a Népstadion. Rémálmaimban jön elő néha némelyik edzés, pedig tényleg régen volt. Mikor ott van meccs mindig ki is röhögnek a haverok mikor liftet követelek 😀 😀pedig biztos van olyan up edzo, aki elvigyorodott a terv lattan.ez tényleg rohadt szép leszcsebiezt a panoráma futópályát nem tudom értelmezni.briareos
ketlem h az uj stadionnal szakitananak azzal a szep hagyomannyal, ami abbol all, h megtudjak a fiatalok hol lakik a magyarok istene: lepcsos edzes a nepstaban, az utolso hossz utan meg le sem kell jonni es egybol le lehet zavarni levezetesnek egy fartlek edzest a futopalyan 😀MMMS
Mindig jövőre
több mint 11 éve
igen, ha most a fradi-stadionnál is ez megy akkor ha ebbe 10-15 ezer lesz a legolcsóbb jegy akkor mit fognak mondani...? Mert annyi lesz.majd figyeld meg mikor elkészül, meghívják beléje a világbajnok német válogatottat és rázendít a plebs, hogy kurvadrágaajegybaszdmeg60euróért. Azért jó, hogy felhúztak már 3 stadiont | egyet ugye a tisztelt miniszterelnök úr kertjébe | , mert lehet már látni a következményeket, meg a vinnyogást, hogy nem fussa arra, hogy európai színvonalú létesítményekbe járjon a magyar hétvégenként. De kurva szép lesz a stadion.Amadeus91ez tényleg rohadt szép leszcsebiezt a panoráma futópályát nem tudom értelmezni.briareos
Belülről teljesen olyan volt mint a wembley (oda meg 50 font alatt nem nagyon van jegy, ami meg 19 ezer forint), nagyon jó lenne egyszer hallani 70 ezer embert ahogy magyarul énekel...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
majd figyeld meg mikor elkészül, meghívják beléje a világbajnok német válogatottat és rázendít a plebs, hogy kurvadrágaajegybaszdmeg60euróért. Azért jó, hogy felhúztak már 3 stadiont | egyet ugye a tisztelt miniszterelnök úr kertjébe | , mert lehet már látni a következményeket, meg a vinnyogást, hogy nem fussa arra, hogy európai színvonalú létesítményekbe járjon a magyar hétvégenként. De kurva szép lesz a stadion.ez tényleg rohadt szép leszcsebiezt a panoráma futópályát nem tudom értelmezni.briareos
több mint 11 éve
pedig biztos van olyan up edzo, aki elvigyorodott a terv lattan.ez tényleg rohadt szép leszcsebiezt a panoráma futópályát nem tudom értelmezni.briareos
ketlem h az uj stadionnal szakitananak azzal a szep hagyomannyal, ami abbol all, h megtudjak a fiatalok hol lakik a magyarok istene: lepcsos edzes a nepstaban, az utolso hossz utan meg le sem kell jonni es egybol le lehet zavarni levezetesnek egy fartlek edzest a futopalyan 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
LEAKED: Liverpool's scouting tactics.A legújabb, Jay Rodriguez-pletykákon már nem tudom, sírjak vagy nevessek. Inkább jöjjön Bony...
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
ez tényleg rohadt szép leszcsebiezt a panoráma futópályát nem tudom értelmezni.
több mint 11 éve
ez tényleg rohadt szép lesz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Kenny