NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
remélem ez csak pletyka  weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/8/1/5960163/lampard-heading-to-manchester-city-on-loanDexxter Tailor
szerintem van Gaalnak kell a legkevésbé. ha mégis, akkor viharsebesen távozik vissza New Yorkba, mert egy hét után összevesznek valaminberger90
Öööö, mi van?Schleck
attól, hogy tud passzolni, meg a világ legjobb középpályásai közt volt valamikor, a zsírúj rendszerbe szerintem ő kurvára nem fog kelleni.berger90
ja, pláne, hogy a Cityről van szó, nem az MU-ról :p

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
remélem ez csak pletyka  weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/8/1/5960163/lampard-heading-to-manchester-city-on-loanDexxter Tailor
Tölteléknek jó lesz a padra, bár nem értem, hogy mért nem középső védőre pályáznak inkább az arabok....

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
szerintem van Gaalnak kell a legkevésbé. ha mégis, akkor viharsebesen távozik vissza New Yorkba, mert egy hét után összevesznek valaminberger90
Öööö, mi van?Schleck
attól, hogy tud passzolni, meg a világ legjobb középpályásai közt volt valamikor, a zsírúj rendszerbe szerintem ő kurvára nem fog kelleni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Öööö, mi van?

több mint 11 éve
szerintem van Gaalnak kell a legkevésbé. ha mégis, akkor viharsebesen távozik vissza New Yorkba, mert egy hét után összevesznek valamin

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
remélem ez csak pletyka  weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/8/1/5960163/lampard-heading-to-manchester-city-on-loan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Válogatott meccsekre is szurkolói kártya.
edzőket hoznátok gyökerek..

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216

14:40-től
több mint 11 éve
Ez is erőteljes kapustipszmiksz volt, maradjunk abban. Mindegy, felőlem aztán legyen az mtk a bajnok 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
2 meccs 6 pont, pedig se torghelle se játék eddig! Jó lesz!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216

Behrami Napoli-->HSV
kéne még egy normális játékos és akkor egy kész korrekt középpálya lenne Hamburgban.
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
Véber Gyuri a cserekirály 😊James007
A kapust is megkérdezném, hogy mit keresett a vonalon egy ötösre beívelt labdánál.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Véber Gyuri a cserekirály 😊
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Míg a kézilabdában és vízilabdában sorra érjük el a jobbnál - jobb eredményeket, de a kosár is feltörekvőben, lásd: Olaj.JC6
hát de akkor nyilván nem olyanba öntöm a pénzt, ami a mostani költségvetéséből is világszínvonalú eredményeket hoz, hanem megpróbálok feljavítani egy másikat is, ami a legnépszerűbb ráadásul, nem?
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Legtöbb néző? Persze, mert a foci a legnépszerűbb. Csak ott egy jó csapat sincs.
Kimennek egy FTC - UTE meccsre, mert derbi, több, mint 10 ezren, oké. Na de egy olyan csapatunk sincs, amelyik megállja a helyét nemzetközi porondon, hiszen mind szar.
Míg a kézilabdában és vízilabdában sorra érjük el a jobbnál - jobb eredményeket, de a kosár is feltörekvőben, lásd: Olaj.
..és a foci? Lehet itthon vitézkedni, aztán augusztus elején már a tv előtt ülnek játékosaink és nézik, hogy be sem kapcsolódtak még a nagyok, de több kicsi is "túlélte" a magyarokat.

Kár ilyen statisztikai adatokkal jönni.JC6
Ez nálam Aranyköpések topik. Ilyen szintű értelmetlen zagyvaságot én még az eredménykövető topikbeli részegektől sem olvastam.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kár ilyen statisztikai adatokkal jönni.JC6
de te most mire akarsz kilyukadni? :A:
mert semmi újat se írtál.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Legtöbb néző? Persze, mert a foci a legnépszerűbb. Csak ott egy jó csapat sincs.
Kimennek egy FTC - UTE meccsre, mert derbi, több, mint 10 ezren, oké. Na de egy olyan csapatunk sincs, amelyik megállja a helyét nemzetközi porondon, hiszen mind szar.
Míg a kézilabdában és vízilabdában sorra érjük el a jobbnál - jobb eredményeket, de a kosár is feltörekvőben, lásd: Olaj.
..és a foci? Lehet itthon vitézkedni, aztán augusztus elején már a tv előtt ülnek játékosaink és nézik, hogy be sem kapcsolódtak még a nagyok, de több kicsi is "túlélte" a magyarokat.

Kár ilyen statisztikai adatokkal jönni.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Ha a nézőszám arányában osztanák ki a lóvékat, pár milliárd akkor is járna a grafikonon látható sportágaknak 😛 férfi kézilabdának pl. az alapján harmad annyi járna mint a focinak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
pár év múlva nagy harc lesz két új stadion közt hogy melyikben lesznek kevesebben, itt vagy a Hidegkuti-ban...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
mondjuk meggyőződésem, hogy ha férfi kézi csapatból volna még 4 olyan mint a pick és a veszprém az átlagnézőszám is hirtelen emelkedne... kosár ugyanezpeach
Elárulom neked hogy Gyöngyösön néha nagyobb a nézőszám mint Szegeden. Szal egy van biztosra.(ebben a tekintetben persze)
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
mondjuk meggyőződésem, hogy ha férfi kézi csapatból volna még 4 olyan mint a pick és a veszprém az átlagnézőszám is hirtelen emelkedne... kosár ugyanezpeach
mb1-ben így is az összes csapatnál a fradi vendégjátéka hozza messze a legtöbb nézőt, pedig hol van az ő szintjük a nemzetközi elithez képest, mint a Veszprémé kézilabdában... és akkor a tv-s közvetítések nézőszámait még bele se kalkuláltuk, úgy még jóval csúnyább lenne az összkép a többi sportág számára a labdarúgással szemben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
az mb1 idei első fordulójában ugye 2560 volt az átlagbaggio
mert idegenben játszott a DVSC, FTC, Újpest, Győr is, bár utóbbinál nem tudok átlagnézőszámokat, lehet, hogy az alacsonyabb
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
Foci ugyanez.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
mondjuk meggyőződésem, hogy ha férfi kézi csapatból volna még 4 olyan mint a pick és a veszprém az átlagnézőszám is hirtelen emelkedne... kosár ugyanez

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...