Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Bajner Bálint is megmondta a tutit. Csak Kálmi bá ne olvassa el.www.nemzetisport.hu/legiosok/dortmund-sztarok-kerdese-a-magyar-legioshoz-81-ez-komoly-2291177
több mint 12 éve
Én robbennek adnám, de ha ribery kapja az is rendben van. Ha bárki más az röhej...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
úgyis Samaras fogja nyerni, nem értem miért vergődtök itt holmi biszembaszom bundásligásokkal...kis naívak!DivatNem is értem miért ezt a régi siget használod. Már rég kérhettél volna egy olyat ahol mind a 12 Aranylabdájával, az évszázad játékosa és az egyéni világbajnoki címével pózol 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
úgyis Samaras fogja nyerni, nem értem miért vergődtök itt holmi biszembaszom bundásligásokkal...kis naívak!
|
több mint 12 éve
ennyire naivak vagytok? 😀szerintem is Bayernes érdemli meg pedig nem szeretem őketdavemayerSzánalmas bohóc Blatter, akit már régen el kellett volna takarítani az útból. Csak árt a futballnak. Az aranylabda szavazás meg idén is vicc lesz, simán megkapja majd Messi mert lőtt kismillió gólt a kis csapatoknak.FViktor93Tudom, ezzel "hazabeszélek", de ha idén nem Bayern játékos kapja az elért eredmények miatt, akkor tényleg hajítófát se ér ez az egész.Vrijbloed
Remélem Ribery nyeri! Bár igazság szerint nem tudom ki hogy teljesít idén, ki mennyi gólt lő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szerintem is Bayernes érdemli meg pedig nem szeretem őketSzánalmas bohóc Blatter, akit már régen el kellett volna takarítani az útból. Csak árt a futballnak. Az aranylabda szavazás meg idén is vicc lesz, simán megkapja majd Messi mert lőtt kismillió gólt a kis csapatoknak.FViktor93Tudom, ezzel "hazabeszélek", de ha idén nem Bayern játékos kapja az elért eredmények miatt, akkor tényleg hajítófát se ér ez az egész.Vrijbloed
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
a dortmundi srac is nyilatkozott no meg dardai is adott egy pofont a nagy magyar focinak.Angol kapusokat ne akard.
Mar leirtam egyszet de vhogy kikivankozik ujra belolem.
Ser2. az akkori edzom utana tanfolyamokat tartott ahol megkaphattad a min. edzoipapirt.
Szoval megy a gyakorlat..rosszul csinaljuk erre ordibal h a portugalok azert olyan jok ebben es ebben mert orakon at azt gyakoroljak...de mi nem fogjuk!!!!!
aprosag de akkor is.
en tobbekkozt azert estem ki a korbol mert kapus letemre nem tudtam szep ivesen atrepulni a combig ero gatat...pffff.
Megneztem volna ahogy az angol kapusok vagy a holland vagy a....na mind1.
Rohej h amit anno a gattal belemvertek a masik edzo meg lebaszott h mi a faszom ez😀
Mondjuk mar mind1 akkor szar volt, pedig ser4eskent az akkori vasas tarcsi edzesen kivettem a szemuket is(es akkor a tarcsiban eleg jo jatekosok voltak)
Se baj megelhetesi focista nem lettem.A munkamat szerezm.megfizetnek.Nem is krell tobb.ZoliMP
Shilton után az angol válogatott leggyengébb pontja a kapus volt. jött mindig valaki, akit megváltóként kezeltek, aztán három bravúr után olyan potyát szopott, hogy ahhoz képest Mackóalsó a biztonság szinonímájának tűnt.
Seaman, Paul Robinsin, David James, ki is volt még? most jön Hart meg Green, az egyik hétvégén alázta le magát, a másik meg a vébén. USÁ-ban még azóta is röhögnek, ha az angol kapusok szóba kerülnek.
több mint 12 éve
Köcsög Blatter rohadj meg.eaglesmcnabbláttad az eredeti felvételt is?
ahogy Rolando extrovertáltságát, úgy Messi csendességét is ugyanúgy kifigurázta.., és a végén azt mondta, hogy ő inkább Messit favorizálja,
azt semennyire nem tette hozzá, hogy e miatt / más miatt, hanem csak a személyes véleményét mondta el; mert ez volt a kérdés 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Szánalmas bohóc Blatter, akit már régen el kellett volna takarítani az útból. Csak árt a futballnak. Az aranylabda szavazás meg idén is vicc lesz, simán megkapja majd Messi mert lőtt kismillió gólt a kis csapatoknak.FViktor93Tudom, ezzel "hazabeszélek", de ha idén nem Bayern játékos kapja az elért eredmények miatt, akkor tényleg hajítófát se ér ez az egész.
több mint 12 éve
Szánalmas bohóc Blatter, akit már régen el kellett volna takarítani az útból. Csak árt a futballnak. Az aranylabda szavazás meg idén is vicc lesz, simán megkapja majd Messi mert lőtt kismillió gólt a kis csapatoknak.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
a dortmundi srac is nyilatkozott no meg dardai is adott egy pofont a nagy magyar focinak.Mar leirtam egyszet de vhogy kikivankozik ujra belolem.
Ser2. az akkori edzom utana tanfolyamokat tartott ahol megkaphattad a min. edzoipapirt.
Szoval megy a gyakorlat..rosszul csinaljuk erre ordibal h a portugalok azert olyan jok ebben es ebben mert orakon at azt gyakoroljak...de mi nem fogjuk!!!!!
aprosag de akkor is.
en tobbekkozt azert estem ki a korbol mert kapus letemre nem tudtam szep ivesen atrepulni a combig ero gatat...pffff.
Megneztem volna ahogy az angol kapusok vagy a holland vagy a....na mind1.
Rohej h amit anno a gattal belemvertek a masik edzo meg lebaszott h mi a faszom ez😀
Mondjuk mar mind1 akkor szar volt, pedig ser4eskent az akkori vasas tarcsi edzesen kivettem a szemuket is(es akkor a tarcsiban eleg jo jatekosok voltak)
Se baj megelhetesi focista nem lettem.A munkamat szerezm.megfizetnek.Nem is krell tobb.
több mint 12 éve
Köcsög Blatter rohadj meg. „Messi egy jó fiú, akit minden anya, minden apa szeretne magának. (nevet) De ő tényleg egy jó ember. Nagyon gyors, nem kérkedik, remekül játszik, szinte táncol a pályán, egy aranyos ember. Egy jó srác. Ezért is olyan népszerű. Minden évben rengeteg szavazatot kap, mivel egy kedves srác. Emellett jól is játszik és gólokat lő. De a másik (sic!) teljesen más. Olyan, mint egy parancsnok.”
utána megalázza CR-t szép...
„Pont ilyen. De ez a futball másik oldala. Jó, ha vannak ilyen parancsnokok a pályán. Nem lehet mindenki egyforma. Ez életet ad a futballnak. Az egyik többet költ a hajára, de ez nem számít. (nevet) Nem tudom megmondani, hogy melyikük a jobb.”
minden apa ilyet akar magának, ja, adót meg én csalok 😀
CR válasza: 😀 "Ez a videó jól mutatja azt a tiszteletet és figyelmet, amit a FIFA felém, a klubom és az országom felé mutat. Sok mindent megmagyaráz. Azt kívánom Mr. Blatternek, hogy éljen sokáig egészségben, azzal a bizonyossággal, hogy továbbra is tanúja lehessen a kedvenc csapatai és játékosai sikereinek, mivel megérdemli."
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
asszitem a picipest már megint igazolt...ijesztgettek itt! 😀DivatSzerintem ő lesz az: www.transfermarkt.de/en/ross-brown/profil/spieler_157006.html
több mint 12 éve
asszitem a picipest már megint igazolt...ijesztgettek itt! 😀
|
több mint 12 éve
Rossz topic 😊www.nemzetisport.hu/f1/f1-ross-brawn-a-szezon-vegen-tavozik-a-mercedestol-2291359oké, de ez miért ide? 😊davemayer
Várjuk vissza az olaszokhoz 😊FViktor93
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/f1/f1-ross-brawn-a-szezon-vegen-tavozik-a-mercedestol-2291359oké, de ez miért ide? 😊
Várjuk vissza az olaszokhoz 😊FViktor93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Van baj ml$z

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
:cool:majd ondó hétvégén visszaveszi...Danit jött, AlibiGyuri parádé! ennyii, mi kell még? 😀DivatÉn egy X-nek is örülnék. Sivic meg bebizonyította, hogy itthon az egyik legjobb edző. (Bár ezt eddig is tudtuk) Szerintem se volt 11-es, de ez a meccs most tényleg nem ezen múlik.KissNa legalább a Szekszárdot megverjük..Rettegj Miskolc!!Kissmondjuk az a kiállítás+tizi kombó elég érdekes volt 😀 a szombati meccs meg necces lesz, mi jó ti meg rossz formában vagytok, szóval félek, hogy mindkét sorozat megszakad, de bízom Sivicben.kristof

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/meszoly-szalai-magarol-allitott-ki-bizonyitvanyt-2291267Hááát, Kálmán bá' is jó lenne, ha befogná a fröccsfilterjét..
😊Divat
Ritkán szól az öreg, de minek??? Nagyon nem sikerült megértenie, hogy mi volt Szalai mondandójának a lényege. Hitről papol miközben '86 óta a hit az, ami egyedüliként megvolt a magyar fociban. Mármint a szurkolók vak és hirtelen fellobbanó, majd fokozatosan elhalványuló, és a következő selejtezők előtt ismételten hirtelen fellobbanó hite. Mert minden selejtező előtt aztán jött a mantra ezerrel, hogy namostaztánbeleaközepibe!!! És valahogy mindig sikerült is. Bele, a közepébe.... annak a bizonyos lógombócnak.
Az edzőképzés egy nagy zsákutca, az onnan kikerültekről ne is beszéljünk. Ehelyett az okj-s bohóckodás helyett egyetemi képzés kellene, értelmes, tanulni, önmagukat folytonosan továbbképezni vágyó szakemberekkel. És külföldi szakemberek kellenének. Ha a jóval sikeresebb kézilabdában nem szégyen tőlük tanulni, akkor a fociban pláne kussoljon az összes Zs licences pojáca.(mellesleg a külföldi kéziedzőket a hazai szakemberek nem fúrják, mert tudják, hogy fejlődhetnek is miattuk, általuk)
több mint 12 éve
majd ondó hétvégén visszaveszi...Danit jött, AlibiGyuri parádé! ennyii, mi kell még? 😀Én egy X-nek is örülnék. Sivic meg bebizonyította, hogy itthon az egyik legjobb edző. (Bár ezt eddig is tudtuk) Szerintem se volt 11-es, de ez a meccs most tényleg nem ezen múlik.KissNa legalább a Szekszárdot megverjük..Rettegj Miskolc!!Kissmondjuk az a kiállítás+tizi kombó elég érdekes volt 😀 a szombati meccs meg necces lesz, mi jó ti meg rossz formában vagytok, szóval félek, hogy mindkét sorozat megszakad, de bízom Sivicben.kristof
|
több mint 12 éve
Tudom, hogy ez csak egy laza MK meccs, de most nagyon jól jött a Fradinak. Talán újra visszatér a hit a játékosokba.
több mint 12 éve
Én egy X-nek is örülnék. Sivic meg bebizonyította, hogy itthon az egyik legjobb edző. (Bár ezt eddig is tudtuk) Szerintem se volt 11-es, de ez a meccs most tényleg nem ezen múlik.Na legalább a Szekszárdot megverjük..Rettegj Miskolc!!Kissmondjuk az a kiállítás+tizi kombó elég érdekes volt 😀 a szombati meccs meg necces lesz, mi jó ti meg rossz formában vagytok, szóval félek, hogy mindkét sorozat megszakad, de bízom Sivicben.kristof

Samaras játszott?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na legalább a Szekszárdot megverjük..Rettegj Miskolc!!Kissmondjuk az a kiállítás+tizi kombó elég érdekes volt 😀 a szombati meccs meg necces lesz, mi jó ti meg rossz formában vagytok, szóval félek, hogy mindkét sorozat megszakad, de bízom Sivicben.
több mint 12 éve
Na legalább a Szekszárdot megverjük..Rettegj Miskolc!!

Samaras játszott?
több mint 12 éve
A bdsrstnt, hogy itt játszik 300 méterre a Fradi és nem tudok kimenni ebédidőben megnézni. Hát ilyen egy munkahelyet 😊Matthew99mondj fel, és hivatkozz a szurkolóbarát bmlsz-re!!! 😀
|