Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 214
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.Stez
mondjuk az se mindegy hogy ibra az ék, vagy egy benzema... kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy szar ez a "taktika" a realnakkaszo
most akkor majd jöhet megint új edző, új igazolás, stb...

mikor lesz eredmény Madridban? (no offense)
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.Stez
mondjuk az se mindegy hogy ibra az ék, vagy egy benzema... kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy szar ez a "taktika" a realnak
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Imádlak Honvéd! Amilyen szarul indult az idény, 4. W zsinórban. És a Perea gyerek is tudja, hogy kell stílusosan bemutatkozni. 😀😀
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 668 — Csodabogár
Marha jól szervezte meg a HOnvéd a játékát, kalapom emelem Rossi előtt. mondjuk ahogy ránéztem a csapatukra azt hittem Afrika-kupát nézek :cool:

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Roma 9/9, 23-1 😊
Serie A rekordbeállítás, eddig csak a 2005-ös Juve kezdte így a bajnokságot. Jövő héten az utolsó Chievo érkezik az Olimpicoba, előre a rekordért!!!

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Fidi - meccsen 12 men on the field 😀. 5 yard bünti helyett sárga lap 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
NémethKrinya hogy kilőtte bazdmeg... 4. a góllövőn 😀

static.pixter.hu/embed?id=43265&w=590&h=330&color=268ae2
1.26-tól a (mint az később kiderül Győztes) gól ha valakit érdekel, bár tudom hogy menőbb hogyha Böde jön 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát ez tuti, hogy nem az a Barca, ami volt 1-2 éve... simán, könnyen meglehet ölni a játékukat, Mou ma feszítene ezerrel...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Megmutatta a bayern, megmutatta mourinho tavaly hogy mit kell csinálni a barca ellen, csak ugyanazt kellett volna csinálni de annyi esze nincs. Kéne még vagy 2 bukó hogy lemondjon önszántából.eaglesmcnabb
Jah, mert a Barca még véletlen sem fejlődhetett tavaly óta.Eazzy
Nem fejlődött, ezt a meccset a Realnak minimum X-re kellett volna hozni, most a tizenegyes volt / nem volt tizi esetet félretéve is. Ez a Barca közepes volt max, mondjuk akkor a Real meg nem is tudom mi. Botrány.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.origo.hu/sport/focivilag/20131025-a-bayern-munchen-250-millio-eurot-ajanlhat-lionel-messiert.html?sec-1

Messi-Götze-Müller 3-s azért ütős lenne.....Amadeus91
Ha az Origón leírnák, hogy van mikulás, szerintem azt is elhinnédAsbee
Nem, csak ha a Bild tenné ugyanezt. 😀😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 152 — No one likes us, cause no one like us
Megmutatta a bayern, megmutatta mourinho tavaly hogy mit kell csinálni a barca ellen, csak ugyanazt kellett volna csinálni de annyi esze nincs. Kéne még vagy 2 bukó hogy lemondjon önszántából.eaglesmcnabb
Jah, mert a Barca még véletlen sem fejlődhetett tavaly óta.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem Bale szar hanem Ancelotti. Mourinho taktikájában pontosan illene, Ancelottiéba nem... vagy várjál milyen taktika? Ancelottinál az nincs.

A másik fórumon már kifejtettem, hogy Ancelotti karácsonyfájába nem illik bele Bale és nem tudom, hol találják meg a helyét, nem hittetek nekem. 😊
Pedig pont ezt látom most is. Főleg, hogy Isco király és azért én helyette biztosan nem játszatnám Balet, de akkor megint ott a gond, hogy 2-3-4 játékos elveszi a területet egymástól. Ezt Kriszti fogja a legjobban megsínyleni, mert hiába mondja Ancelotti, hogy szabad szerepkörben van Kriszti, azért helye nem így nem lesz elegendő.

Az meg tökre mindegy, hogy Bale nem szar.
Mourinho elbúcsúzott a Realtól, kinevezték Ancelottit, erre mi volt Pérez szinte legelső húzása? Elhozza Balet 90+ milliórt. WHAT? 😮
Ezzel neki kellett volna tisztában lennie, hogy az edző mit akar játszatni a csapattal, de gondolom Ancelottinak sem nagyon volt beleszólása, ha azt mondta volna, hogy nincs szüksége Balere, akkor is le lett volna tojva. És Ancelotti nem is a Mou féle erőszakos csávó sajnos.
De hát ez van.
Csak egy kicsit most öngólnak érzem a Real nyári húzását és lassan szerintem jön a kérdés, hogy Bale vagy Ancelotti? Mert a kettő együtt nem megy. Gondolom nem is a 90 milliós játékosod fogod elküldeni, hanem Carlot, akkor ismét új edző, ismét új taktika.
De Carlo nem egy olyan rugalmas csávó, aki elkezdi átvariálni a terveit, hogy ezáltal akkor Bale jobb lehessen. Carlo makacs, ragaszkodik az elképzeléseihez.
Ilyen volt mindig is, ez sok évig be is jött a Milannál, de az utolsó éveiben pont ebbe a makacsságába is bukott bele amúgy.
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.
És sikerül is megölnie a Real támadófociját, ezért pedig ki fogja csinálni a média és a szurkolók, elég hamar.
Nem lesz hosszú életű edzősködése szerintem. 😊
Én a helyébe egyébként maradtam volna a PSG-ben, ott félelmetes csapatot rakott össze elég rövid idő alatt.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
jo latni h a BBC match of the day introjaban meg mindig szerepel Gera Z golja amit aLiverpoolnak vagott.
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hosszú idő után végre élvezet nézni a meccseket 😊gdavid
Azért ezzel nem feltétlen értek egyet. A Newcastle ellenivel vallatni lehetett volna. Persze a mait nem láttam.

Sturridge 9/8, Suárez 4/6. (Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

muhahaha 😀
több mint 12 éve
Nem Bale szar hanem Ancelotti. Mourinho taktikájában pontosan illene, Ancelottiéba nem... vagy várjál milyen taktika? Ancelottinál az nincs.

Megmutatta a bayern, megmutatta mourinho tavaly hogy mit kell csinálni a barca ellen, csak ugyanazt kellett volna csinálni de annyi esze nincs. Kéne még vagy 2 bukó hogy lemondjon önszántából.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
igen, hibázott egyet azonnal a máglyára vele!!!peach
Nem először hibázott, idén már több bakija volt ami csak mákon múlt hogy nem végződött góllal, sőt volt hogy azzal végződött.
Tavaly év végén félelmetesen védett, idén én ezt nem érzem.
Mellesleg Iker jobb kapus
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beszarás, Devecseri meg Guzmics lerúgták egymást 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Lol, Balet hogy oltják. 😀
"Nem tudom mennyit ér ez az ember, de hogy a 100 millió közelében sincs, az hót biztos"
😀
Mondjuk igaz egyébként, csak a hangnem egy kicsit erős.Stez
hát nemnagyon szolgált rá az árára,az kétségtelen.
túlértékelt.nem real szint ezt kimerem jelenteni.soha nem is lesz az.Kenny
Igazából lehetne az, de meg kéne találni a helyét. Ancelotti alakzatában egyszerűen nincsen helye véleményem szerint. Ahol meg tud játszani, oda meg nem fér be, vagy elveszi a teret mástól. Fura ez nagyon, de véleményem szerint nagyon nem járt jól a Real az Özil-Bale cserével, kaptak egy rosszabb játékost sokkal nagyobb ráfizetéssel. Bale és Krisztina egyelőre eléggé egymás kárára mennek, főleg mondjuk Krisztina fog szívni ebből.

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
"Nem tudom mennyit ér ez az ember, de hogy a 100 millió közelében sincs, az hót biztos"
😀
Mondjuk igaz egyébként, csak a hangnem egy kicsit erős.Stez
hát nemnagyon szolgált rá az árára,az kétségtelen.
túlértékelt.nem real szint ezt kimerem jelenteni.soha nem is lesz az.

több mint 12 éve
Casillast a kapuba, ebben Lopez benne volt rendesen...Toca
+1

további kérdés: Ancelotti mikor megy? 5 védővel kiállni édes Istenem... a kezdőben hány ember játszott a posztján? 😀
taktika 0, ráadásul Bale center 😀 ménem dimaria akkormár?
Remélem a BLben nem kapjuk meg a Bayernt mert az nem 7-0-ás összesítés lesz ...

több mint 12 éve
😀
Mondjuk igaz egyébként, csak a hangnem egy kicsit erős.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
igen, hibázott egyet azonnal a máglyára vele!!!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Casillast a kapuba, ebben Lopez benne volt rendesen...
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Kénytelenek leszünk a Top4-ben végezni, mert BL híján tuti, hogy lelép a Lajos, Dániel duó. Hosszú idő után végre élvezet nézni a meccseket 😊

YNWA!gdavid
Elég régen élveztem már ennyire egyébként egy egész Liverpool meccset! Sokáig bírnám ezt azt hiszem! 😊

YNWA