Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
most látom csak a lilákok új edzőjét, elég jó választás, szvsz rendbe is teszi a csapatot...asszem ha most lenne a derby csúnyán megégnénk ott is!Divat
Várjon még ezzel fiatalember. Gólt ez a szerb csóka sem tud rúgni, a védelmünk romokban és az ilyen Csibó-Eninful félékből még Murinnyó sem tudna normális csapatot építeni. Az MTK ellen reméelm hozunk egy X-et és valahonnan le kellene akasztani egy kapura veszélyes csatárt.Bazzani
Meglássuk, Csibu amúgy néha egész biztató, pláne ha ránézek Valpoortra.... 😛Divat
Néha... Csak azért mondod mert mindig ellenünk talál be, amúgy vicc az az ember.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
én biztos nem! 😛
hétvégén nem voltam, egy darabig visszagörgettem, de nem láttam, így bátorkodtam belinkelni...de akkor engedélyt kérek meghunyászkodni!! 😕
(mondjuk gyanús is volt, h-h nem rakta még be senkise...hát ezért)

|
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

biszem baszom szöglet... 😀 😀

beteg ez a faszi!Divat
Még én linkeltem 😀 És gyanús, hogy Te is belájkoltad 😀 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
vótmá 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

biszem baszom szöglet... 😀 😀

beteg ez a faszi!

|
több mint 12 éve
Isten éltesse Böde Danit!!!

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
nem is tudom, h melyik szerepet alkalmaznám a komédiámban, leginkább mindkettőt... 😀😀😀Divat
azt nem tudom, de az első dolog, ami eszembe jutott az az volt hogy: "same ol' Cristina"...

szerk: revideálom az álláspontomat, lehet, hogy Chiellini bekente meccs előtt fokhagymával az alkarját, és a szag terítette le Cét. más nemigen lehetett 😊slowmotion
szerintem dicséret illeti CR-t mert naprakész a szabályokból, ugyanis már a szándékot is "bünteti" 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
nem is tudom, h melyik szerepet alkalmaznám a komédiámban, leginkább mindkettőt... 😀😀😀Divat
azt nem tudom, de az első dolog, ami eszembe jutott az az volt hogy: "same ol' Cristina"...

szerk: revideálom az álláspontomat, lehet, hogy Chiellini bekente meccs előtt fokhagymával az alkarját, és a szag terítette le Cét. más nemigen lehetett 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
nem Vidal volt a földberúgó?
FŐDETRÁ!JC6
Az lehet, nem tudom már 😀 mindegy vicces volt hogy kb még ő is elhitte hogy falt volt 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem Vidal volt a földberúgó?
FŐDETRÁ!
több mint 12 éve
nem is tudom, h melyik szerepet alkalmaznám a komédiámban, leginkább mindkettőt... 😀😀😀

vs
Divat
Nem tudom melyik az első de én Giovinco földbegúgásánál fogtam a fejem hogy 2 m-re van a védő de azért próbálja eladni tizinek 😊
több mint 12 éve
nem is tudom, h melyik szerepet alkalmaznám a komédiámban, leginkább mindkettőt... 😀😀😀

vs

|
több mint 12 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 039
olvastam, érdemes valóban. végtelenül egyszerű és őszinte kitárulkozás. A gyerekkorától indulva a felnőttkoráig egy életforma, egy karakter bemutatása, aki mindig kicsit különb volt a többitől, és a rossz tulajdonságait is inkább úgy fogja fel (és mondja el őszintén) hogy ezekkel együtt, volt és lett az aki.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
négyet vágott. óriási ember.Zolee23
Kedvencem. A könyvét is érdemes elolvasni. Hatalmas figura.

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
egy ilyen pályán mi lehet a koncepció, tíz sikeres passznál nem lehetett több.

benfica - olympiakos:

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Mai TS-ben azt nyilatkozta a szerb csóka, hogy itt volt vasárnap és látta az UTE meccsét. Ilyenkor az ember elgondolkodik...NB2
vannak, akik ezt kihívásként élik meg, és vannak, akik csak egy átmeneti munkaként
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Komolyan mondom annyira örülnék ha kiegyenlítene a Juve mert amit csinálunk az kibaszott nagy vicc. 10 ember ellen,3 friss támadóval nem csinálunk lófaszt se...Toca
Moratat is mit erőltetik folyton...Annyit sem ér,mint Benz pedig ő is pocsék formában van már egy ideje.Bale szerintem labdába sem ért 20 perc alatt.Hétvégén ebből csúnya zakó lehet 😕

több mint 12 éve
Komolyan mondom annyira örülnék ha kiegyenlítene a Juve mert amit csinálunk az kibaszott nagy vicc. 10 ember ellen,3 friss támadóval nem csinálunk lófaszt se...
több mint 12 éve
négyet vágott. óriási ember.

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Ibra nem normális.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Mai TS-ben azt nyilatkozta a szerb csóka, hogy itt volt vasárnap és látta az UTE meccsét. Ilyenkor az ember elgondolkodik...
több mint 12 éve
nem is tudtam hogy Devecseri bekerült a tanúvédelmi programba és spanyol BL-csapatban rúgja tovább a bőrt Martinez néven

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
most látom csak a lilákok új edzőjét, elég jó választás, szvsz rendbe is teszi a csapatot...asszem ha most lenne a derby csúnyán megégnénk ott is!Divat
Várjon még ezzel fiatalember. Gólt ez a szerb csóka sem tud rúgni, a védelmünk romokban és az ilyen Csibó-Eninful félékből még Murinnyó sem tudna normális csapatot építeni. Az MTK ellen reméelm hozunk egy X-et és valahonnan le kellene akasztani egy kapura veszélyes csatárt.Bazzani
Meglássuk, Csibu amúgy néha egész biztató, pláne ha ránézek Valpoortra.... 😛

|
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Várjon még ezzel fiatalember. Gólt ez a szerb csóka sem tud rúgni, a védelmünk romokban és az ilyen Csibó-Eninful félékből még Murinnyó sem tudna normális csapatot építeni. Az MTK ellen reméelm hozunk egy X-et és valahonnan le kellene akasztani egy kapura veszélyes csatárt.

több mint 12 éve
igazából székletfehérvári barátom fletamás volt az egész kitalálója még az EB-n(ahogy lila tezsvírem is mondja), én csak divatból csatlakoztam a Samaras bandwagonhoz... 😊Divat
Pedig Samaras még a gólba tartó szabadrúgásokat is csak lazán kifejeli 😀

www.dailymotion.com/video/x16amjc_sam_sportkaszo
Látszik hogy nincs formára mert a VB-re gyúr, ezt ő lazán a másik kapuba bólintotta volna a tavalyi EB-n.
Amúgy beugrott valamelyik kommentátor (Knézy??) svájcizta talán le (vagy nem lesjávcizta hanem valami mást mondott mint görög aztán fetamás átrakta svájcba 😀 )